Søk

Kategorier

februar 2009
M T O T F L S
    mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Søndagshumor og søndagsfilm

mikke_musJeg vi førsøke å ha en del faste innslag i helgen på denne bloggen. Det ene er et innslag med faste humoristiske innslag om aktuelle samfunnsproblemer, der problemene blir kommentert med satire, humor og ironi. Dessuten vil jeg også vise lengre videoinnslag som gir kunnskap om viktige problemstillinger.

Som dagens humoristiske innslag griper vi fatt i virkeligheten og viser en seriøs nyhetsreportasje om den saudiarabiske fatwaen mot Mikke Mus. Vi skyder å gjøre oppmerksom på at fatwaen nå er opphevet.

Denne helgens film er et foredrag av amerikaneren Roy Beck om den voldsomme veksten i innvandrere fra ikke-vestlige land i USA i årene fremover. Foredraget har sjokkert studenter over hele USA. Dette visste de ikke. Det er utrolig pedagogisk lagt opp. De første minuttene er kanskje ikke så spennende, men etter hvert vil nok de fleste bli forbauset. Becks foredrag kunne like gjerne handlet om Europa. Det burde få mange til å tenke. Se selv, her. 

2 comments to Søndagshumor og søndagsfilm

  • «Immigration by the numbers» var en uhyre interessant video! Må sjekke ut litt mer om Roy Beck…

  • Finn Andersen

    jeg vil gjerne bli medlem i demokratene. mvh høyskolelektor Finn Andersen, Vegårveien 18, 4879 Grimstad
    kjenner tore boye