Søk

Kategorier

februar 2009
M T O T F L S
    mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vidar Kleppe ønsker Siv Jensen velkommen etter

vidar1 ”Jeg ønsker Siv Jensen velkommen etter. Jeg kan si som Fremskrittspartiet ofte sier under debatter: «Dette har vi sagt i 10-20 år». Dette, har jeg vært på banen med tidligere,” sier Vidar Kleppe til VG Nett i en kommentar til Siv Jensens uttalelser om snikislamisering av Norge de siste dagene.  Også tidligere stortingsrepresentant Øystein Hedstrøm ønsker Siv Jensen velkommen etter.

Det tidligere radarparet hadde i forbindelse med valgkamper på slutten av 90-tallet flere kampanjer, populært kalt «Hedstrøm & Kleppe show», knyttet opp til innvandrings- og integreringspolitikk.

Budskapet deres ble elsket og hatet. Kleppe ble senere kastet ut av Fremskrittspartiet fordi han var for ekstrem, mens Hedstrøm ble tatt til nåde av partiledelsen og fikk fortsette som politiker for partiet, skriver VG.

Kleppe er nå partileder i Demokratene. Han mener utspillet til Jensen er helt på sin plass, men mener det mangler troverdighet hvis ikke Jensen gjennomfører visse tiltak. ”Konsekvensen av Siv Jensens utspill må være at Frp sørger for å fjerne statlige og kommunale tilskudd til muslimske trossamfunn som bevisst bryter loven. Utspillet har ikke troverdighet før hun fjerner denne støtten,” sier Kleppe Til VG.

Han tenker spesielt på Oslo, hvor Fremskrittspartiet styrer sammen med Høyre. 

”Det kan jo ikke være slik at politikerne sentralt følger en annen linje enn lokalpolitikerne,” sier han.

Partileder Siv Jensen ønsker ikke å kommentere Kleppes uttalelser. Til VG Nett sier hun følgende til «velkommen etter»-kommentaren: ”Det er bare tull. Denne politikken har vært en viktig del av programmet til Frp i flere år. Egentlig er jeg ikke så veldig opptatt av hva han (Kleppe) mener,” sier Jensen til VG.

”Det er større behov for en debatt om dette nå, enn noen gang tidligere. Vi må bestemme hvilke verdier som skal dominere det norske samfunnet. Skal det være de gamle norske og kristne verdiene, eller skal det være andre verdier,” sier Hedstrøm til VG.

Les hele saken i VG.

10 comments to Vidar Kleppe ønsker Siv Jensen velkommen etter

 • Kyrre

  Hva er vitsen med å blogge med et rent avskrift av VG?

 • Eva

  Ja,Kleppe skulle frp tatt bedre vare på.Men nå har han heldigvis startet eget parti som vi kan stemme på.

 • Jan Simonsen

  Til Kyrre. Takk for spørsmålet. Denne bloggen er ment å være en nyhetsside og en side for meningsytringer. Dette er en nyhetssak, og ikke alle leser VG. For disse er det nok av interesse å lese hva Vidar Kleppe sier til avisen.

 • Lasse

  Hei Jan Simonsen.

  Hva syntes du selv om Siv Jensens islam vs samfunn retorikk som tidligere FRP politiker?

 • Jørn L. Stang

  FRP OG DOBBELHOLDNINGER
  Siv Jensen og FrP skal til Malmö for å se konsekvensene hva masseinnvandringen fører til, i dette tilfellet islamister i alle kategorier.
  Men FrPs politikk i praksis fører til Malmötilstander når man ønsker en aktiv «integreringspolitikk», som FrP går inn for spesielt i Oslo.
  Siden FrP i lengre tid har ofret en strengere innvandringspolitikk til fordel for politisk samarbeide med Venstre og Kristelig Folkeparti (avlatet til korsfarerne, får landets innbyggere ungjelde for det i forskjellig sammenheng.
  Resultatet av dagens integrering ser man i Oslo, som ikke lenger kan sies er noen hovedstad for nordmenn.
  FrP er medskyldig i dagens problemer med fremmedkulturelle !
  OBS ! Øystein Hedstrøm som avsluttet sin periode på Stortinget 2005 hadde sitt siste kritiske innlegg mot innvandring så sent som høsten 1999 !
  Det er greit å være klar over når den fremtoningen uttaler seg om innvandringspolitikk……

 • ToreHund

  Til Jørn Stang!

  Du skårer (stang inn) !

 • Ingmar Tverr Geitt

  Hedstrøm har skuffet stort!!!! Han dolket innvandringsmottstandere i ryggen. Bare se på hva som skjedde i prosessene mot Simonsen selv, da holdt Hedstøm KJEFT….. men den største dolken er i nominasjonsprossesen i Østfold 2001 da han dolket sin EGEN allierte Jørn L.Stang for å få inn in totalt politisk fraværende person som Hendrik Rød. Stang tapte med en stemme … Hedstøms…Hadde det ikke vært for Stang hadde judasHedstrøm vært ute selv.

  • Bjørge Andersen

   Den reddharen Hedstrøm har ingen troverdighet og politiske venner igjen. Han er som en spyttslikker som gjør allt for å holde seg inne med Carl, også i dag.
   Sviktet politikken og sine tidligere venner som støttet ham ; Kleppe, Stang og Simonsen.
   Allt han har sagt og lovt er forlatt, og der sitter han igjen som en ynkelig taper og venter på stortingspensjonen. Den er hans eneste «venn».

 • petter

  Hedstrøm har vært besynderlig anonym i samfunnsdebatten de siste årene. Har han lagt politikken «på hylla» ?
  Ellersj er det jo interessant å merke seg Frps vektlegging av innvandring og islam i det øyeblikket de går tilbake på meningsmålingene. En periode var de jo på vei bort fra den politiske kursen, i et håp om å bli «stuerene» i den borgerlige leiren. Men der er ikke første gang de forsøker en slik politisk manøver. Det skal bli en spennende valgkamp. Kansje børster de støvet av Hedstrøm nå når Carl og Eli er borte ?

 • ToreHund

  Hedstrøm har latt seg vingeklepp av partiet fordi han drømmer om en statsråd post en gang i framtiden, men regner med at våkner når han skjønner at dette ikke er aktuelt.