Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Søndagsfilmen: Hvem er Mullah Krekar?

krekar22«Treffer du en kritiker av islam på gaten, hogg hodet av ham,»  sier Mullah Krekar i denne australske dokumentarfilmen, som tidligere er vist på NRK.
Siden Mullah Krekar fortsatt er aktiv, fremmer drapstrusler (Se oppsaget i Aftenposten fra september i fjor ) og propaganderer på Internett velger vi å minne om hvem han er. Se filmen om Mullah Krekar her.

Det er ikke lenge siden den muslimske gruppen Ansar al-Islam i Irak, som tidligere ble ledet av Mullah Krekar,  sendte et brev til en kristen biskop med en «siste advarsel» til alle kristne om å forlate Irak. Hvis ikke vil de bli massakrert.  Les her.
 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>