Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Det finnes ingen moderate elementer i Taliban

ismail_khanDen amerikanske administrasjonen har bedt Afghanistans leder, Hamid Karzai, om å treffe tiltak som kan resultere I direkte samtaler med Taliban. Det har ikke den afghanske statsråden Ismail Khan noen tro på. Det finnes ikke noen moderat del av Taliban som det kan holdes fredssamtaler med, mener han. Islamske terrorister vil bare snakke om fred når de trenger mer tid til å gjenoppruste. Søndag ble den afghanske statsråden intervjuet av det arabiske TV-selskapet Al Jazeera.

1 comment to Det finnes ingen moderate elementer i Taliban

  • Christen Krogvig

    Det er kanskje tvilsom om det kommer noe ut av dette. Men det er alltid en del folk i kriger om ført og fremst sloss for å mele sin egen kake. Disse kan nok kjøpes for dollar.