Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Malmø får ikke arrangere Davis Cup-kamper de neste fem årene.

Malmø i januar

Malmø i januar

Malmø får ikke arrangere noen Davis Cup-kamper i tennis de neste fem årene, og det svenske tennisforbundet må betale 25 000 pund i bot, etter at myndighetene i Malmø bestemte at tenniskampen mellom Sverige og Israel forrige måned skulle spilles innendørs av frykt for spillernes sikkerhet. Det har det internasjonale tennisforbundet bestemt, skriver Israel National News.

Sverige må også dekke tapet som det internasjonale forbundet mener de har hatt på grunn av manglende inngangspenger. Dersom det senere skal kunne avholdes internasjonale tenniskamper i Sverige må svenskene  garantere for at kampen vil bli holdt åpne for publikum.

Det var Malmøs sosialdemokratiske ordfører som bestemt at kampen skulle spilles uten publikum. Aller helst ville han ha droppet hele kampen, og begrunnet det med misnøye med den israelske aksjonen i Gaza.

Tennislandskampen førte til store uroligheter i Malmø sentrum. Byen har over 25 prosent innvandrere, for det meste muslimer, og har vært paget av opptøyer, vold og hærverk det siste året.

1 comment to Malmø får ikke arrangere Davis Cup-kamper de neste fem årene.

 • Alfred Aas

  Mobben har overtatt og skattebetalerene betaler regningene. Kr. 250.ooo,- i mult pluss tapte publikums-inntekter og forbud mot å spille kamper i 5 år, ja det er en mild straff fordi myndighetene ikke kan garantere spillernes sikkerhet
  i kampen mellom Israel og Sverige. Det er nå vell ikke israelerne som skal ha kontroll med innvandrerene og mobben i Malmø. Var det ikke den samme ordføreren som sto frem i alle svenske og norske aviser og bedyret at Siv Jensen løy for de hadde ingen problemer med muslimene i MALMØ. De har de samme løynhalsene til politikere der borte som vi har her i Norge. Han ordføreren var jo også en hjernevasket sosialdemokrat, tillike med tomsingene vi har i Ap. Eneste forskjellen er at i Norge der kan de til og med bli statsministrer hvis de er flinke til å bulke andres biler, hemmeligholde sannsynlig «inside information» og kjøp av konebil på statens regning, verne lovbrytere i egen regjering
  greitt å lure deg unna straffeforfølgelse pga. medlemsjuks i organisasjonen og slike småting. For en løynaktig og simpel jeng. Håper det kommer en gjengjeldelsens dag da de må svare for sitt billigsalg av Norge. Da helst foran en standrett.

  Ha en fortreffelig dag og håper alle sosialdemokrater og likesinnede får søvnløse netter for sitt landssvik.

  Invandrerene setter dagsorden og saueflokken dilter etter.

  Heldigvis er det en lysning i sikte, Kanskje vi slipper en borgerkrig. Sverigedemokraterna fosser frem på meningsmålingene, slik Frp. gjør. Regjeringene i begge land har ingen planer om å stoppe innvandringsgalskapen eller reversere den. Heller ingen planer for hvordan de skal få slutt på opptøyene og djevelskapet som innvandrerne helt uhemmet bedriver. De har gått ned i sine skyttergraver å øser ut eder og galla mot de partier som vil ha all innvandring under kontroll.