Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Søndagshumor: Vi ler av innvandrerne

grc3b8nlandEr det lovlig å spøke med innvandrere? selvsagt er det lovlig. Og Otto Jespersen tør der andre tier. Her prater han til den norske innvandrerbefolkninger, og her presenterer han ramsalt satire om Ali Farah i Torsdagsklubben.  Et hyggelig program som jeg selv hadde gleden av å delta i for noen år siden.

Før den direkte sendingen spurte Otto Jespersen om jeg vill ha en pils. Ikke lurt, sa jeg, da blir det bare pissing. Han hørte ikke på meg, men hylte ned en pils, nesten på styrten, og gikk inn i studio. Midt under sendingen måtte han reise seg, forlate plassen sin, for å gå på do.  

Vi slapper til slutt av med en liten innvandrervise. og tenker på hva som skjedde ifjor.

Kommentarer er skrudd av.