Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

En høne å plukke med Demokratene?

hc3b8neEnten var det en velger som hadde en høne å plukke med Demokratenes bystyremedlem Svein Otto Nilsen, eller var det en høne på vei til å besøke Nilsen for å få råd og hjelp. I alle fall ble en sprek, ung og hvit høne plukket opp da den tuslet alene utenfor vinduene som ligger under gateplan i Munkegata, midt i Trondheim sentrum, der Nilsen har kontor, melder Adresseavisa.

Fuglen, trolig er en hvit italiener, ble fraktet til mer landlige og passende omgivelser ved Voll 4H-gård på Moholt. Der har den fått navnet «Nelly», og vil bli adoptert av Dyrebeskyttelsen, dersom den ikke blir hentet av sin eier.
”Det eneste politiske parti som holder til under gateplan i rådhuset er Demokratene. De andre partiene har mistet bakkekontakten og flyttet på loftet sammen med andre flyvende fugler,” kommenterer Demokratenes bystyrerepresentant Svein Otto Nilsen.

”Man skal ikke utelukke at høna har hørt om Demokratenes ombudskontor hvor alle folk og dyr er hjertelig velkommen,” sier han.

En annen kommentator i Adresseavisen mener derimot at det må da være åpenbart for alle hva som her har skjedd. ”En velger har hatt en høne å plukke med en politiker.”

Kommentarer er skrudd av.