Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kleppe sjokkert over partileder Butt

Mossad står bak drapene, mener partileder Butt

Mossad står bak drapene, mener partileder Butt

Demokratenes leder, Vidar Kleppe, er sjokkert over partileder Ghofoor Butt i det nystiftede Independent Labour Party. Butt sier til Dagbladet at han vil straffe personer som har offentliggjort Jyllands Postens tegninger av profeten Muhammed. Det inkluderer redaktøren av Frie-Ytringer og redaktøren av Demokratenes egen hjemmeside, som flere ganger har trykket tegningene.

Ghofoor Butt vil ha fri innvandring og forbud mot homofil praksis, og sier til Dagbladet at han tror den israelske etterretningstjenesten, Mossad, står bak angrepet på World Trade Center 11.september 2001.

”Hvor var jødene? Og hvor mange ble drept? Det er spørsmål jeg i dag tror vi ikke har svar på. USA har ikke svart på de store spørsmålene. Hvem sto bak angrepet? Det er også et stort spørsmålstegn hvor mange jøder som døde? Dette vet vi ikke i dag,” sier Butt, og sikter til ryktet om at jødene som jobbet i bygningene ble varslet på forhånd og derfor holdt seg hjemme fra jobben denne dagen.

”I dag er det 120 år siden verdens verste jødemorder, Adolf Hitler, ble født. Etter krigen har enkelte nynazistiske grupper, og nå sist, Irans president, benektet Holocaust. At det nettopp på denne dagen skulle dukke opp en person som benekter at muslimer stod bak drapet på 3000 amerikanere i 2001, og velter skylden over på de evige syndebukkene, jødene, hadde jeg ikke trodd,” sier en sjokkert partileder i Demokratene.

Til nå har den muslimske befolkningen i Oslo fordelt seg på de tradisjonelle partiene ved valg, fortrinnsvis partiene på venstresiden, som fikk mer enn 80 prosent av deres stemmer ved sist stortingsvalg.  Men med en muslimsk befolkning i Oslo som utgjør nærmere en fjerde del av befolkningen, frykter Kleppe at partiet til Butt kan få en betydelig oppslutning i hovedstaden i årene fremover.

Les hele intervjuet i Dagbladet.

Dagbladet: Erling Lae reagerer

23 comments to Kleppe sjokkert over partileder Butt

 • Hva mener Herr Simonsen om 11.September angrepene?

  Har du fått med deg den danske vitenskapelige undersøkelsen av støvet fra 911?

  http://wearechangen.blogspot.com/2009/04/innvandrere-og-911-kospirasjoner.html

 • Lurhuet

  Fy faen så tjukk i huet han Butt er! Jødene har vel for pokker ikke skylda for 9/11! At innvandrere i det hele tatt har muligheten til å bli politikere, mener jeg er merkelig. Og at slike som Butt i tillegg håper på og tror på at en innvandrer kan bli statsminister, er fryktelig skremmende. Jeg vil ikke at Norge skal bli ett nytt Pakistan, Iran eller Irak. Og jeg melder meg frivillig til å kjøre hver eneste en av innvandrerne til Gardermoen, hvis de får enveisbillett ut av Norge for godt. De skal faen ikke komme her og prøve å ta over landet. Det er alt for mange som ikke har fått opp øya enda, men det vil de når Butt & Co. får stillinger litt lenger opp i systemet. Og nei.. jeg er ikke rasist. Med innvandrere så mener jeg også de som er fra Kina, Usa, Tyskland, Russland osv.

 • Kristian

  A real Butt indeed. Jeg er målløs.
  Hvis vi legger dette sammen med uttalelsene til imamen for 1-2 år siden, om at Norge skal konverteres til Islam, og Oslo skal oppkalles etter Medina, så tror jeg vi har nok av grunner til å sparke hele den politiske og religiøse gjengen på ræva ut. Dere må gjerne komme til Norge, men det sekundet dere forteller meg hvordan jeg skal leve er det slutt er det slutt på min tålmodighet.
  Kanskje samme behandlingen landssvikerne under 2. verdenskrig fikk, hører hjemme her?

  For å gjøre det klart. Jeg syntes innvandring er greit! Men skal de være her, så får de sannelig rette seg etter landets skikker. Det er mange som er veldig flink til dette, og faktisk strever for å oppnå det, og det er bra. Dem setter vi pris på. Butt derimot..

 • Jeg er svært sjokkert over denne artikkelen ! I tillegg gir Dagbladet ham gratis snik-reklame for butikken på Grønland Bazar. Nå skjønner jeg og hva snik-islamisering betyr og hvorfor folk reagerer. Jeg som var en overbevisst SV`-er.
  Stor fare for at jeg går over til FRP om dette fortsetter.

 • Eivind

  Na ma dere i demokratene fa resten av landet til a vakne! Na ma det faen meg vaere nok! Send de pa hovve ut av Norge hele gjengen. No vaknet vikingen i meg ihvertfall! Tydeligvis trengs en hardere markedsforing fra demokratene sin side, dette er jo ren galskap som ma straffes med hjemsendelse. Med det klare budskapet: Kom inn i min stue og ta en kopp kaffe, men begynner du a klage kafeen kan du komme deg til helsevette ut!

 • Nordmann

  Demokrati: Demokrati er å bytte ut politikk og politiker. Istedet har vi fått politikere som bytter ut folket og låser politikken.

  Alle dere som synes at innvandring er greit har dere selv å takke. Å tro at dere skal kunne endre på dem til å underkaste seg deres «verdier» tar feil.

  Utlendingene mener det er dere som skal endre dere.

  For noe piss å snakke om at det er greit å okupere/kolonisere/innvadere et land dersom de bare tar på seg lusekofte. Hva med hvert folks rett til eget land og retten til bytte ut politikere og politikken?

 • farhad

  Nordmann please wake up NOW tommorow is to late.Deres land deres barn og barne barn og fremtid er i 100% stor fare
  Islam er real fiende til demokrati , sivilisasjon , menneskerett , fred , og hele menneske verdier.
  vi må slå hard ned det barbarisk og terror relegionen.

 • Nordmann

  Mitt svar: Stopp innvandringen/invasjonen, Send alle som er kommet som flyktninger til nærområdene for retur til eget land(vi har vært gjetfrie nok), send alle gjestearbeiderne hjem (Nordmenn har retten til dette landet ikke Aslam Asan).
  I tilegg kan Jens&Jonas dra siden de ikke er glad i Norge eller Nordmenn.

  Man trenger ikke være noe geni for å forstå at dette er en tikkende bombe og at Norge kommer til å bryte ut i borgerkrig, uansett hvor mye gestapistene til venstremann Jørn Holme prøver å terrorisere urbefolkningen.

 • Dole

  For en fyr. «Jødene har skylda, jødene har skylda». Er som å høre Hitler i 1933.

 • BARE mennesker er HOLLY

  Det er stor skam at når mange europeiske ledere har forlat konfranse salon i sveits idag under tale til terrorist og tourtorist Ahmadinejad ( islamik terrorist regim president NOT Iranian president ) norges utenriksminister Jonas gahr støre ikke forlate konfranse salon ,han sittet og høre på jævla rasistiske Ahmadinejad tale . Det var fryktlig skam og ansvarsløs Mr. Støre.
  Mr. støre og andre NAIV og sovende og uarfarene norske politikere, verden spesiel frie og demokratiske verden inkludert norge er i fryktelig katastrofale i nær fremtid om frie verden ikke stå sammen mot islam og deres tanke gang. islam og muslimer kan lure verden step by step når de har ikke makt ,men ble som ren helvete om de får makt . hvs man lese mellom linjene og setningene han Ghafur Butt har sagt, da man fostår at han lyver skamløs i tillegg hans syn og hans ideologis grufule hat og uverdie synspunkter ti menneskerett.
  Vi som har verdifulle syn til ALL menneske verdier må stå sammen as soon as possible å beskjempe hardt mot ALLE som ser på mennesker som et slave og uverdie objekt hos lyver muhammad lagte islam og terrorist allah sharlatan.

 • Ola Dunk

  Kristian:

  Eneste problemet er at den imamen du siterer aldri en gang har vært i Norge.

  Det blir som om en indianer i Canada skulle sagt at Norge skal bli animistisk.

 • Ola Dunk

  Jan Simonsen:

  Om jeg forstår Dagbladet rett så har Butt uttalt at han vil forby homofile ekteskap.

  Mao. samme politikk som partiet du stiller til stortinget for (Demokratene).

  I tillegg så ringer han tilbake og sier at dette er hans personlige mening, og at hans parti (i motsetning til Demokratene) ikke ønsker å endre norsk lov på dette punktet.

 • Yepp, Ola Dunk. Denne Butt har mye god politikk. Han vil eksempelvis fjerne bomringen og redusere bilavgiftene. Kjemebra, spør du meg, men så var det dessverre dette andre da…..

 • Ola Dunk

  Jan Simonsen:

  Vil bare at forbudet gjaldt ekteskapet, ikke legningen, eller praktiseringen. (altså identisk til Demokratene)

  Ellers så kan jeg jo nevne at det er i underkant av 21.000 Norsk-Pakistanere i Oslo (71% av Norsk-pakistanerne i Norge).

  Det skal ca. 15.000 stemmer til for å komme på stortinget i Oslo. Det krever altså 75% av stemmene til Norsk-pakistanerne i Norge for å komme inn på stortinget.

  Partiet appellerer helt klart utelukkende til Norsk-pakistanere og vi kan uten videre slå fast at det er er en snøballs kjangs i gehenna for at han kommer inn på tinget.

  Særlig siden vi vet at det er bygd sterke nettverk i dette miljøet hos kandidater i de etablerte partiene som alene stjeler nok stemmer til at å oppnå 75% oppslutning blant Norsk-pakistanere er en umulighet.

  Jeg regner også muligheten for at en pakistansk stortingsliste vil appellere til muslimer, eller minoritets velgere uttover det pakistanske miljøet for å være ikke-eksisterende.

  Et muslimsk parti (uten en spesiell etnisk profil) kunne det derimot vært interessant å se hvilken oppslutning ville fått selv om jeg heller ikke tror et slikt parti ville kunne kommet på tinget selv om det ville hatt en bredere appell. (blant annet fordi eksisterende minoritets kandidater «eier» for mange av stemmene.)

 • Teraq Yasser

  Ola Dunk:
  Den dagen ILP får litt for mye makt så innføres nok steining av homofile, det tviler jeg på at demokratene noengang ville innført..
  Demokratene er tross alt ikke steinaldermenn..

 • Ola Dunk

  Men skal jeg gi Vidar Kleppe et tips som vil være en PR-messig genistrek (for begge parter på sett, og vis) så er det å arrangere et folkemøte\debatt i form av en konfrontasjon mellom Kleppe, og lederen for dette partiet.

  Gjerne på Litteraturhuset om de tillater å leie det ut, eller rett og slett på en offentlig plass som F. eks youngstorvet.

  Jeg tror et slikt «rumble in the jungle» ville trukket massevis av folk, og gitt mye medieeksponering.

  Og ikke minst ville Kleppe kunne profilert seg som noe annet enn et FrP-light.

  Eventuelt kunne jo Jan Simonsen gjort det, men man trenger noen som er såpass kjent som Simonsen, eller Kleppe.

 • Joe

  Jeg sier bare, LES

  http://www.frie-ytringer.com/?p=1032

  Her har vi resultatet av hva som VIL bli krevd av disse fordømte islamistene om de faktisk kommer lenger enn søppel-terskelen som skiller Grønland i Oslo fra omverdenen.
  Helt latterlig at de i det heletatt kan komme til Norge (eller Storbritania for den saks skyld) og begynne å kreve noe som helst?

 • Martine

  Hmm tror kanskje jeg også skal starte et parti også hvor ALLE burka folk må ta av seg laknene er mer verdt enn mannen. menner skal steines til døde hvis di bare ser på damer. sende alle utlendinger som gjør noe ulovlig i norge hjem uansett grunn til at di kom hit samt HELE den jævla slekta deres…
  Innvandrere som tror di har rett til å komme hit å kontrollere norge kan bare dra hjem hvis di ikke engang er fornøyd med at di kunne finne tryghet her i norge..

  Jeg vet iallefall hva jeg skal stemme i år.. jeg er drit lei all den bullshiten som innvandrere kommer med..
  Vær fornøyd med at dere kom hit først å fremst!

  Hilsen ei jævla sint dame som er drit lei alle innvandrere som ødelegger norge!

 • Joe

  Ett muslimsk flertall på stortinget går ikke ann for i de norske lover står det egentlig at alle politikere på Stortinget skal være Protestansk kristen…

 • Sigurd

  Jeg tror ærlig talt ikke at Kleppe er sjokkert!
  Jeg tror at han som meg er klar over at det er nettopp det som er agendaen. Først et såkalt «demokratisk» parti, som siden vil forkaste alle demokratiske verdier.
  Det skinner jo gjennom allerede fra denne Butt!

 • Dråpe

  Vel, en ting er sikkert. Klarer disse å tre i kraft noen av disse lovene, så oppfordrer jeg til borgerkrig! Når disse er i regjeringen så vil dem aldri mer forsvinne, det vil kanskje ikke skje nå, men for 10 år siden trodde heller ingen at noen skulle finne på å lage et norsk-pakistansk parti heller?

 • Nordmann

  @Dråpe: De politikerene som har sluppet inn innvandrerne kan jo ikke forvente at de skal bli gode bedehus KrFere eller SosialDemokrater.

  Det er derfor viktig å huske på at hvert folk har retten til eget land og at demokrati er vår rett til å bytte ut politikere ikke politikeres ret til å bytte ut folket jf. Vedlegg 4. Den internasjonale konvensjonen om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter (norsk oversettelse)

  Internasjonal konvensjon om økonomiske, sosiale og kulturelle rettigheter

  Del I

  Art 1.

  1. Alle folk har selvbestemmelsesrett. I kraft av denne rett bestemmer de fritt sin politiske stilling og fremmer fritt sin egen økonomiske, sosiale og kulturelle utvikling.

  2. Alle folk kan for sine egne formål fritt råde over sine naturrikdommer og -forekomster, så lenge dette ikke setter til side forpliktelser som følger av internasjonalt økonomisk samarbeid, basert på prinsippet om gjensidig nytte og folkerettens regler. Ikke i noe tilfelle må et folk bli berøvet sitt eget eksistensgrunnlag.

  3. Konvensjonspartene, deriblant de stater som har ansvaret for administreringen av ikke-selvstyrte områder og tilsynsområder, skal arbeide for å virkeliggjøre folkenes selvbestemmelsesrett, og skal respektere denne rett i overensstemmelse med bestemmelsene i De forente nasjoners pakt.

 • Ola Dunk

  Dråpe:

  Det intressante her er jo ikke at noen kan starte et parti. Ved forrrige valg hadde man F. eks Pilsens Samlingsparti.

  I Danmark hadde man et parti for mer medvind på sykkelstiene som faktisk fikk en person inn i parlamentet.

  I Buskerud stiller nazi-organisasjonen Vigrid til valg.

  Enhver idiot kan starte et parti, det interessante er derimot om partiet får oppslutning.

  Om dette partiet blir representert på stortinget ved neste valg skal jeg gå fra min residens i Oslo, til Nordkapp, og tilbake.