Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Norsk partileder: Jødene stod bak «11.september».

911Kanskje var det jødene som stod bak de 3000 drapene i New York 11.september 2001, undres lederen for Norges nyeste parti, med det rotnorske navnet: Independent Labour Party.  Hvor var de da det skjedde, spør han. Ryktene sier at mange jøder ikke var på sine arbeidsplasser i World Trade Center denne morgenen.  Ble de varslet? Partilederens foreløpige konkusjon er at den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad stod bak.

Dessuten: Denne Osama bin Laden, som amerikanerne hevder stod bak planeggingen, hvor er han? Finnes han i det helle tatt, spør Ghofoor Butt.

Personig lurer jeg på hvor nordmennene var. Det finne kun 5,5 millioner jøder i USA, under 2 prosent av befolkningen. Men det regnes for å være rundt 9 millioner norskamerikanere. Statistisk sett burde det da være ca. 60 jøder på dødslistene,  og over 100 nordmenn. Har noen sjekket listene? Var det så mange norske navn der? Hvorfor skrev ikke VG og Dagbladet om dem? Kanskje de ble varslet? Var det den norske etterretningstjenesten som stod bak?  

Jeg kunne selvsagt ha valgt å fremstille Butts antisemittiske insinuasjoner som utslag av islamsk fundamentalisme, og Butt selv som ekstremist. Men jeg tror slettes ikke at han er det. Standpunktet om at andre enn Al Qaeda stod bak angrepet på World Trade Center har jeg hørt før, fra «moderate» muslimer. De nekter å tro at en muslim kan gjøre noe så ondt. Derfor må enten CIA eller Mossad ha stått bak, for å hisse opp stemningen mot muslimene. Det er jo de som representerer de onde kraftene.

Det er jo tragisk. «Moderate» muslimerfornekter sannheten, og skyver skylden over på jødene. «Ekstreme» muslimer godtar sannheten og hyller bin Laden for udåden. Jeg hadde håpt det kunne stå frem noen muslimer med normal kunnskapsbasert fornuft, og si det samme som oss: Al Qaeda stod bak terroren, og det tar vi avstand fra.  

Les hele intervjuet med Butt i Dagbladet

23 comments to Norsk partileder: Jødene stod bak «11.september».

 • DSM

  Jeg tror ikke du er noe bedre Jan. Du bidrar til å oppkonstuere trussler og øke hatet blant menneskeheten – bidra heller til fred i denne verden – det er det vi trenger.

  Og religion og lederskap som er utgangspunkt til all konflikt må det bli slutt på!

  • Kyrre

   Hvilke trussler er det Jan oppkonstruerer?

  • JanRichard

   Butt sier det ikke var noen jøder i world trade center ? 18% + – var jødiske og av nesten 3000 personer så er det 540mennesker som var jødiske

 • Hallo i luken

  Norsk partileder: Jødene stod bak “11.september”.

  Yttringen til Ghufoor Butt er så dum, at jeg vil anbefale han å bruke hjelm i hverdagen. Han må rett og slett være mentalt tilbakestående.

 • Helledussen

  Helledussen for dustete BUTT . Der må mer enn hjelm på valgdagen hvis der kommer pakkisordfører i Oslo…….

 • Ståsted

  Butt kaller seg norsk-pakistaner. Med yttringene sine, er han ingenting annet enn en pakistaner i Norge.

  Det er skammelig at en politisk frontfigur kan fare med løgn på denne måten. Jeg synes Butt begynner å ligne en muslimsk nazist. Det er vel ikke lenge til den karen kommer med noen yttringer om å utslette jødene.

  Det er tydelig at rasisme ikke er et fenomen bare blant ignorante hvite personer.

 • Vidar i Nord

  Min Bestemor brukte og si: alt går bra tilslutt:)

  Jeg er ikke så sikker på det lengre… vis man leser nyhetene og ser med sine egne øyne hver dag om hva som FAKTISK skjer i europa og særdeles Norge der man går mann av huse for å innføre ISLAM OG AVSKAFFE KRISTENDOMMEN OG DET NORSKE FOLK, vi har en regjering som etter min mening ofrer HELE DET NORSKE FOLK OG STATEN NORGE!

  Europa og norge har falt for ISLAM det er synd å si det.

  Hva skal man gjøre? ingenting nytter vist, alt blir værre og værre dag for dag:(

 • Svinejegeren

  Jeg tror Ghufoor Butt spiser svin. Han høres ihvertfall ut som et…..

  Butt: burde ikke partiet ditt heller blitt kalt for Det muslimske Fremskrittspartiet (Partiet for deg som er pakistaner og ikke liker jøder, homser eller den norske kulturen)?

 • mae ratzy

  Jeg har ofte lurt på hvorfor ikke muslimer(såkalt moderate)ikke går ut og tar avstand til ugjerninger de «ekstreme»muslimene begår.Er det fordi en alltid forsvarer «sine egne»,fordi de er redde reaksjoner fra muslimske ledere,eller fordi de ikke føler de må forsvare noe de selv ikke er personlig involvert i? Andre grunner? Vet bare at det ville beroliget meg,og sikkert mange med meg.Kanskje jeg er på villspor,men jeg syns de faktisk har et visst ansvar for å være mer (MYE mer)tydelige på at de tar avstand fra terror og ugjerninger begått av ekstremister.Jødene har gjennom historien fått skylden for mye,men det er vel ikke mange som virkelig tror at de sto bak terroren 11.september? DSM.Tilslutt vil jeg si til deg at det vel ikke er Simonsen som bidrar til noe hat mot noen,men enkelte her som ikke evner å kun være kritiske uten å gå til personangrep og å sjikanere enkelpersoner og hele folkegrupper.Hat er noe annet enn å sette kritisk søkelys på ting.Jeg har selv iallefall,fått mang en tankevekker av å lese denne bloggen.Og jeg hater ingen.Vet faktisk ikke hvordan hat kjennes i det hele tatt:)

  • Kyrre

   Det er ikke så enkelt for muslimene å ta avstand fra de ekstreme. Ganke enkelt fordi profetens gjerninger er så viktige i islam. Så lenge profeten selv sto bak røverier, massemord og voldtekter er det vanskelig å distansere seg fra slikt. Og hvis man distanserer seg fra profeten, hvorfor kallse seg muslim?

 • Butt = rumpe

  Butt: er du homofil? Kom ut av skapet nå. Vi vet du er det.

  Navnet ditt betyr rumpe. Jeg er sikker på at du liker å sniffe rompe når du sitter bak de andre gutta i moskeen. Kan du ikke fortelle den hyggelige historien du delte med kosegutten din istedenfor å hakke på de homofile og jødene?

  Ikke vær så sinna på de homofile Butt. Hadde du hatt litt vett i hodet, så hadde du begynt å se mennesker for det de er.

  Det er en skam at du kaller deg noe som helst med norsk i. Du er ingen norsk-pakistaner, du er en pakistaner som aldri burde kommet til Norge. Du representerer ingenting jeg forbinder med norsk ihvertfall.

 • Muligheter

  Dette er en fantastisk mulighet til å se hvor mange innvandrere som sympatiserer med slikt vrøvl. Jeg kan nesten ikke vente på resultatet.

  En stemme til Independent Labour Party = en billett på flyet.

 • Buttplugg

  Buttplugg fikk akkurat en ny mening….

 • hest

  Nå får ihvertfall jens og resten det de har lagt opp til.. Nå er det igang!

  Norge har ingen respekt. Dumsnillt og naivt er der ingen frykt for å håne det og spissfindig kue det ned. Hvis en nordmann bodde i pakistan og startet et parti, og i media hadde ytret: pakistanere hadde vært gode kristne om dere bare hadde sluttet med……» hadde livet hans sikkert stått i fare.. I norge kan man gjøre hva man vil. Nordmenn er bare en hord med «forståsegpå-ere», og politikerene er for opptatt med å ha hodet i sanden. Skal love dere en ting: hvis jøder eller nordmenn ytret forbud mot homofili i praksis, hadde blitz reagert sterkt!

 • randi

  Å de sier at de ikke kommer hit for å ta over landet vårt?

  hva faen er de holder på med her da? danne nye partier å slik som kommer til å jobbe aktivt med å få inn flere av pakket inn i landet vårt å tilrettelegge alt mulig for muslim slik som DEM vil ha det her.

  Jeg er ikke rasist eller nazist, jeg har absolutt ingenting mot andre folkeraser å slik, men fy faen jeg begynner å bli temmelig lei av hvordan innvandrerne tar seg til rette her i Norge.

  De syter å klager hele tiden å skal ha alt tilrettelagt for dem å når vi si nei så blir de sinte å kaller oss rasister å nazister.

  Har de problemer med å se at de har kommet til et annet land eller? et land med annen kultur, lover å regler?

  Tiden er inne for å stille krav til de som får lov å være her. Send resten hjem. Send alle hjem som begår vold og kriminalitet.

  La oss Normenn få lov å beholde vårt eget land. Dette er faktisk svært ille.

  Vi vant i 1945 over tyskerne, men nå ser det ut til at vi igjen mister landet vårt. Skal vi ikke snart ta til vett. Vil dere ha en religiøs idiot som ikke egentlig tilhører dette landet til å innføre idiotiske regler?

  Stem på Siv dere som nå er redde! Hun har ikke gode løsninger på alt i samfunnet, men stort sett vil hun faktisk rydde opp.

  Gamle mennesker og syke får ikke hjelpen de trenger, og landet vårt mistes gradvis til fremmede makter og kulturer, og ikke minst andre land som Iran, pakistan, somalia…osv.

 • Trond

  Det blir svært spennende å se hvordan SV skal forholde seg til muslimer i fremtiden. Hvilken politisk korrekt linje skal de velge?

  Skal de støtte alt som er ikke-norskt, fordi det er synd på ikke-norske og dessuten er muslimene også sinte på vesten og den store stygge ulven USA som har skyld i alt fra hybelkaninene under sengen til matmangelen i Nord-Korea?

  Eller skal de heller støtte at homofile, kvinner og mennesker som liker å leke med healingkrystaller og rødvin også har en rett til å gå fritt rundt i smamfunnet? (No offence folkens, men jeg må sette poenget litt på spissen her for å nå fram.)

  Skal du snakke om velgere som virkelig stemmer mot sine egne interesser så skal du ta en titt på SV-velgerene.

  De består i stor grad av statsansatte lesbiske feministiske kvinner som ivrer for størst mulig muslimsk innvandring 🙂

  Til tross for at 72,8% av voldtektene i Oslo begås av ikke-nordmenn, skriker de på at en må ta natten tilbake og få flere innvandrere.
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

  Hvordan det vil gå med lesbiske og feminister etterhvert som islam overtar burde ikke komme som noen overraskelse.

  Statsansatte er avhengige av arbeidsomme nordmenn som betaler 39% i inntektsskatt. En nedgang på 7% av arbeidsstokken i befolkningen tilsvarer inntektene av oljefondet. Våre innvandrere hadde selv før finanskrisen så lav yrkesdeltagelse at tapet for Norge er på nivå med inntaktene fra oljefondet.
  http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

  SV og AP tror at apeasement og dialog med islamistene vil gi fred i vår tid. Synd at vi bombet Nazi-tyskland fremfor å gå i dialog med moderate nazister.

  SVere bør tenke seg godt om før de setter seg ned med bordet med sine dialogpartnere. Her er et lite scenario de bør tenke gjennom.
  http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/29/528374.html

  Dyrevennene i SV får også et lite dilemma når de er i mot skyting av sel, men for at sauer skal bløs ihjel i henhold til halalslaktereglene.

  Men selvfølgelig, det er de som går over til FrP og tilsvarende partier som er for dumme til å skjønne vårt eget beste.

 • reaodon Hansen

  Det verste er at politikerne på mange måter har gått bak vår rygg siden 1970 tallet, der de har presset disse kulturene inn på våre liv. Vi har ingenting kunnet gjøre, har vi sagt noe har vi vært rassister og nasister og enda verre ting.

  Jeg er redd! jeg er veldig redd for landet mitt nå.
  Betyr ikke vår redsel noe? At vi ønsker å bevare vårt land og kultur.

 • reaodon Hansen

  Tenk hvis mine forfedre hadde sett hva disse idiotene av noen politikere har forvaltet vår arv og rett, vår kultur.

  jeg er virkelig skremt. De er nødt å rydde opp nå, for oss. La resten av europa forsvinne, men jeg synes at Norge bør begynne å kjempe for sin eksistens nå.

  Sverige er vel nesten tapt, Tyskland, frankrike, er nesten tapt…Finland har vel overlevd, men…hva med oss?

  Vi må kjempe for vårt land nå. Stem på Siv.

 • Til Gahr Støre

  Jeg håper du har rett i at alt skal bagatelliseres, og at problemer skal feies under teppet hele tiden.

  Kan du forklare oss hvorfor rettighetene til tungt kriminelle asylsøkere og innvandrere skale veie tyngre enn tryggheten til vanlige borgere? Dette fører til at mange vanlige borgere må leve med frykt for drap, voldtekt og narkotikaforbrytelser.

  At ikke dere gjør noenting med dette, er med på generalisere synet på innvandrere. Det er respektløst ovenfor majoriteten av de som faktisk er gode ambassadører på disse gruppene. Dere fratar disse menneskene respekten de fortjener.

 • Joe

  dette er egentlig ganske ufattelig.
  At de i det heletatt lar innvandrere inn i den norske politikken?
  Hva har de der å gjøre? I mine øyne er disse gjester i et land som ikke er dems. De burde ikke eta ut av kjøleskapet vårt.

  Disse har en wierd religion, rare måter å behandle kvinner på osv osv osv.

  Men så lenge jense gutt skal være populær ved å si «ja kom inn og ta for dere», bruke alles skattepenger på alt annet enn Norge og Nordmenn, så kommer vi ingen vei.

  Mens Jensegutt er populær, innvandrerne lever godt, kommer hit og bryter lover i fleng, feier over norske kvinnfolk og får ingen straff.
  Så sitter nordmenn der igjen, nå selvfølgelig redde fordi disse innvandrerne tar over alt, får alle penger osv. Vi Nordmenn har ingenting å se frem til når det kommer til syke støtte eller pensjonist boliger, vist vi mister jobben så får vi stelle oss i kø for ny jobb fordi disse innvanderne tar over alt.

  Jeg går heller med på å være arbeidsløs, enn å betale skatt så Jensegutt kan bruke MINE penger på ALT annet enn norske folk.

  For å være helt ærlig, er jeg veldig i ferd med å bli rasist, fordi jeg helt enkelt ikke vil gi fra meg Norge til en haug med innvandrere som skal putte inn BUKRA på damene våre, Stenge ut homofile, forby alkohol og drive med dyreplageri. Selvfølgelig vil det da ende med at islamiske lover tar over, kvinnfolk har ikke mer lov å åpne kjeften, gå med skjørt eller si nei til noe som helst. Nordmenn blir slaver og Islamistene kommer frem i lyset som «norske statsborgere» og begynner med mer faenskap som å erte på seg israel eller USA med latterlige påstander de ikke kan bevise.

  Så ender det hele med at Fornuftige nordmenn ikke bor i Norge lenger, Mens verdensmakter rett og slett bare bomber hele jævla landet siden det styres av idioter som ikke gjør annet enn faenskap.

  Heller rasist enn å gi fra oss Norge til muslimer. LETT

 • Ugle Sett

  Liker ikke oppsynet på Butt.
  Han ser skummel ut.
  Synd at USA har lagt ned fangeleiren på Cuba,
  Der skulle Butt ha vært og fått samme medisin som han som planla angrepet 11. sept.
  I framtiden vil vi dessverre bli nødt til å få innført noe likt ikvisisjonen for å få bukt med ,, det islamske problem,,.
  Spania tok affære i 1606, men nå er de igjen tilbake.
  Det er kun mottiltak i land som bevarte den hedenske kraft videreført innenfor kristendommen som har reddet den vesterlanske sivilisajon mot islamsk imperalisme, sist ved Wien i 1683.
  Den overnevnte inkvisjon var i første rekke rettet mot den muslimske befolkning som ikke respekterte spansk lov og rett.
  Samme prinsipp som USA innførte mot islamister etter 11.sept.
  Inkvisisjonen og Guantemoleiren har fått et ufortjent dårlig rykte.
  USA hadde ikke noe valg i 2001 og det hadde heller ikke Spania i 1606.
  I det lange løp fungerer ikke islam innenfor Vesten.
  Det vil slutt bli oss eller dem hvis vi ikke underkaster oss en idelogi fra 600 tallet.

 • Ola Dunk

  Randi:

  Nå står vel foreløpig «de» (norsk-pakistanerne) like mye, eller lite bak etableringen av dette partiet som «vi» (etnisk norske nordmenn fra norge) står bak Vigrid.

  «De» starter egne partier i samme grad som «vi» starter nazi-partier.

 • Ali

  Dere lenge diskrimenere oss,nå vi ta makta og dere skal underlegges Islam og da dere blie gode mennesker