Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hans Bauge raser mot Arbeiderpartiet

hans_baugePå den forrige meningsmålingen som ble offentiggjort denne måneden bykset Venstre frem og nærmet seg 9-tallet. På denne meningsmålingen havner Venstre under sperregrensen, mens Arbeiderpartiet bykser frem. Målingene er tatt opp omtrent på samme tid.  Slik er livet i politikken. Tror man blindt på meningsmålingene bir det rene berg-og-dalbanen.

På den siste målingen er det altså AP som gjør det best.

«De som i dag kaller seg AP, er ikke det AP som dette partiet var like etter krigen, da Gerhardsen var statsminister. Han var tross alt fra en ekte arbeiderfamilie. Nå, derimot, eksisterer AP kun i navnet,» mener Hans Bauge, som er andre kandidat på Demokratenes stortingsliste i Akershus.

«Stoltenberg sa før valget at eldreomsorgen skulle skinne. I dag klarer Stoltenberg å si at dette hadde han da aldri lovt, men vi her på grasrotplan husker jo egentlig veldig godt, at det var en av de tingene han har lovt flere ganger. Så enten er Stoltenberg en notorisk løgner, eller så er han angrepet av Alzheimers, og begge disse to karakteristikkene av Stoltenberg, taler jo klart for at denne mannen ikke bør være statsminister i Norge. Det taler jo for at det norske folk generelt går mot en mørk fremtid med han og hans parti ved roret,» mener den kjente samfunnsrefseren.

Han er spesielt lite imponert over Stoltenbergs fattigdomsbekjempelse:

«Her i Norge er det mange som bare kan drømme om en bolig og sin egen adresse, for her dreier det seg også om profitt og den skal helst være så høy at folk flest ikke kan være med på denne galoppen heller. Tannhelsen her i landet, er under enhver kritikk. Dette skyldes at det koster så mye å gå til tannlegen at folk flest ikke har denne muligheten. Lege og kontroller koster også så mye at folk flest ikke har noen mulighet, selv i vårt påståtte velferdssamfunn,» mener han. 

Demokratene.no har han tatt et knusende oppgjør med Arbeiderpartiet.

Les om APs fremgang i VG

Dagbladet: Fremgang for Jens

TV2: God måling for AP

Dagbladet: Ingenting til de fattige

 

8 comments to Hans Bauge raser mot Arbeiderpartiet

 • Viggo og Reidar

  Hvem bryr seg egentlig om Hans Bauge….?

 • Leif Tvedten

  Godt at du virkelig viser oss hvem som er notorisk løgner i og med at du ikke forteller hele historien. Du skriver at Jens har sagt at det skal skinne av eldreomsorgen imens det som han virkelig har sagt er at: «det skal ikke gis en krone i skattelette før det skinner av eldreomsorgen», noe som får en annen betydning enn det som du og dine populistiske meningsfeller sammen med tabloid media spyr ut. Det Stoltenberg sier er at de prioriterer eldreomsorg fremfor skattelette. I følge tall fra statistisk sentralbyrå er det nå 12.000 flere stillinger enn under forrige sentrum-høyre regjering. Det siste året under forrige regjering gikk antall stillinger i nevnte sektor tilbake med 1600.

  At en politiker på ytterst høyre fløy kritiserer Norges manglende statlig styring av tannhelsetilbudet eller det frie boligmarkedet er ganske utrolig, men viser kanksje igjen hvilken notorisk løgner han er…

  • Hans Bauge

   Du følger ikke noe særlig med nei. Stoltenberg sa at det skulle skinne av eldreomsorgen, eller er du av de som ikke vil se sannheten i øynene.

 • Eller, Leif, kanskje det viser at Hans Bauge ikke er en politiker på ytterste høyre fløy.

 • Lasse S

  Viggo og Reidar har rett, og de er ikke alene !

 • Hans Bauge kommer til å bli bra for det norske storting etter valget. Bra for vanlige folk. Hans Bauge vil rett og slett at folk skal ha det godt. Hva er galt i det?

  Viggo, Reidar og Lasses holdninger er arrogante. Aner jeg en liten Høyre-prupp i deres mage?

 • Jensa

  Hans Bauge ja!!!! Gutten sin det! Like ko-ko i knollen som resten av Demokrat-kameratene på ytterste høyre.
  Lenge siden jeg hadde hørt noe fra den kanten nå. Trodde han var malt opp til minkfòr for lenge siden.

  • Hans Bauge

   Fortell meg nå hva du syunes er så galt med Demokratene. Vi vil jo ikke annet enn at alle skal ha det bra i dette landet. Om du ikke kan fortelle hva du synes er galt med det, da er du og dere som hetser uten å ha noen mening svært lite seriøse.