Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vidar Kleppe: Terrormoskeen må stenges

bilde-053Vidar Kleppe i partiet Demokratene reagerer på  at norske myndigheter ikke har gjort noe for å stenge moskeen på Grønland der de terrormistenkte mennene jevnlig møttes, skriver VG

«Det må være konsekvenser, vi kan ikke ha noe av at fundamentalistene ser at norske myndigheter ikke gjør noe, «sier partilederen som håper på stortingsplass etter høstens valg.

Han har tro på at det er drastiske grep som dette som må til for å stoppe de radikale miljøene, skriver VG.

«Dersom denne tidligere Taliban-ministeren har vært ansatt som imam i en moske i Oslo, eller på annet vis fått muligheter til å propagandere for terror i full åpenhet, uten å bi kastet ut av menigheter, er det en skandale at moskeen fortsatt er åpen,» mener Kleppe.

«Den bør stenges inntil styret som er ansvarig for at det har fått foregå ulovlige forsøk på terrorverving er skiftet ut, og det er tatt et oppgjør med det radikaliserte miljøet,» mener han.

Vidar Kleppe foreslår også at det nå innføres et forbud mot å la imamene holde sine taler og prekener på andre språk enn engesk eller norsk.

«Da journalister som forstod urdu infiltrerte en pakistansk moske i Storbritannia, ble de sjokkert over hvilket budskap som ble spredt fra talerstolen. Det ble bant annet oppfordret til hellig krig, drap på homofile og til å slå jenter på åpen gate i ansiktene dersom de gikk uten hijab,» sier Kleppe, og spør om vi har noen som helst kontroll med hva imamene oppfordrer til i norske moskeer.

Konsekvensene av avsløringen av terrormiljøet i moskeen på Grønland i Oslo må  derfor bli at den aktuelle moskeen stenges, det blir forbudt å holde prekener på språk som bare få nordmenn forstår, og at politiets sikkerhetstjeneste forutsettes å holde miljøet under tett kontroll, blant annet ved å ha spanere til stede for å fange opp hva imamene oppfordrer sine tilhengere til.

«Og, selvsagt,» tilføyer Vidar Kleppe, «så må alle personer med tilknytning til terrornettverk arresteres og siktes for sin uovlige terrorplanlegging, og deretter utvises fra Norge , med mindre de er norske statsborgere.»

Vidar Kleppe har dessuten tidligere foreslått at det må bli mulig for personer som har fått tildelt norsk statsborgerskap etter fødselen å miste statsborgerskapet, dersom de begår kriminelle handlinger.

Dagbladet: Samarbeidet med Talibanminister

12 comments to Vidar Kleppe: Terrormoskeen må stenges

 • Teraq Yasser

  Jeg er helt enig med deg Jan Simonsen!!
  Steng det rottereiret NÅ!
  Og steng alle andre rottereir også!

 • Rettferdighet

  GESTAPO: Gestapo-sjef Jørn Holme har selv henete inn Taliban politikeren til Norge og hjulpet med å bygge opp dette terrormiljøet. Jeg håper bare at NÅR det smeller i Norge at det er Jørn Holme og PK-eliten som får det fulle og det hele.

  Venstremannen Holme ER ansvarlig for voldtekter,ran og drap på Nordmenn fordi det er konsekvensene av hans Über mench mentalitet.

  KVALME mordere og fuckings drapsmenn – Nazitene hadde hvertfall nok antendighet til å ta en giftpille og å skyte seg selv, det er vel for mye forlangt av møkkadiktatorene i Norge!

 • trine

  Kast resten av de ut også, etter det jeg har lest så er ikke alle 25 utvist…..hvorfor det?

  Det norske folk ville heller ikke ha moskeer her i landet, men det måtte vi godta. Terrorreiret til muslimene kan dere jevne med jorden.

  Hvis ikke de hadde fått alt under armene her , så hadde de blitt hjemme, de kommer her kun for å bråke, men tydeligvis er det fordi politikerne er redd for avisdøden hvis de utvises, det er jo omtrent bare utlendinger det skrives om og da om asyldebatt og kriminalitet de begår.

  Er ikke rasist, det finnes utallige gode innvandrere, men synes at det er bedre å hjelpe de der de bor enn å flytte de langt hjemmefra jmf utallige familiegjenforeninger som ikke fører annet med seg enn at de skal ha enda flere opp her.

  Blanding av ulike kulturer i stort omfang har opp gjennom historien alltid vist seg å vere et feilgrep.
  Motstningene kommer alltid til å vere der, og de som skriker høyest om utdannelse har råd til å bo slik at de slipper flerkulturelt naboskap, som ferie og avkobling reiser de til fattige strøk forå kjenne hvor deilig det er å vere rik og føle tilbedelse.

 • Ola Dunk

  Trine:

  Hvorfor må dere bestandig uttale dere på vegne av «det norske folk».

  Jeg er faktisk rimelig sikker på at de fleste ønsker religionsfrihet, og ikke har noe mål om å bli mest mulig likt Iran og lignende stater som forbyr andre religioner å bygge kirker.

  Men hvor i på grønland ligger denne moskeen, og hva heter den?

 • ola saigon

  Moskeen ligger like ved der Trine bor,så det har sine årsaker.Dessuten har jo Grønnland blitt ett nytt trendsted i oslo,sier ei som heter Trine og som bor der.Operaen ligger jo der også,så derfor.Har politihuset og oslo kretsfengsel som nabo,så det skulle være greit å overvåke dem.

 • Ola Dunk

  Åja, altså den moskeen som ligger i den falleferdige bygningen ved siden av grønlandshagen tvers ovenfor snuteparken? (like bortenfor stoppestedet «politihuset» på andre siden av politihuset, og botsen.)

  Er forresten selv nabo til botsfengselet, bare så det er sagt.

  Operaen ligger IKKE på Grønland. Den ligger i sentrum\Bjørvika

  • ola saigon

   Da jeg nevnte opraen,var det forde de som bor på Grønnland,mener den tillhører oslo øst,å at det derfor er et trendsted.For hvem,aner jeg ikke.
   I alle fall det teiteste jeg har hørt.

 • Ugle Sett

  Hvem er Trond Halvorsen egentlig?
  Han virker en smule sinnsforvirret!

 • Ugle Sett

  Norge er alle kjeltingers fristed.
  I dag ville feks Henry O Rinnan gått fritt omkring.
  Den eneste som er utlevert til Haag er en serber, alle andre går fri.

 • Ola Dunk

  Ola Dunk:

  ???

  Jeg skjønner ingenting av det du skrver.

  Operaen ligger ikke på Grønland, og Oslo Øst begrenser seg aldeles ikke til Grønland.

  Forøvrig så ligger Operaen vest for akerselva (det kjente øst\vest skillet), og ligger i den fremtidige bydelen Bjørvika i forbindelse med sentrum.

  Ellers så virker det som om du ikke bor i Oslo, og uttaler deg på ting du ikke aner noe om.

  • ola saigon

   Du må nok lære deg å lese Ola Donk.Jeg sier at de som bor der,gjerne vil at opraen tillhører grønnland/oslo øst.Teiteste jeg har hørt.Forstår du nå? Eller er du bare vrang og kverulerende,i så fall,er du en dritt.
   Er du litt teit også,eller er det forde du også bor der.Kansje begge delene.
   Les min kommentar en gang,så vil du forstå at det ikke er mitt utsagn,men fra de som bor i denne gettodelen.
   Selv bor jeg i en annen getto.vietnam.sydøst-asia,om det er betegnende nok.