Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Taliban – en primitiv og nådeløs organisasjon

suicide_bomber_training_1Syv personer med tilknytning til Taliban har fått oppholdstillatelse i Norge, skriver VG. Ifølge en oversikt som Aftenposten har gjort skal en mann som har innrømmet at han var en torturist, da han kjempet for teroristorganisasjonen, være blant disse syv.

Taliban er en nådeløs organisasjon, som terroriserer sivibefolkningen, og utnytter barn i krigføringen. Her er noen eksemper: 

I april skrev Digital Journal at Taliban i de nordlige delene av Pakistan forsøkte å forhindre poliovaksine ved å true å kidnappe helsepersonell dersom de ikke stoppet en kampanje for å få vaksinert flest mulig, fordi de mente at poliovaksinen var et plott for å ødelegge islam.

Taliban skyr ingen midler, og trener blant annet opp barn til å bli selvmordbombere.  Her kan du se de avslørende bildene fra en av Talibans terrorskoler.

I april skrev vi om Abdullah er elleve år gammel, født i Peshawar i Pakistan. Der gikk han på en muslimsk skole, leste koranen om dagen og lært hvordan han skulle lade geværer, og om hvordan fremmede kom til muslimske land for å drepe muslimene, om kvelden.  Han ble han arrestert av afghansk politi, sammen med andre Taliban-krigere, med et belte med eksplosiver bundet fast på kroppen. Han er verdens yngste terrormistenkte, skriver Mail Online.

Abdullah og de andre terroristene ble tatt til fange da de krysset grensen mellom Pakistan og Afghanistan. Nå sitter han fengslet i Kabul og er bekymret for sin yngre bror, som er ti år gammel, og som også studerer på den samme skolen.  Han visste at han ville bli sprengt i småbiter, fortalte han til en TV-reporter fra ITV News.

Jared Cohen har skrevet bok om barnesoldatene, og kommenterer blant annet en propagandafilm fra Al Qaeda i dette intervjuet.

Les i VG

VG: Norge skal ikke bli et fristed

VG: Taliban får tak i våpen

Dagbladet: Amerikansk ammunisjon

VG: Taliban-by erobret av hæren

Tv2: Kan ha drept norske soldater

VG: Pakistan slår ut Taliban

VG: Pakistan rykker inn

Dagbladet: Ferieparadis ble terrorvelde

VG: Taliban bak angrep i Lahore

VG: Kjemper for å redde overlevende

Dagbladet: Bilbombe i Lahore

VG: På flukt fra Taliban

VG: Frykter storbyterror

18 comments to Taliban – en primitiv og nådeløs organisasjon

 • udi/une!:

  5 kolonister og skulle vært stillt for retten

 • Orbix

  Det er utrolig at vi gir opphold til våres fiender. Vi er faktisk i krig med Taliban. De burde vært i krigsfangeleir inntil krigen er over. De forsøker jo å drepe våres soldater!

 • Disse «flyktningene» hører hjemme hos Krigsforbryterdomstolene og ikke i Norge.
  Forøvrig er det på tide at norske politikere får øynene opp for idiotiet med å ta imot alt som kan krype og gå

 • ppmax

  Var og snakket med folk fra det lokale asylmottaket her om dagen. Snakket med en fyr fra Afghanistan og da vi kom inn på teamet Taliban peiket han på en fyr og sa at han hadde vært i Taliban. Ble helt sjokket at folk som har hatt tilknytning til Taliban får komme inn i vårt kjære land. De ga også stort inntrykk for å hate Nato og alle landene som er del av ISAF osv.
  Bekymringsverdig.

 • Bente

  Dette er nesten for utrolig til å være sant, våre soldater er jo i krig med de. Men må si at ingenting forbauser meg lenger med denne regjeringen.

 • PervoKris

  Den norske naivitet og snillisme kjenner ingen grenser! Jeg blir bare så j…. forbanna over den gjentatte importen vi (de urealistiske politikerne, med verdens største skylapper) bedriver av terrorister og andre kriminelle. Nei, bruk stemmeseddelen «riktig» til høsten, og bidra til å begrense problemimporten!

 • Terroristar flykta frå eit område dei sjølv har lage til helvete, så skal norske styrkar inn å rydde opp samman med andre nato land, så får de jævlane som er ansvarlig for dette BETALT OPPHOLD HER I LANDET! SNAKKAR OM QUISLING REGJERING!

 • aldri mer rødgrønt

  Vi er håpløst naive i dette landet…og skal få betale for det den dagen oljepenga er borte og velferden synker… Valg til høsten- og folk bør nå innse at man bør sende en sterkt signal inn i den rødgrønne leiren.. Stem Frp, om ikke annet for å vise at de må våkne i kolokviegruppene sine som de har i regjeringskvartalet idag… Jeg er så skamfull over å se landet som generasjonene før meg bygde opp bli rasert…

 • Lasse S

  Ikke misbruk Quislings navn i en slik sammenheng Ingmar ! Quisling var en god nordmann med en av de beste utdannelser gjennom tidene i Noreg !! Skam deg !!!

 • Slapp av folkens, det er bare snakk om folk som vil vekk fra krigen. Vi skal være glade for at de velger seg Norge. Det kan i ettertid vise seg å være både en resurs og berikelse for sammfunnet.

  At de har tilhørt en frihetselskende organisasjon behøver ikke å bety at de er terrorister, slik amerikanerne mener.

  Støtt heller SOS rasisme i kampen mot de norske rasistene enn å hakke på krigstrette folk fra Taliban.

 • Det er ikke det som er problemet, man vet jo at innvandrere som ikke er innblandet i taliban ikke er akkurat «lovlig forpliktet» siden de fleste hopper rundt i bmw’r og andre biler ^^ .. da må man begynne å lure hva folk fra et mere religiøs standpunkt der helig krig er stikkord vil begynne å gjøre når de er i norge.

 • Arne Pukheim

  Altsom her sies om taliban er riktig. Men en skal ikke underslå at mange innvandrere har kommet til norge fordi de selv er forfulgt av de islamske nazistene.

  En skal heller ikke glemme at visse grupper kristenfundamentalister som har tradisjonelt sterkt forfeste i Norge faktisk ønsker akkurat samme type lover som sharia-lovene, men med kristen merkelapp. Og så er det ogsp visse sosialmaniuplatører med fine akademiske titler som mener akkurat det samme, bare med atter andre merkelapper.

  Taliban er ikke den eneste nazi-fienden vanlige mennesker i Norge står overfor.

 • bjørn

  Total ansvarsfraskrivelse fra regjeringens side, de har jo ikke lenger oversikt over hva deres departementer foretar seg. Norge er blitt et arnested for terrorister, et fristed for folk som vil sprenge synagoger og planlegge aksjoner.Snart er nok tidligere Guantanamofanger på vei hit også. De må jo ha beskyttelse.Norske soldater kriger mot taliban og ofrer sine liv,mens regjeringen henter inn tidligere talibantorturister til Norge.
  Du verden for et flerkulturelt samfunn vi er blitt.

 • Ugle Sett

  På høy tid med en ny regjering som har is i magen og tørr å vise muskler ved å si at vi er herrer i eget hus.
  Dette huset er ferd med å bli revet ned av grønnskollingene og de røde ved SV, Sharias Venner.
  VÅKN OPP DU MÅ IKKE SOVE!!!!

 • se der, ja

  hehe, Norge, ja. Antakeligvis det dummeste folkeslaget på jord. Vi har hatt det for lettvint. Våre nye naboer kan faktisk ting. De kan skape noe de og vet hva samhold er.

  Her er idealet:
  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=563256

  Hvor ligger cannes forresten? Muslimer der og eller?

 • se der ja
  norge er antagligvis det dummeste folkeslaget
  jeg er ikke fortrolig med hva som skjer i cannes
  men din kommentar
  viser hønsehjernen din
  en høns driter med velbehag i eget reir
  har sett det selv!

 • men om du er en gjøk(fra andre steder)enn norge
  gjøker har for vane å drite i andres rede(om du i det hele tatt hvet hva en gjøk er?
  det viser at intellektet dit er for intet å regne

 • Oda

  Det som etterhvert vil komme frem er at SOS rasisme har sympati for og samarbeider med Taliban.
  Taliban er vår tids nazister og SOS rasistene som støtter Taliban er Talibans Hitlerjugend.
  GÅ GJEM OG SKAM DERE SOS RASISME, FOR DERE ER NAZISTER Bak de glatte sleske smilene til SOS rasistene bor det de værste rasistene verden har sett. ALDRI undervurder
  nazismen, SOS rasisme er selve beviset på nazisemns styrke og overleveses evne. Ikke glem den Trojanske hesten. Nazistene har bygget et prakteksemplar av et skalkeskjul denne gangen.
  Gennialt å kalle seg anti rasister, de har virkelig lurt medlemmene sine godt.