Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mens muslimene flytter inn, flytter britene ut.

Under Labour-styre flytter britene ut og innvandrerne inn

Under Labour-styre flytter britene ut og innvandrerne inn

Storbritannia opplever nå den største utvandringen av egne innbyggere i moderne historie, samtidig som innvandringen til Storbritannia også er på et rekordnivå.

Dessuten planlegger mange briter å reise fra landet i årene fremover. En undersøkelse viser at 11 millioner briter planlegger å søke jobber utenfor landet de neste to årene. En femtedel av dem ønsker å flytte for godt, skriver nettstedet ”The Move Channel”.

! 2007 forlot en britisk statsborger landet hvert tredje minutt. Vi må tilbake til 50-årene for å finne en tilsvarende utflytting. Den gangen dro mange briter til Australia.

Tomrommet ble imidlertid fylt opp av innvandrere. 2007 var et rekordår, og de aller fleste innvandrerne var muslimer. Etter at det britiske arbeiderpartiet kom til makten har det kommet 1.8 millioner nye innvandrere til Storbritannia, skriver Daily Mail.

 Skatteøkningen de siste årene for høytlønnede, kombinert med økende arbeidsledighet, skal være årsaken til masseflukten. De fleste som ønsker å reise er menn i alderen 18 til 30 år, og mellom 50 og 60 år. Den siste gruppen sannsynligvis for å planlegge pensjonstilværelsen i varmere strøk.

6 comments to Mens muslimene flytter inn, flytter britene ut.

 • Ugle Sett

  ,,A parcel of rogues in a nation,,.
  Søk opp denne setningen på you tube!

 • Sigurd

  Fortsetter det sånn, har vi snart en islamsk republikk som nabo
  med tilhørende enorme mengder med atomvåpen!
  Det er noe å rope hurra for!

 • Ugle Sett

  Skottland må bli et fritt land igjen.
  Lite muslimer der nord for Edinburg.
  Trivelig land og et folk med vikinggøts!

 • Lena

  Rottene forlater skipet, også i England.
  Det var middelklassen og folk med høy utdanning som startet flukten fra nederland fra noen år siden. Altså de ressurssterke menneskene som har kjempet for innvandring i disse landene.
  Det er altså de mennesker som har ødelagt sine egne land som i størst grad, feigt flykter
  Jeg spurte en engelskmann og en nederlender, hver for seg hvorfor de hadde kommet til Norge. De vred på seg og kom med noen patetiske unnskyldninger.
  «nederlande er litt fullt», «nei, jeg kom pga en dame»*(ps, slutt med dama for mange år siden..hvorfor blir du da?)
  Så skrøt de over hvor fantastisk og multikulturellt det var i deres egne land, og klaget over hvor trangsynte nordmenn var, for i neste øyeblikk å fortelle om sine planer for å få resten av familien til Norge…
  Dette var to separate samtaler jeg hadde med to forskjellige menn.
  1984, boken, George Orwell, hadde et godt uttrykk for dette: dobbeltenkning-
  De er så hjernevaskede at de ikke klarer å tenke logisk.
  tanke 1:England, Nederland- er ulevelig for meg, jeg vil ikke bo der, jeg ønsker ikke at mine foreldre skal bo der. Det er utrygt, og finns ikke jobber, multikulten har drept mitt land
  Norge er fremdeles beboelig, jeg flykter dit.
  tanke 2: Norge er ikke multikulturelt nok, og nok likt england/nederland, jeg må kjempe for at det skal bli likt det jeg flyktet fra.

  Den logiske konsekvens blir at de snakker for det de selv flykter fra.
  Det hører med til historien at begge typene prøvde seg på meg og begge ble avvist, av en eller annen grunn var jeg ikke tiltrukket av noen av dem, selv om de utseendemessig ikke var ille. Blonde og blåøyde begge to.

  Jeg foretrekker typer fri for hjernevask.

 • Lena

  jeg mente selvfølgelig den totalt ulogiske konsekvens 😉

 • irritert

  I begynnelsen synes jeg dette var en interessant blogg, men når er jeg dritt lei av Frp kritikk av en mann som ble kastet ut av FrP. Debattene om Israel om jøder og palestinere er uinteressante. Alle vet jo hvor gærne palesiterne og muslimene er. Vi trenger ikke en blogg som kun googler og legger ut merkelige muslimritualer. Maken til ensporet og begrensete artikler finnes knapt nok på nettet. Tror vi må tilbake bake til Sovejetuniontiden og Pravda for å finne mer ensidig og kjedelig journalistikk. Heldigvis virker market slik at denne bloggsiden kommer til å dø ut av seg selv. I begynnelsen skrev dere om ”normale” ting og om bokkøl og slikt, men nå er skriver dere om camelurin og idiotiske muslim konvensjoner . Jeg oppfordrer herved alle til å ignorere denne bloggen og heller lese http://www.demokratene.no , smf.no samt http://www.sosialdemokratene.no. Hva er poenget alle denne tåpelig islamkritikken? Vi vet jo alle hvordan disse menneskene er. Makter dere ikke å skrive om normale ting som sport, politikk, uteliv, moter eller biler, så får dere heller gi opp. Hilsen en potensiell kystparti/frp/ demokrat velger i nordland.