Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Brukte 15-åring til å smugle eksplosiver til Tyskland

Barn trenes til å bli terrorister

Barn trenes til å bli terrorister

En radikal islamistisk terrorcelle som planla angrep mot amerikanske mål i Tyskland, brukte en tenåring til å smugle deler til deres hjemmelagte bombe fra Tyrkia og inn i Tyskland, skriver telegrambyrået Associated Press. 

 Gruppen ble avslørt og står nå for retten i den tyske byen Düsseldorf.  En etterretningsrapport viser at terrortrusselen mot Tyskland er alvorlig.

Det var en etterforsker som vitnet i retten i Düsseldorf onsdag forrige uke, som kom med opplysningen om 15-åringen som ble brukt til smugleroppdrag.  Han er i dag 17 år og er ikke tiltalt på grunn av sin lave alder da han deltok i terrorplanleggingen.

De øvrige fire terrormistenkte står tiltalt for å ha planlagt flere bombeangrep, blant annet mot det amerikanske flyvåpenets base, Ramstein.   De er også tiltalt for å være medlemmer av en terroristorganisasjon og for å ha drevet konspirasjon med formål å begå drap. De fire var medlemmer av en organisasjon kalt Islamic Jihad Union, en bevegelse med bakgrunn fra Uzbekistan, skriver AP.

Tidligere denne måneden la den tyske innenriksministeren Wolfgang Schaeuble frem en rapport utarbeidet av ”Det føderale kontoret for beskyttelse av konstitusjonen”, et offentlig byrå som overvåker alle typer av ekstremisme i Tyskland. Den konkluderer med at radikal islam er blitt en konkret trussel mot Tyskland, skriver telegrambyrået UPI.

Innenriksminister slo fast at Tyskland er blitt hjemland for potensielle muslimske terrorister, og at det også finnes etnisk tyskere som har konvertert til islam og sluttet seg til radikale bevegelser.  Et økende antall medlemmer av disse bevegelsene har reist til grenseområdene mellom Afghanistan og Pakistan for å bli trenet i al-Qaidas treningsleirer.

5 comments to Brukte 15-åring til å smugle eksplosiver til Tyskland

 • Sigurd

  Tenåringer og unger blir rekruttert til muslimske terrorseller.
  Samtidig ser vi en massiv strøm av unge muslimske gutter som kommer til Norge, de har liksom flyktet fra noe fælt!

  Jommen sa jeg smør, enhver som klarer å legge sammen 2 og 2 burde skjønne hvem som finansierer reisen hit!

 • Først kommer ungdommene!
  Så kommer familiegjenforeningen!
  Deretter kommer helvete!

  • Ugle Sett

   Det keltiske Brittania ble befolket av angelsaksere ved romersk hjelp på akkurat samme vis.
   Først kom unge leiesoldater,så kom konene.
   Etter at romerne måtte gi tapt så ble landet oversvømt av nykommerne som grunnla nye byer der det før var romerske forlegninger.
   England var snart et faktum.
   Kelterne,urbefolkningen ble drevet tilbake til Wales,Cornwall,Irland og Skottland
   Mekanismene er de samme i dag som de alltid har vært.
   Det er katastrofe for et lands kultur å bli avhengig av andre og ukritisk å ta fremmede elementer inn i landet.

 • Espen Franck-Nielsen

  Hva med å sende dem på beinhardt straffarbeid med fangedrakter og fotlenker? Da hadde det ikke vært så attraktivt å prøve seg.