Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

40 prosent av Osloskolene har innvandrerflertall

innvandrerbarnFørti prosent av skolene i Oslo har nå et flertall av elever med innvandrerbakgrunn, fremgår det av en artikkel i Utrop.

”I Oslo har 51 av 125 grunnskoler et flertall minoritetsspråklige elever. Om hvor mange av de som flytter til og fra skolene som har minoritetsbakgrunn er uvisst,” skriver bladet.

På Hersleb skole har 94 prosent av de 138 skolebarnene innvandrerbakgrunn (eller minoritetsspråklig bakgrunn, som det heter på fagspråket.)  Gran skole har 93 prosent minoritetsspråklige elever, mens Mortensrud skole kommer opp i 97 prosent.  Bare tre elever av hundre har med andre ord etnisk norsk bakgrunn.

10 comments to 40 prosent av Osloskolene har innvandrerflertall

 • Kurt Guldvik

  Skolene i Oslo området er bare et forvarsel om hvordan det norske samfunn vil se ut,dersom vi ikke innfører innvandrings stopp.

 • bin Laden

  Hvorfor snakker du ikke om faenskap vesten driver med i muslimske land?
  Det er jo det som er problemet.
  Det er dine «folkevalgte» broilere du selv stemmer på, som driver muslimer på flukt.
  Før du innfører innvandrings stopp i vesten, må du innføre stopp for vestlige militære bander som plyndrer muslimenes land for at du skulle ete, drite og knulle så mye du bare orker.
  Så lenge det holder, selv om det ikke holder særlig lenge igjen.
  Hjelp NATO-banda hjem med sine bombefly, leiemordere (norske inkludert), torturister og barnevoldtektsmenn, bygg opp igjen det de har ruinert, betal erstatninger for drepte familieforsørgere

  og da rett frem for FrP med Vidar Kleppe – SEND ALLE MUSLIMER HJEM!

  Men husk å holde vestlige fingre unna muslimenes oljefat!

 • Lena

  Kan du dokumentere hva nordiske land har fått av økonomiske fordeler fra muslimske land?

  • BBC «avslører»:

   Secret US plans for Iraq’s oil

   The Bush administration made plans for war and for Iraq’s oil before the 9/11 attacks, sparking a policy battle between neo-cons and Big Oil, BBC’s Newsnight has revealed.

   Men det er egentlig drap det dreier seg om. Jødedommen er en syk religion.

   En jøde på SOL avlslørte hva jødene tror:

   Noen tror
   Skrevet av ‘Mighty’, mrten-minstemann@hotmail.com, 14.juli.2007, kl.06:11

   de er satt til verden for å skape kriger.

   De kaller det rettferdighet, og de mener at de er kallet.

   Michael Ian Grade CBE (born March 8, 1943) is a British businessman and a distinguished figure in the field of broadcasting. He became Executive Chairman of ITV plc on 8 January 2007 after his resignation from the role of BBC chairman. Born into a Jewish show business family, his father was the theatrical agent Leslie Grade, and his uncles were the impresarios Lew Grade and Bernard Delfont. He was educated at Stowe School, and St Dunstan’s College, London.
   http://www.nationmaster.com/encyclopedia/Michael-Grade

 • Jonas

  Vi er snart fremmed i vårt eget land…

 • Lena

  Invaderingen av Norge begynte for 40 år siden, lenge før noen av de pågående kriger nå. Merkelig, var disse invadørene profeter, som hevnet seg, FØR noen handling var utført. Ellers er en krig en ganske logisk konsekvens av å angripe USA og å drepe 3000 amerikanere, og å feire det etterpå. Til tross for at der nok var en hjelpende jødisk hånd med i spillet.

  • «Til tross for at der nok var en hjelpende jødisk hånd med i spillet.»

   Ho ho ho ho ho ho!

   Silverstein og Osama bin Laden konspirerte sammen, ja, ho ho ho.

   Latterlige konspirasjonsteorier du legger fram. Var det Laden som leverte eksplosivene og Silverstein som detonerte dem?

 • Tore

  «Bin Laden» har her en kjempegod deal faktisk. Alle tropper ut av Islamske land og alle Islamister ut av Europa. Full støtte fra meg. Den olja er heller ikke så grom lenger så oljefatene kan de snart få ha i fred. ( Blir det olje på billigsalg da kanskje? )

 • Eks FrPer Øystein Hedstrøms prognoser fra tidligere,
  viser seg å få rett om ikke lenge.

  Supersnille og Naiv-Super Norge !!!

 • Lena

  Det er ikke snilt og det er ikke navit. Dette er en ønsket og villet utvikling fra politikeres og maktas sin side.
  Et folkemord på eget folk må vel sies å være noe av det mest avskyelige, ondskapsfulle og grusomme noensinne. alt annet en snilt og naivt .