Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vidar Kleppe vil stenge grensene for kriminelle østeuropeere

vidar_kleppe1Kriminelle sigøynere fra Romania strømmer nå til Norge, sammen med andre kriminelle bander fra Øst-Europa. Tiggere og gatemusikanter fra det nye EU-landet er blitt et vanlig syn i enhver norsk storby, og i sommer venter politiet en strøm av vinningskriminelle fra det østeuropeiske landet, skriver Dagbladet. 

 Demokratenes leder, vidar Kleppe, vil stenge grensene.

Politiførstebetjent Irene Feyerstein ved Asker og Bærum politidistrikt har allerede pågrepet flere.”Det er umulig å si akkurat hvor mange som kommer i løpet av sommeren, men vi forventer svært mange nå som Romania er med i EU,” sier hun.

Så lenge Norge er med i EØS-samarbeidet er vi en del av det felles europeiske arbeidsmarkedet. Det betyr at kriminelle fra de nye EU-landene i Øst-Europa kan reise til Norge, og bo her i flere måneder, formelt for å lete etter jobber.

”I motsetning til eksempelvis Fremskrittspartiet, er Demokratene imot EØS-avtalen og det frie arbeidsmarkedet i Europa,” sier lederen, Vidar Kleppe. Hans parti er også imot Schengen-avtalen som gjør at det er mulig å bevege seg fritt uten pass og uten kontroll med grensene.

”Både Schengen-avtalen og EØS-avtalen gjør det enklere for kriminelle fra andre land, eksempelvis disse sigøynerne fra Romania, å ta seg inn i Norge for å stjele og gjøre innbrudd,” sier han.

Dagbladet: Forventer strøm av vinningskriminelle

VG: Kriminelle østeuropeere forsøker å bestikke

VG: Plukker ut eldre og uføre

30 comments to Vidar Kleppe vil stenge grensene for kriminelle østeuropeere

 • Espen Franck-Nielsen

  Jeg er enig, steng grensene for sigøynere. Nå er jeg lei all den kriminaliteten som de utfører, bare fordi de ikke vil jobbe! Jeg er drittlei pågående tigging. Jeg er drittlei såkalte gatemusikanter som iokke kan spille.
  Jeg har flere ganger de siste årene vært i London, og der var det ikke en eneste sigøynertigger å se. Jeg kan tenke meg at de ikke uten videre slipper inn der, uten at jeg skal si det for sikkert. Derimot vet jeg at tigging er forbudt i Storbritannia, og at man kan bli arrestert for det.

 • Så lenge EØS avtalen og Shengen avtalen samt at det er tillatt med tigging i Norge står ved lag, vil vi ikke bli kvitt disse folka.

 • Vidala

  Nå må vi ikke skjære alle over en kam. De fleste sigøynere jeg kjenner er lovlydige borgere uansett hvilken nasjonalitet de har.

 • Ola Dunk

  Sånn er det dessverre…alle snakker alltid om å ikke skjære alle over en kam..men kanskje vi må det avogtil for å få slutt på denne elendigheten. Vet det er trist at det skal gå utover andre, men sånn er det jo alltid = det går alltid utover andre…akkurat som det å slippe inn disse sigøynere = går utover andre at de stjeler og tigger.

  Våkn opp lille Norge!! når skal vi virkelig begynne å gjøre noe mot denne voldtekten av vår land?

 • Kurt Guldvik

  Hele EØS avtalen koster det norske samfunn enorme beløp,samt enorme interne ressurser. de rumenske ot litauesiske bandene er egentlig bare bagateller mot det hele avtalen står for.Når det gjelder de rumenske sigøynere,så bør man se helheten i dette. De er undermennesker i Romania,og blir overlatt til de øvrige EØS/EU landene av en korrupt rumensk regjering.Som bruker EØS avtalen til og overlate den fattige delen av sin befolkning til andre.Sigøynere har ikke noe hjemland,og blir delvis jaget i alle land.Og siden vi har EØS avtalen så er det naturlig at de søker der hvor velferden er.Norge har folkevalgte som lar fiskeoppdrettsnæringen bestemme hvilket samfunn vi skal ha.(for og sette det på spissen)EØS avtalen må bort,snarest.Norge er sansynligvis det eneste landet i verden som betaler flere milliarder på en handelsavtale som motparten har så stort overskudd på,samtidig som vi er nødt til og ha fri flyt av vår unike velferd.Dette er prisen vi må betale for og ha udugelige folkevalgte som ikke evner/klarer og se konturene av.DESVERRE

 • Vidala

  Kyrre, Rune og Bjørn:ikke vær så fordomsfulle. Av alle sigøynere jeg kjenner, og det er en god del, er det bare en som ikke er i fast arbeid. Han er uføretrygdet etter å ha blitt meid ned av en etnisk nordmann som kjørte bil i påvirket tilstand.

  • Kyrre

   Dette stemmer ikke med det jeg har lest. Skulle gjerne vite hvem disse arbeidende sigøynerne er?

 • Dag Harald Pettersen

  Ikke en sigoeyner aa se i London…nei. Landet har sagt nei til Schengen-avtalen blant annet. Veldig alvorlig det som skjer som foelge av Schengen og EOES.
  Viktig for Demokratene aa ta opp dette med Schengen og EOES i motsetning til FrP som vil ha disse avtalene og samtidig jamrer seg over de norske tilstandene.
  Tvetydig og falskt av FrP. Det er bare aa haape at Demokratenes leder Vidar Kleppe suser inn p[ Stortinget. Folk boer faa opp oeynene for en sann og rettskaffen politiker som Kleppe. Fremskrittspartiet seiler med flere falske flagg.

 • Espen Franck-Nielsen

  For en tid tilbake leste jeg en artikkel i Kapital, det var mars eller april 2007, der det stod at ingen av de sigøynerne som bor i Norge er i arbeid. Kapital regner jeg som et så seriøst blad at jeg regner med at det som stod der ikke var oppspinn. Det svindles over en lav sko med trygdeytelser, og mange går ikke av veien for svindel bare de slipper å jobbe.
  I Paris var det sigøynere som kastet en ring foran folk og skulle ha penger for det. Jeg så med en gang at det var sigøynere. De var ganske pågående. Sånn vil jeg ikke ha det her i Norge!

  • Vidala

   Når det gjelder bladet Kapital så er det betimelig å spørre om seriøsiteten til dette bladet. Bladet representerer kapitalismens høyborg her i Norge, det er som et medlemsblad å regne. Men det at Kapital skriver negativt om en folkegruppe de selv indirekte er med på å utnytte finner jeg merkelig. Se rundt på alle store byggeplasser. Der finnes sigøynere og andre østeuropeere ansatt på tvilsomme arbeidskontrakter, underbetaling og slurvete skatteinnbetaling. Så istedet fo å bli regnet som arbeidere som betaler sin skatt her i landet, havner de i stedet på feil statistikk. Dette er meget synd for ærlige, redelige og arbeidsomme kvinner og menn som i utgangspunktet bare ønsker å forsørge seg og sin familie.

 • Thomas

  Synd at det er blitt slik.. Nordmenn kan ofte takke seg selv siden vi er så utrolig dårlig til å organisere oss hvis det er noe vi er dritt lei av.
  Vi demonstrerer ikke mot noe, vi driver ikke med underskriftskampanjer eller har organisajoner som jobber mot helt konkrete saker som dette og presser på for å få gjennomslag hos politikerne.

  Ta for eksempel Asker og Bærum kommune som ligger vest for Oslo og se hvordan det er blitt der. Jeg er oppvokst der og kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. Alt pakk fra østEuropa vil bo der, flyktninger vil bo der og kriminelle vil operere der.

  Eldre er redde for å gå ute om kvelden, de tviholder på veskene sine og må skalke alle luker når de sover om natten en varm sommernatt. Moren min fortalte at hennes venninner sa de følte seg trygge med leiligheter i 3 og 4 etasje helt til det ble kjent at kriminelle østeuropeere kaster tau med kroker opp på verandaene i disse etasjer for å komme seg inn om natten.

  Jeg er 100% på at i en kommune som disse og også i andre deler av landet så vil omtrent alle nordmenn skrive under i en underskriftkampanje på at vi ikke vil ha det slik,
  og også skrive under på konkrete forslag til for å få hamlet opp med dette. Et sted må grensen gå for hva vi gidder å finne oss i. Vi kan ikke godta alt bare pga schengen eller andre lover i samfunnet. Nå virker det som om lovene der vi nordmenn har krav på beskyttelse ikke lenger gjelder.

  Nei, vi må ta oss sammen og organisere oss på en litt annen måte i tiden fremover. Vi må nok ta i bruk litt mer utradisjonelle metoder for å få bukt med problemene. Hvis ikke sklir dette bare ut til det værre.

  Vi må spørre oss selv om vi virkelig ønsker å ha det slik som det er blitt nå.

  Til alle nordmenn: TA PÅ DERE VIKINGHJELMEN IGJEN OG VIS LITT GUTS MOT ALL DENNE DRITEN!

 • Alice

  Jeg er selv fra Østeuropa og er lei av disse folka. Sigøyner hører ingen sted. Ingen vil ha dem.Det har aldri i jobbet og lever for å stjele og jukse. Dette ødeleger for andre Østeuropere som bor her i Norge. Ikke skriv Østeuropere, skriv nøyaktig fra hvilket land!!! Dettte er diskriminerende mot de fra andre Østeuropeiske land. Du hører nesten aldri om noen fra Ungarn, Tsjekkia eller Slovakia det er altid de samme land som Romania, Albania… skriv navn hvor de kommer fra og la de andre mer siviliserte land i østen vare. Dere må forby tigging og alle som skal inn til Norge må bevise at de har nok penger for å bo her. Sigøynere er verre en Svin influensa. Sigøyner = Pandemi.

 • Espen Franck-Nielsen

  Jeg er så hjertens enig med Alice. Vi må skrive nøyaktig fra hvilket land slike kjeltringer kommer fra. Når disse snylterne kommer hit for å tigge, selge «gull», stjele og svindle, går det ut over de østeuropeerne som faktisk er hederlige og som jobber eller forsøker å jobbe.

 • Thomas

  Hvis det var kritikk til det jeg skrev så missoppfattet dere teksten min.
  Med pakk fra østeuropa så snakker jeg om alle som er pakk og ikke har hederlige handlinger. Med kriminelle fra øseuropa så mener jeg de kriminelle uavhengig av land.

  Man kan selvflgelig ikke snakke om land som er bra og land som ikke er det! Det blir jo helt på trynet. Det er knakende likegyldig hvor folk kommer ifra så lenge de oppfører seg bra.
  Og selvfølgelig er det møkkafolk i Ungarn, Tsjekkia og Slovakia like mye som det er bra folk med hederlige hensikter i feks Romania.

  Det som er et faktum er at dere som kommer i fra østeuropa og har gode hensikter vil bli berørt av en strengere politikk ved feks kanselering av Schengen avtalen. Det fordi selv om dere har gode hensikter ikke vil kunne oppfylle krav som feks da å ha nok penger til å begynne på et liv i Norge.

  Et slikt resultat tror jeg faktisk vi Nordmenn er beredt til å gå med på. Jeg tror vi blåser litt i om dere med gode hensikter ikke får være her også siden det er viktig for oss nå og få ryddet opp dette så vi får det trivelig igjen.

  Dere gode østeuropeere får heller etter dette sitte å krangle i hjemlandene deres med de som ødela for dere.

  Egentlig så er det dere normale østeuropeere som burde begynne å rydde opp i dette og snakke til deres egne landsmenn som er her og som ikke er bra for Norge. Da hadde dere fått skikkelig respekt. For vi har ikke det lengre for dere. Det er så ille nå at vi faktisk skjører mange av dere over den samme kam.

  • Alice

   Sigøynere er ikke våre landsmenn. De har mørk hud og snakker språk ukjent til oss!!! Dette er ikke ment som rasistisk komentar men som observasjon hvor ulike de er fra resten av østeuropere. Sigøynere er fra India. De ble kastet derfra noen tusen år siden på grunn av samme ting hvorfor vi kaster dem ut nå.Og ikke minst du har fulstendig misforståt det jeg har skrevet om. Dette skulle vare om å nevne land de kommer fra så hele Østeuropa skal slippe å skamme seg over par individer.

   • Thomas

    Sigøynere! Hvis du tror det bare er sigøynere vi vi har problemer med i Norge, ja da har du ikke fått med deg veldig mye.

    Sigøynere utgjør bare en liten brøkdel av hva slags problemer som mange østeuropeere har skapt for Norge. Problemet er at ingen av dere levde her for 20- 30 år siden og vet ikke hvor behagelig og trygt det var i Norge på tiden.

    Se feks på den ene saken i Bærum i helgen der noen fulle ubudne polakker ødela et 40 årslag totalt ved å spraye ned hele fest-teltet til en nabo med brannslukningsapparater. Eieren ble selvfølgelig flyforbanna og gikk sammen med en kamerat for å snakke med de polakkene som var ansvarlig.

    Det endte med at disse to fikk juling av 10-12 polakk naboene som knakk av stol og bordben inne i sitt eget hus og mørbanka disse to gutta ute på gata. Han ene av polakkene kjørte et stort brannslokningsapparat i hodet til han ene nordmannen.

    De er vareteksfengslet og flere av de vil bli tiltalt for drapsforsøk. Politiet har sagt de skal ut av Norge og arb.tilatelser skal kanseleres.
    Feige jævler uten noen form for respekt for det landet de oppholder seg i. Sånn oppførsel og de skulle vært knust en etter en og så sendt hjem!

    Sånn dritt som det her ønsker vi ikke i landet vårt. Skyld ikke bare på sigøyner pakket.

    For min del kunne vi klart oss godt uten all arbeidsinnvandring og alle østeuropeere og heller tatt de problemene med mangel på arbkraft det hadde medført. Og ikke kom og si ting som at hvem skulle da tatt drittjobbene i Norge. Det har vi klart i alle hundre år tidligere selv så det går nok bra i verdens rikeste land. Vi går nok ikke konk av den grunn.

 • Kurt Guldvik

  Jeg mener fremdeles at sigøynere blir presset av sitt eget land til og søke lykken i andre europeiske land.Og man fraskriver seg selv ansvaret for ei folkegruppe som ikke har væt inkludert i sitt eget lands samfunn.Der barn blir diskriminert bort fra skoler og andre læreinstanser.Jeg mener at de fleste land i det tidligere Øst Europa får herje fritt med sin underklasse.Og dermed sendes regningen på sikt til de rike EU/EØS land som foreksempel Norge.Her bør Brussel bruke sim makt,til og sette enkelte land under økonomisk administrasjon.Og da mener jeg ordentlig administrasjon.Og ikke at det drar en EU delegasjon på en 3 dagers reise til Romania,for og gå rød løper og drikke god vin.Men for og sette landet under velferdsrevolusjon.

 • utvdr.

  En må se på lovverket rundt innvandring og politikerne må muligens endre noe av lovverket slik at «di tør» si sin mening.
  Greit nok at det er valg i år men en skal leve mellom valgene også.

 • Rockman

  Hei Alice!

  jeg forstår hva du mener. Jeg kjenner f.eks. veldig mange fra Litauen (bor der veldig ofte, er faktisk der nå)som er kjempe hygglige, og ikke kunne tenke seg å gjøre noe galt imot andre. De sier det samme, at de er dritt lei at noen av deres landsmenn oppfører seg som de gjør. Men dette fenomenet gjelder vel i alle land.
  Jeg er helt enig med deg i ditt syn på sigøynerne. Det som er litt merkelig, er at de ikke forstår hvorfor vi ikke liker dem, og de prøver heller ikke å gjøre noe med det virker det som.

 • Kurt Guldvik

  Vidala! Det du skriver er blank løgn.Av de norske sigøynere er det ingen som jobber.De driver med mye svindel og bedrag.Og at det finnes Øst Europeiske sigøynere på norske byggeplasser er vel også løgn. Tviler på at byggebransjen ansetter uskolerte sigøynere.Skole går de knapt på.Har aldri hørt om sigøynere som jobber i Norge.De sigøynere fra Øst Europa som befinner seg i Norge er vel tiggere,teppeselgere,eller såkalte frilandssvindlere.

 • Ja,utfra forskjellen mellom Demokratene og Fremskrittspartiet i temaene innvandring, EU.EØS
  og Schengen, så er valget enkelt. Det blir å stemme
  på Demokratene til Stortingsvalget ! ! !

 • Pelle thorn

  Tenk om vi i skandinavien kunde få huvet ut ur röven och sluta vara så jävla godtrogna . Allt som kan bli misbrukt av stödnader blir missbrukt.Här måste vi få mera kontroll. Ja jävligt obehageligt för dom som inte fuskar men se på det som en försäkring våran skatt går til folk som då behöver diverse bidrag. Vad om folk i Oslo ovansett hudfärg går samman i ett C-gjäng typ 500-1000 stk som så bästämmer sej för att banka skiten ur allt av olika gjäng A ,B , mcklubbar (kriminella) diverse öst europeiska tjuvband och allt annat löst pack . Ett norskt borgarvärn som består av folk som är stolta av och värnar om våra värdier. Polisen och våra värdelösa politiker törs eller vågar inte ta tag i problemet . Jag är ingen rasist inte nazist bara en medborgare som börjar bli jävligr trött på allt tjuvpack , trygdmissbrukare,tuffa killar som rånar äldre. Tack och hej från mej (dumma kommentarer om hur jag stavar kan stoppas i dass)

 • Max Manus

  Høyrebyådsleder i Bergen Monica Mæland uttaler i media at vil godta påtrengende og organisert tigging.

  Byråden mener videre at det er mange som må tigge for å overleve i Norge ? Men vet ikke byråden om reglene at alle som har lovlig opphold i Norge mottar i ulike former støtte fra staten til livsopphold når dette er påkravet. Så tigging er i utgangspunktet unøvendigt i Norge. Men at ulike kommunale støtteordninger blir brukt til andre ting en vanlig livsopphold er en kjensgjerning blant mange narkomane – og ansatte på sosialkontorer.

  EU forlanger at Norge skal betale milliarder av kroner for EØS medlemskap ,og pålegger Norge regler og trygdeutgifter. Da er det merkelig at Romania ikke har same krav om en minstestander på sosiale støtteordninger som andre EU land, men at innbyggere der da må reise til andre EU/EØS land som Norge for å tigge til livsopphold.

  For det nye i bybildet menn og kvinner fra nye EU land i Øst, i hovedsak fra Romania bytter om å stå på sentrale plasser rundt om i Bergen sentrum og andre byer for å tigge er stadig økende. Det viser seg fra Oslo at bakmenn organiserer, truer og utnytter mennesker til dette. Og som tar sin del av utbyttet. Og byråden i Oslo har tatt sterk avstand fra at tigging skal være tillatt.

  Politiet i Oslo- området har også i senere tid avdekket kriminalitet av personer som organiserer tigging. Og det er påvist at pengesummer etter hundrevis av tyverier fra private og anleggsplasser rundt om i landet fra omreisende fra de nye EU landene i Øst- Europa blir overført til hjemlandet uten problemer, også er en del av det nettverket som bruker tigging som en del av sin virksomhet.

  Skal vi tillate at mennesker utnyttes, og at dette problemet får videreutvikle seg.

  Bergen, eller andre sentrale byer bør ikke være en arena for tigging, for Kirkens bymisjon , frelsesarmeen eller andre foreninger kan videreformidle pengegaver som hjelp og støtte dette til de grupper som har behov for det.

  Ellers vil flere benytte seg av tigging, og da er vi på lik linje med storbyer i India og Pakistan og andre land som ikke har et sosialt system som fanger opp fattige og trengende.

 • Kælle

  Vel… hadde jeg styrt – så hadde vi ikke vært med i Schengen eller EØS. Jeg ville også tilbakeført mange av reglene som er kommet i forbindelse med at bl.a AP vil tilpasse Norge og norges regler til EU sine regler.
  Det omfatter alt fra regler om husbygging, som gjør det mye vanskeligere for en mann å bygge sitt eget hus. Vet ikke hvordan det er i Brussel – men i Norge er vi mange som er i stand til å bygge et hus. Er irriterende at reglene setter en stopper for mye av dette.
  PKK på biler som er ganske nye er unødvendig – og koster ekstra penger. En Caravelle som er minibuss registrert skal inn hvert år for eksempel.. tull. Biltilsynet skulle heller hatt kontroll slik som før.

  Når det kommer til utenlandske kriminelle – så skulle det vært strengere regler for å passere grensene. Også fra Sverige og Danmark. Tror vi ville taklet å sitte litt i kø i grensa på tilbaketuren fra en handletur, hvis vi vet at kjeltringer og pakk blir stoppet.
  Det ville også resultert i mer stopp av narkosmuglere til landet.
  Hvis utlendinger først blir tatt for noe galt skal de bures straks – og i et fengsel som er forbeholdt utlendinger (som skal være MYE dårligere standard enn de norske). Så skal de SKRAKS få en dom, og overføres til fengsel i det landet de er fra. Eventuelt sette de i lenkegjeng og arbeide med å plukke søppel i veikanten, måke snø på vinteren for eldre osv. Det skal IKKE være noen søndagsskole.
  Så skal passet til de stemples med IKKE VELKOMMEN til norge, slik at de aldri vil komme tilbake med det passet – og navnet skal også svartelistes. De skal bli nektet innreise for resten av livet. Kommer de til grensen skal de kastes rett i fengsel igjen.
  Tigging skal være forbudt. Det er ikke nødvendig å tigge i Norge. Har man ikke penger til mat, så får man matpose på sosialen. Er de utlendinger skulle de heller brukt pengene til reise på mat i hjemlandet – og ikke reise til et av verdens dyreste land. Blir de tatt for tigging eller selge gull osv i Norge skal de rett ut. Passet skal stemples med Ikke Velkommen i Norge – og få de ut.

  Eventuelt sette inn en ny vri. Sende noen fly med norske sosialklienter og norske kriminelle til Romania og andre land. Så kan de huse på våre kriminelle. Så tar de kanskje et hint om at vi har nok med våre egne.

  Naboen hadde problemer med to litauere i sommer. Han slo de ned, surret de inn i pakketeip og satte de fra seg på torvet i byen. Da tror jeg ikke de var så høye i hatten.
  Hvis de ikke blir tatt vil flere velge slike løsninger. På godt og vondt.
  Det høres ikke så alvorlig ut når de stjeler en bilspiller til 500-1000kr – men det koster gjerne 5-10 000kr å få fikset bilen. Det tar tid med forsikringen, man må ta fri fra jobb for å levere anmeldelse osv. Alt i alt er det jævlig irriterende, og de ødelegger et samfunn som egentlig er veldig bra. De skaper unødvendig usikkerhet, frykt og irritasjon.

  Jeg kommer i hvertfall ikke til å legge noe mellom hvis jeg tar de på fersken. Da skal jeg slå til de ligger stille. Så får jeg se hva jeg gjør etterpå…

 • Gunnar

  Ja, det er fint å lese hvordan dere nordmenn ser ikke bara på Østeuropeer, men også på Vesteuropeer og Nordamerikanere. Jeg husker hvorden det var i Norge for 20 år siden jeg og! Dere satte innvandringsstopp for statsborgere i de land som dere har «eksportert» hundre tusener av nordmenn til i mer enn hundre år (var det Pakistan, Polen, Irak, Iran, Nordafrika? Nej! Det var USA, Kanada, Australia, osv.!). Men folk fra muslimske land kunne fortsatt flytte til «helige» Norge ved å si «flykting!»-ordet.

  Det er ingen som synes at situasjona slik den er nå er bra. Men dere har selv byggt opp det norske samfunndet slik det ser ut idag ved og velge innvandringspolitikk som prioriterer alle land utenom de som Norge och nordmenn har hatt band til. Det er heller ikke mye snakk her om alle nordmenn som tror at de har rett til å få toppjobb eller å studere og bo i Frankrike, Storbritannia, Spania, Østerrike, Kanada, USA, osv.

  Hvis Norge vil ut av EØS og vil stenge grensene mot Vesteuropa og Nordamerika synes jeg det er ok. Da vil vi passe på å sende tilbake så mange «vikinger» som mulig fra USA, Kanada, Frankrike og de andre land og evt. å kanselere statsborgerskap (og sende tilbake). Jeg er litt usikker om deres landsmenn vil oppleve det som hyggelig å komme hjem, når de en gang ville vekk fra fiskelandet Norge, men dette er ikke vårt problem.

  Jeg tror det vil bli flere som savner USA, Kanada, Australia, Spania, Frankrike, Storbritannia og andre levende kulturer enn de som savner Norge. Så får vi se hvordan den norske arbeids- og exsportmerkedet uvikler seg!

 • […] Vidar Kleppe vil stenge grensene for kriminelle østeuropeere […]