Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Slipper å dele celler med kristne fanger

al_turkiTi prosent av fangene i britiske fengsler er muslimer. Et britisk fengsel har nå godtatt at de skal slippe å dele celler med kristne. De har fått deres egne celler etter at de klaget på å måtte dele celler med andre innsatte, skriver Daily Mail.

Fangene i fengselet i Birmingham klaget over å måtte be i nærheten av ikke-muslimer.

Dette skal være den første gangen muslimer er segregert etter religiøse skillelinjer i britiske fengsler.

Ved fengselet Winson Green klaget fangene på at halal-maten var tilberedt i fengselet og ikke brakt inn fra autoriserte halal-slaktere. De fikk gjennomslag for sitt krav om å få maten brakt inn utenfra, noe som påførte fengselet ekstra kostnader. En fangeoffiser sier til Daily Mail at han er bekymret fordi det kan virke som om de muslimske fangene favoriseres.

11 comments to Slipper å dele celler med kristne fanger

 • Motstand

  Bra at kristne slipper å sone med jordens AVSKUM.

 • lalala

  Jeg hadde ikke orket sone verken sammen med kristne, muslimer eller scientologer for den saks skyld. Fri og bevare meg vel for folk som er overtroiske og tror på guder, engler, spøkelser og skrømt.
  På den annen side: Jeg klarer ikke forstå at såkalte ekte troende, religiøse mennesker havner i fengsel…

 • Sigurd

  Enig med Motstand om vern av de vanlige kriminelles fra muslimsk ormeyngel!
  Foruten å fengsles for seg selv burde muslimer kun bli tilbedt mat laget av svinekjøtt slik at oppholdet oppleves som et rent helvete for dem! Det skal jo være en straff liksom, og siden muslimer pr def ikke er frie, så er ikke fengsel i seg selv en straff for dem!

 • Jan Johnansen

  de driter vel i hva de spiser.

 • Kristian

  Re: Motstand:
  Hva? Setter de ikke kristne sammen med andre kristne heller?

 • Fotell meg Jan Simonsen, hva driver deg? Jeg mener, det er ikke vanskelig å se at mesteparten av det du skriver handler om hat mot muslimer og beundring av Israel og sionismen. Er dine motiver politisk eller religiøst motivert? Jeg vil sette pris på om du avklarte dette, eventuelt i en egen artikkel.

  • Sigurd

   @Reidar barstad,

   Hva som driver Jan Simonsen skal jeg overlate til han å svare for.
   Men hva er det du har oppi nøtta er det våkne mennesker tenker på.
   Støtter du islam med all sin gru som overgår enhver kristenfundamentalistisk ondskapstanke en høy gang?
   Ja jeg bare spør, har du så store problemer med å omgå damer at du må plassere dem som laverestående dyr som du kan herse med som du vil?
   Har du så store problemer med at folk ytrer sine tanker at du vil forby kritikk som angår deg selv og hva du tenker?
   Mener du at vold er overlegen argumentasjon?

   Hvis du har problemer med jøder, som etter det jeg ser ikke utgjør noen særlig trussel mot Norge, så er du enten muslim eller en nazist!?

   Israelerne eller jødene som du sikkert plasserer dem som, sloss hver dag mot den neste utslettelsen.

   Jeg skulle ha likt å se hvilken side du tok hvis raketter med dødelig sprengstoff daglig slo ned i ditt nabolag!

   Ja Israelerne er millitært overlegne muslimene på gaza, men de kan av humaitære grunner ikke valse over muslimene for å få en slutt på det hele, for som jeg ser det, jeg klarer rett og slett ikke se forskjell på et fredselskende menneske i islam og en talibantilhenger. De kler seg dønn likt og oppfører seg dønn likt inntill det smeller og noen israelske barn på en buss må gi livet tapt, eller en familie i Israel som satt og spiste frokost ble revet til filler av den vennlige hilsenen fra mekka!

   Jeg personlig driter i hele midtøsten, og har innfunnet meg med at der kommer det til å være krig til evig tid, akkurat som det har vært krig der nå i 2000 år!

   Men Norge er min slagmark, og ingen skal kommer her å kalle Norge for medina eller hva de nå enn vil kalle Norge?

   Jeg kjenner Nordmenn såpass, at hvis den strikken strekkes langt nok vil ting bli stygt. Såpass mye styggere at forholdene på balkan vil fortone seg som rene paradis til sammenlikning.

   Jeg bare håper at man kan få en ansvarlig regjering før det skjer, slik at man kan unngå det.
   Dagens regjering og regjerende partier klarer ikke den bragden med sin unnfallenhet, og ja bifalll til islam. Her må det sterkere lut til politisk!

   Så hva er du for og imot egentlig? Islam med sharia, eller et sekulært Norge med en statskirke basert på den Lutherske tro sånn for tradisjonens skyld?

 • Motstand

  Simonsen skriver om problemene i verden, som man ikke har » lov » å snakke om…. nemlig jordens avskums ideologi Islam og dets etterfølgere.
  Til Kristian(du som er oppkalt etter kristendommen) i tillegg skulle kristne og andre sluppet å sone med den muslimofile ormeyngelen som forguder dritten. Du er vel ikke en slik en er du vel? For da hører du til nede på festningen sammen med andre som fikk sin forræderske dom

 • Sigurd,

  Det var da svært til teoretisering om hva jeg er, spesielt siden du ikke kjenner meg. Skal her bare kort si at jeg støtter ytringsfriheten fullt ut. Jeg har ikke angrepet Jan Simonsens ytringsfrihet, men synes det er flott og riktig at han og alle andre kan skrive hva de vil. Men det går vel an å imøtekomme argumenter og være uenig, eller synes du ytringsfriheten stopper der?

  Nei, jeg er ikke muslim eller nazist. Jeg er kristen og ser det slik at jødedommen er den religion som er lengst fra kristemdommen. Islam er også en falsk religion men den er ikke i nærheten så bespottende mot Jesus som jødedommen via Talmuden er.

  Ellers kan du få et innblikk i hva jeg mener om mange ting i bloggen min.

  • Sigurd

   @Reidar Barstad

   Det kan så være at jødedommens lærebøker er mer bespottende i henhold til NT, de fornekter jo i grunn Jesus.
   Men nå var ikke det poenget mitt vedrørende ditt innlegg.
   Jeg ser det sånn at hvis noen sier eller skriver noe om islam og alt det negative ved islam, så er man automatisk muslimhater, og det er ikke tilfellet!
   Muslimer er mennesker som tilfeldigvis er muslimer, enten av egen vilje eller påtvunget via familie eller miljøet de oppholder seg i.
   Islam er etter det jeg ser mye mye verre enn jødedommen, da islam rangerer mennesker etter deres tro og gir ikke-muslimer lavere status og dårligere rettsvern, ja sågar drap av ikkemuslimer er jo rettferdiggjort i de islamske skrifter.
   Jeg kan ikke se at jødene noe sted rettferdiggjør noe sånt ovenfor ikkejøder, ikke ser jeg en slik praksis fra jødene heller.

   Siden du er kristen, så synes jeg det er på tide at dere som er aktivt kristne setter ned foten for islam. Neste gang islam blir forkynt i en Norsk kirke, da melder jeg meg ut av statskirka, og jeg er ikke noen motstander av kristendommen!
   Stopp med å sette likhetstegn mellom kristendom og islam, det er to motstridende religioner, ja dere kunne like gjerne ha omfavnet satanister!

 • trine

  Sigurd, jeg er så enig med deg. jeg vil leve i et fritt land, jeg vil ha mulighet for å kle meg i det jeg vil, om jeg skulle bli lesbisk vil jeg ikke bli drept for det, om jeg har sex utenfor ekteskapet er det mi greie og ikke muslimenes. Synes vi har fått mer enn nok av muslimenes vilje og lover til vårt land, knipser eller sutrer de, så får de det de vil ha i de fleste tilfeller. Vet ikke om du har lagt merke til rasismen mot vestlige, jødiske og ellers de som ikke er muslimer….nei du har nok ikke det.
  Barstad, ante du hva du er for muslimene som en vestlig mann, så hadde du nok vert mer skeptisk, det du er, er naiv.
  Barstad, jeg bruker ikke fine ord og fremmedord, ikke har jeg henvisninger til den ene og den andre nettsiden (har ikke lært meg den greia enda)men har fått føle med det hvordan vi blir sett på, hvor urene vi er, og ikke minst at vi ikke tror på pedo-guden deres Allah.
  Myndighetene her tar for god fisk alt muslimene finner på, de blir forherliget og beskyttet, trass i deres ideologi. Her i norge så er de et vernet kulturinnslag, samma hva de finner på.