Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Europa på vei til å bli et muslimsk kontinent

bernard_lewisI 2004 hadde Dagbladet et oppslag hvor de refererte uttalelser fra en av verdens fremste islam-eksperter, professor Bernard Lewis ved det berømte Princeton-universitetet i USA. Professor Lewis, som opprinnelig er britisk jøde ga da uttrykk for at det i løpet av ca 100 år vil bli et muslimsk flertall i Europa.

Senere har han fått støtte fra nyere forskning. Regnestykkene til den norske organisasjonen Human Rights Service, viser eksempelvis at Norge med dagens befolkningsutviking vil ha et muslimsk flertall i løpet av dette århundre.

Robert Spieler, som er leder for franske Novelle Droite Populaire skriver i et innlegg på Frie Ytringer at et flertall av de barnene som blir født i Frankrike i 2050 vil ha ikke-vestlig bakgrunn.

Da gir resultatet seg selv: De fleste land i Vest-Europa vil ha muslimsk flertall i slutten av århundre. Europa vil ende opp som et muslimsk kontinent.

Nå har Professor Lewis utdypet dette i en video som du kan se her.

35 comments to Europa på vei til å bli et muslimsk kontinent

 • Vidar

  Nå er vel ikke spørsmålet om et islamsk Europa KUN avhengig av demografien… Det ville være merkelig om ikke en del av de innvandrende muslimer forlater sin tro i møtet med en delvis kristen og delvis sekulær kultur. Det er også – til tross for propagandaen fra muslimene og deres medløpere – en god del muslimer som blir kristne etter å ha flytta til Europa 😉
  Men mer vesentlig er nok den motstanden en økende muslimsk innflytelse i Europa vil vekke blant «etniske europèere»! Selv sløve, religionsrelativistiske og humanistiske nordmenn våkner vel opp en dag, og da er det ikke sikker det er verken den kristne nestekjærligheta eller «våre humanistiske verdier» som vil bli mest fremtredende…!
  Husk at europèerne har jagd ut muslimene en gang før!

 • Abdullah Abductor

  «Europa vil ende opp som et muslimsk kontinent.»

  Ikke om folk bruker vettet sitt nå, og stopper galskapen. De bevisstløse hippiene og de anti-hvite rasistene har fått styre skipet for lenge, det er på tide å ta roret.

  Ellers ender det med opprør og borgerkrig, fra begge sider. Vil vi virkelig ha et nazi-Europa?

 • Abdullah Abductor

  til Vidar

  «blant “etniske europèere”!»

  Hvorfor anførselstegn? Etniske europeere. Etniske europeere. Etniske europeere. Skal vi slutte å identifisere folk fordi det kan støte noen som ikke er hvite?

  «Etniske» arabere. «Etniske» negre. «Etnisk» blåhval. «Etniske» dyr. Hva er tingen her? Kom igjen, vi trenger ikke å sensurere oss selv, det gjør visse krefter allerede i stor skala.

  • Vidar

   Jo det skal jeg si deg, «Abdullah». Jeg bruker ikke anførselstegn for å ufarliggjøre eller unnskylde noe, men for å illustrere at det er noe SÅKALT. For det finnes ikke noe som vitenskapelig kan betegnes som etniske europèere! Alle som bor i Europa er «innvandrere» (såkalte innvandrere, altså… ;-)), så her er det ikke snakk om såkalt rase, men om mental innstilling! Og da kan faktisk en tidligere muslim, innvandra (eventuelt flykta…) fra Iran være langt mer såkalt europeisk enn din lyshåra, hvithudete – og akk så blåøyde – men i utallige generasjoner NORSKE nabo. Skjønner?
   Jeg støter gjerne både hvite og ikke-hvite, og lider etter enkeltes mening av alt for lite selv-sensur ;-)Jeg er dessuten selverklært anti-rasist og anti-islamist!
   OK?

 • Er helt enig med Vidar. Mange av de som kommer fra «muslimske» land deler våre vestlige verdiene, og er vel så sjokkert over muslimske fundamentalister som etniske nordmenn. Ser ikke noe problem i å la fredlige, vestlige innvandrere bosette seg i Norge. Og med vestlig mener jeg vestlig av mentalitet, ikke av opphav.

  • Kurt Guldvik

   Nei! Vi trenger heller ikke såkalte vestlige innstilte folk fra Afrika,Asia,eller andre skakk kjørte samfunn.Det og være kristen skal heller ikke gi noen rett til presse seg inn i vårt samfunn.

 • Harald

  Det er så enkelt: stopp muslimimport og finansieringen av lokal muslimavl i Europa, og send så muslimer som insisterer på å forbli muslimer tilbake til muslimske land. Problemet til en god del ledende politikere/aktivister i Europa er rent mentalt, for dette er ikke vanskelig. Det må bare planlegges og gjennomføres med selvfølgelig selvtillit og selvoppholdelsesdrift.

  Ledende kommunister spesielt og ledende sosialister generelt harsom oftest tyrannspiren i seg, og ser på Islam som et mulig alternativ for å utøve totalitært tyranni. Hvis muslimutviklingen ikke snus vil man se mange ledende kommunister/sosialister som plutselig konverterer til Islam om få år. Hovedsaken for dem er en idelogis totalitære potensiale. Livsfarlige.

 • Knutte

  Ta deg en akkevitter, du Simonsen, så kanskje du tenker litt klarere!
  Vennlig hilsen
  Knutte

  • Vidar

   Og enkelte burde kanskje ta seg en akkevitter MINDRE, for å oppnå samme effekt…?
   Men vi kan jo alle nyte våre drinker i fred – inntill vi «av hensyn til» eller bare pga. muslimene, må bli avholdsfolk alle i hop!

 • Er selv kristen, men mener at muslimene også må få en sjanse å erobre verden slik de katolske gjorde under koloni-tiden og under forsøkene å erobre Jerusalem i tidligere tider.
  Vil bare sitere Barack Obama fra en av hans taler, «Alle er likeverdige, alle er fri og alle fortjener en sjanse til å søke sin lykke fullt ut.»
  Så la oss heler skape fred og likestilling, slik at fremtiden kan eksistere!

  • Ing/maar

   Er du noko av da mest naive so gåt i to sko? Blind,døv og smakslaus?

  • Ugle Sett

   Vil gjerne forære deg et palestinasjal som du kan tørke deg bak ørene med.
   For der er det klissvått.
   Du opptrer her som en dhimmie.

  • Kurt Guldvik

   Ikke i Norge i allefall.Islam bør ikke tilates under noen omstendigheter

 • Igjen, og denne gangen til Knutte: (Det er merkelig at enkelte ikke kan lese) Jeg har ikke gitt uttrykk for noen meninger overhodet i denne artikkelen. Det er en journalistisk nyhetsartikkel som viser til hva andre mener. Så jeg trenger nok ikke noen akevitt i den sammehengen. Forøvrig hadde jeg foretrukket et glass ren vodka eller norsk hjemmebrent.

 • arild

  «Er selv kristen, men mener at muslimene også må få en sjanse å erobre verden slik de katolske gjorde under koloni-tiden og under forsøkene å erobre Jerusalem i tidligere tider.
  »

  Historieløse, umoralske idiot.

  1. Hvorfor du er umoralsk:
  Det er ingen gruppes rett til å få prøve å herske over hele verden, selvom mange grupper har prøvd.

  2. Hvorfor du er historieløs:
  Veit du i det hele tatt NOE om muslimsk imperialisme i tidligere tider??

 • utvdr.

  Europa er i forandring med innblanding av flerkulturelle på godt og vondt.

  Dagens situasjon vedr. innvandring er mer økonomisk betinget enn religiøs – der en søken etter matrialistisk velstand og lykke er hoved-motivet.

  I mange europeiske land står katolikkene dessuten så sterkt at å si «islam » skal ta over europa blir totalt urealistisk – etter min mening.

 • Anonym

  Den 29 juli 2004 hadde Dagbladet (av alle) et oppslag hvor de refererte uttalelser fra en av verdens fremste islam-eksperter (uten anførselstegn), Professor Bernard Lewis ved det berømte Princeton-universitetet i USA. Professor Lewis, som opprinnelig er britisk jøde ga da uttrykk for at det i løpet av ca 100 år vil bli et muslimsk flertall i Europa. Det skal det i grunnen ikke verken så mye fantasi eller kunnskaper i demografi til for å begripe. Man må antakelig være ansatt i Statistisk Shariabyrå (SSB) i Norge eller tilsvarende institusjoner for politisk korrekte yrkesløgnere i andre vestlige land for ikke å både skjønne og erkjenne det.

  Nå har Professor Lewis utdypet dette i en video som er lagt inn nedenfor. Det er all mulig grunn til å regne med at en så kunnskapsrik mann velger sine ord med omhu, og det er vel verdt å lytte nøye til hva han har å si. Legg spesielt merke til hva han sier om Afghanistan.

  Om Afghanistan sier altså Professor Lewis blant annet at mens Vesten så det som en seier for seg selv i den kalde krigen ble den fra muslimsk hold sett som en seier over en av to kristne stormakter (Sovjetunionen). Dermed gjenstår bare en sådan, USA.

  Det kommunistiske og ateistiske Sovjet som en KRISTEN stormakt?

  Det er ikke så borti natta som det kan høres ut til. Vi har ved diverse anledninger påpekt kontinuiteten fra det gamle Tsar-Russland gjennom kommunismen og sovjet-epoken, som bare var en historisk parentes, til dagens Russland som er i ferd med å gjeninnta sin historiske rolle som Bysants arvtager, Det tredje Roma, og kristenhetens høye beskytter.

  Det spørs om ikke muslimene har forregnet seg litt her. Det er ikke Russland som er slått, det er Vesten som har kapitulert. Den sivilisasjonen hvis overlevelse i følge Bernard Lewis står på spill ligger i beste fall allerede på sitt dødsleie.

 • bof

  Så lenge europa får ha en sugerør i rikdommen i islamisk styrte landene..de får vel betale prisen!

  I bydelen Furuset bygges en moské større enn Nidaros domen… Uten en pipe fra Nordmenn.Det er slik at Oslo nærmer seg en vendepunkt.

 • Amund

  Nordmenn er noe av det mest likegyldige personer på Guds grønne jord. Ikke før du tar maten ut av kjeften på dem, eller flytter inn i hagen eller i underetasjen på huset deres vil de reagere.
  Det er nok å se på hva som skjedde i 1940 da tyskerne kom. Det første vår regjering gjorde var å stikke avgårde å holde seg langt borte fra begivenhetene, mens de satt å drakk Whiskey der borte London.
  Tyskerne tok seg inn i Oslo UTEN motstand og ble pinadø ekskortert av norsk politi. Noen få hundre frivillige soldater sloss mot svinmakta som var kommet, men i 1945 ønsket alle å stå fram som gode jøssinger.Og stakkars Vidkun Quisling, han fikk skylda for alt… Mens venstresiden mens JENS Christian Hauge & Co som slo til seg makta i 1945, de ville ikke ha sannheten fram. Og falskspillet går sin gang den dag i dag!
  Og hva skjer nå? Jo, vi ser den samme trenden som i 1940. Muslimene tar seg inn i landet vårt, ja de blir sannelig betalt med våre skattepenger for å formere seg som rotter. Men nå kommer de ikke med våpen, men med barnevogner. Ingen tvil om at de vil overta styre og stell. Det er bare snakk om tid, så er Norge under islams kommando, presis på samme måte som presteskapet i Iran herjer med folket der.Ja, dette blir vel dette landets største tragedie, men når en ser den standarden det er blant dagens politikere, og når en ser den likegyldigheten som utspiller seg i dagens Norge, ja da tror jeg vi fortjener å miste landet…

 • bof

  AP og SV spiller bra leken masse manipulasjon. De vet godt at det Norske folket er ikke rasister. Det årlig innsamlingsaksjon er der for å bevise dette.

  Så venstresiden sier til det Norske folket: Hvis de aviser islam, de aviser også alle innvandrere, til og med de som hater islam, afrikanske kristner, voudouister, hindustanier, kinisere osv, de som er på flykt på grunn av islam. Venstresiden har klart å fremstille islam, en arabisk ideologi, for å være en folke gruppe som rommer alle innvandrere.

  En hodepine, hvordan man kan kjempe mot islam, når mann pytter i denne alle utlegninger..

  • Vidar

   Her treffer du spikeren MIDT på hodet, «bof»! Av en eller annen for meg komplett uforståelig grunn, har toneangivende norske politikere greid å sette et slikt likhetstegn mellom «islam» og «innvandrere». Og glatt ignorert både det faktum at svært mange flyktninger nettopp flykter FRA islam! For ikke å si totalt ignorert hva islam inneholder av ideologi, lover og regler… Det er ikke uten grunn at konfliktene innenfor, konfliktene med – ja kampen MOT – det «multikulturelle», i all hovedsak dreier seg om islam vs. resten!
   Islam er en kreftsvulst, som både norske og generelt vestens ledere enten ignorerer eller tilsynelatende ønsker velkommen istedenfor å bekjempe!

 • Rockman

  Til Amund, bof og Arild.

  Meget bra skrevet, og en nyttig informasjon. Disse kommentarene burde Jan printe ut å sende til pressen med overskriften: «Soon its to late»

  Så noen ord om integrering.
  Intergrering er ikke hva mange tror den er, (spes. de rødgrønne) at det er bare å ta på seg en genser når det blir kaldt og begynne å spise brød med gjetost, da er man liksom «Norsk».

  Nei, dette har kun med vilje å gjøre, og viljen kommer fra hjernen. Har man ingen vilje er det sjanseløst å få dem integrert noen sted. Så kan man jo spørre seg hvilket folkeslag som har el. ikke har denne viljen?
  For meg ser det ut til at denne viljen ikke har streifet mange med muslimsk bakgrunn. Da kan man jo undres på hvorfor den ikke har gjort det akkurat med denne folkegruppen?
  Man kan jo se til andre land, hvor det er store grupper av folk med muslimsk bakgrund. Der har myndighetene og de etniske samme prob. som vi har her. Hadde dette prob. bare forbeholdt seg til Norge, da hadde det jo vært vi som hadde gjort feil i denne prosessen. Men dette er jo gjengs over alt hvor enn de kommer. Så min konklusjon er, de har ikke vilje…….

  Mvh. Rockman

 • bjørn are

  Den muslimske okkupasjon av europa.

 • «I mange europeiske land står katolikkene dessuten så sterkt at å si “islam ” skal ta over europa blir totalt urealistisk – etter min mening.»

  Jeg (og antakelig mange andre) skulle ha likt å få vite hva du baserer den meninga på. Ønsketenking, optimisme, dagdrømmer eller misforståelser?

  Det hjelper ikke at katolisismen «står sterkt» når mange land har fødselrater på langt under reproduksjonsnivået (2,1) – selv når de effektivt ynglende parasittene (muslimene og sigøynerne) er inkludert! I Nord-Italia er angivelig fødselsraten nede på 0,9 – under halvparten av reproduksjonsraten. Ti par (20 individer) lager 9 nye individer – og det er ikke sikkert at alle de individene er italienere.

  For hvert minutt som går blir det færre europeere og flere parasitter i Europa. Skal det fortsette slik, vil før eller senere europeerne bli utrydda og parasittene tar over. Det er uunngåelig – dessverre langt fra «totalt urealistisk».

  Men de parasittene er vel rakettforskere, berikere, pensjonsreddere og partikkelfysikere som driver spennende restauranter; og da er vel alt i sin skjønneste orden… Eller hva?

  I forrige århundre kjempa to totalitære, antidemokratiske, venstreekstreme bevegelser – kommunismen og nazismen – om å ta over Europa. Demokratiet og høyresida vant heldigvis; mildt sagt etter mye om og men.

  I dette århundret ser det ut til at en tredje totalitær, antidemokratisk, venstreekstrem bevegelse – islam – vil ta over Europa. Det kan bli vanskeligere å kjempe denne enfrontskrigen enn det var å kjempe tofrontskrigen. Noe ironisk. Men kanskje skyldes det at vi i Europa har forlatt patriotismen, nasjonalismen, kristendommen og anstendigheta i atskillig større grad i dag enn vi hadde for mindre enn et århundre siden. Vi ser tydelige tegn til moralsk oppløsning – nå later det til at homofili, abort og utenomekteskaplige fødsler er allment akseptert.

  Hvis dette går bra er det et mirakel!

  • OBS!

   Ovenstående kommentar er et svar til utvdr.
   19. juli 2009 04:07.

  • Vidar

   Katolikkene er neppe de som vil redde Europa fra islam! Vel var de i hoyewste grad med paa det forrige gangen, men i dag er den katolske kirke bare en skygge av seg selv, uten verken den politiske eller moralske innflytelse den engang hadde. Og ikke minst uten de LEDERE den hadde, som den gangen saa at det var nodvendig aa fjerne islam fra Europa…
   Men HVEM er saa istand til aa gjore jobben i dag…?
   Forelopig ingen! I Europas demokratier trengs det en FOLKELIG motstand mot islam, og forelopig er ikke «folket» verken klar over farene eller innstilt paa den kampen som maa til. Derimot er ISLAMS ledere og talsmenn veldig klar over at dersom Europas folk forst oppdager hva islam virkelig er, er «moroa» over for muslimene! Derfor er disse lederne svart aktive for aa stoppe all islam-kritikk (og har allerede makta aa faa det forbudt og stempla som «hat mot folkegruppe») og alle islam-fiendtlige grupperinger.
   Det som trengs i Europa er solid og saklig informasjon slik at folk virkelig faar opp oya for hva islam er, for det er – ikke «for seint», for det er det aldri, men foer det vil bli en altfor grusom kamp for aa faa islam og dens «soldatger» UT av Europa igjen!
   Og den informasjonen maa gis UTEN aa blande inn ord som «venstre-ekstrem», «sosialistene» etc. Kampen mot islam har INTET med venstre-hoyre-aksen aa gjore! Kampen mot islam er kampen for menneskeverd, rettssikkerhet og demokrati! Og kan og bor deles av ALLE, uansett politisk eller religios oppfatning! Forutsatt at man ikke er ihuga MUSLIM, altsa… 😉

 • Ja, det stemmer at det kommer store antall muslimske innvandrere til Europa. Men hvem står bak dette? Hvem bestemmer den europeiske politikken? Det er ikke muslimene.

  Her er et klipp fra Sverige der en jødisk person uttrykker hvor viktig det er for jødene å skape multikultur i Europa:

  • Ultima_Thule

   Og her er noen jødiske islamkritikere:
   http://kentekeroth.se/
   http://tedekeroth.se/
   http://atlasshrugs2000.typepad.com/
   http://sultanknish.blogspot.no/
   Så hva er poenget ditt?

   • Ultima_Thule

    Poenget mitt er at jødene i høy grad står bak Europas innvandringsproblem samtidig som de egger til krig mellom hvite/kristne og muslimer.

    Et ytterligere poeng er at jeg mener det er ganske uforståelig at man klandrer muslimene for innvandringsproblemet, ettersom det ikke er muslimer som har tatt de politiske avgjørelsene som har åpnet døren for denne masseinvasjonen. Muslimene har minimal politisk makt i dag, de styrer ikke med media- og utdannelsesinstitusjonene og de har lik null innflytelse over vestlige politikere. Sammenlign med jødene. Du finner et meget høyt antall jøder i viktige posisjoner både i USA og i Europa. Ikke merkelig – ettersom jødene i bunn og grunn er de som styrer oss. Og det kan de fortsette å gjøre, for enhver som våger peke på dette faktum blir automatisk kalt anti-semitt og får beskjed om å huske hvor mye jødene led i Holocaust.

    Syns forresten det er en smule komisk at dette forumet/nettstedet kalles Frie Ytringer. For meg er dette stedet identisk med så mange andre der man lovpriser Israel og jødene mens man hetser muslimer. Jeg hadde kanskje håpet på noe litt mer allsidig og fritenkende. Noe litt mindre uniformt og uten en agenda som så og si lyser ut av hver eneste side.

    • Klodrik

     Hva med å sette deg ned Geir. Tenke deg om. Ta et oppgjør med deg selv og dine holdninger. Reflektere litt etc.

    • Du skriver rent vrøvl, og antisemittisk tøv. Det er ikke slik at alle jøder tenker likt. Jøder som eier aviser er eksempelvis like opptatt av profitt som nordmenn som eier aviser. De har ingen skjulte agendaer. Det finnes kun ca. 12,5 millioner jøder i hele verden, mot mange hundre millioner muslimer. Riktig nok er jøder stort sett svært dyktige, og har tilført, og tilfører, verden svært mye positivt, men at disse få menneskene skulle være i stand til å styre verden er sprøyt av en karakter som det nesten er utrolig at det finnes oppegående mennesker som tror på. Skulle de styre verden måtte det jo dessuten finnes en felles jødisk tankegang, en slags hemmelig plan som alle jøder er klar over. Det gjør det naturligvis ikke. Dine tanker stammer fra antisemittisk propaganda tilbake til førkrigstiden.
     Og hvordan i all verden skulle jødene stå bak Europas innvandringsproblem? Jøder stemmer på alle typer politiske partier, innvandringskritiske som innvandringsliberale. Noen jøder er tilhengere av en restrektiv innvandringspolitikk, andre ikke. Selv har jeg truffet mange jøder i Israel som ikke klarer å forstå hvorfor vi slipper inn så mange muslimer i Norge. «Dere kommer kun til å få problemer på grunn av det,» sier de. Og det er nok en vanligere oppfatning hos israelske jøder enn det motsatte, basert på deres egne erfaringer med muslimsk fundamentalisme.

     • Ultima_Thule

      Simonsen, hvor blir det av kommentaren min til Geir_Knudsen av? Er den fast i spamfilteret?

    • Ultima_Thule

     Hvordan har det seg til at jødene i høy grad står bak Europas innvandringsproblemer? Har kanskje Knesset vedtatt denne politikken? Europeerne står nok selv bak disse (islamske) innvandringsproblemene.

     Det er nok muslimene selv som egger til krig mellom seg selv og alle andre grupper – uansett etnisk eller religiøs tilhørighet – med sin terrorvirksomhet, trakasseri, «lawfare», etc.

     Tvert imot, så har muslimene stor politisk makt og innflytelse i dag ved at de kontrollerer de mest oljerike områdene i verden, og dagens verdensøkonomi er helt avhengig av petroleum.
     Muslimene har bygd seg opp mye kapital ved salg av petroleum til vesten og resten av verden.
     Denne kapitalen bruker de til å kjøpe medieinnflytelse gjennom eierandeler i mediehus som for eksempel Fox. Muslimene har dog ikke så stor medieinnflytelse som sosialistene har. Hvis det er noen som kontrollerer vestlige medier i dag, så må det være sosialistene gjennom sosialister som Ted Turner og George Soros. Og ja, George Soros er av jødisk opphav, men han er likevel både (auto)antisemitt og anti-sionist.
     Kapitalen fra oljesalg bruker muslimene også til å kjøpe seg innflytelse i utdannelsesinstitusjoner rundt om i verden gjennom donasjoner til de ulike institusjonene.
     Og muslimene har stor innflytelse over verdensøkonomien, og dermed også over vestlige politikere, ved at muslimene kontrollerer de mest oljerike områdene i verden.

     At man finner et meget høyt antall jøder i viktige posisjoner både i USA og i Europa, henger sammen med at jøder, spesielt europeiske jøder, er verdens mest intelligente folk. Når 130 av 720 nobelspriser i nobelprisens 101-årige historie, er blitt tildelt jøder, er kanskje Kungliga Vetenskapsakademien med på komplottet? At hele 23 % av nobelpristakerne er jøder, reagerer enkelte muslimer voldsomt på, og klager over at muslimer blir diskriminert ved tildelingen av nobelpriser.
     Verre er det ikke, altså, og ingen sammensvergelse.

     Jødene styrer i hvert fall ikke meg, men det er helt tydelig at jøder som Karl Marx og vennene hans, styrer deg.
     Denne troen på at det er noen som styrer deg – enten gud(er), politikere, jøder, etc. – betyr at du er en kollektivist, og sannsynligvis også en altruist ettersom disse to grunnfilosofiene pleier å gå hånd i hånd. Kollektivister tror at absolutt alt blir styrt ovenfra og ned, og dermed tilbøyelige til å tro på konspirasjonsteorier; jo mer kollektivistisk man er, jo mer tilbøyelig er man til å tro på konspirasjonsteorier.
     Mens i virkelighetens verden blir det meste styrt nedenfra og opp, altså, spontan orden.

     Dette forumet/nettstedet kan med rette kalles Frie Ytringer; dine og «arifkarim»s kommentarer slipper jo igjennom.

     • Ultima_Thule

      «Dette forumet/nettstedet kan med rette kalles Frie Ytringer …»

      Herved trekker jeg dette tilbake.

      Her lar altså Simonsen sågar beint frem Holocaust-fornektere utfolde seg fritt som arifkarim trolle de muslimske løgnene sine, og henviser endog til den antisemittiske nettavisen Fria Tider, men avviser kommentarer som tilbakeviser de muslimske løgnene til arifkarim, som nok er én av de muslimske vennene til Simonsen.