Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Gode ideer til hvor asylmottakene kan plasseres

slottet”Du tror det ikke før du ser det” brukes som reklame for TV2. Nå vil staten ved UDI tvangsplassere flytende asylmottak, flotell, rundt omkring der de synes det måtte passe. Og det foreslås at asylsøkere skal plasseres i de tusen hjem.

Kommentar.no sin faste skribent, Øyvind Berg, har disse forslagene til hvor de mange nye asylmottakene kan plasseres: 

La oss begynne med Slottet og Skaugum. Der er det plass til noen tusen asylanter. Snart skal Posten flyttes til flunkende nytt bygg i Lørenskog. Da blir det flate bygget ved Postgirobygget ledig. Veldig sentralt, rett ved bussterminalen, Oslo S. og dessuten ikke langt unna likesinnede som driver med ulik business på Grønland, Storgaten og omliggende herligheter. Miljøet i området er så belastet at det spiller ingen rolle om det kommer noen hundre eller noen tusen til. 

Disse mottakene vil monne bra, men det er ikke nok. Hjemmene til Stortingspolitikerne fra regjeringspartiene Ap, SV og Sp bør åpnes uten vederlag for asylanter. Likeså hjemmene til representantene fra Venstre og KrF. Høyre og FrP-representanter kan få slippe inntil videre. 

I og med at myndighetene ikke klarer å sende ut kriminelle asylsøkere som er tatt for omfattende narkotikasalg og smugling, kan disse få amnesti. De kan brukes som kursdeltagere på asylmottakene. Det gjelder også de som skal gå på kurs for å lære at man ikke skal voldta kvinner. 

Så var det de flytende asylmottakene, flotellene. Oslo må selvsagt ta imot mange langs fjorden. Menneskerettighetene står her sterkt, asylantene har krav på folkeliv, de vil ikke bo på Berkåk, Dombås, eller i Indre Sogn. Jeg foreslår at man jevner mottakene litt utover på Østlandet, en tre-fire store floteller burde det være plass til langs fjorden på Oslo Vest og ned mot Sandvika og Asker. Så kan man øke antallet etter hvert. 

Fredrikstad-ordføreren Eva Kristin Andersen (FrP) vil ikke ha et flytende asylmottak der. Henne bør myndighetene helt overse. Tenk hvor flott det hadde vært, det er gode inntektsmuligheter så nære grensen til Sverige for asylantene, de kan samarbeide med de som allerede er i smuglermiljøet. Kjøttprodusentene i området kan legges ned.  

Myndighetene bør helt overse alle protester fra hele landet. Det er staten, Regjeringen og byråkratene som bestemmer, ikke en stakkars kommune og i alle fall ikke en FrP-ordfører. Fysjom! 

Nå har også helseminister Bjarne Håkon Hanssen varslet at han vil tvangsbeordre folk i arbeid i kamp mot svineinfluensaen.

Regjeringen kan like så godt innrømme det:
Vi lever ikke lenger i et demokrati, men i en form for Statstyranni. Lukter det ikke litt av kommunistiske Øst-Tyskland (DDR) av det hele? Det sto jo for Deutsche Demokratische Republik!

(Denne artikkelen har tidligere vært publisert i Kommentar.no)

13 comments to Gode ideer til hvor asylmottakene kan plasseres

 • Geir Nord Trønder

  Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte av disse forslagene fra de rødgrønne. Men en ting er sikkert, det er ganske skremmende hva representanter av den inkompetente styrende politikermasse er i stand til å vri ut av seg i disse førvalgsdager. Personlig håper jeg på flere «genistreker» fra de rødgrønne de nærmeste dager og uker. Det er helt klart at etniske nordmenn vil innkvartere «asylsøkere» i sine private hjem. Man skal da ha noe spenning i hverdagen. Stå på Jens & Co, dere gjør en kjempejobb. 🙂

 • Demokraten

  Nå snakker du!: Dette er et kjempeforslag jeg har ønsket legne velkommen i debatten om plassering av asylmottak.

  Bjarne Håkon Hanssen måte etablere teltbyer da det raste inn kolonister i forrige omgang.

  I og med at disse skal integreres i Norge før søknaden er behandlet, synes jeg at de flotte tomtene på Oslo vest bør benyttes.

  Trosterudveien i Oslo er et kjempeområde hvor plenene står ubrukte, da f.eks. Jonas Gahr-Støre er ute i verden og redder denne som f.eks. fred på Sri-Lanka eller på Vest-Bredden.

  Jeg så også et intejuv med Erna hvor hus sto på en flott tomt med lav utnyttelsesgrad. Her ser jeg for meg at koselige voldtektsforbrytere og narkolangere kan leke med hennes barn i idylliske omgivelser.

  Dette burde bli tatt godt imot da jeg er blitt tuta ørene fulle av dette med å ta imot med åpne armer og at dette er så berikende (jeg har lært hva berikende betyr og ligker det ikke) av dagens politikere.

  Nå er det vel på tide at de viser oss hva det irealiteten betyr.

  Husk at der det er hjerterom er det husrom.

  Ellers synes jeg at flotellene bør legges til Aker Brygge og Nesøya er et kjmpeflott sted med mange Høyrefolk. De er opptatt av «rasisme å sånn» og i å ritisere Erik Gjems-Onstad

 • JILL WHITE FANEBUST

  Kommune skulle selv få bestemme om di skulle
  ta imot asylsøkere.Nedlagte militærleier
  må være egnet sted. Selvsagt lukkede mottak.
  Sende asylsøkere til jungelen i Afrika er
  en god ide fra FRP.Norge kunne evnt leie
  eller få kjøpt nedlagte militærleirer
  på Cuba.

  JILL

 • Demokraten

  Nå snakker du!: Dette er et kjempeforslag jeg har ønsket legne velkommen i debatten om plassering av asylmottak.

  Bjarne Håkon Hanssen måte etablere teltbyer da det raste inn kolonister i forrige omgang.

  I og med at disse skal integreres i Norge før søknaden er behandlet, synes jeg at de flotte tomtene på Oslo vest bør benyttes.

  Trosterudveien i Oslo er et kjempeområde hvor plenene står ubrukte, da f.eks. Jonas Gahr-Støre er ute i verden og redder denne som f.eks. fred på Sri-Lanka eller på Vest-Bredden.

  Jeg så også et interjuv med Erna hvor hun sto på en flott tomt med lav utnyttelsesgrad. Her ser jeg for meg at koselige voldtektsforbrytere og narkolangere kan leke med hennes barn i idylliske omgivelser.

  Dette burde bli tatt godt imot da jeg er blitt tuta ørene fulle av dette med å ta imot med åpne armer og at dette er så berikende (jeg har lært hva berikende betyr og liker det ikke) av dagens politikere.

  Nå er det vel på tide at de viser oss hva det i realiteten betyr.

  Husk at der det er hjerterom er det husrom.

  Ellers synes jeg at flotellene bør legges til Aker Brygge og f.eks. Nesøya som er et kjempeflott sted med mange Høyrefolk. De er opptatt av «rasisme å sånn» og i å kritisere Erik Gjems-Onstad

 • Christen Krogvig

  Afrika er jo et bra sted. Men i Norge vil jeg tro at ma med frdel kunne sparke en del byrokrater i departementene. Og bruke ledige kontorer som mottak.

 • Tore Hund

  Dersom det ligger en humanistisk tanke bak vår asylpolitikk ( at vi bør hjelpe flest mulig i nød) bør vi være interessert å hjelpe flest mulig trengende. Vil tro at vi gjennom å plassere mottak i lavkost land som Afrika så kan hjelpe 300-400 prosent flere mennesker enn på dyre markedsliberalistiske mottak i Norge (drevet av tidligere FrPere)…

 • rune

  alle har vel sett hva max manus gjorde med båtene i oslo under krigen.mitt på natten og fulle av folk

 • Etter hva jeg forsto var det ikke Jens & Co som kom med dette sinnsyke forslaget, men Rita Slettner i Venstre. Venstre er nå blitt det mest antinasjonale og Norges største landsvikerparti! Dette gamle nasjonal- partiet som sto for alt som var nasjonalt og norsk er nå blitt islam og muslimenes forlengede arm til å overta dette landet, og komme inn i nasjonalforsamlingen. Dette svikerpartiet, sammen med SV må alle sky som fanden sjøl og det er verre enn den verste svineinfluensa og pest og kolera tilsammen.

  Denne dama som sikkert hater oss nordmenn og hater vår frihet, hun vil nå at nordmenn skal åpne sine egne boliger for denne bærmen av kriminelle og banditter som selger narkotika, dreper og voldtar våre kvinner. Slik skal hun få fortgang i ødeleggelsen av våre heimer fra nord til sør. Hva er det egentlig som feiler slike politikere som Rita Slettner? Hun burde forlengst søkt hjelp fra psykiater!

 • Politisk Korrekt

  Skal si at forfatteren av innlegget; Øyvind Berg, har mange gode forslag. At Folket viser «massiv motstand» mot asylinvasjonen generelt og asylfloteller spesielt, er jo ingenting å bry seg om. Jeg synes den rød/grønne sosialist-regjeringen’s slagord frem mot valget burde være: «Du stemmer- VI be-stemmer!. Sé nå bare på det flotte bildet i VG’s artikkel om saken. Er det ikke vakkert? For ikke snakke om de herlige menneskene som flytter inn der for å berike norge.

  Desverre sér det ut som om det bare kommer 18,000 i år , men det blir nok rød/grønt flertall den 14 september og da kan vi sé frem til over 100,000 til i kommende fire-års periode med påfølgende familiegjenforeninger og 6 barn per familie. Nå skal man også huske at disse er kommet for å bli og derfor er som for norske landsmenn å regne, så smil da kjære venner!.

  Det er ikke bare sosialistene som jubler over utviklingen: Krf, Venstre og til dels Høyre synes selvsagt også at vi må ha flest mulig nye «lansmenn» inn på kortest mulig tid. Venstre’s Rita Sletner, som er leder for Stortingets voldektsutvalg, kom forleden med dette strålende forslag: Asylmottak i Ditt eget hjem. Jeg tolker det dit hen at Rita Sletner mener det bare er etnisk norske menn som voldtar, men det er en Fantastisk Kulturberikelse dersom hun selv eller andre kvinner blir «ufrivellig bedekket» av en eller helst flere negre eller arabere. Det er jo uansett blitt på moten så ta det med et smil …

  BRUK STEMMEN DIN 14 SEPTEMBER !!!

 • Rudolv H

  Kjønner ikke alt det oppstyret hvor de skal plasseres. Hvorfor kan vi ikke bare skyte dem?

 • Humanist

  Mitt forslag er å bygge arbeidskolonier hvor asylsøkerne produserer varer for norske bedrifter mot at de ikke betaler skatt i ventetiden og at det drives et billetkontor på leiren som selger billig returbillet til de som får avslag. selvsagt får asylanten beholde det han tjener når han ikke får opphold. får han opphold må han betale for kost losji og skatte 37% som alle andre nordmenn. Norsk kurs og sammfunnsfag /historie må vekommendde ta innen 3 månder etter innvilget asyl, etter det så blir han /hun familie internert i retur leir ogg sent tilbake uten en krone i opptjente inntekter.