Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Siv og Jens svikter de eldre – der de har makt

syk2Siv Jensen var på offensiven og angrep Jens Stotenberg for ikke å ha fulgt opp løftene fra forrige valgkamp om nye hender i eldreomsorgen.

Deretter fikk Jens Stoltenberg ordet og angrep Siv Jensen for ikke å ha fulgt opp tidligere valgløfter om nye sykehjemsplasser i Oslo.  Det har tvert imot blitt færre. Jens styrer Norge, og Sivs kollegaer styrer Oslo. 

«Det viser bare at verken Siv eller Jens følger opp valgløftene der de har makt til å gjennomføre dem,» konkluderer Demokratenes leder, Vidar Kleppe etter å ha sett valgkampens første duell mellom Siv og Jens. Han mener at velgernes konklusjon bør bli at de like gjerne kan stemme på Demokratene.

«Det blir ikke bedre for de eldre i dette landet enten det er Siv eller Jens som kan hove inn statsministerlønnen,» sier han.

Kleppe merket seg i tillegg Siv Jensens innrømmelse av at partiets lokalpolitikere stemmer for bompenger, noe Fremskrittspartiet jo har lovet å gå imot. 

«Det er et solid brudd på alle valgløfter. Det hjelper ikke at man holder seg for nesen,» sier han. 

I programmet ble det sagt at Oslos samferdselspakke er det største veiprosjektet i Norge, og Fremskrittspartiet og Høyres byråd har sammen vært med på å doble bompengesatsene, selv om Fremskrittspartiet lovet å fjerne bompengene helt, da de drev valgkamp.

Dagbladet: Eldre får ikke tilbudet de bør få

Dagbladet: En sykepleier på 153 pasienter

Dagbladet: Carl I. Hagen mener Jens ofrer de eldre

VG: Ikke som Gro og Kåre

Dagbladet: De edre blir glemt

TV2: Siv til Jens: Tror ikke på tallene dine

Dagbladet: Siv vaklet

Vårt Land: Salonpopulisme

TV2: Årets første statsministerduell

1 comment to Siv og Jens svikter de eldre – der de har makt

  • Christen Krogvig

    Når det gjelder bompenger ahr vel Kleppe rett i at Frp ikke er konskvente. Når det gjelder eldreomsorg er det mitt inntrykk at Frp er svært ivrige med sjekkheftet.