Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Liberal innvandringspolitikk har ført til mer kriminalitet

jostein_myrvangEn kraftig innstramning av asylpolitikken og en restrektiv innvansdringspolitikk er nødvendig for å redusere den stadig økende kriminaliteten, mener Demokratenes sentralstyremedlem og fylkesleder i Møre og Romsdal, jostein Myrvang.

Han har skrevet denne artikkelen:

Somaliere blir gjort til tapere, står det å lese i avisoverskriften. Spørsmålet er heller om mange av Somalierne har kommet skjevt ut i Norge og om mange kriminelle fra området, har ødelagt for de som ønsker å oppføre seg.

Nå har Demokratene gjentatte ganger påpekt personer fra områdene i og rundt Somalia og østeuropa, som kraftig overrepresentert på kriminalstatistikkene og har høstet mye pepper for det. Spesielt grov kriminalitet som voldtekt, ran og andre grove forbrytelser, er noen av somalierne beryktet for

Ikke lang tid tilbake så sto Storeberget og påsto at alt var vel og kriminaliteten gikk ned i landet, få dager etterpå viste statistikkene og rapportene at dette var totalt feil.

Det er hyggelig å se at flere og flere politikere ser at vi har et formidabelt problem med den ukontrollerte innvandringen og integreringen i landet.

Spørsmålet er om de politisk korrekte partiene også følger etter i Demokratenes forslag i denne saken, om en kraftig innstramming i asylpolitikken, eller vi skal gjemme den kraftig økende kriminaliteten og håpe alt glemmes.

Det siste er svært vanskelig, da media nesten hver dag oversvømmes av nye og negative forhold som noen av de nevnte personene forestår.

Noe må gjøres og Demokratene er for å føre en langt mer restriktiv innvandringspolitikk og langt strengere straffer og øyeblikklige utvisninger, må tas i bruk mot de kriminelle

Dagbladet: Siktet på moren

Dagbladet: Overfalt og voldtatt i Halden

Dagbladet: Nekter å forklare seg

Dagbladet: Knivstukket i Oslo

Dagbladet: Mann funnet bundet

VG: Person stukket med kniv

VG: Bundet på hender og føtter

VG: Knivstukket i magen

VG: Far drepte datter

Dagbladet: Pågrepet etter knivstikking

Dagbladet: Drept av pappa

51 comments to Liberal innvandringspolitikk har ført til mer kriminalitet

 • JILL WHITE FANEBUST

  FRP skulle styrt Norge alene.Alle terrorister,asylsøkere.krimminelle
  og muslimer hadde vært utvist fra Norge
  i løpet av 100 dager.Fengselstraffer
  ville bli blitt svært mye strengere.
  Norge ville bli ett mye bedre og
  tryggere land og leve i.

  JILL

  • Zabbi

   …after 100 days come suck my dick. fuck you and your FRP… fucking stupid racists

   • FRP

    You are an Idiot who cant’read statistics , you know it is a sience

   • Rabbi

    It’s better with a shotgun to suck out your primitive brain, People like you are underdeveloped because your dichead is smarter than your brain.
    Go home and eat bananas, if you can figure out how. And keep your filthy penis and your miserable behavior to you self, bastard.

 • utvdr.

  til fanebust :
  høres ut som en politistat spør du meg.

 • Ing/maar

  Nr 1 Frp er alt for slappt parti. de er globalister og ikkje nasjonalister. Desverre.

  Nr2 Politistat er betre enn det fargeløse multikulti anerkiet som rår i dag!

 • Anonym

  yall a buncha a fuckin loosers!

 • utvdr.

  Kulturelle kollisjoner , problemer i bagasjen og misforståelser kan lett skape situasjoner.
  At enkelte grupperinger har mer vansker med å tilpasse seg enn andre er velkjent og kan skape misstillit.
  Utfordringen ligger i kunnskap , det løses best ved opplysning , ikke strenge straffer.

  • Lars

   Hvorfor kaste bort penger på opplysninger, det er mye enklere og billigere å gi dem en fot i ræva.
   De har ingen ting å tilføre Norge overhode, det eneste som skjer er at nordmenn blir påvirket nevativet, et råttent eple etc..

 • Jeg er også redd for at Frp vil ha samme syndrom; feighet. Vi må finne noen grunnleggende enkle ting som kan gjøre ting bedre. Feks stenge asylmottakene slik at ingen slipper ut før de har fått behandlet ferdig saken sin. Når man snakker om asylsøkere så er de etter min mening skyldig før det motsatte er bevist. I Bergen ødelegger de en hel generasjon med ungdom ved å fore dem med dop.

  Steg 2, forby tigging – det er et helt kriminelt apparat bak hver tigger.

 • utvdr.

  Jeg forstår Øyvind’s og mange med ham sin «frykt» men det er vel ingen asylsøkere som direkte dytter denne dopen ned i halsen på nordmenn ?
  For å selge narkotika trengs et marked og dette markedet er bl annet det norske med relativt god tilgang til kapital – sammenliknet mot mange andre.
  Det er tydeligvis oppdaget bl asylerne.
  I tillegg til det trengs brukere , for ikke å nevne misbrukerne.
  Og di er vel nordmenn fra før uannsett ,med andre ord narkomane.

 • undrende.

  Det er en trist tosidig utviikling som skjer i Norge i den senere tid. Innvandrerer som får gjøre det som de vil uten annet en lettere refs fra politiet. Jeg skylder ikke på den siste gruppen siden den er etter min mening totalt underbemannet og med tildels antikvarisk utstyr. Leste for en tid siden at «stakkars Knut» Storberget hadde bevilget 1 sett av optisk leser utstyr for politiet, slik at de leser bil skiltene og derved kan få opp melding om noe hefter med bilen. I Spania har gardis sivil fått det i alle sine biler, derfor er det ikke nødvendig å oppbevare orginal kvitering for betalt forsikring. Den andre store feilen er de ansvarsløse politikerne som ikke har evnen til å se den akselrerende kriminalitets utviklingen som skjer. Det er fislete å snakke om 250 nye stillinger til Politiet, når tilogmed Politiet selv sier at det er behov for 3 000 nye stiillinger. Det siste er nok nærmere det riktige. For 3 uker siden ankom jeg norge og gikk for å bli hentet av en av mine venner. På turen over til korttids parkeringen ble jeg stoppet av en taxi sjåfør som ville kjøre meg til oslo veldig billig. Jeg spurte om hva det kostet og fikk som svar at det var veldig billig og lik pris hos alle. Jeg takket høflig for tilbudet og gikk, da fikk jeg slengt etter meg «jævla rasist» jeg ble noe forundret, men reagerte ikke på det. Han var etter alt å dømme fra Somalia. Da blir det fort et spørsmål om dette med rasisme ikke har kommet helt sjeft ut. Jeg tror at Normenn snart må innse at det er en svært rasistisk holdning mot etniske normenn fra de nye herskerne i norge.

 • sol

  Hvorfor linket du dette blogginnlegget med «far drepte datter i danmark»? dette var snakk om en dansk familie. eller er det bare om å melke der det er mulig å melke?

 • jeg syntes at nordmenn er feige jævler som bare snakker om muslimer og innvadringspolitikk finn på noe annet dritsekker ingen av dere som skriver i blogger tør verken i si deres meninger rett til folk på gata og heller ikke på tv bygg opp selv tiliten deres først for faen,jeg mener det negative svine etende drittsekkene.

  • Phonak

   Det er jo bare muslimer og innvandrere som står for nyhetsbildet for tiden,slutter dere å drive med faenskap vil det bli bedre her til lands for alle parter.
   Og svinekjøtt er faktisk sunt og godt…hadde dere skjønt det i de mongolandene i sør og oppført dere mer sivilisert så hadde dere og hatt et bedre hjemland å bo i. Steinalderen er over for flere tusen år siden,skjerp dere og følg utviklinga!!!
   Og er du ikke fornøyd HER så er det daglige flyavganger fra Gardermoen til Midtøsten!

  • arild

   JA, Amal!

   Vi spiser gris. Det er ikke noe urent dyr i det hele tatt.

   Det er det bare perverse muslimfascister som deg som tror, samt tullete jøder.

 • MetteO

  sol – spiller ingen rolle om man er etterrettelig eller ikke. så lenge man kan linke et brutalt barnedrap til innvandrere får man bare blåse en lang marsj i at det sannsynligvis er en etnisk dansk psykopat det dreier seg om.

  Hvite menn gjør som kjent aldri noe galt, hverken av voldtekt, incest eller drap. at det beviselig finnes godt med eksempler på hvite konedrapsmenn, voldtektsforbrytere og barneskjendere er plagsomt og skal hysjes ned.

 • Til opplysning

  Kan bare meddele at det var Ola nordmann som stod bak knivstikkingen på sinsen, det var på ingen måte noen med utenlands opprinnelse som stod bak denne gjerningen. Get your facts straight

 • S.R.Niaslih

  Norge blir et betre land med forståelse og samarbeide melom invandrere og etniske nordmenn. Men engelte invandrere har en helt anden kultur dete må det tas hendsynd til. Det tar tid å indergrerer de nye nordmenn. Til samens står vi sterke for et betre Norge. Vis forståelse og hjelp din nye nordmann.

 • Phonak

  Enig i mye du sier her, men skjønner ikke hvorfor du linker drapsaken i Danmark til dette innlegget. Står da ingenting om hvor denne familien er fra, annet enn at de er en dansk kjernefamilie. Det vil jeg da tolke som etnisk dansk.

 • Per-Einar Dahlen

  Nå kommer jo mange innvandrere og asylsøkere fra krigsområder med en annen kultur enn vår.
  Man må dermed regne med noen konflikter med førstegenerasjon og delvis andregenerasjons innvandrere.

  Siden vi ikke ønsker å være i samme kurv som Nazi-Tyskland eller raseskilleregimet i Sør-Afrika så skal vi ta på oss å ta imot vår kvote med flyktninger.

  På ytterste høyre har man lang tradisjon for rasisme, men jeg finner meg ikke i at man skal drive med kollektiv avstraffing i 2009. Her skal enkeltmennesker dømmes for egne handlinger og ikke for naboens.

 • Rambo

  hvorfor er denne linket til en familietragedie der en «pæredansk» far har gått amok? De bodde ikke i norge og var dermed ikke innvandrere…Verden har blitt et generelt mer kriminelt sted og egosime, galskap og vold kan vi ikke holde unna med hat.

 • Brian

  Zabbi, du forstår tydeligvis norsk så hvorfor da banne på gebrokkent engelsk? Men poenget er, hva har dette med Frp å gjøre? Simonsen representerer Demokratene.

 • Jan Mayen

  «Liberal innvandringspolitikk har ført til mer kriminalitet» Akkurat det er det vanskelig å bestride. Det holder med å se på krim. statistikken.

 • MetteO

  Jan Mayen – kan du dokumentere at all kriminalitet utført av etnisk norske har bare forsvunnet som følge av liberal innvandringspolitikk? At alle norske menn har sluttet å drepe exene sine og sluttet å voldta?

  Akkurat ja. Det er DET det dreier seg om. En etnisk blåhvit danske bestemte seg for brutalt å ta livet av sin egen datter. Det er tragisk når terrenget deres ikke stemmer med oppfattet kart.

 • neato

  Det er dokumentert i «hæv og ræv» at innvandrere fra den tredje verden ( i hovedsak muslimer med andre ord) er sterkt overrepresentert i kriminalstatistikken – og særlig i grov kriminalitet.
  Hvor lenge skal politikerne dulle seg med «enkeltstående tilfeller» frasen og begynne å se at det faktisk er en sammenheng mellom islam og kriminaliteten ? Politikerne tør nevne Øst-Europa og kriminalitet i samme setning – men er for feige til å inkludere islam i setningen.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article573462.ece «Innvandrere fra den tredje verden og Øst-Europa er nå overrepresentert innen alle former for kriminalitet. Det fastslår forsker Pål Frogner ved Politihøgskolen.»

  «Full stopp i innvandringen fra mindre utviklede land vil spare den danske staten for 50 milliarder kroner årlig i 2040, skriver den danske næringslivsavisen Børsen. »
  http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article595501.ece

  50 milliarder…. Norge har altså ennå mer å spare enn danskene

 • neato

  Hva med hele historien MetteO ?
  Quote :

  Hun tog en hobbykniv frem og truede med at angribe mandens kæreste.
  Han fortalte, hvordan det sortnede for hans øjne, og hans eneste tanke var, at han måtte forhindre datteren i at gøre vold mod resten af sin familien.
  «Jeg slog i nødværge for, at hun ikke skulle komme ind til de andre. Jeg var bange for, at hun ville gøre dem noget,» sagde manden ifølge Ritzau i retten.
  Derfor slog han hende gentagne gange, ifølge ham selv omkring 20, med den svensknøgle, han havde i hånden, da hun forsøgte at komme forbi ham

 • hei ikke ta alle over en kam mange som oppfører seg ok, blir sinte av det. Det som er vondt å tenke på er at mange av de menneskene, har opplevd mye vondt. Så hvorfor lage Norge om til det samme. Det skuffer mest.

  monik

 • CG

  SO? Hva så? Da er det greit at han drepte datterne? Og da er det greit av Jan Simonsen og linke til dette i en artikkel om hvor fæle innvanderer er? (Simonsen må få mer lesestoff, detter er jo omtrent det eneste mannen blogger om…)

  Og Knvistikkingen på sinsen hvar også gjort av en krithvit psykopat.

  Det er intressant hvordan de samme imbesilene som frykter islam, også roper om dødstraff, rettferdigjør drap med provokasjon, hater frie norske kvinner og ville helst ha sett homofile brent på bålet…
  Detter her er pinlig og flaut!

 • Ozzie

  Kriminalitet korrelerer med IQ. Personer med lav IQ er mer kriminelle enn personer med høy IQ.

  I USA har fengselsbefolkningen en gjennomsnittlig IQ på 85, noe som er 15 poeng eller et standardavvik under normalen, som er 100. Dette ser man også på den høye andelen av svarte i amerikanske fengsler. Svarte i USA har en gjennomsnittlig IQ på 85, og man ser også at svarte er svært kriminelle. Svarte utgjør 12.2% av USAs befolkning, men er ansvarlige for 52.1% av drapene. 10.4% av alle svarte mellom 25 og 29 sitter i fengsel, sammenlignet med 1.2% for hvite. Hvordan kriminalitet samsvarer med rase er nærmere beskrevet i ’The Color of Crime’, som kan lastes ned fra denne siden her.

  http://www.nc-f.org/colorofcrime/index.html

  På grunn av den knallharde sensuren i norske media får nordmenn ikke vite noe om korrelasjonen mellom IQ og kriminalitet, og heller ikke mellom rase og kriminalitet. Når opplysninger slipper gjennom sensuren, kobles kriminaliteteten til andre ting. For eksempel begynner det å bli kjent, til og med i Norge, at kriminaliteten i Sør-Afrika har steget eksponentielt etter at Sør-Afrika fikk flertallsstyre, noe som samsvarer bra med det faktum at svarte i Sør-Afrika har en gjennomsnittlig IQ på 70. Sør-Afrika er nå verdens mest kriminelle land, og har verdens høyeste antall drap og voldtekter per capita. Til og med de ekstremt sensurerte norske media har problemer med å undertrykke disse opplysningene. Men når norske media rapporterer om kriminaliteten i Sør-Afrika, kobles det aldri til rase eller IQ. Se for eksempel denne reportasjen i Aftenposten:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2430247.ece

  Her i Norge merker jo også vanlige folk hvordan kriminaliteten øker i takt med masseinnvandringen fra utviklingsland. Men på grunn av den massive desinformasjonskampanjen fra myndigheter og media er koblingen mellom kriminalitet og IQ og koblingen mellom kriminalitet og rase enda forholdsvis ukjent blant folk flest.

  • CG

   Før du begynner å slenge rundt deg med tall og begreper så burde du åpne en bok innenfor temaet og lese deg litt opp.

   Til og begynne med, så stemmer det at kriminelle har lavere IQ en gjenomsnitsbefolkningen, men ikke i en så stor grad at man kan kalle det spesielt signifikant (det er en forkjell mellom blue og white collar crimes. Samt at mange serie mordere har forstyrrende høy IQ). Da kan man heller se på det mer intressante faktum at voldskriminelle ofte har lavere aktivitet i frontaloben, (impulskontroll og høyere tenkning). Det stemmer også at fattige har lavere IQ en rike, (i statene gir det ett spesielt utslag i at sorte og hispaniks skårer nasjonalt dårligere en hvite og Asiatere).

   IQ er først og fremst ikke en statisk og absolutt snitt (quotation). Men en skala. dvs at man blir født med en potensiell IQ skala som, gjennom oppveksten, vil plasere deg på ett tall ( Jens er født med en skala fra 70 – 110) (Angeke er født med en skala fra 80 – 120). Så kommer ernering, oppvekst, tilgang til skole og annett milijø inn i bilde. Jens er født i en rik familie med mye tradisjon i lesing, så han makser ut sin potensielle IQ og havner på 110. Angeke derimot er født i slummen, til fattige foreldre og må jobbe fra barnsben av og ender på 80. Angeke var potensielt smartere en Jens, men milijøet gjorde at de endte opp ulikt.

   Videre så er det en sterk korlasjon mellom fattigdom og kriminalitet (desprasjon). Og mellom farge og rikdom.

   Vider, ser du på SSB statistikken rundt kriminalitet så har den jo bevislig ikke økt i det heletatt siden 60 tallet, hvis man tar forbehold til befolkningsøkning. (mord raten har gått ned). Mye av kriminaliteten har blitt «hardere» og mer internasjonal. Men de mest kriminelle belastede omerådene er forsatt det samme som før (I oslo tveita, groru, stovner.) Fokjellen er at før hvar det fattige hvite som bodde der (Far vokste opp på Flaen i 40 – 50 tallet) nå er det fargede.

   Ellers vil jeg undrestreke at all biologisk forskning på menneske RASEN Homo Sapiens Sapiens, viser små kontinentale ulikheter, da innenfor hva ernering man tåler (mengde kjøtt, grønsaker, melk, fett). Og vær som varme, kulde lite og mye sol. forkjell mellom inteligens er så og si ikke eksisterende, og skillet er større innad i en gruppe en grupper seg imellom, da spesielt mellom rike og fattige, resursterke og resurssvake.

   Resten av det konsipratoriske svada ditt kan stå ubesvart, og du jobber mot deg selv hvis du skal lnke til sider som New Century Foundation, en organisasjon som er stemplet som rasistisk…

 • Anonym

  sug pikk jævla sopere.hvite faenskap

 • Rabbi

  @Anonym 17:33
  «sug pikk, hvite faenskap» Sa du.
  Hvorfor drar du ikke tilbake til bananrepublikken
  du kommer fra? Der kan du spise bananer og være lykkelig. Når du får lyst på pikk kan du klatre opp i trærene å kose deg med apene eller du kan klø deg i rævva og spise kokosnøtter og sove hele dagen.

 • stein

  Så ingenting om utenlandsk opprinnelse i db-saken om vold mot datter, bare drammensmann. Skjønte ikke helt hva den saken har med dette å gjøre.

 • Robin

  Ser det er høyt nivå på innleggene her.

  Jeg vil bare komme med at det er urettferdig å komme med kollektiv fordømmelse av innvandrere/ulendinger/asylsøkere for det enkelte individer gjør.

  Hva har en innvandrer som går på jobb hver dag og betaler skatt og sliter med de samme problemene som du og jeg med hva andre innvandrere gjør, å gjøre?

  Somaliere er ikke en gruppe som har et stort møte hver uke hvor de sammen sitter og finner på hva de skal gjøre for noe ugagn feks.
  Det finnes tusenvis på tusenvis av somaliere som antageligvis er bedre mennesker enn deg og meg. Gi dem litt respekt.

  Forresten så var han som dreptet datteren sin i Danmark etnisk dansk.
  Han som stak en mann i magen på Sinsen så etnisk europeisk ut på meg.

  Hele innlegget og hele denne bloggen er noe usaklig sprøyt seg det ut som. Noe som gjenspeiler seg i innleggene her.

 • Sphinx

  nå er det jo ikke sånn att man skal hate alt og alle. de som trenger hjelp skal få det så bra man bare kan, men jeg synes att det er kjipt att det er norske folk som også må ha hjelp som ikke får det. hjelp våre egne først og så kan vi hjelpe andre etterpå! de som er kriminelle burde bli utvist med en gang, også hele familjen dems så kanske de skjønner hvordan saker å ting er. innvandrere kan man vel nesten si att er gjester i vårt land når de kommer hit men som man ser er det en hel del problemer. se på de norske gutta i kongo som de påstår har drept en afrikaner å skal ha penger av norge! hvor er våre millioner hen a ? parasitter!

  • Ugle Sett

   Spinx!
   Du nevner Kongo.
   En familie fra Kongo bosatt i Klæbu ved Trondheim satte fyr på sin bolig pluss at mor skar seg opp med kniv for å gi en sint ung mann på 17 skylda.
   Rasistisk vold og mordbrann ble han anklaget for.
   Nå er de under etterforskning.

   Mvh
   Ugle Sett

   • Sphinx

    jo jeg har hørt om det der, stygg sak. skal ikke yttre meg om hva jeg tror for det lukter svidd pannekake over den saken.

 • Sphinx

  skal bare tillegge att de som kommer til norge for og jobbe, betale skatt og starte ett nytt liv ønsker jeg velkommen for det har jeg ikke noe imot. men noe bråk vil jeg ikke vite om i det hele tatt !

 • Geir

  Ugle Sett, du kanke være seriøs? Like ille som han Benjamin som knivstakk seg selv og den somaliske taxisjåføren som kjøt seg selv og Obiora som kvelte seg selv, bare for å legge skylden på nordmenn og rope rasisme, hvor langt våger disse sotrøra å strekke seg?!

  Nei ærlig talt! Dere rasister er sykt patetiske

  • Ugle Sett

   Å bli beskylt for å fare med løgn av en løgner som deg Geir gjør lite inntrykk på meg.
   Jeg nevnte et konkret tilfelle, du dikter og tillegger meg alt mulig rart uten rot i virkeligheten.
   Demagogen Lenin var i likhet med deg en notorisk løgner og landsforræder(tysk spion).
   I likhet med Muhammed startet han med en liten bande kriminelle(bolsjevikene) som med løgn,svik, vold og drap tok makta og satte kalenderen tilbake til år null.
   Oktoberrevolusjonen ødela en regjering som var en begynnelse på demokrati og parlamentarisme i Russland.
   Det hevdes at Lenin hentet teknikken med å skape forvirring og kaos fra islam(taqiya).
   Lenin var en belest mann som studerte de ulike religioner,etikk,politikk og filosofi.
   En ting har islam,du og sosialistene felles,løgnen med stor L.
   Du skal også vite at løgnere er de jeg forakter mest på jord, der du er innbefattet!!
   Ærlighet, et kjennetegn på den nordiske kultur, er noe jeg setter meget meget høyt.

   Den selvforakten du viser er til å spy av.
   En kan spørre hvorfor slike som deg ikke tåler sannheten og prøver seg på billig og primitiv hersketeknikk utgått på dato.

 • arild

  Geir:

  «Ugle Sett skrev:

  En familie fra Kongo bosatt i Klæbu ved Trondheim satte fyr på sin bolig pluss at mor skar seg opp med kniv for å gi en sint ung mann på 17 skylda.
  Rasistisk vold og mordbrann ble han anklaget for.
  Nå er de under etterforskning.»

  Dette er faktisk sant, og ble behørig kommentert i aviser 30.juli:
  http://www.stavangeravisen.com/art.asp?id=50353

  Men perverse, virkelighetsfornektende sosialistsvin som deg har alt fortrengt denne «beklagelige» episoden..

  • Geir

   Ja arild jeg er pervers og sosialistsvin… Nivået til dere rasehatere er jo alltid så skyhøyt, gå på bibloteket og kjøp deg en synonymordbok i det minste så blir det litt mer kreativt! 😉

   • arild

    Vel, du er også en avskyelig løgner.

    Jehg hater ingen raser, heller ikke anser jeg noen raser som mere verd enn andre.

    Men fascistisk menneskesøppel som deg demoniserer andre ved å kalle dem «rasister» og «rasehatere».

    Du er møkk, geir.

    • Geir

     HAHA Du er jammen ikke god stemmer vel FRP og?
     Men fascistisk menneskesøppel som deg demoniserer andre ved å kalle dem “rasister” og “rasehatere”. Kan du snu og vende litt på den der? HAHAHA

     hva med facistiske menneskesøppel som deomniserer andre ved å kalle dem pervers og sosialistsvin? 😉 og i tillegg kaller dem fasicster og sier at de demoniserer andre…

     Det var nå noe med den synonymordboka da!

     • arild

      DU kalte meg en «rasehater», Geir!

      Det er helt rett i at jeg kalte deg et «perverst sosialistsvin».

      Dette var direkte koblet til din utskjelling som rasist av Ugle Sett, samt din betvilning av at den kongolesiske kvinnen bosatt i Klæbu hadde levert en falsk anklage mot en 17-åring.

      Du gjorde dette på en gjennomført avskyelig måte, nemlig ved å insinuere at Ugle Sett og andre du anser som rasister mener at Benjamin Hermansen o.a drepte seg selv.

      Ingen har noensinne hevdet det, Geir, men moralsk søppel som deg har ingen skrupler med å sverte andre mennesker på den måten.

      Så, kort og godt, du FORTJENTE den betegnelsen av meg, på basis av dine egne uttalelser, verken jeg eller Ugle Sett har sagt noe som ville legitimere at du kaller oss «rasister»/rasehatere.

      Så kan jeg godt innrømme at «sosialist»-svin ikke med nødvendighet passer på deg, siden jeg ikke vet hva du stemmer.

      Kanskje er du et «Høyre»-svin i stedet, Geir?

      Et svin er du uansett.

      • Geir

       haha du kan fortsette å rabble så mye du vil og bruke ord som moraløs og skrupeløs og samtidig virke FRYKTELIG indignert over at jeg har «angrepet» folk som synes det er ok å karakerisere alle som er mørkere i huden som kriminelle pakk.

       Det blir pare så innmari patetisk! Skal du overhodet ha noe vekt så lær deg å formuler deg som en voksen veltalende persjon og ikke en hissig liten internet hater! Kall meg Svin sosialist, fascist, umoralsk what ever du kommer ingen vei med merkelapper (ja jeg ser ironien i at jeg har kaldt dere rasister og what not, men det er jo dere som er så opptatt av å kalle spader for spader.) Nytter ikke å hjemme fremmedfrykten under «kulturell kritikk» og «religionskritikk»!

       Men for all del! Er det no mer du synes jeg er? kanskje jeg liker å spise barne lik også? hahaha!

       • arild

        «samtidig virke FRYKTELIG indignert over at jeg har “angrepet” folk som synes det er ok å karakerisere alle som er mørkere i huden som kriminelle pakk. »

        Verken jeg eller Ugle Sett har noensinne sagt at det ok. (HADDE jeg sagt det, ville selvsagt angrepet ditt vært riktig, også uten gåseøyne)

        Men søppel som deg ljuger, og tillegger meg meninger jeg a) Ikke har, og b) som jeg synes er avskyelige
        (dvs meninger av typen: «synes det er ok å karakerisere alle som er mørkere i huden som kriminelle pakk»)

 • Sphinx

  hvem er socialistsvin ? 😀

 • neato

  @ Robin du sa «Det finnes tusenvis på tusenvis av somaliere som antageligvis er bedre mennesker enn deg og meg. Gi dem litt respekt.»

  Ja når de er der de hører hjemme – i SOMALIA og bygger landet sitt istedet for å være den gruppen av innvandrere som er mest kriminelle i Norge, minst arbeidsdeltakelse (skal vi si hurra til de ca. 20% som er i arbeid ? )

  SKJERP DEG