Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Frie Ytring har passert 250 000 besøkende

ytringsfrihetsforeningen_plakatEn ny milepel er nådd for Frie Ytringer. I forrige uke passerte vi 250 000 enkeltbesøk på siden siden starten i slutten av februar. De over 800 artiklene som har vært lagt ut har skapt interesse. De har resultert i over 10 000 kommentarer.

På Blogglisten.no ligger vi nokså konstant som den tredje mest diskuterte bloggen. Frie Ytringer varierer mellom å være den best og den nest best besøkte politiske bloggen i Norge, og er blant de 10-30 best besøkte bloggene uansett kategori.

På rankingen over verdens og Norges mest besøkte nettsider (altså ikke bare blogger) ligger Frie Ytringer som nummer 2572 i Norge og 379 235 i verden. Frie Ytringer ligger foran et stort politisk parti som Arbeiderpartiet. Av de politiske partiene er det faktisk bare Venstre som har flere besøk på sin nettside.

Av populære nettsider kan det nevnes at Document.no, som har en politisk profil nesten til forveksling lik vår, bare ligger en hårs bredde foran oss på rankinglistene. 

Det er derfor med en viss undring vi leser en artikkel på Documentar.no, der Hans Rustad skriver at vår oppslutning er forsvinnende liten, samtidig som han stempler oss som ekstremister, og blander oss sammen med det politiske partiet Norgespatriotene.

Hans Rustad skriver følgende:

”Det er en slående forskjell mellom høyre- og venstreekstremisme: høyreekstremismen mangler kulturelt inntak, den har ingen koblinger til kulturen og the establishment. Det gjør at dens språk og symbolbruk blir «håpløs» og nærmest tragikomisk. Men kultureliten glemmer at virkeligheten er en større referanseramme enn deres egen, og hvis de ror seg for langt ut, vil høyreekstrem retorikk kunne slå an, i mangel av noe bedre.

Derfor handler ikke Norgespatriotene og Demokratene og Jan Simonsens blogg bare om antall og oppslutning, som er forsvinnende liten. Det handler også om funksjon og tidsånd.”

Resten av innlegget handler om en artikkel på nettsiden til Norgespatriotene.

Det er derfor vanskelig helt å forstå at han velger å nevne Demokratene og Frie Ytringer i den forbindelsen. Det trengs egentlig en forklaring på hvorfor han plasserer Demokratene og Frie Ytringer som høyreekstremister, og ikke minst hvorfor han påstår at vår oppslutning er forsvinnende liten. En bloggs oppslutning kan bare måles i antall treff, og Frie Ytringer er altså blant landets best beøskte blogger.

14 comments to Frie Ytring har passert 250 000 besøkende

 • Gratulérer Simonsen & Frie Ytringer :o)

  httpv://www.youtube.com/watch?v=hFA2N4iyTsk

 • Bare å gratulere Jan du er flink med de skrevne ord, og arbeidsom, det gir resultater….

  vh Geri

 • Kåre

  Hvor ser man en liste over de meste besøkte bloggene?

 • N. Borgen

  Flott at Frie Ytringer gjør det så godt.
  En liten rettelse: Rustads blogg heter document.no
  Jeg synes document.no er en fantastisk nettside. Rustad har skrevet de mest fantastiske kommentarer, men han er livredd for miste sitt politiske credo og må derfor ta avstand fra deg og din blogg, Jan. men bare vent, tonen vil endres. Desuten er å si at de som kommeneterer på document er svært kunnskapsrike og jeg må si jeg har lært utrolig mye ved å lese document daglig de siste tre årene.
  Jeg har etter hvert sluttet å abonnere på aviser. Dagbladet kjøpes aldri. Oppfordrer dere alle til konsekvent å ALDRI kjøpe Dagbladet. Er det noe dere MÅ lese eller et foto dere MÅ se i den blekka, bruk biblioteket og les Dagbladet der.

  • Demokraten

   Så sant så sant: Her var det mange %%% enighet, gleder meg stort til at Dagbladet går konkurs 🙂

   Oppslaget i går var at det å få jobb var et luksusproblem (så for dem vil det vel bare være å hoppe rett ut i en ny jobb med fantastisk lønn og muligheter, he, he) og rett ved siden av stod Finansavisen med rekordmange tvangsutkastelser.

   Hvem beskriver virkeligheten mest korrekt tror du?

 • Til N. Borgen: Jeg er helt enig i at document.no er en meget god nettside, og jeg er nesten alltid enig i kommentarene til Rustad. Derfor er det jo pussig at han mener at andre bloggere som tar opp samme problemstillinger, og stort sett mener det samme som ham selv, er høyreekstremister.
  Til Kåre: Blogglisten.no har en oversikt over de best besøkte bloggene fra dag til dag. Bloggurat.no har det samme. De samsvarer ikke helt, men det har vel sine tekniske årsaker, eller kanskje ikke alle bloggerne er registrert begge steder.

 • Blogglisten.no baserer plasseringen på antall sidevisninger og ikke på unike besøk. Dette favoriserer de unge rosabloggerne med mange sidevisninger pr. besøk. Skal ta dette opp med Blogglisten, fordi deres statestikk bør basseres på unike besøkende….

 • neato

  La oss ikke glemme http://www.kommentar.no/

  Hans Rustad er intet annet enn en «høy på pæra jeg vet best»
  Er du for kritisk til hans journalistikk så er det på rævva ut av document.no – legg også merke til hvor få det er som kommenterer der

  • arild

   Og hva så om Hans Rustad kaster ut de han ikke liker, om det så er deg eller meg?

   Det er hans soleklare rett til å utforme SITT nettsted slik HAN vil, akkurat som det er Jans soleklare rett til å utforme sitt nettsted slik HAN vil ha det.

 • Neato: Absolutt. Kommentar.no har jeg et godt samarbeid med. Der skrives det mye bra som absolutt kan anbefales å leses.

  • Demokraten

   Grattis med dagen Jan: Dette var hyggelig å lese at du lider av «voksesyken». La oss bare håpe på et godt valg og at Vidar kommer inn (og du og flere da.. 🙂 ).

   En ting man kan si at vitterlig er fundametalist på er ytringsfrihet, du står ved det og er absolutt ingen hykler på det området og tusen hjertelig takk for det.

   Jeg håper du har hatt en god dag og tillater deg å hvile bittelitt på dine laubær, det har du fortjent!

 • neato

  Hans Rustad prøver å kommersialere nettstedet sitt (dvs. tjene penger på sin innbitte enveis journalistikk) det kan han bare glemme med 20 kommentører – de som ikke er enige i alt han skriver får som sagt passet påskrevet.
  Nina Hjerpset Øverlie (riktig navn ?) skriver herlig – få henne til demokratene !!!!

  Ellers så glemte jeg vel å gratulere Jan med rekorden – kjempegratulasjon fra meg !!!

 • neato

  demorrati arild ? det er lov å vise respekt for andres meninger en ens selv – og også reelle omskrivinger av sannheten.
  Rustad er en god journalist men er «ennå» for politisk korrekt til å få sannheten slengt i trynet – men han er på vei ihvertfall ; langt mer enn NRK ludderne

 • arild

  «det er lov å vise respekt for andres meninger en ens selv»

  Et demokrati innebærer også retten til ikke å like andres meninger, og på et eget nettsted beholde bare de meningene man liker.