Søk

Kategorier

september 2009
M T O T F L S
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fremskrittspartiet bløffer om bompenger

bomstasjonI en valgavis som Fremskrittspartiet har sendt ut til husstander i Hordaland skriver stortingsrepresentant Arne Sortevik at Fremskrittspartiet er det eneste partiet som er imot bompenger. Det er langt fra sannheten.

”Demokratene har alltid vært imot bompenger. Det er klart formulert i vårt program. Fremskrittspartiet, derimot, har i sitt nye program åpnet for bompengefinansiering der det har lokal støtte”, sier Demokratenes nestleder, Svein Otto Nilsen.

”Leder for Transport og Kommunikasjonskomiteen på stortinget Per Sandberg fra Fremskrittspartiet støttet eksempelvis bompengefinansiering av ny Sluppen bru i Trondheim.
Dette kom frem på et åpent medlemsmøte som partiet hadde i oktober, og dette har senere blitt bekreftet av representanter for Næringsforeningen,” forteller Nilsen.

For Næringsforeningen ble Per Sandberg og Fremskrittspartiets positive syn på bompenger sett på som en seier.

Svein Otto Nilsen er bystyremedlem i Trondheim og sier at hans bystyregruppe beklager sterkt at nestlederen i Fremskrittspartiet viste en så usikker holdning i synet på bompenger.

Demokratene vil være konsekvente og si nei til etablering av nye bomstasjoner,” lover han.

Fremskrittspartiet har tidligere blant annet stemt for bompenger på veiprosjektet mellom Os og Bergen, og i Oslo, der partiet lovet å fjerne bompengene, har Fremskrittspartiet i stedet vært med på å doble betalingen for å passere bommene.

Kommentarer er skrudd av.