Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Disse tegningene risikerer noen å dø for

bombemuhamDen danske tegneren Kurt Westergaards berømte tegning av  Muhammed med en bombe i turbanen gikk som varmt brød, da den ble trykket opp og solgt. Hvert trykk var individuelt nummeret og signert av kunstneren. Bildet ble trykt med lysbestandige farger og på fint papir i størrelsen 42 x 21.5 cm. Tegningen ble raskt et ettertraktet  samlerobjekt, og samtlige 1000 eksemplarer er for lengst utsolgt.

Her kan du se de andre tegningene som både tegnere og avisredaktører risikerer livet for å ha tegnet og publisert.

Lørdag 29.august ble de kontroversielle Muhammed-tegningene og andre tegninger av Kurt Westergaard stilt ut på Galleri Draupner i Skanderborg. Utstilingen var blant annet omtalt av kunsttidsskiftet Artforum, som redigeres fra New York. Noe som førte til at utstiingen bir fordømt av den internasjonale muslimske organisasjonen ”Organisation of the Islamic Conference”.

”Utstillingen av tegningen kan antenne hat og intoleranse og såre følelsene hos muslimer verden over,” sa organisasjonens talsmann fra Jeddah i Saudi-Arabia.

Han oppfordret samtidig Galleri Draupner til å ”utvise ansvarlighet og god dømmekraft ved å fjerne den blasfemiske tegningen fra utstillingen.”

Galleri Draupner betraktet ikke utstillingen som en politisk utstilling, men som en fremvisning av kunstverk, forteller Frie Ytringers Danmark-korrespondent Poul Vinther Jensen.

Her kan du se tegninger og bilder av profeten Muhammed av ulike kategorier. Enkelte av dem vil jeg personlig ta avstand fra som direkte støtende, mens andre er langt innefor grensen till det anstendige.

VG: Det var grusomt

VG: Planla angrep mot Clinton

VG: Islamister hyller øksemannen

VG: Angrep Muhammedtegner

VG: Neppe planlagt

VG: Selbekk i kontakt med PST

VG: Øksemannen varetektsfengslet

VG:Øksemannen såret

VG: Karikaturtegneren: – Det var redselsfullt

VG: Øksemannen planla Clinton-angrep

121 comments to Disse tegningene risikerer noen å dø for

 • Innvandrer

  Det handler omdemokrat Lisa, og respekt av andres tro. Jeg sier god jul til mine brødre og søstre kristne. Og har full respekt om dette.
  Jeg kan ikke spise svineskjøtt for at min tro ikke tillater meg det, jeg vil heller ikke spise det, jeg må jo få lov og spise det jeg vil.
  Hvis en trofast muslimsk kvinne med hijab vil bli politi, så kan hun ikke bli det pga. at hun blir tvunget til og ta av seg det. Det respekterer jeg.
  Da får ikke muslimsk kvinne bli politikvinne. Det respekterer jeg.
  Men at jeg ikke skal få lov og åpne halal slakteri for at muslimer kan forsynne seg med mat. Det er jo ikke akseptabelt, kristendom forbyr dette også.

  • Christen

   Det er lov med halal slakt saa lenge du bedover dyrene. Men aa pafore dyr unodig lidelse er ikke tillatt.

  • Ugle Sett

   Jeg vil med mine gode kontakter innen norsk landbruk bruke all min innflytelse for at halalslakting uten bedøving etter ,,boka,, aldri blir en realitet Innvandrer.
   Ellers så forvinner det sauer og storfe på beite i områder uten rovdyr i Møre,Romsdal og Fosen.
   Politiet har sterke mistanker mot muslimske miljøer.
   Hvor har du tenkt å hente slaktedyr i fra ?
   Norske bønder vil aldri levere noe som helst til deg!!

 • jokkesaedstrom

  Bare lurer på hvilken side tror dere muslimene i norge kommer til å kjempe på hvis de blir beordret hellig krig mot norge? Tror dere virkelig de hjelper ola nordmann? Tror dere de gir avkall på islam bare for at norge stapprt penger og bra liv i halsen på de??

 • Innvandrer

  Til naeto,
  Det høres ut om at du mangler kunnskap i islam.
  Det er strengt forbudt og lyve, det er like mye forbudt og lyve til muslimer som kristne eller annet.
  Eneste lov og lyve til er hvis eks. en voldsmann eller la oss si tyv angreper deg og tar bannkortet ditt og spør om f.eks pin koden din. Da har du lov og lyve å si en pinkode som ikke stemmer.
  Det samma gjelder hvis en du kriger mot spør deg om hvor du har våpen, så har du lov og lyve for din eget selvfosvar.
  Men at en muslim skal lyve til en kristen eller annet, er ikke lov min venn.
  Muslimer ser ikke på kristne som fiender eller jøder eller annet. Kun folk som kriger mot andres tro.

 • rkarakra

  takk for pengene norge <3 godt med alt dere har gitt oss! dette er ikke alt:D skal haa myeee mer. ser folk har begynnt å få pensjon så har de stikki rett ut av norge, dumme norge vættu 😀

  • Mr. Who

   Ofrer alt , alt for Norge. Ofre alt om Jeg må. Jeg er Neger, muslim og norsk…og hele tider skal stå på… for Norge for dette nye land.

 • Innvandrer

  En muslim, jokkesaedstrom. Har ikke lov og skade eller plage verken kristene eller jøder ikke dyr engang. Det er strengt forbudt i islam.
  Hellig krig er kun mot de som kriger mot islam. Intet annet.

  Hvis du f.eks kommer til meg og vil utslette meg bare for at jeg er muslim. Så tillater islam selvfosvar.

  En muslim kan bidra i krig for norge mot ett fiendlig land som prøver å ta landet.

  Men hvis Norge er urettferdig kriger mot noe land, så er det ulovlig og bidra.

  Du kan gå inn på http://www.islam.no og lære mer om islam. Kunnskap er viktig.

  • Vidar

   Selvfølgelig har ikke en muslim lov til å skade eller plage verken jøder eller kristne. Eller dyr… For en muslim plikter faktisk å følge NORSK LOV! Men iflg. KORANEN har enmuslim ikke bare LOV, men sågar PLIKT til å både plage og DREPE både jøder og kristne og forøvrig alle som nekter å underkaste seg Allah og «profetens» evangelium. Han har forøvrig også lov til å JUGE alt han bare makter for å lure de «vantro», og det ser vi jo av bl.a. DINE innlegg, «Innvandrer»…
   Og måten en muslim skal slakte dyr på, er faktisk noe vi siviliserte mennesker anser for «dyreplageri»!

 • Bigger Than You

  Mye inkompetente folk her på bloggen.

  Har også registrerer en hel del unødvendig frykt for islam og også en hel del dobbelt moral her.

  Dette innlegget av «Etnisk Norsk» er det forøvrig en del hold i:

  Dette var voldsomt, jeg må bare si at jeg er flau over at vi skandinaver viser så lite respekt for andres tro.
  En skam av oss å godta disse tegningene i det hele tatt.
  Vi har lite og ingen respekt for vår egen bibel, så må vi bare godta at andre har respekt og egen ære for deres tro og deres hellige skrifter.
  Skam over Dansken som laget tegningene og må han leve i frykt resten av sitt feige liv. Samme til den norske redaktøren som og fikk trusler, påberoper seg at de er kristen men å håne en annens tro det turde de, faens yngel er det de er.

  • Loewe

   @Bigger Than You: «Mye inkompetente folk her på bloggen.» …når du postet her så bedret ikke akkurat situasjonen seg. Forøvrig kan en jo lure på hva som gjør meninger inkompetente…

 • rana

  Til deg innvandrer:
  Er selv norsk, men jeg syns du argumenterer bra, og det er fint at du opplyser om islam. Det er nok mange av oss nordmenn som burde lære om islam, og ikke gi religionen skylden for ondskapsfulle handlinger.

  • Loewe

   @rana: Religionen har ikke skylden for ondskapsfulle handlinger på samme måte som våpen ikke har skyld for ondskapsfulle handlinger. En må likevel ha moralsk ryggrad og mot nok til å tørre å SE og VÆRE KRITISK til begge. Å grave seg ned i en politisk korrekt fornektelse er en oppskrift til et – på sikt – ødelagt samfunn.

 • Innvandrer

  Takk! rana 🙂
  Synes du er veldig hyggelig, det er godt og høre det fra En Norsk:)

  Jeg hører mest bare uhyggelige mennesker snakker her i bloggen:)

 • Lisa

  Det er i orden at manifestere én gang, at man har ytringsfrihed. Når man så ser, hvilken virkning det har på anderledes troende, er det FORKASTELIGT at gentage den hån, man allerede har lagt for dagen.

  Kurt Westergaard er en ussel mand – og JyllandsPosten har jeg ikke rørt, siden de gentog tegningerne.

  Det er REN børnehave-opførsel – men det er VIRKELIGHED!!!!

  FØJ!!!

  Med venlig hilsen en flov dansker.

  • Mr. Who

   Hei Lisa!
   Ja det var dum av JyllandsPosten, men jeg mener denne saken burde være ferdig. Det med drapsforsøk er uakseptable og jeg fordommer det på det strakeste. Vi må ikke la ekstremister misbruker religionen for sine politiske hensikter. Vi må ikke la dem vinne fram ved å skape hat, frykt bland oss.
   Ha en riktig godt nytt år, Lisa

  • Loewe

   @Lisa: Her tar du feil!

   Når norske og andre medier fortsatt ikke våger å trykke disse harmløse tegningene, er det ikke fordi vi har bøyd oss i respekt for muslimenes tro, men fordi vi har bøyd oss i frykt for islamistenes terror, hvilket vi aldri må finne på å gjøre. – Dette er forøvrig ordene til generalsekretæren i Norsk Presseforbund.

   http://www.dagbladet.no/2010/01/02/nyheter/innenriks/muhammed-tegningene/tv_og_medier/9753198/

 • Innvandrer

  Han Kurt Westergaard, har virkelig såret meg med disse tegningene. Det er jo det han ville gjøre. Han ville jo såre andres tro. Det er en ting.

  Andre ting er at han somalieren som helt sikkert har blitt oversårt om dette, det er jo feil og angrepe han med øks. Men det har jo med at han fortsatt mener at han har gjort dette riktig, Og spørsmålet er jo at om har gjør dette mer for og virkelig igjen krenke andres tro og sammtidig tro at han kan få 100% beskyttelse av danske myndigheter. Dette har jo rammet 1,5 milliarder mennesker. Omtrendt 25% av mennesker her i verden. Det er jo det virkelige galskapen dah.

  • Vidar

   Nok en populær, muslimsk misforståelse; Kurt Westergaard har aldri hatt til hensikt å «sdåre» eller «krenke» noens følelser, kun å tegne en karrikatur av en muslimsk selvmordsbomber! Det er (dere) muslimer som verken har evne eller vilje til å forstå ironi, samt tar dere selv så alt for høytidelig!
   Og sutringa deres om at dere blir så utrolig «såret» og «krenket», gir ikke mye medfølelse når dere selv uten videre kan både såre og krenke ANDRE!
   Tåler dere ikke kritikk, får dere slutte å lese aviser, se på TV – surfe på Internett… – og heller grave dere ned i ørkensanda deres for godt!
   I trygg forvissning om at med det sårer dere ihvertfall ingen… 😉

 • Innvandrer

  Han kommer helt sikkert til og leve i frykt resten av livet hans.
  Jeg tror det hadde vært tøft av han og beklage det han har gjort virkelig. Det tror jeg hadde vært fredelig for han og for hans vegne.

 • Lisa

  Og så løb han endda fra sit barnebarn – mage til fej mand skal man lede længe efter.

  • Loewe

   @Lisa: Det er lett for en som aldri har risikert liv og helse å fordømme andres handlinger under ekstremt press. De naturlige instinkter vil tilsi enten å kjempe (som ville resultert i en brutal død) eller flykte. Også i følge Westergaard selv, var dette alternativene ettersom han befant seg i et annet rom da angrepet startet.

   At du nå er så naiv og dum at du faktisk ANGRIPER offeret i saken sier mye om deg som person. Du har absolutt vekstpotensiale på det menneskligeplan for å si det slikt.

 • Lisa

  Kriminelle muslimer som står for brorparten av sedelighets, vinnings – vold og drapssakene – skulle aller helst sonet i et muslimsklands fengsel. Jeg ønsker at Støre og Ap åpner for å sende ut muslimske fanger til å sone i et muslimsk land. Hvilken drøm? Eller? I muslimske land får fangene neppe annet enn vann og brød!!!! Drømmetilstand for meg og de fleste muslimer – åpne opp for at muslimer får SONE i HALAL – kjettenes hjemland!!!!
  Realitetene er at muslimene skal være sjeleglade for at de soner i et norsk fengsel!!! Og slutte med bullshit-krav om spesialmat.
  Halalkjøtt kan FRIE muslimer skaffe til veie å spise til de sprekker, men hvis du er kriminell og sitter i fengsel, så har du av en eller annen grunn meldt deg ut av det sosiale fellesskapet, som et velfungerende samfunn er og da BØR du forvente å gi avkall på goder som du kan del i – ellers i samfunnet! Det å kreve ”halalkjøtt” i fengslet henger ikke på greip. Hvis det står kjøtt på menyen LA VÆRE og spis det da, spis ris, poteter og grønnsaker eller brød!!! Svinekjøtt blir neppe servert hver dag! Muslimer snakker om ikke å spise svinekjøtt, det er da ikke noe spesielt for religionen islam. Jødene spiser heller ikke svinekjøtt, ei heller kristne sekter, som blant annet de som sokner til 7.dags Adventistene. Disse innordner seg storsamfunnet – med sine matkrav.

 • Kaboska

  Både i Norge og i Danmark har man YTRINGSFRIHET…og da har man LOV til å både tegne, snakke og skrive om hva man vil.Og da spiller det ingen rolle hva Westergaard gjorde eller ikke gjorde, om det var rett eller ikke. Han har loven på sin side!

  Skal det virkelig bli slik at vi må ta hensyn til muslimene før vi ytrer oss? Tenk dere litt om! De som kommer til europeiske land bør respektere de lover og regler som gjelder i landene, ikke motsatt! Har til og med hørt om muslimer som har bedd oss om å jekke ned julefeiringen og vise hensyn til dem…HALLO!

  Vi har mange forskjellige religioner i Norge når det kommer til «innvandrer religioner», foruten om muslimer. Hører vi mye at de krever ditt og datt? NEI, det gjør vi ikke…de er fredelige folk med en fredelig religion som vil integrere seg i vårt samfunn. Jeg skjærer ikke alle muslimer under «en kam», men det er en realitet at det er de som oftest krever og krever.Jeg er ikke rasist, jeg bare benytter meg av min ytringsfrihet…

 • Bjart

  «Buhu! Tegningene såret meg! Folk må ha respekt for religion!»
  Nei, og atter nei. Religion er et produkt av menneskets fantasi. Dette vet oppegående mennesker, som har litt kjennskap til vitenskap og historie. Å forlange respekt for at dere tror på noe som ikke kan bevises, som dere i tillegg bruker som grunn til å straffe og terrorisere, er bare å glemme. Jeg respekterer ingen religioner. Jeg respekterer mennesker som oppfører seg ordentlig og ikke truer andre pga av forskjellige syn.
  Han som kaller seg «Gjorde en feil… nå må man ta konsekvensene av det…» burde spores, han antyder at han planlegger terrorisme.
  Dersom det hadde fantes en gud, hadde menneskene da trengt å hevne ham?

  • Vidar

   Forøvrig ser det ut til at moderator nok en gang bør spore opp folk som misbruker andres signatur her! Tviler sterkt på at det er «Lisa» som har begynt å skrive dansk, kl 0227 og 0241…
   Kanskje denne bloggen er moden for registrering av debattanter, med passord for innlogging…?

 • alle mennesker som oppfører seg som mennesker har jeg all respekt av kjære innvandrer..

 • Batman

  På tide at vi gaar til hellig krig mot muslimer i Norge, og spesielt somaliere som er en gjeng kriminelle bråkmakere alle sammen. Alle vantro muslimer skal dø, på vegne av hva terrorister har gjort mot folk av den rette tro. La oss sprenge fly med somaliere og vantro muslimer, og henrette de som sier noe negativt om vesten. La oss steine Krekar og brenne familien hans.

  Oj, dette innlegget vil nok skape reaksjoner. Men, poenget mitt er bare at man har blitt så vandt til ekstreme uttalelser fra islamitter at man helt glemmer at det jo er helt uakseptabelt å si slike ting. Hva ville verden blitt til om man svarer med samme mynt, som slike ville utsagn som over?

 • undrende men ikke dum

  Spørsmål til innvandrer.
  Er det ikke for dummende å kreve slakting av dyr på en annen måte enn det som er lov pålagt i Norge? Hvis du ikke kan akseptere så enkle regler som dette, hvilke andre regler er det som du ikke kan akseptere? hva skal Norge gjøre for å tilfreds stille dine krav og hvorfor skal de det? Er det noen grunn for å endre den norske kultur og tradisjon for å tilfreds stille deg? Har du ikke kommet hit fordi det er trygt og godt med de tradisjoner og regler som er her, da er ikke du kommet til rett sted. Du nevner at du respekterer at norsk politi skal se ut som norsk politi, derved ekskluderer du innvandrer kvinner sin rett og plikt til å overholde uniforms reglene. Jeg har sett i toll kontroll hvor febrilskt menn krangler for at tollerne ikke skal få se ansiktet til det som er under alt de svarte kledene. Hvordan skal man da kunne kontrolere hva som er der. Husk det er forskjellige regler hvis du kommer fra Jemen elle Saudi arabia enn det som gjelder på sunnmøre. Ville du akseptere å bli kontrolert av en person med ski maske og ullteppe? Jeg ville ikke gjøre det.
  Hvis en pliti tjeneste person kom med maske eller noen av de mange variantene som finnes av kleskoder i den arabiske verden ville du respektere det som en kontroll. Hvor setter du grensen, ved heldekkende burka, eller med total svarte slør og det i flere lag, slik som kvinnene i Jemen bruker.
  Hvis du setter grensene ved et eller annet sted, hva gir deg en fornuftig begrunnelse for den begrensning? jeg tror du vil ha store problemer med en fornuftig grense setting for kles drakten eller uniform. Skal det samme gjelde for militæret?

 • Bigger Than You

  @Loewe

  «Forøvrig kan en jo lure på hva som gjør meninger inkompetente…»

  De meninger som ytres her og den måten meningene ordlegges på, beviser inkompetanse på det feltet som er i diskusjon.

  Folk må dessutten vokse opp og slutte å dra alle under en kam. De ALLER fleste muslimer har ikke noe som helst imot den hvite mann og er heller ikke konfliktskapere på noen som helst måte. Den jakten som USA har mobilisert er en jakt på EKSTREMISTER, kanskje det du mener når du så fint drar verdens største religion inn under en kam?

  • Loewe

   @Bigger Than You: Jeg finner at å respektere folks rett til å ytre seg, selv om en ikke respekterer selve innholdet av ytringen gjør det lettere å akseptere selv de en anser som «inkompetente».

   Du har satt deg selv opp som en slags overformynder på feltet og ironisk nok gjør deg du selv skyld i den synd du beskylder andre for; å generalisere andre. Ditt «bidrag» er et slags ullent ikke-argumentasjon som ikke tjener noe. Har du argumenter, bruk dem heller enn å kritisere nivået på de som faktisk forsøker å bidra med egne meninger.

   Vi kan selvsagt argumentere bruken eller fraværet av gyldig argumentasjon, men meninger kan aldri i seg selv være inkompetente.

 • Ugle Sett

  Little big man!
  Islam er faktisk ikke verdens største religion.
  Er du blitt feilinformert?

 • Lisa

  Når ble muslimer en verdig og rasjonell diskusjonspartner?
  Det ender alltid opp med at muslimene i mangel på argumenter- støtter seg på referanser til koranen og hadith, eller sytende ytringer som at etniske nordmenn er «rasister» etc.

 • Lisa

  Islam er verdens NEST største religion.

 • Bigger Than You

  @ Ugle sett

  Ble du veldig truffet:) Eller klarte du bare ikke å holde deg saklig? Bigger Than You, heter jeg.

  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/03/30/232018.htm

 • Ugle Sett

  Nei overhode ikke.
  Ved å lese det du har lagt ut, ser man at de fleste ennå er kristne om man tar med protestanter,ortodokse og andre.Lurt å lese annet en overskrifta, krativt formet av pk og islamvennligt media.
  ,,Salig er de enfoldige,, myntet på deg.
  Salig og det engelske ,,silly,, er det synonymer med felles opphav.

 • Bigger Than You

  Så sier vi at Islam er NEST størst:)

  Ble det plutselig veldig viktig å ordlegge seg riktig? At alle dras under en kam i muslimsk sammenheng er ikke så viktig for det er jo ikke til fordel for deg?

  Dobbeltmoral??

 • Anonym

  Fakta er viktig!
  Særlig for deg som kaller andre for ,,inkompetente,,.
  Ved å lese historie så ser man at islam har vokst på bekostning av sine naboer som har en fortid som kristne,jødiske.zoroastere, buddhister og hinduister.
  Hvorfor er buddhister og til dels hinduister pk godkjente fellesbegrep på nevnte religioner, men ikke islamister?
  Leser man historiske pålitetelige bøker før islamiseringen satte fart her, så ser man at ,,islamister,, brukes av faghistorikere som en benevnelse på det vi i dag kaller muslimer også kalt muhammedanere.
  Du kan spørre en tilfeldig kurder(opprinnelig jøder).assyrere,persere,berbere hva som skjedde da islam kom med ,,fred,, til deres land.
  Kristne var i flertall i Midt-Østen til senmiddelalderen.
  Tvangskonvertering,økonomiske fordeler kun for muslimer og masssakrer, eksempelvis av 1,5 mill armenere, har jo desimert antall kristne i verden.
  5 milloner hinduer ble drept da islam ble ,, introdusert,, på det indiske subkontinent,
  60 med krig og terror da Nord-Afrika ble islamisert.
  En berbisk dronning som motstod islam er en stor skikkelse for berbisk identitet.
  Korstogene var et motsvar på massakrene som skjedde i det gresktalende Anatolia begått av muslimske inntrengere.
  Kamen din kan du ha for min del.
  Jeg forholder meg til historiske fakta og kunnskap om islam som en ond idelogi.
  Lær deg forskjell på islam og muslimer og forskjellen på tyskere og nazismen.

  • Ugle Sett

   For ordens skyld; En glipp gjorde at jeg ble Anonym.
   Slutter meg til Vidar synspunkter mht ynkelige nicktyver!!

 • LISA: «Det er i orden at manifestere én gang, at man har ytringsfrihed. Når man så ser, hvilken virkning det har på anderledes troende, er det FORKASTELIGT at gentage den hån, man allerede har lagt for dagen.»

  Det du her sier er at vi skal forkaste ytringsfriheten fordi annerledes troende ikke liker det som blir ytret??

  Hvordan er du egentlig skrudd sammen Lisa? Er det ikke tvert i mot på høy tid å værne om vår ytringsfrihet?

  • Vidar

   Selvsagt er det på høy tid å VERNE om ytringsfriheta, og kritikk av en ideologi er alldeles ikke det samme som hån av ideologiens tilhengere.
   MEN DET MENER SELVSAGT HELLER IKKE «LISA»! For det er ikke «LISA» som har skerevet dette innlegget, men et debatt-troll som signerer med andres signatur!
   Jeg vil derfor igjen foreslå for moderator at det innføres innlogging med passord for å få tilgang til å kommentere på denne bloggen. Det er tross alt bedre enn å la alle debattene bli ødelagt av slike ra..høl som i mangel på argumenter, ikke kan tåle at andre debatterer noe de selv ikke greier å delta i, og derfor kun ødelegger.
   Ynkelige SVIN!

 • maks. sannhet

  Mer enn halv parten Av den såkalte ca. litt over 1 milliard ( ikke 1,5 milliard ) muslimer blitt tvunget til å være muslim ved bruk av all barbariske metoder . Les islams bestialske angrep på Egypt , Libiya , Iran , Afghanistan , Indonesia ,Pakistan ( som ble uavhengig afra India ) , og noen land i Afrika …… for å tvinge dem til islam .
  Av de landenene som jeg nevnte oven på BARE Iranere som har ALDRI akseptert islam helt og fullttiktrossfor muslimske murdere har drept hunderevis av iranske motstandere med grufulle handlinger i årevis .Når du ser iranere ennå har ikke akseptert muslimske terror preststyre og fortsatt kjemper hardt mot islams innflyttelse.
  Islam består av Løgn , Vold , Trussel ,Terror , Drap , Plyndring , osv.
  Islam er den værste som har hendt jorden befolkning, derfor vi MÅ kvitte med islam og alt av islams spor en gang for EVER so snart som mulig FØR DE BLE I FLERTALL . tiden er i ferd med å rene ut .

 • Ugle Sett

  Forøvrig må det være en total skivebom av deg webmaster å legge ut en muslimsk ekteskapsformidlerside akkaurat på denne bloggen.
  Få pontensielle konvertitter her skulle jeg mene?

 • Ugle Sett

  Aldri ment å foreslå å sperre ut noen.
  Damene var søte nok de.

  Men det er også norske jenter , ikke muslimer.
  Fant bare hele settingen en smule komisk/absurd.

  • Ugle Sett

   Kanskje de er frustrerte pga mangel på kvinnfolk som er villige til å inngå forbindelser/ekteskap med muslimer?
   I så fall er jo den siden nyttig og forebyggende.
   Like barn leker jo som kjent best!
   Men masse muslimske barn blir jo utgangen på dette.

  • Vidar

   «Klikket» er nok ordet, ja… 😉
   (Sorry, kunne bare ikke la være!)

 • Lisa

  Jeg vidste ikke, der var en anden Lisa, men jeg skriver fra Dk, som webmaster også har tjekket.

  Uheldigt sammenfald. Men godt nytår til alle I brave nordmænd!

 • eger

  «Kvinne døde mens slektninger sloss mot politiet».

  Noen som lærer noe nytt om fremmede kulturer?

  • Vidar

   Foreløpig har vel ingen media nevnt noe om «etnisiteten» til (for ikke å snakke om kulturell og religiøs bakgrunn for) denne familien…?
   KAN jo være ei steinrik gammal NORSK kjerring som slektningene nå endelig så en måte de kunne få ut arva fra…? 😉

   • Ugle Sett

    Uansett så må det ha ,,klikket,, for hele familien.
    Jeg tør ikke inngå veddemål mot deg Vidar.
    Regner med at det er gamlemor som ødelagt ,,familiens ære,,.