Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nyfødt barn reddet fra ruinene i Haiti – døpt Israel etter redningsmennene

HaitiRundt omkring i Haiti er det utført bemerkelsesverdige livreddende aksjoner fra medisinske team fra mange land. Men selve Rolls Roycen blant feltsykehusene er sykehuset som ble satt opp på 8 timer av den israelske hæren, melder kringkastingselskapet CBC. Den amerikanske legen, Richard Besser, tok seg av en ung fødende jente. Hun ble brakt til det israelske feltsykehuset, der et nytt barn kom til verden, melder ABC News. Moren døpte straks sitt nyfødte barn for Israel. Richard Besser skamroser det israelske sykehuset.  

Brødre fra Queens i New York ble reddet av det israelske redningsteamet, melder WABC News. Her er Fox News reportasje om det israelske feltsykehuset. Sky News følger et israelsk redningsteam. Også kringkastingselskapet IBA reporterer om den effektive israelske redningsaksjonen

VG: Falske pengeinnsamlinger florerer

1 comment to Nyfødt barn reddet fra ruinene i Haiti – døpt Israel etter redningsmennene

  • Espen Franck-Nielsen

    I muslimsk jødehatpropaganda rettet mot barn hevdes det at jøder er slemme og at jøder er den lille satan. Nå blir disse forsøkene på å hjernevaske barna gjort til skamme.JA, NÅ ER DET JØDER SOM HJELPER DEM! Propagandafolka i Palestina har et problem.