Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jonathan Bjørland og Tommy Amazone i studio sammen

Moonwalker17Norges mest kjente Michael Jackson-imitator, Jonathan Bjørland, har nylig åpnet Moonwalker Danseskole for barn og ungdommer som vil danse som Michael Jackson. Nå går han i studio sammen med artisten Tommy Amazone for å produsere en låt sammen.

Tommy Amazone hadde suksess med gruppen Da Dons i 2002, da deres hiphop-låt «She don’t know my game” hadde gode plasseringer på VG-listen og ble mye spilt på MTV Nordic. Senere laget han låten ”Back Off” sammen med Sofian.

Ut av samarbeidet mellom Tommy Amazone og Jonathan Bjørland vil det komme en rolig ballade med et budskap, forteller Bjørland. Han er en samfunnsengasjert person som for tiden arbeider med realisere planer om å reise til Midt-Østen for å hjelpe syke barn på begge sider av grensene mellom Israel og palestinerne.

Han tilføyer at han også har kontaktet andre svært kjente artister om et samarbeid om denne låten, men at det ennå er for tidlig å si hvem som måtte bli med.

Ikke uventet vil låten være inspirert av Michael Jackson. Bjørland sier at han og Tommy satser på å være ferdig med produksjonen i løpet av våren. Å lære barna på Holmlia å danse som forbildet vil ta mye av tiden hans fremover.

resetparty4

Kommentarer er skrudd av.