Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat
Skriv ut Skriv ut

Lørdagskrim: «The Mafia»

mafiaCamorra-mafiaen i Napoli er regnet for å være mer blodig enn mafiaen på mafia-øyen Sicilia. Bare fjor var det over 30 Camorra-drap i den italienske byen, og mange av dem er uoppklarte for politiet. Men mafiaen på Sicilia er brutal nok. 

Den fikk imidlertid et hardt slag i mars i år, da politiet arresterte mafiabossen Antonio Lo Nigro (30) i en luksusleilighet i den sicilianske hovedstaden Palermo. Vi har tidligere skrevet om historien til mafiaen i den sicilianske byen Corleone. Her kan du lese dens blodige historie.

Dagens lørdagskrim forteller historien om mafiaen. Se filmen her:


Les også:

57 comments to Lørdagskrim: «The Mafia»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>