Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kleppe: Åpne grenser øker kriminaliteten

vidar_kleppeMannen som står i spissen for etterforskningen av drapet på norske Vera Vilmyren i København høster storm for sine uttalelser om østeuropeiske kriminelle, skriver VG. ”De åpner grensene og gjør at vi blir rent over av østeuropeere. Det er et kjempeproblem. De begår bankran, hjemmeran, grove tyverier, tigging, butikktyveri – alt.,” sier han til den danske avisen. ”Denne politimannen bør overta jobben til Killengren,” mener Demokratenes leder, Vidar Kleppe.

Lederen for Demokratene har gjentatte ganger påpekt problemet med at Norge har åpnet grensene mot Øst-Europa. Det har skjedd delvis som et resultat av EØS-avtalen, som sikrer østeuroperer en rett til å reise til Norge for å lete etter jobber, og delvis som et resultat av Schengen-avtalen, som har fjernet personkontrollen ved grensepasseringene.
Også norske politifolk har det siste året påpekt at de åpne grensene har ført til at østeuropeiske krimienlle bander raider Norge, og står for det meste av innbruddstyveriene, slik tilfellet også åpenbart er i Danmark.

Vidar Kleppe minner om at Demokratene helt fra starten har vært imot både EØS-avtalen og Schengen-avtalen, som de fleste stortingspartiene er tilhengere av, inkludert Fremskrittspartiet.

”En person av denne støpningen burde vi hatt som politidirektør i Norge, slik at han kunne slått i bordet overfor politikerne,” mener Demokratenes leder.

VG: Anmeldt for rasisme

6 comments to Kleppe: Åpne grenser øker kriminaliteten

 • KURT GULDVIK

  EØS/Schengen bør opp til vurdering snarest.Det er direkte uholdbart at vi skal ha bindende avtaler,som ikke er vedtatt via folkeavstemninger.Det er ikke slik demokratiet skal brukes.Det må bli slutt på at flere politiske partier driver og påtvinger oss avtaler som direkte er en sikkerhetsrisiko av vår velferdsstat! Slik jeg ser det,så virker det slik at Norge underkaster seg avtaler for å kunne kjøre på med export av oppdrettsfisk til det indre marked av Europa.Det kan ikke være slik at oppdretsfisk er mere verdt enn folk rettssikkerhet.

 • Christen Krogvig

  Det er uten tvil fornuftig å si opp EØS-avtalen og Schengen-avtalen. Kleppe har helt rett her. For øvrig skal EØS-avtalen utredes nå. La oss håpe det ender med at folk innser at avtalen er elendig.

 • undrende men ikke dum

  Det er riktig at Norge har fått sterk økning av kriminelle fra Øst europa, men på den andre siden så viser det også det hva politiet ikke er i stand til å gjøre, nemlig sin jobb. Det er videre ikke noen grunn til å stikke under stolen at det er 25-28 000 ulovlige innvandrere til norge fra Land utenfor Eu og Shengen. Det var svært mye kriminalitet fra innvandrere før eøs og shengen sammarbeidet begynte. Kansje lille Knut Storberget, Elverum sin store sønn, kan begynne å bevilge penger til politiet og fengsels vesenet. Når et land er så fritt og åpent at politiet ikke klarer med mere enn en liten brøkdel av kriminaliteten, så spiller det ingen rolle om hvor mye pass kontroll som man setter opp.

 • politisk ukorrekt

  Det er ikke politiet som ikke gjør jobben sin, men politikerne som svikter. Politiet får ikke lov til å aristere inntrengerne og sende dem hjem.
  Se den nye inntrengingsloven, noe politikerne kaller (utleningsloven). Det er lov som i praksis åpner for fri innvandring, og fri tilgang til alle landets resurser.
  Denne loven må politiet følge, derfor kan de intet gjøre.
  Jeg vil minne om at Willi Haugli som daværende politisjef i Oslo fikk sparken når han offentlig gjekk ut med at noe måtte gjøres med de utenlanske kriminele bandene i Oslo

  • politisk ukorrekt

   Jøss er det noen som har tatt nicket mitt????

   Men ellers er jeg stort sett enig med innlegget fra min «navnebror»

 • Dette svineriet som går under navnet EØS/SCHENGEN må straks sies opp!!!
  Det er en skam og en skandale at Norge er gått inn i dette rottereiret MOT nordmenns vilje. Den forbannende heksa Gro Harlem Brundtland og landsforæderen Jonas Gahr Srøre er de som er arkitektene for dette bedrag som de klarte å lure Norge inn i. Begge to burde vært straffet med livsvarig fengsel eller helst skutt på samme måte som Quislings skjebne! For dette overgår sviket til Quisling. De har lagt Norge åpen for rov og ran! For nå kan altså rovmordere som dette svinet fra Romania, som drepte denne vakre og nydelige flyvertinnen i København, lovlig reise på kryss og tvers gjennom hele Europa, drepe, plyndre, voldta, stjele og drive terror, UTEN at de behøver å vise pass eller ha visum eller et eneste papir å vise fram. FY FANEN, for et helvete disse forbannede svikefulle politikerne har klart å lage til!

  Og hadde DEMOKRATENE hatt en ledelse som hadde klart og tydelig gått ut med disse tinga for mange år siden, da hadde dette partiet vært på samme nivå som Geert Wilkders FRIHETSPARTI i Holland nå er. Men vi skulle jo være «politisk korrekt» og da kommer man ingen vei. En må tør å bruke slegga og dynamitten for at folk skal få ørvoksen ut og begynne å lytte til fakta.

  Nå ser vi hva det første til. Demokratene ligger nå med brukket rygg og med en ledelse som heller mer til venstre eller til høyre. Nå er det på tide at det snakkes med STORE BOKSTAVER dersom dette landet ikke skal gå rett i kloakken!