Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Robin og Bugge med «Hip Hop Rockstar»

Robin_og BuggeDen sympatiske unge hip hop gruppen, Robin og Bugge, har endelig sluppet sin første singel. «Hip Hop Rockstar» er hentet fra Robin og Bugges debutalbum «Generasjon:Facebook», som kommer senere i år.  Det er en låt som slik jeg vurderer den er noe mer enn bare hip hop. Faktisk en låt som jeg digget selv, og som mange kan ha glede av. Ingen bør føle seg for gamle for denne musikken. Men passer den ikke for dine ører, kan det jo være at et barn eller barnebarn vil digge musikken.

Robin og Bugge er to sympatiske og beskjedne fyrer, som forvandler seg til et kraftig fyrverkeri når de står på scenen. Da er det full fres, merket jeg, da de opptrådte da Reset slapp sin låt ”Just say yee”. Da merket jeg meg også at deres musikk er mer enn tradisjonell hip hop. Nå gjelder det bare for de unge talentene å holde beina nær bakken når salgstallene kryper oppover, og ikke å la suksessen gå til hodet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YrjvjJ7cSeA&feature=player_embedded

httpv://www.youtube.com/watch?v=jStm4iKp4tw&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=r385rJF8pwQ&feature=related

resetparty4

3 comments to Robin og Bugge med «Hip Hop Rockstar»

  • Ikke for å kværrulere, men låta “Hip Hop Rockstar” høres da virkelig ikke ut som en hip hop låt. Jeg heller mer til at det er en opprocka poplåt. Men så er vel smakebiten bare en del av refrenget antar jeg..

  • Hei Toby. Jeg mener det samme. Dette er noe mer enn en vanlig hip hop låt. Opprocka poplåt, er sikkert en god beskrivelse, men det er nok endel mer hip hop i låten når vi hører den i sin helhet. Nettopp denne blandingen synes jeg er genial, og gjør at jeg har god tro på låten.

  • Ja, jeg syntes å høre at der var mer i retning av hip hop helt i begynnelsen på kuttet.
    Er enig i at låta (av det lille jeg hørte) høres «frisk» ut. 🙂