Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kim Jong il: Ustabil diktator med langt rulleblad

Kim Jung IlKim Jong il truer med krig dersom Sør Korea igangsetter økonomiske sanksjoner mot nabolandet. Trusler fra den kanten er ikke uvanlig. språkbruken er sterk og ofte myntet på hjemlandets undertrykte befolkning. men diktatoren har tidligere vist handlekraft.  Bant annet ga han i 1987 personlig ordre til at en sørkoreansk fly skulle sprenges i luften for å skremme turister vekk fra de olympiske lekene som skulle avholdes i Seoul året etter, og i 1968 sendte han flere agenter over grensen for å ta livet av Sør-Korea president.  Her er den merkelige historiene om terroristen som sprengte flyet og deretter ble folkehelt i Sør Korea, og soldatene som overlevde angrepet på presidentpalasset og i dag er en kjent baptistpastor i Sør Korea:

Kim Hyon-hui er i dag en sørkoreansk skjønnhet, forfatter og mangemillionær. Hun får bunkevis av frierbrev fra sørkoreanske menn. Millionær ble hun på å skrive bok om hvordan hun tok livet av 115 flypassasjerer. For det meste sørkoreanere. Da jeg for noen år siden besøkte Seoul, fikk jeg høre hennes fantastiske historie.

28.november 1987, et drøyt halvår før de olympiske leker i den sørkoreanske hovedstaden, Seoul, gikk Kim Hyon-hui om bord i Korean Air Flight 858 fra Bagdad til Abu Dhabi. Den da 25 år gamle damen var i følge med 70år gamle Kim Sung Il. Begge hadde falske japanske pass, og forestilte seg å være far og datter Shinichi og Mayomi Hachiya. De satte seg på rad nummer 7. Med seg i håndbagasjen hadde de en japansk radio av merke Panasonic og en flaske med likør, som ble ”glemt igjen” i flyet da paret gikk av i Abu Dhabi. Korean Air- flyet fortsatte i retning av Seoul. Ni timer senere, mens flyet var i ferd med å passere Burma, eksploderte sprengstoffet som var plassert i likørflasken.

Et oppdrag som hadde krevd flere år med planlegging og systematisk trening var vellykket utført, slik Kim Hyon-hui hadde sverget overfor bildet av Kim Jong il at det ville bli. Kim Jong il var sønn av Nord-Koreas store sol, presiden Kim Il Sung.

 Kampen mot de amerikanske imperialistene og deres sørkoreanske lakeier hadde igjen blitt kronet med en liten seier. Nå var det sådd et håp om at turister og delegater ville holde seg vekke fra den planlagte olympiaden i Seoul, i frykt for nye eksplosjoner.

Kim Hyon-hui kunne puste ut. Det var så vidt det lyktes. På flyplassen i Bagdad ville sikkerhetsvaktene fjerne batteriene fra radioen, og Kim Hyon-hui måtte spille fornærmet og hisse seg kraftig opp før vaktene beklaget og valgte å være hyggelige med det japanske paret. Det kostet 115 mennesker livet.

Ordren om bombingen av Korean Air- flyet ble gitt av Kim Jong il 7.oktober 1987. Da hadde allerede Kim Sung Il og Kim Hyon-hui operert sammen som far og datter i tre år, med sikte på å være klare til aksjoner i utlandet når tiden var inne. Kim Hyon-hui ble vervet som agent i februar 1983. Hun passet utmerket fordi hun tilhørte en kjent partifamilie, hadde studert japansk ved universitetet i hovedstaden Pyongyang, og hadde et tiltalende utseende.

Først ble Kim Hyon-hui undervist i politisk ideologi, skyting, fysisk utholdenhet og andre militære disipliner ved et militærinstitutt. Deretter ble hun plassert som tjener ved et større gjestehuskompleks, som regjeringen brukte som overnattingssted for utenlandske gjester. Her tok hun seg av japanske gjester, slik at hun kunne perfeksjonere seg språklig og samtidig studere japanernes manerer og vaner. Til slutt ble hun gitt profesjonell trening i spionasje, inkludert militær trening, bilkjøring, fotografering og bruk av moderne telekommunikasjoner, før hun ble sendt på en lengre utenlandsreise i Europa sammen med Kim Sung Il for å bli verdensvant i rollen som japansk turist.

De grundige forberedelsene hindret likevel ikke at Sør-Koreas effektive etterretningstjeneste raskt kom på sporet av agentene, etter at Korean Air- flyet hadde styrtet. Det var egentlig ikke vanskeligere enn å sjekke passasjerlistene for å finne ut hvem som forlot flyet i Abu Dhabi. De to nordkoreanske agentene ble arrestert i Bahrain få dager etter massemordet. Kim Sung Il klarte å ta sitt eget liv ved hjelp av en giftampulle gjemt i en sigarettpakke, mens Kim Hyon-hui ikke var rask nok. En politikvinne beslagla pakken med de forgiftede sigarettene i siste liten. Kim Hyon-hui rakk å bite over filteret på en av sigarettene og besvimte. Hun overlevde, ble utlevert til Sør-Korea, tilstod, fortalte sin historie, ble dømt til døden og benådet. Sørkoreanerne plasserte ansvaret der de mente det hørte hjemme. Hos Kim Jung Il. I dag styrer han Nord-Korea.

Historien om den nordkoreanske agenten som ble folkehelt i Sør-Korea, til tross for at hun  tok livet av 155 flypassasjerer, er ikke det eneste eksempelet på at sørkoreanske myndigheter har latt nåde gå for rett. Under et av mine besøk i Seoul ble jeg presentert for Kim Sen Jo, en 55 år gammel leder i en større koreansk baptistkirke, og en god familiefar med en datter på 26år og en sønn på 24år, pluss flere barnebarn. I 1968 var han en av 31 nordkoreanske soldater som tok seg over grensen til Sør-Korea i fjellområdene mellom de to statene og gikk til angrep på presidentpalasset i sentrum av Seoul. Målet var å drepe landets president.

Angrepet mislyktes. 29 av nordkoreanerne ble drept, en klarte å ta seg tilbake til Nord-Korea, og Kim ble fanget i live. Han ble avhørt og deretter stilt for retten og frikjent fordi det var en militær operasjon, og fordi han ikke hadde løsnet skudd. Da jeg traff Kim hadde han bare en bekymring: Hva var skjedd med foreldrene i Nord-Korea etter at sønnen sviktet den store leder Kim Il Sung og fortalte følgende historie til den sørkoreanske etterretningstjenesten:

Kim Jong il opprettet i januar 1968 en håndplukket spesialavdeling med 10 000 soldater som skulle forberede seg på geriljakrig på fiendens område. Blant disse soldatene ble det plukket ut 76 elitesoldater og offiserer som fikk i oppdrag å angripe fem ulike mål i Seoul allerede 21.januar. Blant målene var presidentpalasset, den amerikanske ambassaden, etterretningstjenestenes hovedkvarter, og et fengsel. Få dager før aksjonen endret Kim Il Sung  planene og ga ordre om at bare presidentpalasset, det såkalte ”Blå Huset”, skulle angripes. Presidenten skulle drepes, og dagen etter skulle hele den nordkoreanske hæren rykke over grensen  og fremover mot den sørkoreanske hovedstaden som ligger bare 4 mil lenger sør. Planen kunne ha lykkes. På det tidspunktet var styrkeforholdet bedre for nordkoreanerne enn i dag. Etter at angrepet mot presidentpalasset ble en total fiasko, ble det planlagte hovedangrepet dagen etter avblåst i siste sekund.

I Sør Korea råder tilgivelse, toleranse og demokrati. I Nord-Korea styrer Kim Jong il verdens mest totalitære stat. Da jeg reporter besøkte Nord-Korea så vi den påtvungne avgudsdyrkelsen av Kim Il Sung og sønnen Kim Jong il på nært hold. Det var palasser og statuer overalt. Hver morgen marsjerer barnehagebarn, skoleelever og arbeider til den 15 meter høye statuen av Kim Il Sung i sentrum av hovedstaden, for å bukke til den avdøde lederen og vise ham ære. Befolkningen har ingen politiske rettigheter, og på landsbygden dør folk av sult. Dagens leder, Kim Jong il beordret angrepet på presidentpalasset og drapsforsøket på den sørkoreanske presidenten, og ga ordre om å sprenge Korean Air- flyet i luften. I dag har han atomvåpen til sin disposisjon.

VG: Nord Korea er forhåndsdømt

VG: Militærøvelse i sør Korea

VG: Kutter alle forbindelser

VG: Planlegger militærøvelse

VG: Nord Korea anlages for å ha senket sørkoreansk skip

VG: Obama ber stryrkene holder seg klare

VG: Tar saken inn for FN

13 comments to Kim Jong il: Ustabil diktator med langt rulleblad

 • Shakir

  Jan frimurer simonsen@ Den mannen du snakker om er ikke noe mere kriminell en Sionist staten Israel,USA,Obama,Bush og rothschild sionist familien. Idag kunne hele verden lese at Obama støtter sør korea eller rettere sagt fyrer opp til krig som de kan tjene rått på våpenhandel. De har lenge pønsket på hvordan de kan ta knekken på Nord Korea og endelig fant en potensial nyttig idiot i sør siden. Usa sionistene har lenge brukt samme taktikk for å styrte verdens diktaturer. De fyrte også Saddam opp til å gasse 2500 kurdere ved å selge han sennepsgass mens det var krig. Akkurat som de ikke visste hva hans skulle bruke det til. De fyrte opp slik at dem kunne selge våpen til både Iran og Irak. Hvem sin side var dem på egentlig?? De er som gribber og nyter godene i landet mellom de råttne menneskelikene. Dette er hvordan de tjener penger på andres bekostning. Og jan du skriver aldri slik fakta. Er du ikke menneske eller mistet du den humane siden din da du ble medlem av frimurer losjen og ble hjernevasket av sionist netanyahu til å tro at du er beskytter av Jerusalem?? De som våger å kalle dette for propaganda eller konspirasjons teori bør ta en iq test og sjekke synet sitt. Hvis dere ikke har fått med dere hva som skjer i verden og i tidligere historie bør heller holde seg unna denne siden. Dette er en frimurer sionist propaganda side. Og Jan frimurer simonsen er dems lalkei. Dette bekrefter han selv hvis dere blar litt lenger ned i forsiden på bloggen. Der selveste barnemorderen og frimurer sionisten Netanyahu utnevner Jan Simonsen som beskytter av Jerusalem. Fordi nå er Jan en tempelrytter av Salomons tempel. Og han skal beskytte Sinostene ved å spre propaganda i Norge gjennom denne siden.

 • Ebthihal

  Stakkars deg Shakir – håper den vestlige verden tilgir dine manipulerte tanker.

  • Ugle Sett

   ,,Tempelrytter,, ha, ha.
   Shakir beviser nok en gang at han ikke behersker norsk med alle sine nyanser.
   Rytter kan hvem som helst være, ridder er noe helt annet.

 • Shakir: Nå er jeg nok ikke medlem av Frimurerlosjen. Og jeg burde forøvrig ha litt kunnskap om hva som har skjedd i denne verden, siden jeg i mine studentdager nettopp studerte historie.
  Jeg kan ikke helt forstå hva som er inhumant med å være imot Nord Korea, som er en av verdens mest brutale diktaturstater, der bare et politisk parti er tillatt.
  Du må gjerne reise dit for å bo, dersom du mener det er et paradis. Men mest sannsynlig blir du kastet i en konsentrasjonsleirer, i alle fall dersom du er muslim. Der kommer du nok til å sulte ihjel, ettersom det lille som finnes av mat i dette paradiset stort sett spises av landets soldater og politiske elite.
  Lykke til på reisen.

  • Ugle Sett

   Jeg sluttter meg til Jans gode ønsker om god tur til Nord Korea for Shakirs vedkommende.
   Mulig han får noen grisekyller som føde der.
   Grisen har sin tro og det har også Shakir.

 • LATTERLIG....

  HVIS Kim JONG er en diktator.. så har USA og england og alle andre land i europa hatt terorrister som ledere..

  Det er så patetisk at HVITE FOLK fra vestlige land skal peke på andre og kalle dem diktatoter…

  Når det faktisk er vestlige land som er de største diktatoterene .. største fascistene.. og største terroristenen vi har på planeten.

  HVITE land lager våper.. ,, ingen svarte eller arabiske land lager våpen…
  Det er en stor fakta alle overser.. , bare forteller hvor dumme dere her i vesten er. og hvor effektivt media hjernevasker dere..

  MEDIA Er ikke en fakta kanal.. MEDIA i NORGE foreksempel er et propaganda apparat.. som gir sin versjon av alle saker.. hvor de prøver å rettferdiggjøre sine handlinger..

  MEDIA i norge er ikke noe mer enn kontroll apparat for å hjernevaske sånne idioter som bor her i landet.

  Skal du snakke om diktatur og terrorisme.. så se på land I EU.. og LAND SOM USA.. som dreper langt fler mennesker årlig med sanksjoner .. enn det OSAMA, alqaida, taliban, saddam..og weapons of mass destruction har gjort samlet gjennom verdenshistorien..

  • Sigurd

   du skriver: «HVITE land lager våper.. ,, ingen svarte eller arabiske land lager våpen…»

   Nei, ingen arabiske land lager noe som helst, bortsett fra mennesker med forskrudde forestillinger i hodet!

   Våpen i seg selv er helt ufarlige saker, våpen har ikke egen vilje! Det er først når noe tar kontroll over våpnene at ondskapen kan utfolde seg, men det er ikke våpnenes skyld! Det er mennesket bak våpnene!

   Hva skal man da si om terrorister, som ikke benytter seg av identifiserbare uniformer, som ikke benytter seg av konvensjonelle våpen og som kun angriper sivile i et samfunn!

   USA er grusomme diktatorer som lager flymaskiner som og tvinger MUSLIMER til å styrte dem inn i høybygg!

  • Ugle Sett

   Historiske sannheter sier at islam har ca 50 mill liv på samvittigheten, de fleste hinduer.
   Den som betviler at Kim il Jong er diktator, tar ingen seriøse personer alvorlig.

 • Bjørn Brønnvann

  Det er nytt for meg at Nord Korea bruker tyske torpedoer:

  http://www.reuters.com/article/idUSTRE6460FC20100507

  Kunne det tenkes at Simonsens elskede Israel var ute på skyteøvelse med sin nye ubåt donert av tyske skatteborgere som skylder Guds utvalgte så mye etter 2. verdenskrig?

 • Shakir

  Bjørn@ Det er faktisk en mulighet. Med tanke på hvor mye støtte USA gir sør Korea så er det en mulighet for sionist manipulering. De har jo drevet en ulovlig atom lager som er en meget alvorlig sak. Så dette er bare peanøtter om det stemmer. Vi veit jo at sionistene sank et Amerikansk marine fartøy. Flere titalls Amerikanske militære mistet livet. mens sionistene prøvde å kaste skylden på muslimer. Men det hele endte med at den tidligere sionisten og statsministeren måtte gå av. Dette beviser bare at jødiske sionister gjør alt får å nå sine mål. De skåner ikke engang sine allierte.

 • Nord

  Jødehaterne er på plass…

 • Shakir

  Nord@ Din ape! Er jeg jødehater fordi jeg fortalte sannheten om det Amerikanske marinefartøyet som ble senket av sionistene?? Dette er veldokumentert og erkjent av sionistene selv din amøbe. Statsministern dems måtte gå av etter skandalen mens hendelsen ikke fikk noe konsekvenser for vennskapet dems. De prøvde å kaste skylden på muslimer men USA beit ikke på den løgnen.

 • YOU AR E ALL NOOBS! Retharded motherfucking bitches!!! 🙂