Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lørdagsfilmen: Filmen som avslørte Mullah Krekar

mullah_krekar_parasitt1-150x150«Erna Solberg sier Mulla Krekar skal ut av Norge og kastes i døden. Da må hun betale en høy pris. Hvem som tar livet av henne vet jeg ikke, om det er Ansar al-Islam, Al-Qaida, barna mine eller slektninger, men hun skal uansett betale prisen, » sa Mullah krekar under en pressekonferanse for internasjonale pressefolk, skriver VG.

Her er den australske filmen som avslørte terrroisten.

Insight News TV produserte I 2006 et program om Ansar al Islam, og intervjuet organisasjonens leder, Mullah Krekar. Reporteren, Jonathan Miller, tilbrakte to dager sammen med Krekar i den nordlige delen av Iran, på et tidspunkt da Krekar hadde politisk asyl i Norge, men pendlet mellom vårt land og det landet han har flyktet ifra.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zt8cqBDSbD0&feature=related

Osama bin-Laden er en veldig hyggelig mann, mener Mullah Krekar:

httpv://www.youtube.com/watch?v=tlDntRF1t2U&feature=related

9 comments to Lørdagsfilmen: Filmen som avslørte Mullah Krekar

 • Fri

  Uttalelsene kommer som en følge av Solbergs forfølgelse av Krekar.

  Årsak – virkning.

 • Kurt Guldvik

  Mullah Krekar er ikke noe særlig sikkerhetsrisiko for landet.Det er blitt en mote å gå til angre på Krekar.De folkevalgte forsøker å bevise ovenfor velgerne at her er man opptatt av å prioritere sikkehet,fremfor kritikkverdig snillisme.Det som er en STOR sikkerhetsrisiko er at går kanskje opp mot 55000 ulovlige innvandrere rundt omkring i samfunnet.De fleste i Oslo.Mange av dem er uten ID,og man har absolutt ingen anelse hva de bedriver her i Norge,eller hvordan de skaffer seg husrom eller penger til mat osv.Jeg regner med at mange av disse driver med alvorlig kriminalitet.Her viser de folkevalgte stort sett en likegyldighet.Og dermed bør man vel heller betrakte de i den nåværende regjeringen som en sikkerhetsrisiko for landet,istedet for Mullah Krekar

 • Nikolai

  Rart at ikke de ofrene han har vært med på å torturere og få drept gjennom hans tidligere lederskap, og hans nåværende rekruttering også har menneskerettigheter. Rart at han som er massemorder får lov til å gå fritt i Norge.
  Hvis han ikke kan sendes tilbake skal han i fengsel.
  Kan ikke la slike massemordere leve fritt i Norge til han dør gammel. Hvorfor skal Norge gi han et godt liv i frihet når han har gjort så grusomme ting?
  Norge bryter ofrenes menneskerettigheter ved å ikke gi han straff, ved å la han gå i frihet.

  NORGE ER DERMED LIKE GRUSOM SOM KREKAR SELV FORDI DE LEGITIMERER KREKARS HANDLINGER, BÅDE DE HAN HAR GJORT OG DE HAN GJØR NÅ!!!!!!!!!!!!!!!
  La ofrene få rettferdighet. La de fremtidige ofrene få leve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Det forbauser meg at landets statsminister, Jens Stoltenberg, ikke kommer på banen med en kommentar til den seneste utviklinga i Krekar-saken.
  Eller kan vi si at han bare tar en «as usual»

  • Henry

   Hvorfor skulle han det? Han legger allerede planer om en cushy job i FN eller en annen verdensorganisasjon etter tapt valg, og da er det ikke noe lurt å tråkke noen av disse på tærne. Vi har en statsminister uten ryggrad som bare tenker på sitt eget beste, og ikke på hva som skjer i landet.

   • Ugle Sett

    Stoltenberg tenker kun på 2 ting, penger og seg selv.
    Han er en menneskeforakter som mest av alt forakter sitt eget folk, denne etterkommeren av dansk-tyske lykkejegere som smisket danskekongen på 16 og 1700 tallet.
    Hans tipp tipper var som embedsmenn utsugere av etniske norske urbønder og fiskere.
    Husmenn enset de ikke engang.
    Stoltenberg har det i blodet med sin familibakgrunn denne forakten for Norge og det norske.

 • …så står vi igjen med kun en løsning:
  Noen må snarest ta livet av denne verdiløse kakerlakken Krekar.