Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Krekars tolk på båttur

Foto: Views and News

Foto: Views and News

”Det er vanskelig for meg å snakke om dette. Jeg opplevde mange personer som døde foran øynene mine,” sa en tydelig preget Nidal Hejazi da han møter pressen, skrev VG. Troverdig? Det var nesten 700 passasjerer på båten og 9 som ble drept. De døde var aktivister som angrep de israelske soldatene på det øverste dekket. Hvordan kunne Hejazi se ”mange personer som døde”. Vel hjemme i Norge stilte Hejazi opp som tolk for Mullah Krekar. Spørs om de ikke er av samme ulla?

Bildet er tatt av Views and News in Norway, som har denne artikkelen om Krekar-saken.

VG: Tyrkia avviser Israels granskningskommisjon

VG: PST krever innsyn

20 comments to Krekars tolk på båttur

 • Christen Krogvig

  Det er ikke alltid slik at man deler oppfatningene til dem man er venner med.

 • Anonym

  Interessant at mullaen bruker krek som Nidal Hejazi som tolk. Stoler ikke på noen av dem.

 • Mullaen henger med folk av samme kaliber som hanselv. Disse to har ikke gjort noe godt for det norske samfunn.

 • Christen Krogvig

  Hva kan grunnen til at Mossad ikke fanget opp dette være?
  At aksjonen oppsto spontant? Eller at folkene som deltok var veldig flinke til ¨å holde munn? Fordi de er knyttet til et fremmed lands etterretning?

 • KREKAR ER RÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!

  han står i et fremmed land.. der alle hater han og vil ha han dø.

  Og FORSATT OPP MED HOOODET HØYT.. og sier FUCK U!!!

  MEDIA HAR misrbukt denne saken…. og har bare bevist at norsk media er ikke noe mer enn et rasistisk propaganda apparat.. for å splitte folket.. og skape uro..

  Nroge er sååå korrupt og fullt av rasisme fra begge sider.. at det får terrorister til å se ut som smurfer..

  • Christen Krogvig

   Krekar har meninger som avviker mye fra det som er gjengs i Norge. Dette skyldes at han baserer sine meninger på det som står i Koranen. Hvis jeg skulle si noe positivt om Krekar, så er det at han er en veldig ærlig mann.

 • potetrepublikken.norge

  MULLA KREKAR OG JAN ER LIKE !like fulle av hat

  • @ potetrepublikken.norge,
   Du skriver: «MULLA KREKAR OG JAN ER LIKE !like fulle av hat»

   Mulig det, men hatet er ikke gjensidig i så fall!
   For meg virker det som om Jan Simonsen hater et folk drepes, men jeg har en oppfatning av Krekar om at han hater at det ikke drepes folk fort nok!

  • Christen Krogvig

   Hvordan kan du vite dette? Kjenner du både Jan og Mullaen?

 • Ole Bull

  Første forskjellen mellom disse 2. Må jo være at Krekar som leder for Ansar al-Islam har gjennomført en rekke massakre mot partiet PUK.

  Nidal Hejazi bruker sitvasjonen til å skape blest rundt sitt engasjement, som har lite eller ingenting med Ansar al-Islam å gjøre.

 • Ole Bull

  Den som tier den samtykker.

 • Skeptiker

  Disse som kaller oss rasister for å ville ha ut en kjent terrorist, bruker dette som et skjold hver gang dem blir konfrontert. Denne begynner å bli noe gammel. Og angående «massakren» på konvoien så hvor intelligent er man egentlig når man angriper et fullt utstyrt team med spesialsoldater?. Og spesielt da med tanke på hvilke våpen dem hadde selv.

 • AMD

  han brukes som tolk fordi det er få som vil knyttes til Krekar i Norge, få som vil ha for mye fokus og fordi Krekar stoler på denne tolken. Er ikke så mye mer å lese ut av det men fint av Jan Simonsen å poengtere det. Gir ihvertfall meg en tankevekker. Jan Simonsen er bereist og støtter også oppunder de svake så derfor er det så greit å lese bloggen hans. Den er ærlig, gjennomtenkt og reflektert. for å bevare demokratiet så må urettferdighet og korrupsjon frem til overflaten. LESS IS MORE and keeps the ppl updated.

 • Anonym

  Hvem har egentlig betalt for reisen og båtturen for disse tre norske «fredsreisende» ? Jeg tviler på at de har brukt sine feriepenger til dette.

  Mest sannsynlig er det Palestinakomiteen eller liknende organisasjon sendte de av gårde og finansiert reisen. Da gjenstår det spørsmålet: er de lojale ovenfor sannheten eller oppdragsgiveren deres?

  Så lenge disse Hamas sympatisører anses til å være troverdige, «sannheten når aldri til din TV», som den israelske gruppen synger om i denne linken:

 • eva

  Skal man bli hetset og mistenkeliggjort for å være noens tolk nå?

  Nei Jan, nå synes jeg du har havnet på et latterlig lavt nivå…

 • eva

  Torgrim: Vi lever da i et demokrati gjør vi ikke? Eller gjelder ytringsfriheten kun for dem vi liker uttalelsene til? Hvordan skal man kunne debattere og motsi ytringer man ikke liker dersom de ikke blir presentert i det offentlige rom?

  «Farlige» ytringer er mye farligere når de holdes til isolerte samfunn og rom – da blir de aldri motsagt og indoktrinering er lettere…. Det er bra han bruker internett til å publisere ytringene sine og det er bra at noen følger med på dem og publiserer dem i norske medium.

 • Espen Franck-Nielsen

  Hvem betaler regningen for moroa? Jeg med mine skattepenger!

 • Kjartan Bru

  Hvorfor kommer ikke mine innlegg igjennom?. Hver gang får jeg oppgitt at det er feil code.