Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sverigedemokratene starter valgkampen: Advarer mot islamisering

kent_EkerothDet svenske partiet Sverigedemokratene, som fortiden har en oppslutning på noe over 4 prosent på meningsmålingene og ligger an til å bli representert i den svenske riksdagen etter valget senere i år, har så smått startet valgkampen. Mandag holdt partiets internasjonale sekretær, Kent Ekeroth, en tale i Helsingborg i forbindelse med en manifestasjon mot islamiseringen av Sverige.

Kent Ekeroth fortalte om hvordan samfunnet påvirkes der islam blir utbredt. Her kan du høre hans tale:

httpv://www.youtube.com/watch?v=I6r_EEMSqOw

4 comments to Sverigedemokratene starter valgkampen: Advarer mot islamisering

 • Amund Garfors

  Takk Jan for at du la ut denne meget gode talen til SD.
  Dette var bare sannheten! Men slikt liker ikke disse etablerte politikerne, verken i Sverige eller i Norge å hør., For når SANNHETEN blir så åpenbar som det som kom fram i denne presise formuleringen som Ken Ekeroth sto for her, så blir disse svikerne redde og nervøse for at folket endelig har oppdaget sviket, løgna og bedraget de har foret oss med nå i tiår etter tiår.

  Og svenskene har vært utrolig langmodige, føyelig og aldri satt seg til motmæle av at landets politikere kjører fedrelandet i kloakken. Men nå er det slutt!
  Heldigvis går ikke de unge svensker med på at sviket mot dette flotte landet skal fortsette. Og vi har fått noen unge tøffe politikere på banen, og som sier at nok er nok!
  Og hadde vi i DEMOKRATENE, og ikke minst ledelsen i vårt parti allerede ved oppstart for 8-9 år siden innsett at det er kampem mot ISLAM som skulle være bærebjelken, også i vårt parti, da hadde allerede Vidar sittet på stortinget idag! Men når vi fyller partiet med sosialister og svikere, da kunne det bare gå en vei med det partiet.

  Atter engang vil jeg benytte anledningen til å gratulere SVERIGEDEMOKRATENE med deres flotte framgang på alle meningsmålinger, og ønske dem flere plasser i Riksdagen ved neste valg!
  Da skal jeg reise til Stockholm og feste sammen med disse flotte menneskene som gjør Sverige den støste tjenste som det er mulig å gjøre for et villedet og sveket folk.

 • Veldig bra tale. Hadde han hatt en talerstol å støtte seg til istedefor å vandre att og fram, hadde talen gitt mer «punch».
  Det blir spennende å se hvor stor oppslutning Sverigedemokratene får til valget. Det er litt merkelig at ikke en større del av den svenske befolkningen er engasjert i kampen mot islam.
  Lurer på hvorfor det kan virke som om det svenske folket er noe anonyme. Har de gitt opp?

  • rune

   jeg tror media i sverige har lagt lokk på det meste som med «kulturberikerne» der.
   det svenske folket har blitt utsatt for en massiv tåkelegging.
   i fjor når det var massive opptøyer i rosengård så nevnte ikke en eneste av de store avisene eller tv kanalene det.

 • Rockman

  rune….

  Ja, men når disse idiotene sprenger seg selv i lufta langt fanden i vold der nede et sted, ja da er media over hele Europa der som fluer med side opp og side ned. Nei, hadde de ignorert disse selvmordsgjøkene, ville det nok bli færre som ville ha gjennomført disse aksjonene.

  Mvh. Rockman