- Jan Simonsens blogg - http://www.frie-ytringer.com -

Anjem Choundary – Storbritannias mullah Krekar

anjem_choudaryMullah Krekar sier mye ekstremt som er egnet til å provosere oss, men hans synspunkter blekner mot den britiske islamske lederen Anjem Choundary. Han mener at kvinner som er utro må steines til døde, er tilhenger av dødsstraff for å konvertere fra islam til andre religioner, mener at Paven må henrettes og vil gjøre Buckingham Palace om til en moske. I et ferskt intervju med CBN sier han at islam ikke er en fredelig religion. Han har tidligere forsvart selvmordangrepet mot t-banen i London og angrepet på World Trade Center

Under en pressekonferanse i Chingford, Øst London, sa han blant annet at homofile vil bli steinet til døde under hans regime, og at den britiske næringsministeren Lord Mandelson, vil være blant dem som vil bli henrettet.

I et hemmelig opptak som den britiske avisen ”The Sun” fikk tak i, og som avisen offentliggjorde 14.april, oppfordrer den kjente britiske imamen sine tilhengere til å befri muslimske fanger fra britiske fengsler.

I det hemmelige opptaket sier Anjem Choudary at det bare er et spørsmål om tid før det islamske flagget vaier over Downing Street, Det Hvite Hus, og Kreml. ”I denne kampen vil enkelte av våre brødre bli martyrer, noen vil bli såret, andre vil bli fanget og torturert,” sa han da.

”Det er en selvfølge at mange mennesker vil hate deg når du tilbyr en alternativ moral og en alternativ måte å leve på,” sa han til Evening Standard i april.  Han mener at denne ”alternative moralen” betyr ”en ren islamsk stat med Sharia lover i Storbritannia, og legger til: ”Enhver kvinne, enten hun er muslim eler ikke-muslim, vil bli nødt til å bruke en tradisjonell burka og dekke til alt utenom sitt ansikt og sine hender når de opptrer offentlig.”

Han har praktisert som advokat, vært sosialmottaker, og dommer i en av Storbritannias mange shariadomstoler, som har fullmakt til å treffe avgjørelser innen familielovgivningen.

Her kan høre det avslørende intervjuet med CBN:

Her kan du se et intervju fra februar i år:

I 2006 presiserte Chounary at det er feil å drepe uskyldige, men at de som ble drept under angrepet på t-banen i London var ikke-muslimer, og følgelig ikke var uskyldige. Det kan bare muslimer være.

Anti-islamisten Pat Cordell er glad for at Anjem Choundary stadig vekk avslører hva islam egentlig står for:


Les også: