Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nå er den her: Hip Hop Rockstar-videoen

robinogbuggeDen sympatiske unge hip hop gruppen, Robin og Bugge, har endelig sluppet sin første singel. “Hip Hop Rockstar” er hentet fra Robin og Bugges debutalbum “Generasjon:Facebook”, som kommer senere i år. Nå er den offisielle musikkvideoen til Hip Hop Rockstar klar. Det er en låt som slik jeg vurderer den er noe mer enn bare hip hop. Faktisk en låt som jeg digget selv, og som mange kan ha glede av. Du kan se den her:

(Artikkelen fortsetter etter videoen)

httpv://www.youtube.com/watch?v=1uvQ5zYj9UQ

Ingen bør føle seg for gamle for denne musikken. Men passer den ikke for dine ører, kan det jo være at et barn eller barnebarn vil digge musikken.

Robin og Bugge er to sympatiske og beskjedne fyrer, som forvandler seg til et kraftig fyrverkeri når de står på scenen. Da er det full fres, merket jeg, da de opptrådte da Reset slapp sin låt ”Just say yee”. Da merket jeg meg også at deres musikk er mer enn tradisjonell hip hop. Nå gjelder det bare for de unge talentene å holde beina nær bakken når salgstallene kryper oppover, og ikke å la suksessen gå til hodet.

Her intervjues Robin og Bugge av Radio P5:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Fvg1mKJciDE&feature=related

OnePiece – Jump in hadde et kamerateam som fulgte Paradise Hotel gutta på hyttetur i Hemsedal i påsken. Låta er den offisielle OnePiece – Jump in Låta laget av Robin & Bugge. Se den her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=tWROZwWIwPQ

Den

1 comment to Nå er den her: Hip Hop Rockstar-videoen

  • Hip Hop Rockstar er vel strengt tatt ikke en hip hop låt. Men hva vet vel jeg som heller mer til Led Zeppelin og synes hip hop er en katastrofe for musikens historie.
    Når det er sagt, så må det også sies at den opprocka hip hop låta ikke er så verst. Den vil nok slå an hos det rette publikumet.