Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islamiseringen er kommet langt

garfors3«Imamene støtter shariaråd i Norge. Jeg trodde knapt mine egne øyner da jeg leste dette i en større riksavis. Ja, nå bør vel våre servile, likegyldige, uansvarlige og totalt ubrukelige politikere, og som er helt uten baller, begynne å se at islamiseringen av landet vårt faktisk foregår helt åpent, og uavhengig av hva det norske folk ønsker,» mener vår skribent Amund Garfors, som ellers har denne kommentaren: 

«Det må jo være noen som er nokså tjukke i hodet, og som er helt uten ansvarlighet, som ikke har fått med seg at Norge islamiseres sakte men sikkert? Og med stor jubel og applaus fra venstresiden! Vi ser nå hvilke vei dette går. For nå forløper begivenhetene så raskt, at en klarer snart ikke å reagere på dette sakte selvmordet for vår nasjon. 

Men en ting er sikkert: Setter vi ikke en stopper for dette, og med klar og tydelig tale og skrift, forteller disse menneskene hvem som er herrer i dette landet, da vil vi snart stå med lua i hånden og angre bittert på at vi ikke satte foten ned tidligere. 

Muslimene må bare forstå og aldeles ikke glemme at dette landet styres av en kristen grunnlov, og ingen mennesker eller nasjonaliteter kan komme her og påberope seg egne rettigheter i landet vårt! 

For vi ser nå hva likegyldighet fører til. Å gi muslimer i Norge lillefingeren kan være nokså fatalt for vår framtid. Dersom våre myndigheter hadde tatt de uttallige advarslene de har fått om islams utbredelse og påtrykk her i vårt land, da hadde det neppe vært så galt som det nå er blitt i kongeriket. Muslimene har ubegrensede resurser, og de gir seg ALDRI uten sverdslag. Det viser historien til andre land de har invadert. Og det vil også gå samme veien med Norge, all den tid vi har så mange svake politikere som vi har. 

De fatter og begriper ikke at islam er en politisk og ideologisk bevegelse som har satt seg fast her i landet. For de har nemlig sine planer klare for framtida. Aldri før i noe lands historie kan vi spore tilbake til slik uforstand og likegyldighet som vi ser i dagens Norge. Her går fotball og sport langt framfor fedrelandets skjebne. Men en dag vil nordmenn få gråte sine modige tårer, og det – når dagen kommer at vi har mistet landets styring, og de fremmede har tatt over. 

Nå er det på tide å stoppe islamiseringen av fedrelandet. Ennå er det vi nordmenn som bestemmer og er herrer i dette landet. Men nå er det sannelig på tide at vi våkner! Ellers vil dette gå veldig dårlig og ende svært så tragisk! Den dagen muslimene sitter med bukta og begge endene, da er det for seint å berge landet. 

Jo, vi kan le eller gråte til denne utviklingen, men ingen må i framtida si at de ikke var advart! 

VG: Hetses av moralpolitiet

VG: Religionsmobbing i skolen

129 comments to Islamiseringen er kommet langt

 • Anonym

  Leaders of the global Islamist group Hizb ut-Tahrir have called on Australian Muslims to join the struggle for a transnational Islamic state because democracy is forbidden for Muslims.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=JZChhgVAyvs&feature=player_embedded#!

  • Anonym

   1951 CE: Libya became an independent Marxist Muslim state.

   ….? CE: Norway became an independent Marxist Muslim state.

  • Anonym

   Muslimers ønske om integrasjon og utbredelse innenfor en homogen samfunnsstruktur som vår, vil ved hjelp av de fire D`ene;

   Demokrati, Demografi, Demolisjon, Dominans

   – føre til Sharia og slutten på vår sivilisasjon.

   Vi ga muslimene demokrati, de vil gi oss sharia.

   Enkelt og greit!!

 • Anonym

  vel…. se an fødselstallene hos etnisk hvite nordmenn: 1.2 barn i gjennomsnitt.
  Med innvandrerbakgrunn: 7,8 !!!!
  Hvor lenge går det før vi kan innlemmes som islamsk land? 10år? Disse tallene er realitet, og kan kontrolleres.
  Oljefondet vil nok gå mere til f.eks. moskeer, o.l……Minoriteten her vil være den etniske nordmann, noe som også andre land har påpekt hvis dette fortsetter på samme måte som nå..

 • Friend of Norway

  WAKE UP ALL YOU COWARDS in Norway! Stand up to islam before it is too late!!! Perhaps it will be you, who have to leave your own country?

  • Barbro

   Thank you!I agree with you!But the whole west need to come together and demand islam away from the west!

   • Anonym

    In order to defeat evil we must first understand and expose it. Evil thrives in darkness, and like the mythological vampire, is vanquished by the light of exposure. At one time in history, J. Edgar Hoover and later, Mario Cuomo, denied the existence of an evil conspiracy known as La Cosa Nostra or Mafia. As long as it was shrouded, the Mafia prospered and grew.

    The Mafia’s «Dunkirk» came when a member of its inner sanctum went public and revealed its true nature. Likewise, we will begin to win our current war against Islam when we accurately identify and then understand the foe that is so committed to our death and destruction. This enemy is not terror. Terror is a tactic and one cannot rationally declare war against a method. Imagine the result if we had defined our enemy in WW II as Blitzkrieg? No, our enemy was Nazism then and it is just a different version of Nazism now; to wit, Islam.

    If we read, we will be able to debate any Muslim as we will know more about Muhammad than they do.

    Web Links

    Hear it from a former Muslim, the reality and truth of Islam and End-Times, the revelation from the God of Israel.
    http://www.abrahamic-faith.com/

    Former PLO terrorist who speaks out for Israel.
    http://www.shoebat.com/

    Comprehensive information from the Qur’an, Hadiths, Taurat, Injil and other sources.
    http://www.bible.ca/islam/dictionary/index.html

    A Christian-Muslim Dialog and Apologetic
    http://www.answering-islam.org/

    Ex-Muslims who were taught never to question the truth of Islam and to believe in Allah and his messenger with blind faith – told that Allah would forgive all sins but the sin of disbelief (Quran 4:48 and 4:116). They committed the ultimate sin of thinking and questioned the belief that was imposed upon them and came to realize that far from being a religion of truth, Islam is a hoax, it is hallucination of a sick mind and nothing but lies and deceits.
    http://www.apostatesofislam.com/

    As a Muslim I took everything for granted and never questioned anything until one day in my life when I read a Christians testimony on a Muslim Newsgroup of a former Muslim I accidentally learned the truth. This was the event that God had reserved for me to shake me and wake me to come out of my shell and find my true creator. I started to ask questions which I shouldn’t have asked, I started to investigate why am I following Islam and what is Islam all about, is it the religion of truth or half truths and lies, a little poison mixed in a drink but nevertheless the drink becomes poisonous which is the ultimate reality.»
    http://www.debate.org.uk/topics/coolcalm/

 • Anonym

  Det er ikke mulig for Norge å demme opp for islamiseringen så lenge folk gir sine stemmer til AP & Co. De rødgrønne har i alt for mange år fått lov til å føre en politikk som fremelsker islam, beundrer muslimer og gir de særfordeler som mange etniske nordmenn ikke vet om. F.eks. så får jo alle med uføretrygd en gavepakke på millionbeløp fra Oslo kommune når de skal kjøpe seg leilighet,et beløp som ikke skal betales tilbake. Innvandrere er prioritert, men etniske nordmenn kan søke også.

  • Vidar

   Du har helt rett i at saa lenge nordmenn stemmer paa partier som programfester «multikultur», som programfester stort inntak av innvandrere, og som programfester kultur- og religions-relativisme (selvsagt omskrevet med andre ord, som «toleranse», «livssynsmessig likebehandling» etc.), vil representanter for disse partia selvsagt jobbe i samsvar med sine partiprogram. Og med full legitimitet, siden de kan vise til STOR oppslutning blant «det norske folk»! Derfor er det uhyre viktig med BEVISSTGJOERING, informasjon, slik at baade politikere, partibyraakrater OG velgere, skal faa mer kunnskap om islam og om innvandring.
   Men det er helt unoedvendig aa «sprite opp» argumentasjonen med loegner om «millionbeloep» fra Oslo kommune. Og rimelig raattent overfor NORDMENN med problemer, aa sidestille ufoeretrygda med innvandrere!
   Hold deg til sannheta, den er alvorlig nok!

 • Edith Schelde

  Thanks to this honest writer who says it like it is. Norway needs many like him to stand up, which fewer fewer does these days.
  We all have to take into consideration that muslims are slowly taking over the west. They MUST be stopped at all costs!!!
  Everyone in the world should enjoy freedom of speech, but not the freedom to conquer civilized countries.

  Unknown to a lot of non-dutch -I have to tell you that I left my country Holland to settle here in Norway because my hometown and beloved Rotterdam is beeing taken over by muslims. Yes, it is so bad that even the Mayor is a muslim!
  And many other citycouncels consist of muslim members. The Dutch national government has now many muslims in the cabinet. How can a western country like Holland be governed by muslims.
  I hope it never will happen here i Norway, but now you are beeing warned!

 • Anonym

  Coming soon to a Norwegian neighborhood near you: SHARI’A LAW (WARNING: Hezbollah Sharia Punishment Graphic Images)

  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=4003

 • Anonym

  Muslim parents ban children from music lessons because music is ‘unIslamic’

  BBC is reporting that British Muslims continue to display a “Taliban” style mentality by removing their children from school music classes as they consider Western music a tool of the devil.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=J-4JcoX_oVY&feature=player_embedded

 • Anonym

  Takk for at du skriver slik som du gjør. Dette har tatt helt overhånd, og politikerne gjør ingenting med det. Det skremmer meg virkelig å tenke på at det faktisk kan bli Ali Muhammad, og ikke Ola Normann, som styrer landet vårt tilslutt. Man burde virkelig komme seg ut av den naive boksen her i til lands.

  Vi må alle skjerpe oss og gjøre noe, før det er for sent.

 • Orsak och verkan

  Ni i Norge har i alla fall en officiell debatt om detta i de stora tidningarna. Vi i Sverige har otroligt politiskt korrekta medier som försöker ignorera och tiga ihjäl problemen…

  Vi måste anpassa intaget till rimlig nivå och de som kommer hit till norden måste först och främst anpassa sig till våra seder och bruk, inte tvärtom. Om ingenting åtgärdas kommer den inhemska sunda skepticismen mot främmande fundamentala religiösa sedvänjor att sakta, men säkert, övergå till ren och onyanserad främlingsfientlighet. Det tjänar ingen på. Samtidigt tycks vänsterpolitikerna (i all fall i Sverige) bytt prioriteringar – från att kämpa för ett tryggare, jämlikare samhälle till att kämpa för ett mer multikulturellt samhälle. Alla de som är de minsta kritiska och ifrågasätter konsekvenserna av en alltför frikostig invandringspolitik skuldbeläggs och stämplas per automatik som «rasister». Kort och gott, ultraliberalerna använder de klassiska «härskarteknikerna» på oppositionen för att tysta ner den. Det tragiska är dock att ultraliberalerna och feministerna med sin oförmåga att ens se och ta upp fundamentalistproblematiken håller på att såga av den gren av frihet som de själva sitter på.

 • Barbro

  Hvorfor har enkelte innlegg blitt fjerna her?F.eks.innlegget om at utlendinger blir prioritert ved NAV i Oslo….
  Jeg kan også selv fortelle at det er yrker hvor utlendinger får utdannelsen gratis,mens etniske nordmenn må betale.F.eks.busssjåføryrket…

 • white boy

  Barbro!
  Har det enda ikke gått opp for deg av vi har TO TYPER LOVER i Norge? En lov er for deg og meg og alle andre etniske nordmenn, og den andre loven gjelder for våre «kjære berikere» og «våre fargerike venner» som blir prioritert på en måte der en skulle tro de var adelig, eller står langt høyere i kurs enn oss vanlige nordmenn.

 • Anonym

  Is a BIBLE BAN in British hospital patient rooms meant to appease Muslims?
  This report claims that Bibles have been banned because they are dirty and could cause infections.
  Surely they could come up with a better story than that?
  httpv://www.youtube.com/watch?v=BQJpExu2tig&feature=player_embedded

 • Vidar

  Her tror jeg faktisk det er «etniske briter» som har vaert paa faerde. Akkurat som i Norge har ogsaa DE plenty med ateister, «human-etikere» og andre som benytter ethvert paaskudd til aa rakke ned paa kristendommen og kristne skikker og tradisjoner. De var aktive lenge foer muslimene begynte aa invadere vaare land, og ser kanskje muslimene som allierte i kampen mot kristendom og kristentru. JEG tror de snart kommer til aa angre paa DEN alliansen…

 • jse

  Hei Vidar og Jan.

  Jeg har undersøkt en tid nå bakgrunnen for de Abrahamske religionene islam, jødedom og kristendom og katolisisme. Alle ender de ut i avgudsdyrkelse på gamle måneguder og solguder.

  Selv hos jødene og jødedommen som Jan Simonsen forsvarer i tykt og tynt finner man mye grums. Har såvidt fått begynt å studere rundt de jødiske lovbøkene Talmud, og har allerede funnet deler som langt på vei minner om hva man finner i koranen. Har og funnet artikler som til og med viser at jøder anser seg selv som guder.

  Til opplysning om kristendommen finnes det flere solguder som alle er født av en jomfru rundt 25. desember. Alle fikk gaver fra tre konger. De hadde 12 disipler. De ble henrettet og sto opp igjen 3. dag. Kan nevne navn som (Horus, Mithra, Dionysos, Krishna). Amen som kristne sier etter en bønn er navnet på en gammel egyptisk solgud.

  Islam er forøvrig bygd på måneguden Allah. Månesymbolet benyttes fortsatt på toppen av alle moskeer.

  Til selve temaet i artikkelen mistenker jeg sterkt globaliseringen og i så måte EU/EØS for å være en motorvei for islamsk innvandring. Våre politikere er blitt advart i flere år nå. Joda de hyler opp så snart ordet terror blir nevnt, men er forbausende likegyldige når det kommer til islam sin fortrenging av norsk levemåte og lovverk og kultur.

  På internett verserer historier om et New World Order og om en organisasjon Illuminati som ønsker å opprette en verdensregjering. Altså snakker vi her om vår egen maktelite. En slik verdensregjering vil utvilsomt ende opp i et diktatur. Det verserer historier om at muslimsk innvandring til vestlige land er planlagt og gjort med hensikt for å skape ustabilitet og kaos, slik at landene etterhvert blir enkle å overta kontrollen over. Eu er blitt påpekt som et forstadie til dette NWO.

  Dette kan ved første øyekast virke som rene konspirasjonsteorier, men ser man på utviklingen omkring globaliseringen og Eu kan man saktens stille spørsmål. Etter Eøs/Schengen avtalen har innvandringen til Norge/Europa nærmest eksplodert. Våre politikere er nærmest likegyldige til den påvirkning islam har på samfunnet vårt. Forsøk på å begrense innvandringen blir blokkert av internasjonale konvensjoner. Våre politikere hyler opp kun når det er snakk om terror. Da gjerne etterfulgt av enda mer tragiske og irriterende flyplasskontroller hvor det ikke engang skal være mulig å ta med seg litt drikke ombord. Vi skal tydeligvis vennes til å bli kontrollert og overvåket. I USA vil amerikanske myndigheter tillate at det skal bygges en stor moske på tomten for World trade Center.

  Ønsker å lenke ved en link til det nystiftede Norgespartiet. De har en artikkel skrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø. Hun har tidligere jobbet i utenriksdepartementet, men har tydeligvis falt i unåde. I denne artikkelen tar hun for seg nettopp New World Order, og at vår nåværende utenriksminister Jonas Gahr Støre er en del av dette nettverket. Artikkelen tar og opp omstendighetene rundt Eu avstemmingen i 1994 hvor det ble nei flertall. Likevel ble Norge innmeldt i EØS kort tid etterpå.

  Denne artikkelen var tydeligvis såpass heftig at Synnøve kort tid etter ble tvanginnlagt på en psykiatrisk klinikk. Altså kan hun sånn sett anses som politisk fange i Norge.

  Les denne:

  http://www.norgespartiet.no/component/content/article/167-utenriksministeren-globalistenes-fremste-agent.html

  Så kanskje Jonas har litt å svare på her.

  Jeg levner som sagt liten tvil om at islamsk innvandring med stor sannsynlighet kan ha sammenheng med globaliseringen av verden.

  Kanskje Jan, bør en artikkel omkring Synnøve Fjellbakk Taftø sine uttalelser og hennes nåværende situasjon være tema i en senere artikkel hos deg?

  jse

 • Anonym

  – Vi kikker på en løsning med sharialån. Vi har foreløpig ikke satset på dette, men vi sjekker markedet med jevne mellomrom. Innen et par år kan vi ha sharialån i Norge, sier Thomas Midteide ved DNB Nor til avisen.
  http://www.frp.no/Kontant+nei+til+sharial%C3%A5n.d25-TwRrW5N.ips

  • Vidar

   Jeg vil oppfordre samtlige med kundeforhold til DnBnor om snarest aa gi banken beskjed om at de vil si opp disse kunderforholda umidelbart hvis banken finner paa aa innfoere «sharia-laan» til sine muslimske kunder!
   Selv har jeg baade boliglaan og konto i denne banken, og vil gi beskjed om at dette blir det snart slutt paa dersom banken fortsetter sitt frieri overfor muslimene!

   Samtidig er jeg skuffa over at ogsaa journalisten i FrP-avisa ukritisk videreformidler paastanden om at muslimer ikke kan ta opp vanlige laan fordi det er forbudt i forhold til religionen… De ALLER fleste muslimer i Europa forholder seg til Europeisk bankvesen lik alle andre, og saagar i muslimske land opererer banker paa «normal» maate. Det riktige av journalisten hadde vaert aa skrive at muslimer vegrer seg for aa ta opp laan fordi de TROR det strider mot islam!

  • Barbro

   Hvorfor i all verden skal vi ha sharialån her?Nei,vet du hva.Muslimene får vær så god å innrette seg etter slik vi allerede har det her.Hvis ikke,så fåfr de bare flytte tilbake til hjemlandet sitt da.Det går alltids et fly…

 • Anonym

  Anti-Muslim backlash in Germany: “The problem is Islam”
  German authors say, “Muslims refuse to integrate, preferring instead to live off the German taxpayer.” “Genetics is responsible for the poor performance of Muslims who denigrate European society due to lower intelligence.”
  httpv://www.youtube.com/watch?v=fhwWSvv34lc&feature=player_embedded
  Excellent. Germany is fed up with the freeloading Muslims who contribute little more than high crime rates.

 • Anonym

  Friday in Paris. A hidden camera shows streets blocked by huge crowds of Muslim worshippers and enforced by a private security force. This is all illegal in France: the public worship, the blocked streets, and the private security. But the police have been ordered not to intervene.
  http://www.cbn.com/cbnnews/world/2010/August/Islamization-of-Paris-a-Warning-to-the-West/
  httpv://www.youtube.com/watch?v=RrNSRJAtoHk&feature=player_embedded
  French Liberal Elites figured Muslim immigrants would adapt to France. They were wrong, just like they were wrong about the Nazis, France has bowed down to the enemy. Thankfully, a growing backlash has begun.

 • Anonym

  BELGIUM: Schools no longer serve pork products so as not to ‘disgust’ Muslims! “Appaling,” says Brussels fraction chairman Dominiek Lootens, who calls halal slaughter ‘barbaric”. Vlaams Belang says it’s unprecedented that non-Muslim children are forced to eat halal meat, often without their or their parents’ knowledge. Vlaams Belang checked how many school kitchens have adapted to ‘the multicultural context’ in the Dutch-language educational system in Brussels. Slightly more than half of the 61 schools they’ve surveyed do not serve pork, so as not to disgust the Muslim community. 12% of the schools serve halal exclusively. Lootens says this is yielding to the pressure of radical Muslims who demand that people blindly follow Sharia. Islam in Europe
  httpv://www.youtube.com/watch?v=XkSwwkGAXWs&feature=player_embedded

  • Anonym

   Did you know that many British eateries are sneaking HALAL meat into their menus?
   Britain goes HALAL…but no-one tells the public: How famous institutions are serving ritually slaughtered meat with no warning.
   An investigation – which will alarm anyone concerned about animal cruelty – has revealed that schools, hospitals, pubs and famous sporting venues such as Ascot and Twickenham are controversially serving up meat slaughtered in accordance with strict Islamic law to unwitting members of the public. All the beef, chicken and lamb sold to fans at Wembley has secretly been prepared in accordance with sharia law, while Cheltenham College, which boasts of its ‘strong Christian ethos’, is one of several top public schools which also serves halal chicken to pupils without informing them. Even Britain’s biggest hotel and restaurant group Whitbread, which owns the Beefeater and Brewers Fayre chains, among many others, has admitted that more than three-quarters of its poultry is halal.
   Animal welfare campaigners have long called for a ban on the traditional Islamic way of preparing meat – which involves killing animals by drawing a knife across their throats, without stunning them first – saying it is cruel and causes unnecessary pain.
   httpv://www.youtube.com/watch?v=HQOKQ__3vQw&feature=player_embedded&has_verified=1
   Sharia law expressly forbids knocking the animal out with a bolt gun, as is usual in British slaughter houses. Instead, it must be sentient when its throat is cut, and the blood allowed to drip from the carcass while a religious phrase in praise of Allah is recited. The extent of halal meat consumption, even in areas of Britain with a very small Muslim population, was revealed as the Pope, on his first visit to Britain, expressed fears that the country was not doing enough to preserve traditional Christian values and customs. In a strongly worded speech to Parliament, he said: ‘There are those who argue that the public celebration of festivals such as Christmas should be discouraged, in the questionable belief that it might somehow offend those of other religions or none.’But it is animal rights groups which have been most vociferous in their opposition to halal slaughter. Campaign organisation Viva!, whose supporters include Heather Mills and Joanna Lumley, said in a statement: ‘Other practices which may be undertaken for religious reasons, such as polygamy or the stoning of adulterers, are not permitted in the UK.
   httpv://www.youtube.com/watch?v=cSIrJyEvBpA&feature=player_embedded
   ‘Religious freedom does not override other moral considerations and the suffering caused by this form of slaughter is so severe that it cannot be allowed to prevent action to be taken. Consumers can do their bit by boycotting places that persist in selling meat from unstunned animals.’ An RSPCA spokesman added: ‘The public have a right to know how their meat is produced. Many people are extremely concerned about animal welfare. What The Mail on Sunday has discovered shows that people are not being kept informed. The key to a more humane death for these animals is that they are stunned before slaughter.’
   UK DAILY MAIL http://www.dailymail.co.uk/news/article-1313303/Britain-goes-halal—tells-public.html

   • Anonym

    Since HORSEMEAT is HALAL, are British non-Muslims unknowingly eating it now?
    As reported yesterday in the UK, many famous British institutions are serving ritually slaughtered halal meat with no warning.
    httpv://www.youtube.com/watch?v=SHNzRuPwg5U&feature=player_embedded
    Apparently. donkey meat is NOT Halal. I guess Muslims have other uses for donkeys.
    httpv://www.youtube.com/watch?v=UO5FURgj9zM&feature=player_embedded
    «The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated» M. Gandhi

 • Vidar

  The ONLY way to stop this «halal»-thing, is for us non-muslims to 100% boicott every business dealing with halal! Stop shopping in the shops selling halal-products!

 • Anonym

  Say it isn’t so! Aussies consider forcing non-Muslim families to cover up at swimming pool to avoid offending Muslims during Ramadan. “Participants aged 10 and over must ensure their bodies are covered from waist to knee and the entire torso extending to the upper arms.” The plan has triggered a furious debate. Even some Muslims think the idea is crazy. Where’s John Howard when you need him? An overwhelming 94 per cent of heraldsun.com.au readers disagree with the legal ruling approving the contentious ban during next year’s Ramadan. “The minimum dress requirements are set having regard to the sensitivities of Muslims who wish to participate in the event.” So far the Premier John Brumby has refused to weigh into the debate about the event, saying he will wait to see the VCAT ruling before making any comment. VCAT has approved a ban on uncovered shoulders and thighs for a community event to be held at the Dandenong Oasis, a municipal pool. “Participants aged 10 and over must ensure their bodies are covered from waist to knee and the entire torso extending to the upper arms,” a request by Dandenong City Council and the YMCA states in an exemption application to the Equal Opportunities Act. ”Participants must not wear transparent clothing.” Many readers feel the administrative ruling has gone too far to appease minority interests, and even senior Islamic figures have raised concerns about the precedent.The request has been approved by VCAT and applies to a family event to be held at the pool next August. “The applicant intends this to be an event where people of all races and religions and ages may attend, use the Centre’s facilities and socialise together,” VCAT notes. “The holy month of Ramadan has a particular focus on families and the applicant wishes to encourage families to attend and socialise together with others. The ban was yesterday compared by the Human Rights Commissioner Helen Szoke to a ban on thongs in a pub. Sherene Hassan, vice-president of the Islamic Society of Victoria, said she didn’t support the dress restrictions. “My preference would be that no dress code is stipulated,” Ms Hassan said.A spokeswoman for the City of Greater Dandenong said the ban would help Muslims feel part of the community.
  Herald Sun: http://www.heraldsun.com.au/news/victoria/cover-up-for-pool-event-during-next-years-ramadan/story-e6frf7kx-1225924291675

 • Anonym

  UNIV. of ILLINOIS FOOTBALL GAME on 9/11: Students who shouted “USA, USA” at the military flyover are accused of being ‘offensive to Muslims’
  ‘Academic Professional Marxist’ says, “The 9/11 observance at Saturday’s football game included a moment of silence, followed by a military flyover where students chanted ‘USA, USA.’ This was neither patriotism nor remembrance in any justifiable sense, but politicization, militarism, propaganda and bellicosity. And worst of all, it was offensive Muslims.” The vast majority of 9/11 observances in this country cannot be seen as politically neutral events. (Nor should they be) Implicit in their nature are the notions that lives lost at the World Trade Center are more valuable than lives lost in Afghanistan, Iraq, Palestine and elsewhere; (They ARE) that the motives of the 9/11 attackers had nothing to do with genuine grievances in the Islamic world regarding American imperialism (Who cares?); and that the U.S. has been justified in the subsequent killing of hundreds of thousands in so-called retaliation. (It was NOT anywhere near hundreds of thousands, maybe 50,000 at most, and it WAS justified) The University is a public institution that encompasses the political views of all, not just the most (falsely) “patriotic.” Athletic planners should cease such exploitation for political purposes. They might at least consider how most Muslim students, American or otherwise, would respond to this nativist display; or better, Muslims and others that live their lives under the threat of our planes, drones and soldiers. The overwhelmingly white, privileged students should be ashamed of their obnoxious, fake-macho, chicken-hawk chant, while poverty-drafted members of their cohort fight and die in illegal and immoral wars for the control of oil. University administrators need to eliminate from all events such “patriotic” observances, which in this country cannot be separated from implicit justifications for state-sponsored killing.
  David Green,
  University Academic Professional
  This is the kind of ’tenured’ filth that passes itself off as academia in this country. It’s a cesspool of anti-Americanism, in which Obama was bred, that poisons the minds of America’s children with communist lies and propaganda. Haters like Green need to be put before a firing squad. Even better, they should all be shipped off to serve in Afghanistan, as no ‘academics have the balls to do. This asshat should be tried for treason and hanged in the public square. If anyone can find his email address I will tell him as much.
  Daily Illini http://www.dailyillini.com/opinions/letters-to-the-editor/2010/09/15/block-i-chant-portrays-neither-patriotism-nor-remembrance
  ZIP http://weaselzippers.us/2010/09/20/academic-at-university-of-illinois-the-students-nativist-display-on-911-of-chanting-usa-at-a-football-game-is-offensive-to-muslims/

 • Anonym

  “Drive out the Christians.” It really is Britain’s Islamic Republic right now.
  A Labour minister says his party has been infiltrated by a radical, fundamentalist Muslim group that wants to create an “Islamic social and political order” in Britain.
  KitmanTV Muslims have infiltrated a labour party, already heavily infiltrated by revolutionary socialists and KGB-sympathising traitors. In short – the unholy alliance is successfully running things in Great Britain. Comparing the legislation in islamic republics, former socialist countries and the official Labour Party Program you have to arrive at one of two simple conclusions: Either there simply is no limit to the stupidity of the Labour Party; or they are themselves involved in a most evil scheme of deception and betrayal of their own electorate, the very people who will be first to face the consequences.
  The Islamic Forum of Europe (IFE) — which believes in jihad and sharia law, and wants to turn Britain and Europe into an Islamic state — has placed sympathisers in elected office and claims, correctly, to be able to achieve “mass mobilisation” of voters.
  “They are acting almost as an entryist organisation, placing people within the political parties, recruiting members to those political parties, trying to get individuals selected and elected so they can exercise political influence and power, whether it’s at local government level or national level,” he said.
  “They are completely at odds with Labour’s programme, with our support for secularism.”
  Read the whole story: http://blogs.telegraph.co.uk/news/andrewgilligan/100060304/labour-london-borough-becomes-islamic-republic/
  http://kitmantv.blogspot.com/2010/03/britains-islamic-republic.html
  http://www.livingscoop.com/watch.php?v=MjQ4#
  http://kitmantv.blogspot.com/2009/05/jamie-glazov-united-in-hate.html
  httpv://www.youtube.com/watch?v=nWJuTnH6e1Q&feature=player_embedded

 • Anonym

  FRANCE: Non-Muslims unknowingly are being forced to pay an Islamic tax!

  Non-Muslims in France are secretly being served and/or sold HALAL-(inhumanely)-slaughtered meat from which a hidden tax called Jizyah* is taken and used for the Islamization of France as well as to support terrorism in France and abroad.

  *Jizyah or jizya (جزْي) is the extra tax imposed on non-Muslims (Dhimmis) who live under Muslim rule according to the Qur’an and hadith: Once a land is conquered by Islamic armies the ruler can impose a taxation on those non-Muslims who will not convert to Islam. Jizyah is paid as a sign of submission and gives Dhimmis some legal protection in return. Under dhimmitude (the status that Islamic law, the Sharia, mandates for non-Muslims) Dhimmis usually are not allowed to carry arms to protect themselves, serve in the army or government, display symbols of their faith, build or repair places of worship etc. If the conquered do not wish to pay or convert, their fate may very well be slavery (under which, rape is permitted) or death.
  httpv://www.youtube.com/watch?v=VFKj58MwUtc&feature=player_embedded

 • Barbro

  Kjempefin blogg!
  Halal-kjøtt bør totaforbys!Dette er dyremishandling på det verste!FORBY HALAL!!!!!

  • Vidar

   Det er ISLAM som burde total-forbys!
   Da slipper vi BAADE halal og en mengde anna «uhumskheter»!

   • Barbro

    Vidar,vt du at egentlig er jeg enig i at Islam bør totalforbys,dog uten diskriminering,forfølgelse og drap på muslimer,men jeg tror ikke det nytter.Men praktiseringen av halal bør totalforbys.Jeg er nemlig dyrevenn på min hals og tolererer ikke noen form for dyremishandling!

    • Vidar

     Men MENNESKEMISHANDLING er da ENDEA verre en dyre-mishandling…?
     Derfor mener jeg at ISLAM burde vart forbudt!

 • Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in
  two different browsers and both show the same results.

 • Every weekend i used to go to see this website, for the
  reason that i want enjoyment, as this this web page conations really nice funny data too.

  Here is my site :: endovasc.org (Gracie)