Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islamiseringen er kommet langt

garfors3«Imamene støtter shariaråd i Norge. Jeg trodde knapt mine egne øyner da jeg leste dette i en større riksavis. Ja, nå bør vel våre servile, likegyldige, uansvarlige og totalt ubrukelige politikere, og som er helt uten baller, begynne å se at islamiseringen av landet vårt faktisk foregår helt åpent, og uavhengig av hva det norske folk ønsker,» mener vår skribent Amund Garfors, som ellers har denne kommentaren: 

«Det må jo være noen som er nokså tjukke i hodet, og som er helt uten ansvarlighet, som ikke har fått med seg at Norge islamiseres sakte men sikkert? Og med stor jubel og applaus fra venstresiden! Vi ser nå hvilke vei dette går. For nå forløper begivenhetene så raskt, at en klarer snart ikke å reagere på dette sakte selvmordet for vår nasjon. 

Men en ting er sikkert: Setter vi ikke en stopper for dette, og med klar og tydelig tale og skrift, forteller disse menneskene hvem som er herrer i dette landet, da vil vi snart stå med lua i hånden og angre bittert på at vi ikke satte foten ned tidligere. 

Muslimene må bare forstå og aldeles ikke glemme at dette landet styres av en kristen grunnlov, og ingen mennesker eller nasjonaliteter kan komme her og påberope seg egne rettigheter i landet vårt! 

For vi ser nå hva likegyldighet fører til. Å gi muslimer i Norge lillefingeren kan være nokså fatalt for vår framtid. Dersom våre myndigheter hadde tatt de uttallige advarslene de har fått om islams utbredelse og påtrykk her i vårt land, da hadde det neppe vært så galt som det nå er blitt i kongeriket. Muslimene har ubegrensede resurser, og de gir seg ALDRI uten sverdslag. Det viser historien til andre land de har invadert. Og det vil også gå samme veien med Norge, all den tid vi har så mange svake politikere som vi har. 

De fatter og begriper ikke at islam er en politisk og ideologisk bevegelse som har satt seg fast her i landet. For de har nemlig sine planer klare for framtida. Aldri før i noe lands historie kan vi spore tilbake til slik uforstand og likegyldighet som vi ser i dagens Norge. Her går fotball og sport langt framfor fedrelandets skjebne. Men en dag vil nordmenn få gråte sine modige tårer, og det – når dagen kommer at vi har mistet landets styring, og de fremmede har tatt over. 

Nå er det på tide å stoppe islamiseringen av fedrelandet. Ennå er det vi nordmenn som bestemmer og er herrer i dette landet. Men nå er det sannelig på tide at vi våkner! Ellers vil dette gå veldig dårlig og ende svært så tragisk! Den dagen muslimene sitter med bukta og begge endene, da er det for seint å berge landet. 

Jo, vi kan le eller gråte til denne utviklingen, men ingen må i framtida si at de ikke var advart! 

VG: Hetses av moralpolitiet

VG: Religionsmobbing i skolen

129 comments to Islamiseringen er kommet langt

 • Anonym

  Islamiseringen vil ende i en etnisk rensning om 30 år.

  • Jon J

   Får håpe at vi nordmenn da er på den «heldigste siden» av et slikt scenario.

  • Anonym

   Will you recognize your country in 20 years? Islamization and multiculturalism will turn Europe into chaos. America? Maybe a decade or so behind Europe, maybe less, thanks to America’s decision to put a Muslim Marxist in the White House.

   Stop the Islamisation!

   httpv://www.youtube.com/watch?v=KGp1rDqIUc0&feature=player_embedded

   • Anonym

    American ignorance is not needed here.
    Celebrate your narrow mindedness in the back woods of Montana with the rest of your toothless brethren.

 • Henriette

  Tenkte akkurat det samme som Amund Garfors nylig da jeg oppdaget hvor opptatt de fleste nordmenn er med fotball. Her blir det skrevet side på side om sport og fotball, mens landet flommer over med muslimske innvandrere som terrorisere oss etniske norske.
  Jeg tror dessverre ikke at de norske våkner opp før det er for sent.

 • XAXAXA

  «Muslimene må bare forstå og aldeles ikke glemme at dette landet styres av en kristen grunnlov». Hva er en «kristen grunnlov»?? Norge or resten av europa (med untaket Vatikan) har en SEKULÆR grunnlov 😉

  • Anonym

   Har du glemmt Tyrkia/Anatolia med 99,7 % muslimer som tidligere var en stolt, kristen, gresk kultur i området som den gang het Anatolia? Det var ikke fordi en hyggelig imam kom og fikk de kristne til å omvende seg. Det foregikk, som alltid, ved sverdet. Senere, i det 20. århundre, slaktet de muslimske tyrkerne en million kristne armenere. Fredens religion?

  • solveig

   Uansett hva du mener om kristen eller ikke kristen grunnlov: faktum er at hele vaar vestlige sivilisasjon og kultur bygger paa kristendommens verdier! Uansett hva du og andre (ateistiske?) nordmenn maatte mene om det! Norge stiller daarlig naar det gjelder aa forsvare seg imot og bekjempe islams innflytelse i landet vaart, fordi nordmenn flest er totalt likegylddige naar det gjelder religion, og da saerlig kristendommen. Det er til og med en god del ateister her. En stiller svakt naar en ikke har noe aa stille opp med i dette henseende. Uansett om du liker det eller ikke!Norge har blitt praktisk talt avkristnet av kommunistisk politikk og hjernevasking i aarevis naa. Det har fört til at vi har minst en generasjon som er helt likegyldige til, eller tom avviser, kristne verdier. Det kommer til aa hevne seg naar det gjelder aa forsvare og bevare vaar norske, vestlige identitet. Det viser seg jo allerede i praksis, f.eks. naar kjeftesmella fra SV kan si paa TV at burkaforbud har de ‘parkert’, uten at folk tar itl motmaele i noen saerlig grad!
   Norge er helt i saerklasse naar det gjelder snillisme og servilitet overfor muslimer. Slike holdninger finner man saa og si ingenting av her nede paa kontinentet, HELDIGVIS!! I alle andre vesteuropeiske land er muslimske innvandrere uglesett, for aa si det mildt. Ingen taler deres sak lenger, slik dumme nordmenn gjör det.
   Som han skrev: norske politikere flest har ikke baller!! Har det norske folket det? Og har nordmenn flest blitt skremt nok naa til aa velge en helt annerledes politikk ved neste valg? Det vil si: mange nok stemmer, slik at vi ikke faar en repetisjon av siste valgs bedrageri.
   Det nytter ikke aa sove paa oljemilliardene naar vi snart risikerer aa miste kontrollen over landet vaart!

  • Vidar

   Det er akkurat det mange TROR, eller proever aa faa ANDRE til aa tro… Men det er faktisk nedfelt i Norges Grunnlov at landets offisielle religion skal vaere den evangelisk-lutherske utgaven av KRISTENDOMMEN! Det er mange deler av vaar grunnlov som er endra og fortolka til det ugjenkjennelige, men foreloepig er Grunnlovens ord om Norges offisielle religion gjeldende lov her i landet!
   Norge har en KRISTEN statskirke, HADDE inntil nylig en kristen «formaalsparagraf» for skole og barnehage (som humanetikere og andre kristendomshatere greide aa faa fjerna…), vi har en konge som aktivt valgte aa fortsette tradisjonen med at kongen er bekjennende kristen og vigsles til sin gjerning i kirken. Men i traad med baade kristen nestekjaerlighet og toleranse, samt ikke minst nyere humanistiske ideer, har vi baade tros- og religionsfrihet, samt en mer og mer religionsfremmed og sekulaer kultur. Dette siste legger landet svaert aapent og saarbart for hedenske religioner og ikke-kristen paavirkning generelt – og helt aapenbart islam spesielt! Jeg ser islam som en aandsmakt som aapent utfordrer vaare kristne verdier, vaar kristne kultur – og ikke minst den INDIVIDUELLE FRIHET og de vedtatte MENNESKERETTIGHETER vi har tilkjempa oss siden middelaldren! I kamp mot baade kirkelige, politiske og «kapitalistiske» ledere, men likefullt som et resultat av kristendommens budskap om individuelt ansvar og individuelt menneskeverd! Dette er ideer som er totalt fremmed for islam (uansett hva enkelte maatte hevde; det er bare aa se paa historien, islams «utvikling» (som i realiteten ikke er noen utvikling…), hvis man altsaa maatte benekte den menneskefiendtlige ideologien i islam), og et av de momentene som skaper de aller stoerste «clash of cultures» naar islam og kristen, «vestlig» kulturt moetes! Jfr. islams klestvang, kvinneundertrykking, kjoennsdiskriminering, barne- og tvangs-ekteskap, for ikke aa snakke om «krav» om respekt, rabiate reaksjoner paa kritikk av ideologien og «profeten», paastander om «blasfemi», flaggbrenning og trusler pga. noen smaa avis-tegninger av denne selvutnevnte «profeten» – i forhold til «vestlig» aksept av det aa vaere ANNERLEDES, det aa vaere opposisjonell, det aa kritisere alskens»oevrighet» – og det VI i dag oppfatter som basale MENNSKERETTIGHETER som ytringsfrihet, trosfrihet og organisasjonsfrihet.
   Spoersmaalet VI maa stille oss – og som vaare politikere burde hatt spurt seg selv for 30-40 aar siden! – er om vi virkelig vil ta risken paa aa MISTE alt dette, om vi virkelig oensker aa ofre baade vaar frihet og vaar velstand paa det verdirelativistiske, multikulturelle OG ISLAM-DOMINERTE «alter»! For UTEN aa vaere oss bevisst vaare KRISTNE roetter, ved aa mer eller mindre bevisst desavuere og fraskrive oss den KRISTNE aandskraft, har vi fint lite aa staa imot ISLAMSKE angrep med!
   KAmpen for vaar kultur, vaare verdier og vaar FRIHET, er baade en kulturkamp og en verikamp, men foerst og fremst en AANDSKAMP!
   Bare synd at dette er det ytterst faa nordmenn (men mange muslimer…!) som forstaar!

 • Anonym

  Jeg tror desverre ikke det heller. Har advart mot islam på mange blogger men det går stort sett for døve ører. Grunnen er enkel. Det er politisk apatisme i landet. Så lenge norske menn og kvinner får lønnsslipen til rett tid, har mulighet til å dra på IKEA når de vil så driter de i hva som skjer rundt dem. Barnefamilier har naturligvis nok med å holde barna gående og bor de ikke i Oslo Øst eller visse bydeler i Bergen eller Trondheim kan de fortsette å leve i sin lille kardemommeverden. Når det gjelder de som er politisk aktiv er det ofte unge radikalere på venstresiden som er villig til å gjøre en avtale med djevelen(radikal islam) for å fremme «toleranse» og velte det etablerte. Nei, ting ser ikke bra ut. Så lenge 80% av nasjonen fortsetter å være apatisk for det som skjer rundt dem så har vi ikke en sjanse. På et vis kan vi si vår velferd ble vår undergang

  • Terje B

   skrevet av Terje B. Glemte å få signatur på dette innlegget

  • Anonym

   httpv://www.youtube.com/watch?v=v32K1FUj65Y&feature=related

   • Anonym

    Stoltenberg har jo helt glemt hvilket land han er statsminister for!! De gangene vi ser fyren så er det stort sett fra et helt annet land der han deler ut noen penger til et eller annen klimatiltak eller noe annet det kan lønne seg å bruke pengene på for å sikre seg en fremtid i FN eller noe sånt!!!
    Har Norge noen gang hatt en dårligere statsminister? Jeg tror nesten ikke det!! Mannen mangler handlekraft, og det er rett og slett utrygt å ha en så elendig statsleder!! Han er jo helt Fjern!!!

  • solveig

   Du har aldeles rett i at vaar velferd ble vaar bane!!
   Helt riktig observert at saa lenge lönsslippen eller trygda D de pleier, saa driter nordmenn flest i islamiseringen av Norge. Jeg bare gaar og haaper paa at mange nok skal vaakne för det virkelig er for seint. Men, som G. Wilders i Nederland sa: klokka er fem paa tolv!
   Paa den annen side: hva skal man gjöre naar mediene er röde og blokkerer alle meninger som ikke passer dem? Har skrevet massevis av innlegg til norske aviser, men faar alltid den unnskyldningen’ at ‘de ikke hadde plass’. Norsk TV kommer f.eks. ikke med den opplysningen at G. Wilders gjorde en kjempebra valgresultat, for det passer ikke inn i deres ideologi. Og dette er bare et eksempel av mange.Det er i praksis sensur i norske medier! Saa de som leser aviser og ser Dagsrevyen, og ikke sitter med nisselua nedover örene, faar bare de opplysningene som journalistene osv. mener de bör faa.
   Hvorfor har det ikke blitt skrevet mye mer om de to norske (!) muslimene som sa de skulle feire de nordmennene som ble drept i Afganistan??? Hvorfor har vi ikke hört noe fra regjeringen, eller andre fremtredende politikere, tro?? Det er utenkelig at offentligheten ville tolerert slike meninger i land nede paa kontinentet! Det ville faatt konsekvenser for disse landsforaederne, ja!
   Vi har en bekjent som spaar at muslimene kommer til aa bli forfulgt slik jödene ble det, fordi europeerne ikke orker dem lenger. Saa det er kanskje best at vi gjör noe med situasjonen naa, för det kommer saa langt?!

   • Anonym

    1951 CE: Libya became an independent Marxist Muslim state.

    ….? CE: Norway became an independent Marxist Muslim state.

 • Terje B

  ups, var jeg som hadde siste innlegget signert anonym. Glemte å skrive inn navn 🙂

 • Leif

  HVITE TENNER

  SAMME BLEKEMIDDEL SOM TANDLAGANDAN BROKAR DET VARA BRA JAH

 • Henry

  Apati er vel det beste ordet til å beskrive etniske nordmenns forhold til hva som skjer her i landet. Det er rett og slett skremmende at de ikke bryr seg, de lever i sin egen boble med skyklapper så store at de ikke ser hva som foregår rundt dem. Som enkeltindivid føler man seg helt maktløs. Folkens, wake up and smell the coffee før det er for sent.

 • lars m

  en kan bare konstantere at partien som idag sitter i regjering ikke representerer flertallet av norske meninger. Problemet er alle de som stemmer på AP fordi foreldra gjør det, eller fordi det har hørt at det er et stort parti, da er vi ihvertfall ikke forskjellig fra andre. FEIGE kalles det… Eneste grunnen til at ap ønsker heve skatten er at mere penger skal gå til ikke etnisk norske mennesker i inn og utland.

  desverre lenge til neste valg, men for gudsskyld, stem frem noen som faktisk kan gjøre noe med invandringen og ikke minst integreringen. Og vær så snill, STENG GRENSENE, jeg vil ikke ha flere utlendinger inn her nå, verken fra øst europa eller kurdistan.

 • Anonym

  Vi har fått vårt eget lille palestina midt i oslo, det er hva det norske folk har fått med Jens og co.
  Det er for eksempel ingen vits i å benekte at Norge har fått et «vi» og et «de».

  Hvor enn disse hjernevaska muslimene bosetter seg så blir det kaos, trusler, vold.Og at folk ikke skjønner hvorfor disse muslimene kommer til norge/vesten når de sier at de flykter fra undertrykkelse og blabla.. Jo, svaret på det er hellig krig!

  Norge er et av de første målene for den islamske revolusjon. Dette proklamerte en av lederne forDet islamske befrielsespartiet, Sheik Issam Amira i en tale i moskeen på Tempelplassen i Jerusalem høsten 2005. Befrielsespartiet sprer en ideologi som er lik Al-Qaidas, og oppfordrer til islamsk revolusjon og ødeleggelse av ”ikke-troende nasjoner og religioner.” Etter en revolusjon i Norge skal vår hovedstad omdøpes til Medina. Medina i Saudi Arabia er den nest helligste byen i islam, etter Mekka. Kilde: Aftenposten 24.11.05.

  Jeg viser til Koranen 9:73 der det heter: «Hør profetet! Strid mot de vantro og mot hyklerne, vær hard mot dem! Ilden blir deres tilholdssted, i sannhet en sørgelig slutt.» 8.39 «Bekjemp dem,… inntil al religion tilhører Allah.»

  Jeg tror det er full krig i norge om 10-20 år de vantro mot muslimene.

  Takk Jens og co. for at dere har ødelagt lande vårt!

  • Anonym

   This battle will take place. It is inevitabel. Even if we go to Oslo, and so on, the battle must take place.

   httpv://www.youtube.com/watch?v=ng4_VuxGVY4

 • Linda

  Jeg er litt enig i det som blir sagt her, og det er skremmende hva muslimene får lov til bare fordi man er redd for å bli stemplet som rasistisk hvis man sier nei.

  Men, et spørsmål til de som skriver at nordmenn er så voldsomt apatiske og ikke gjør noe. Hva gjør dere med saken selv?

  • Henry

   Et godt spørsmål Linda, men hva kan jeg som enkeltindivid gjøre? Danne et nytt parti? Organisere demonstrasjoner rundt i landet? Skrive protestbrev til statsministeren? Forbrenne meg i protest utenfor Stortinget? Det er sannelig ikke lett å svare fornunftig på et slikt spørsmål.

   • Linda

    Det er akkurat det som var poenget mitt. Jeg tror ikke det er så mye at folk ikke bryr seg og er apatiske, men mer det at de ikke vet hva de skal gjøre.

    Det er som du sier, som enkeltindivid føler man seg helt maktløs.

  • Anonym

   I came to the absolute conviction that it is impossible – for any human being to read the biography of Muhammed and believe in it. And yet emerge a psychologically and mentally healthy person!

   The prophet muhammed had sex with a little 9-year girl: aisha. He waged many wars, owned slaves, raided caravans and ordered the killing of 900 unarmed jews in one single day in ancient saudi arabia.

   Muslims! Do you rememder the way that (the Prophet Muhammad) killed Asmaa bint Marwan?

   Ishaq’s Sira speaks of the murder of journalist, Asma bint Marwan. She spoke critically of Muhammad, telling her tribe to be wary of him. Ishaq: 676 «‘You obey a stranger who encourages you to murder for booty. You are greedy men. Is there no honor among you?’

   Upon hearing those lines Muhammad said, ‘Will no one rid me of this woman?’ Umayr, a zealous Muslim, decided to execute the Prophet’s wishes. That very night he crept into the writer’s home while she lay sleeping surrounded by her young children. There was one at her breast. Umayr removed the suckling babe and then plunged his sword into the poet. The next morning in the mosque, Muhammad, who was aware of the assassination, said, ‘You have helped Allah and His Apostle.’ Umayr said, ‘She had five sons; should I feel guilty?’ ‘No,’ the Prophet answered. ‘Killing her was as meaningless as two goats butting heads.'»

   That is only one example among hundreds of horrific tales of barbarism described in the Islamic Hadith. Many are far worse and include the enslavement of children, rape, and mass murder. Equipped with this information, you may form some important conclusions. Islamic politicos and clerics are purposely deceiving us. The truth isn’t hidden, nor is it hard to find. Our media is clueless, willfully ignorant. And the cost is high. Good Muslims will continue to wage Jihad until we stop them by eliminating their means and motivation. If we don’t, they will kill us

   • Anonym

    Let’s look at one more example.

    Bukhari:V5B59N521 “On the day of Khaybar, Allah’s Apostle said, ‘Tomorrow I will give this flag to a man through whose hands Allah will give us victory….’ Ali said, ‘O Allah’s Apostle! I will fight them till they become like us.’ [Cruel? Demonic? Mercenaries? Terrorists?] Allah’s Apostle said, ‘Proceed, and when you enter their town, call them to embrace Islam and inform them of Allah’s Rights which they should observe, for if a single man is led on the right path (of Islam) by Allah through you, then that will be better for you than nice red camels.’”

    I don’t know what is more perverse: suggesting that the victims of a terrorist raid should be called to Islam before they are slaughtered, robbed, enslaved, and raped, or suggesting that a man’s soul is better than “nice red camels?”

    Moving on, the Sunnis wanted us to know that Abu Bakr and Umar were no less brutal. Tabari VIII:119 “The Messenger often had migraines and would remain a day or two without coming out. When Muhammad encamped at Khaybar, he came down with a migraine and did not come out. Bakr took the Prophet’s war banner and fought vigorously. Next Umar took it, fought with even more ferociously than the first fighting.”

    Then, in some of the most despicable words ever scribed in the name of religion: Tabari VIII:121/Ishaq:515 “Ali struck the Jew with a swift blow that split his helmet, neck protector, and head, landing in his rear teeth. And the Muslims entered the city. Muhammad conquered Qamus, the [Jewish] neighborhood of Abi Huqayq. Safiyah bt. Huyayy was brought to him, and another woman with her. Bilal led them past some of the Jews we had slain including the woman’s dead husband. When she saw them, the woman with Safiyah cried out, slapped her face, and poured dust on her head. When Allah’s Prophet saw her, he said, ‘Take this she-devil away from me!’”

    Grieving for those who had been butchered as a result of Islam was beyond Muhammad. This woman cried as she was dragged past the mutilated corpses of her family and friends. Yet the man who had led the terrorist raid so that he could steal their possessions called the victim a “devil.”

 • Anonym

  «While Europe Slept» er en interessant bok som omhandler dette.

 • Jon J

  En kortfilm, «Muslim Demographics», ALLE bør ha sett:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

  Ifølge BBC: «So how reliable are the statistics in the Muslim Demographics video? The short answer is: not very. But the long answer is more interesting, because the video is mix of the right, the wrong and the unknowable.»

  http://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia

 • EXmuslim

  Den faschistisk og antimennesker ideologien islam kan bare innvadere land med naiv og sovende folk.
  Islam og troende muslimer forstår BARE hard linje og sterkt og alvorlig makt språk og handling.
  Det er HELT nytteløs å tolerere eller forhandle med den bestialske ideologien fordi de blir mer og mer agresiv og brutale.

  • Ole

   HELT KORREKT!

  • Anonym

   Vi vet fra fascismens historie, at den er i stand til å vekke voldsomme krefter. Det er som en galskap, som må brenne seg ut, før den står molefonkent tilbake, men da med enorme lidelser i sine spor.

 • AMD

  jeg er nordmann som bor i Brasil og har en kone og et lite barn. Vi kan bare være i norge maks 3 mnd å året for enten må hun søke statsborgerskap eller så må hun ut etter 3 mnd. Derfor kan ikke jeg eller barnet mitt være mer enn 3 mnd i året i norge heller. Jeg er etnisk norsk. OG JOBBER! Får null kroner for noe som helst og jeg skal love dere at der borte koster alt.

  Jeg leser jo også at stadig vekk er UDI og bruker ressurser på gruppen jeg representerer og jammen blir norske fedre med norske barn skilt fra sine koner stadig vekk pga bagateller. Er lettere å ta tak i de som er vanlige folk. Er som en feig dørvakt som tar kvelertak på ei litta full jente og tør ikke si nei til en gjeng med utlendinger og kjører hi five og ønsker å være kompis. Noen skal det jo gå utover og statistikken blir jo bedre også.

  Mitt spørsmål: Som norske fedre til norske barn burde vi vel ha minst like rettigheter som innvandrere som ikke er norske i utgangspunktet enngang?? Jeg må med hånden på hjertet si at når jeg vokste opp så trodde jeg norge stod for det beste av det beste for barn, eldre og kvinner. Alt rakner og ingen ser det!!

  Takk kjære fedreland for ingenting

  • Vidar

   Hvis du fortsatt er NORSK statsborger, registrert ekteskapet med din kone i Norge, samt ditt barn som NORSK statsborger, skjoenner jeg ikke hvorfor hun kkun faar 3 mnd. oppholdstillatelse, saagar PR AAR!?
   Har dere soekt om permanent oppholdstillatelse, gitt beskjed om at dere oensker aa bo fast i Norge? Eller soeker hun bare om turistvisum?
   Faa deg en dyktig advokat, for her er det noe som definitivt ikke stemmer!

 • Ole

  Jeg er så DRITTLEI alle muslimer og islamiseringen av Norge og tafatte politikere som ikke ser hvor dette bærer hen for staten Norge. Ta f.eks. Krekar som er en trussel mot rikets sikkerhet, sitter han i fengsel inntil han blir sendt ut av landet? Neida, han lever bak beskyttelse og får utøve sin virksomhet fullt ut. Hva er logikken her?
  Og hvordan kan sosialistene jobbe mot kjønnsdiskrimering, men samtidig for at disse muslimene skal få gjøre hva de vil i Norge. Det hele er jo helt absurbt!!!

 • AA

  Den rødgrønne regjeringen burde stilles for krigsrett og bli dømt til døden. Landsforedere!

 • Anonym

  Europa er bare i begynnelsen av sin islamistbølge, så det er bare en ting å si – vi må være sterk i vantroen!

 • AA

  Angrep er det beste forsvar. Er tiden inne for det?

  • Henriette

   Tiden er sikkert inne, men hvordan?

   • Anonym

    Vi har vel bare 2-3 valg:

    1. Den Islamske bevegelsen er en kreftsvuls som ikke bare ødelegger seg selv men den vill også ta med oss i samme prosess. Så vi må isolere denne kreftsvulsen sånn at den kan ødelegge seg selv. Vi må ut av oljen i midtøsten, for oljen er den eneste grunnen til at vi (vesten) er så engasjert i midtøsten. Rett og slett å drite i de, stenge grensen og la de styre på der nede som de selv ønsker (ødelegge seg selv)

    2. Men angriper de noen ikke muslimske land så må vi finne cellegiften og drepe denne kreften for godt.

    3. Er å si «Det finnes ingen Gud unntatt Allah, og Muhammed er Hans sendebud».

 • Anonym

  Anonyme rasende innlegg mot islamiseringen av Norge preller av på jens &Co, tror ikke han gidder lese de en gang. De som styrer dette landet er ikke interessert i å vite hva som foregår på grasrota, så her må det sterkere lut til.

  Vi får samles i et fakkeltog til høsten og protestere mot galskapen og elendig politisk styring!

 • Jeg har skrevet tidligere om etnisk norske elever på Tøyen Skole som har blitt mobbet i den utstrekning at foreldrene har flyttet dem ut av denne skolen. Nå er nesten ingen igjen der, samt at de har : NORSK SOM ANDRESPRÅK – NOA.

  Tøyen Skole underviser altså morsmål på andre språk enn norsk. Forstår at norske elever aldri vil gå der mer. Det er flere slike skoler der muslimer «forviser» etnisk norske barn.

  I media fortviler innvandrerforeldre med barn på Tøyen Skole, men da skulle de kanskje fått en ny kontaktlærer som er muslimsk. Hun er tatt i ren løgn med meg som tilhører.

  Slike forhold vil etterhvert spre seg ettersom muslimske personer får mer «makt» på skolene. I mediene sier de en ting og internt på skolen mellom muslimske elever noe annet. En muslim kan fritt lyve til en vantro. Dette lærer de også i moskeene fra innbudne imamer fra muslimsk styrte land.

  Dette jeg snakker om har jeg opplevd, og jeg var tilstede på Tøyen Skole. Jeg snakker ikke fra rasistiske synspunkter, for jeg behøver ikke være dette. Det er muslimene som er rasistiske og ikke meg.

  Derfor vil jeg være i et annet land som pensjonist, Dresden er flott nå …..lol

 • potetrepublikken.norge

  hvem har skylda for alt dette i oslo? hvorfor er det bare oslo alle problemene oppstår? norske myndigheter,er så dumme. hvis vi tar plasserer hundretusen nordmenn en by i usa,og denne delen av byen har hundre andre kulturer,og høy arbeidsledig,ingen intigreringtilltak, klart det fører til problemer, gettoer osv. slik er det overalt i verden. bare les historien,nordmenn i usa .de hadde samme problemene, spre disse mennskene rundt i norge. og at det foregår mobbing på skolene,må vel lærere ogslimene foreldre våkne og gjøre jobben sin. men mobbing foregår også hvor det er mye etniske norske og lite mørke eller muslimer. at alle muslimene ønsker sharialover ,er bare helt idiotisk. gå runt å tenke på noe sånt bullhit er som sagt idiotisk. bare hjernevasket,folk trur noe slik. slik tanker har taliban om vesten. nordmenn tenker som taliban,de hater islam,og islam hater vesten. ingen er bedre enn andre. vi muslimer har vært med å bygget norge og vi bør lære å leve med hverandre . for vi drar ingensteder vi er en del av deres fremtid ……

  • Anonym

   I løpet av de hundre årene mellom 1825 og 1925 forlot mange nordmenn Norge for å slå seg ned i Amerika. Det startet beskjedent i 1825, da 52 mennesker la ut på en ukjent ferd fra Stavanger med «Restaurationen». De følgende årene var rolige, men da et norsk settlement var grunnlagt ved Fox River i Illinois ble det mer fart over utvandringen. I gjennomsnitt reiste ca. 2000 pr. år de første 25 årene. Etter 1865 kan man snakke om masseutvandring. Mot slutten av 1800-tallet er det gjennomsnittlige tallet oppe i 15 000 pr. år. I løpet av 100-årsperioden 1825-1925 regner vi med at ca. 800 000 nordmenn slo seg ned i USA.
   Det finnes i dag materiale som forteller at utvandringsintensiteten fulgte den økonomiske situasjonen i Norge og Amerika. Vi ser at dersom forholdene i Norge var dårlige, så utløste det en økt utvandring. NEGATIVE FORHOLD I AMERIKA BREMSET TILSVARENDE OPP.
   Utvandringen var således ikke jevn, men utmerker seg med tre topper. Den første utvandringstoppen var i perioden 1866-73, da til sammen 110 000 forlot Norge. Den midlertidige tilbakegangen i utvandringen skyldes økonomiske vansker i Amerika, blant annet uår i jordbruket i Midtvesten. Det var i dette området de fleste nordmenn hadde slått seg ned. Den andre og største bølgetoppen kom i årene 1879-93. Da utvandret 263 000 nordmenn. I denne perioden sank folketallet i Norge både i 1881 og 1882. Også denne utvandringstoppen blir stoppet av dårlig økonomi i Amerika. Den tredje store utvandringsperioden var i perioden 1901-10. 191 600 forlot da Norge. Under første verdenskrig var utvandringen liten, men tok seg opp igjen etter krigen. En ny liten bølgetopp kommer før USA begrenser innvandringen på 1920-tallet ved hjelp av restriktive innvandringslover.

  • Vidar

   Det blir litt for lettvint aa legge all skylda for DETTE paa NORSKE myndigheter og politikere!
   For det foerste er det alldeles ikke bare Oslo som har disse problema! De oppstaar overalt hvor det blir «for mange» MUSLIMER! Og NORGE er tross alt et av de landa i verden med LAVEST arbeidsledighet og STOERST offentlig innsats for «integrering», sosiale goder og velferdstiltak for innvandrere! Selvsagt oensker ikke alle muslimer sharia-lover, for muslimer er ogsaa mennesker, og mennesker oensker faktisk FRIHET! Men saa lenge de fortsetter aa kalle seg «muslimer», fortsetter aa boye seg for muslimske dogmer, paabud – og religioese ledere – er de i beste fall «nyttige idioter» for islam.
   Og slutt med det tullet om at MUSLIMER har vaert med paa «aa bygge Norge»! Norge har ALDRI trengt en eneste muslim! Derimot er det oyensynlig tusenvis av muslimer som har trengt Norge! Hvis vi skal tru paa asylsoeknader og -forklaringer… 😉
   Og trusselen om at dere er «en del av vaar framtid» kan det vare du maa bite i deg foer du aner det!

  • Anonym

   Kunne du ikke bare reist tilbake til ditt eget land å «vært med å bygget Irak/Afganistan/Iran/Et muslimsk land av eget ønske» da? Kanskje det hadde blitt levelig der nede, slik at dere slipper å snylte på oss?
   Bare en ide, altså.

 • torol

  Vår tafatte Fjottenbergregjering fører Norge lukt til helvete. Snart må folk få øynene opp og innse at muslimene er våre fiender. De er nå i ferd med å bygge opp en voldsom 5. kolonne i Norge, som vil slå til når en eller annen idiot innen denne «religionen» gir ordre om det.

 • Anonym

  Vi har brukt enorme summer av penger, kulturell og moralsk kapital, tid og kunnskap til å gjøre Norge til et bra sted. VI har for lengst kvittet oss med ting som hører mindre velutviklede land og områder til, vi er lengst kommet på likskap, verdier et. etc. og er et enormt avansert samfunn.
  Hvorfor i alle dager må vi da ta inn MENGDER av individer som drar alt dette ned i søla igjen? Alle tiårene som vi har brukt til å bygge landet vårt slik det er, har vært bortkastet! Det mest banale eksemplet er tuberkolosen. Da vi var lavere på utviklingsstigen slet nordmenn mye med den sykdeommen, men nå hadde vi utryddet den. Helt til våre kjære nye landsmenn tok den med tilbake. Hva er vitsen? Hva er vitsen med å bygge likestilling, velferd, antirasisme, moral, menneskerettigheter, demokratisk samfunnet etter forutsigbare lover, når vi tar inn folk som bryter det ned?

 • Anonym

  Muslimers ønske om integrasjon og utbredelse innenfor en homogen samfunnsstruktur som vår, vil ved hjelp av de fire D`ene;

  Demokrati, Demografi, Demolisjon, Dominans

  – føre til Sharia og slutten på vår sivilisasjon.

  Vi ga muslimene demokrati, de vil gi oss sharia.

  Enkelt og greit!

  • Anonym

   for en stund tilbake så ville frp lage asylmottak utenfor norges landegrenser. strålende ide spør du meg. Men hvorfor ikke dra den lengere og opprette en liten stat kallt «norge 2», gjærne nede i afrika og shippa alle muslimer til norge 2, sånn at kristne og ateister er i norge, og muslimer og div er i norge 2.

   nesten som 2 verdenskrig, bortsett fra at man dropper konstentrasjonsleirene;)

 • JILL WHITE FANEBUST

  Vi må snart innse Stoltenberg og hans disipler
  vil at alle skal konventere til den islamske tro.

  JILL

 • Anonym

  viss dette skal bli praktisert så kan man lokke muslimene med hus, veier og grønne skoger, så blir det lettere å gjennemføre

 • Anonym

  Jeg hater muslimer så javlig. Meld dere inn i FMI. Det er en organisasjon som er mot islamisering. Hvis de får mange nok medlemmer må regjeringen høre på oss. Islamister må ut av landet med engang!!!

 • George Alex

  Burde skyte Stoltenberg, hijab-halvorsen og alle andre som vil fylle landet vårt med muslimer. Burde helst blit mest mulig offentlig også. Norge går rett til helvete med burka regjeringen som fanebærer!

 • potetrepublikken.norge

  FAEN SÅ MANGE RASISTER ,JEG BLIR KVALM AV DERE.
  DERE ER VERRE ENN DYR! FULL AV HAT!
  INGEN FORSELL MELLOM DERE OG HITLER!!!!
  TIL HELVETE MED ALLE RASISTER!!!
  DERE ALLE SKAL FÅ!!!!
  DERE FÅR FORSTETTE OG HATE,MEN VI UTDANNER OSS FOR Å STYRE NORGE.
  BARE SITT HJEMME OG GRÅT MED GRADIOSA OG ØL.
  MENS VI BYGGER NORGE!
  VI SKAL FORANDRE DETTE LANDET. TOTALT!!!!!
  UT MED RASISTENE!!! HEIA AP!!!

  • Vidar

   Naa var det vel minst like mye HAT her…?

   JEG hater ikke muslimer, men jeg hater ideologien/religionen islam! JEG vil fortsatt hjelpe muslimer som er forfulgte og noedlidende, og som soeker asyl i Norge, men jeg vil ikke la Norge bli like ulevelig som de landa muslimene flykter fra!!!
   Foroevrig tror jeg det er saerdeles daarlig U-hjelp aa importere folk fra den tredje verden til kalde Norge. Istedenfor aa gi folk asyl i Norge, vil JEG bruke krefter og penger paa aa hjelpe dem – muslimer saa absolutt inkludert! – der de bor, i deres hjemland! Dersom de virkelig oensker hjelp til aa komme ut av islams «fire-hundre-aars-natt»…!
   Foreovrig merk deg at VI alldeles ikke oensker den forandringa av landet VAART som du skriver om! Dra heller tilbake til et MUSLIMSK land og forandr DET!

  • Anonym

   Og her sitter du og preiker om rasisme, sier at dere bygger Norge. Dere kom til et fritt og ferdig Norge som dere absolutt skulle sende til Helvete med hjelp av nissen Stoltenberg og Hijab-Halvorsen…
   Hvis du ikke liker det Norske folk, så dra ut av landet da for helvete….

  • Barbro

   Hvorfor kom du og familien din til Norge?
   Hvorfor er dere her i stedenfor å være i opprinnelseslandet deres og bygge opp det?
   Hvorfor vil dere overta landet vårt som vi har hatt i hundrevis av år?Min slekt skriver seg mere enn 1000 år tilbake her,og jeg er ikke den eneste…Og her kommer dere og sier at dere har bygga landet vårt,dere som begynte å komme hit rundt 1972….

 • Gjest

  Gud velsigne moralpolitiet! Nei da, jeg mener ikke politi helt bokstavelig men vi muslimer er pliktet å vise folk den rette vei. Veien Herren her bestemt for mennesker i Bibelen og Koranen. God natt 🙂

  Og om du ønsker virkelig å verne fedrelandet da må du begynne å arbeide med å gjenopprette kjernefamilien og toleransen og samtidig motarbeide moralforfallet.

  Vi bringer alt godt for landet med de tusen hjem 🙂

 • Barbro

  Muslimske barn læres opp hjemme til å mobbe barn i skolen som ikke går kledd som dem.Dette må stoppes!Foreldrene må få klar beskjed fra skolen at å kalle jenter uten hijab enten de er av norsk eller utenlandsk opprinnelse,ikke vil aksepteres.Dessuten kan muslimer ikke ha de samme krav til norske jenter som i hjemlandet sitt.Vi er ikke født inn i dette,og det må de respektere om de skal bli boende her.Hvis ikke så hiv dem på hue ut!

 • torol

  I mangel på ord og argumenter og også historieløshet, blir folk med andre med andre meninger beskyldt for rasisme. Mere er det vel ikke å si om innlegget fra potetrepublikken.no. Jeg kaller gjerne slike folk for idioter.

 • bestfriend

  Rasisme? Ok… Ka i helvette les koranen jævla amatør

  Muslim dreper nordmann får maks 5 år i fengsel
  Muslim voldtar norsk kvinne blir ikke funnet og får ikke straff, noen lusne samfunnstjenestetimer men det blir det vell lite av også.
  Nordmann dreper muslim får 10+ år i fengsel muligens maks straff pga av rasisme.
  Nordmann voldtar muslim og får maks straff.

  Hele pakken e jo lagt opp til krig det e vell ikke vanskeli å se, ja takk til israel måtte de få bruke sine våpen fra usa på naboene sine.

  Måtte alle moskéer bli brent ned

  Men ok alle muslimer som holder seg til en kone, og ikke er religiøs må jo få sjangsen til et verdig liv.

  Sinnsykt å leve i 2010 å se at dette hær får utbrede seg verden rundt, hadde ikke vært noen kjære mor for muslimer om det var opp til kina som forhåpentligvis sitter på makta om 20-30 år.

  Stakkars India, Tyrkia, England osv osv osv førbanna dritt rase som skal ha alle til å leve som de eller sprenge seg selv å 100 andre fordi de er helt på bærtur.

  Quite the story Norway. And quite the goverment. Quite the nice planet to fuck up.

  Peace & Love may the followers of Muhammed rest in peace eternally, it’s no logic exept war seeing the movement of Islam rise it’s a scream for help as they can’t live in a modern society they have to go blow each other up.

 • bestfriend

  http://www.youtube.com/watch?v=zdaWfgAe_nw&feature=related

  Et glimt av hvordan muslimsk tv ser ut » I killed many of my friends»

 • Mike

  Se hva som skjer i Sverige!! Der er fienden i ferd med å overta!!

 • bestfriend

  Ja kunne godt slengt de med i osv lista hehe, arabisk språk nr 1 i sverige.. Oppsiktsvekkende eller er myndighetene så blind?

  Blir bra entertainment om vi ikke får noe å forsvare oss med når de begynner å si pang pang i de små byene våre i norge.

 • bestfriend

  Skjønner jo agendan fra alle myndighetene verden over er en smule fjern når de lar dette folkeslaget få bygge en moské, det e alt som skal til så tar de over hele sulamitten å skal omskrive alle regla, voldta, drepe, leve skittent på alle måter med unger over alle kanter med flere koner.

  Må være bra kjedelig å lese noen få ord fra koranen å skjønne at dette folkeslaget er helt bortevekk å aldri burde ha eksistert. Politikere er jo folk uten utdanning som føler seg truet av at folk i gata har mere intelligens. Svaret blir derfor å invadere gatene med mannskit å pangpang bomber for å frustrere oss. Og resultatet blir å ende i krig slik at eliten tjener penger.

  Bra inspirasjon for verdens lederne å se tilbake i tiden hvordan babylon gjorde sakene sine. Ikke mye logikk egentlig, men vi får vell se hvor langt det går før de sinnsyke folkene får tak i noe nuclear våpen å får huden til alle på kloden til å falle av.

 • Dystert

  Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy! Om du vill gå med en potetsekk på hodet, kan du selvsagt det også.

 • Dystert

  Snik islamisering?
  Pøh
  Islamiseringer er åpenlyst og ingen gjør noe for å stoppe dem

 • Det Norske Landet er islamisert!

  Alt henger sammen!

  Den norske regjeringen støtter muslimske ekstremister og terrorister, selv om de ikke sier at de gjør det så tar de imot dem i Norge og gir dem et godt grunnlag i Norge. De driter i soldatene!(All ære til dem!)

  Hadde nazismen vært en religon som hadde vert fri for kritikk hadde Hitler vunnet, skal man la Islam vinne fordi det er en religon eller slå hardt ned på slike ideologier?

  Selvsagt stiger høyresiden, enn så lenge Nordmenn er i flertall selv om regjeringen importerer stemmer fra utlandet og setter dem på gaten med en stemmeseddel og ett håp om bedre liv.Nordmenn flest vil ikke leve som muslimer, og mener det der feil at muslimer pakker på oss religionen sin, og ikke holder den hjemme. Men etter islam er dette perfekt oppførsel ifølge islam, der de skal lære oss nordmenn hvordan VI skal oppføre oss i VÅRT LAND.
  Vi har 2 valg:
  1- Selv om regjeringen sendre soldater for å stoppe ekstremister i Afghanistan, inviterer de med sin venstre(hint,hint) hånd slike onde menn til Norge og gir dem perfekt grunnlag å starte det vi kjemper blod og tårer for der.Valget blir da å stå imot her hjemme på egen hånd, gå slik du vill, spis det du vill, tegn det du vill, si det du vill, gjør det du vill så lenge det er innenfor loven.
  2- Rope Allah er vår enste Gud og Muhammed er hans sendebud.

  Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy! Om du vill gå med en potetsekk på hodet, kan du selvsagt det også.

  youtube.com/watch?…p;feature=grec_index
  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=player_embedded

  Det er til syvende og sist men som har fått jentene til å mobbet andre jenter med hjernevasking, bank, hijab(og andre psykiske hjerne manipulerende plag, ord og gjerninger)

  De Rødgrønne har skapt snik-islamisering?
  Pøh islamiseringen er åpenbar!

  Den iranske ambassadøren reagerer på norsk uhøfflighet snarere en steining og dødstraff, sier vel det meste om Iran? og muslimer også kanskje? Ingen muslimer som forteller meg noe annet vertfall! Hvor er de såkalte moderate? «Alle» 10 som gikk mot terror, og de «få» problematiske 4000 som støttet Bhatti og andre terrorister og ekstremister.

 • Anonym

  VÆR SÅ SNILL, LA MEG SE EN MUSLIM MOBBE EN KLASSEKAMERAT/VENNINE.

  gg muslim basterd

 • Henry

  potetrepublikken.norge kommentatoren burde vi alle ignorere, det vil si ikke lese kommentarene og for al del ikke gi noen svar. Denne bloggeren herjer overalt på de fleste blogger med usakelige, patetiske og injurerende kommentarer. Hvis responsen blir borte, blir kanskje denne bloggeren lei og slutter.

 • old sailor

  Aldri tidligere i Norgeshistorien har vårt land vært utsatt for større press og utplyndring enn det vi nå ser utfolde seg rett framfor våre øyner.
  Det er helt maktpåliggende og uten tvil svært viktig at dette landet får politikere som evner å se hva vi står overfor. Og som ønsker å sette folk og land i førersetet. Derfor må Norge nå få et nytt politisk parti med en slik leder som Geert Wilders i Nederland. Ellers er dette landet fortapt, og under sjarialover før vi skriver år 2040!

 • x

  From Sweden.
  Who want to live in a muslim contry ?????
  If muslims kill Sweden artists, is it self defense to kill muslims?
  Help to cure muslim children from islam and send this info to there internet HOME page.
  «prophet» mohammed and islam is haram.
  When mohammed was 50 year old he marry Aisha a 9 year old child and when Aisha was 9 mohammed rape her. «prophet» mohammed was a fucking pedophile and a slave owner so fuck him.
  Girls read quran sura bina 60.
  Watch and read mohammed T-shirt art from Sweden at,
  http://www.mohammedt-shirt.com
  Not mine ip nr

 • tine

  Innerst inne tror jeg skandinaviske politikere er like redde som oss hva angår islamiseringen vi er vitne til, men er bundet opp av direktiver fra Europarådet, menneskerettigheter og andre organisasjoner og er livredde for å få rasiststempelet på seg.
  Politikerer utveksler erfaringer og søker råd hos hverandre. Det er viktig å ha samme liberale mening om islam og innvandring på toppnivå.
  De er modige som våger å ha en annen mening enn det som er akseptert og vedtatt av flertallet på politisk nivå, for de må tåle mye hets, utskjelling og latterliggjøring av sine meninger.

 • bjarne i 3.etg

  Mange har kommet seg frem på å promotere seg selv som humane, Fridtjov Nansen fanatikere. Stortinget er blitt et karrierested for slike som vil komme seg raskt frem internasjonellt eller nasjonalt. Da gjelder det å ha de riktige holdningene. Alle som har hatt feil holdninger har fått møte vreden og straffen. Her har det vært nulltoleranse. Offentlig uthengning, latterligjøring, sammenlikninger med nazityskland etc. Karrieren har derfor vært kort for folk som har en mer restriktiv holdning til innvandringen. Demokrati ? Neppe. Jeg tror det vil bli enda værre fremover, helt til de har omvandlet Norge til det internasjonale samfunnet de ønsker. Poltikerne har en våt drøm. Nordmenn skal omvandles med politisk makt slik som for 1000 år siden, da vi ble tvangskristnet, fratatt norrøn kultur og språk etter hvert. Det er ikke mye som har forandret seg siden da. Mange land og kulturer har vært kåte på å ta Norge i sin vold. Eksempler er Danmark, Sverige, Tyskland og sist og ikke minst våre egne politikere som er mer lydhøre for omverdenen, enn for sine egne borgere. Det er umulig å stanse dette. En kan ikke kjempe i mot sitt eget folk. Det norske folket vil jo ha det slik.

 • Ugle Sett

  Støtt Ola Borthen Moe som mener at vi ikke har noe som helst å lære fra arabiske land.

 • Anonym

  Västerländskt demokrasi och Norges demokrasi ör landets fall. Islam använder detta ..

  Detta sa Algeriets president å4 1974 och kom ihåg de hade planer redan då. de vet vad de gör.

  “In 1974 [Algerian President] Houari Boumedienne spoke before the General Assembly of the United Nations. And without circumlocutions he said: ‘One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.’”

 • old sailor

  Yes I have heard this message before. And what is so scary about it, is that is was said by a muslim dictator in UN, when all the western representatives from each country were present. And those idiots did not even give the smallest protest in return to this motherf….. who came with this treath, which was served in this rathole in New York, which I consider UN to be.
  And in Norway it looks like this treath which this bastard came with more than 35 years ago, for sure is coming to be fullfilled before we know it. Because this country has the worst and the weakest politicians in all of Europe.