Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Narkotikatrafikk over åpne grenser

Bjarne_Dahl«Kampen om Norge føres på flere fronter. Ett våpen er narkotika. I store mengder og over lang tid bryter det ned motstandskraften, selvoppholdelsesdriften. Det er dobbelt virkningsfullt, først og fremst fordi nettopp ungdommen er prioritert målgruppe, dernest fordi krigføringen er selvfinansierende – det er ofrene selv som betaler for egen fortapelse,» skriver Bjarne Dahl i denne artikkelen, der han fortsetter slik:

 «Vi hører fra tid til annen om store beslag på grensen, og all honnør til tollvesenet, men realistisk sett er det innlysende at det ikke er mulig å stenge djevelskapet ute. Landet er stort og grensene lange, og vekslende regjeringer har lagt landet åpent. Et lite folk kan ikke avse nok personell til å vokte grensene, like lite som vi kan mobilisere tilstrekkelig politi til å føre nødtørftig kontroll med alle potensielle, påregnelige narkosmuglere og –pushere som er sluppet inn i Norge. 

Så mye mer beundringsverdig er det arbeidet tolltjenestemenn og –kvinner utfører, få som de er, og så tallrike narkokurerene er. Tilfellet ville at jeg en tid tjenestegjorde som rettstolk, og jeg husker naturlig nok min førsteopptreden, så mye mer som administrator var fra min hjemby, og forsvareren var advokaten som i sin tid eksponerte Forsvarets ”stay behind”-organisasjon. 

Tiltalte hørte verken etnisk eller sosialt til den folkegruppen som forbindes med smugling ”i kroppens hulrom”. Han var en ytterst velpleid og velkledt herre, som ingen skulle tro opererte i narkotraden. At tolltjenestemennene likevel stanset mannen, og holdt han til fordøyelsesfunksjonene avslørte hva han bragte med som ”bagasje” til landet vårt, styrket min aktelse for de kvinner og menn som vokter grensene våre – grenser som vettløse politikere har åpnet for fark og fant.

 Vi kan aldri sette bom for narkotrafikken, men la oss styrke politi og tollvesen så langt ressursene rekker. Tatt i betraktning alt personell som har som oppgave å gjøre tilværelsen behagelig for fremmede – verdige som uverdige – er det utålelig at kontrollen med dem som vil inn i Norge er så tilfeldig, så overflatisk som følge av personellmangel og knappe bevilgninger. De fleste kommer hit for å berike seg, på ett eller flere vis, og mange kommer for å ødelegge oss. Terrortrusselen er det mest spektakulære, men den kontinuerlige nedbrytende småkrigen er allikevel den mest skremmende.

5 comments to Narkotikatrafikk over åpne grenser

 • Jeg blir mer og mer enig med de som hevder at narkotikatrafikken er noe som myndigheten vil ha.
  Dette som et ledd i konspirasjonsteorien, ”Europa skal kastes inn i kaos og ufred”.
  Hadde norske og amerikanske myndigheter virkelig villet, hadde de selvsagt fått bukt med problemet. Narkotikabekjempelsen i Norge må sies å være tapt. Dette tror jeg folk flest forstår.
  Jeg synes det er merkelig at ikke både Simonsen , Bjarne Dahl og andre gjesteskribenter aldri spør seg selv hvorfor. Hvorfor er Norge og Europa havnet i denne situasjonen?
  Er konspirasjonsteorier for farlig å stikke nesa si borti? Er det rullegardinen som detter ned når ordet konspirasjonsteori blir nevnt?
  Vi kan sitte og skrive om innvandring, muslimer og narkotika til vi bli blå i trynet men fortsatt er der ingen som har spurt seg selv hvorfor. For der er oppegående mennesker i dag som prøver å forklare oss hvorfor: NWO teorien. (New world order)
  Et søk på google gir over fem millioner treff på NWO.
  Jeg blir mer og mer overbevist om at dette er grunnen til at Europa går mot kaos og borgerkrig.
  Alex Jones driver nettstedet http://www.infowars.com/
  Han er en av de som har spurt seg selv hvorfor. Den beste måten å begynne å skaffe seg litt oversikt over hva dette dreier seg om, er å ta med seg laptopen i sofaen og se denne filmen. Den vil gi oss en større forståelse av et riktig verdensbilde. Folk flest har nemlig et fordreid verdensbilde.
  Dette er sannheten. Dette er grunnen til den muslimske innvandringen. Dette er grunnen til at Europeiske land er bankerott. Dette er grunnen til at narkotika flommer over grensene. Dette er grunnen til at amerikanske borgere mister sine hjem. Dette er grunnen til at flere europeiske land innfører sosiale innstramninger.
  Se hele filmen og kjenn aha-opplevelsene. Komme. For slik er verden og slik er de sannhetene som skribentene leter etter men som de aldri skriver om.
  httpv://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

 • Amund Garfors

  Ja Toby, du treffer blink så det smeller og gnistrer fra deg. Du har helt rett! Det er ingen tvil hos meg heller hvem som står bak dette svineriet, og som lar det skje. Vi fikk se litt på Dagsrevyen igår kveld. Der raver hundrevis av av neddopa asylsøkere rundt i sentrum og pusher all den dritten de orker. Politiet som er nedbemannet og overarbeidet prøver fortvilt å holde litt kontroll, men vi hørte jo hva politistasjonssjef Kåre Stølen sa. Det er nyttesløst å gjøre noe, for nå har de snart mistet kontrollen. Og der er vi med sakens kjerne Toby! For våre balleløse politikere, de ØNSKER at slik skal det være. Vi fikk også se et innslag ikveld om all den dritten tollvesentet plukker inn fra narkosmuglere på Svinesund. Og det skal vistnok være slik i dette landet ser det ut til.
  Jo du, det er helt riktig som du sier, at hadde de villet gjøre noe med disse problemene, da hadde det vært såre enkelt, men som du vet Toby, det er kaos og anarki som de ønsker, og kaos og anarki skal de få!

  Ja, hvorfor tror du NATO og våre unge flotte soldater er i Afghanistan? Tror du på eventyret til Jens om at vi er der for å lage «demokrati»? Skal vi le eller gråte? Nei Toby, du veit det sikkert like godt som meg, at Afghanistan produserer verdenes beste opium, og DERFOR er NATO sendt dit! For dette skal de ha kontrollen med ikke for å beskytte dagens unge i Europa, men motsatt,og her er det tusenvis av milliarder i fortjenste å hente for land som holder på å gå konkurs… Vi hørte at det er brukt 2000 milliarder kroner hitttil i den krigen, og det må jo være en grunn til at de bruker så mye penger i et land full av stein, fjell og lutfattige mennesker? Vi kan jo alle tro hva vi vil, eller la oss bløffe av disse som aldri forteller sannheten. Men den viktigste oppgaven i Afghanistan er at The new world order behøver narkotika for å sløve en allerede sløv befolkning world wide, slik at de kan få lov å fjerne alt det som vi idag tar som gitt. Men vi vil nok snart få se en skremmende verden som neppe blir et godt sted å være Toby!

 • Anonym

  The Kosovo Liberation Army is an Albanian-based Islamic mujahideen force which is listed by the State Department as a terrorist organization. They are funded by European Islamic charities, the Shi’ite theocracy in Iran, al-Qaeda, and the sale of heroin. According to the Geopolitical Observatory of Drugs in Paris, «The KLA has built a vast heroin network that reaches from the opium fields of Pakistan to the black-market arms dealers in Switzerland. They transport $2 billion worth of illegal drugs annually into the heart of Europe.».
  Their primary weapon has been IEDs and their favorite targets have been civilians and police. They also favor ambushes and small-arm’s firefights. But they are well equipped, using an assortment of anti-tank rocket launchers, mortars, anti-aircraft guns, assault rifles, and RPGs. Most of their weapons are sourced through Iran and the People’s Republic of China.
  Unlike normal jihadists, the KLA wear an insignia identifying themselves on their clothing. They are numerous, trained, and disciplined. In addition to Muslim Albanians, the KLA is composed of 1,000 foreign jihadists from Saudi Arabia, Yemen, and Afghanistan in addition to Bosnia and Herzegovina Muslims and Croat Muslims. Their technical advisors are often British and German military or intelligence officers. They work closely with the fundamentalist Islamic regime of Alija Izetbegovic in Bosnia.
  The goal of the Kosovo Liberation Army is to unite the Muslim populations of Kosovo, Macedonia, and Albania into a greater Islamic state. Their ruthless assault on Christian civilians and police is what prompted Milosevic to brutally crack down on the Muslim population in 1998. As fighting escalated between the Milosevic government and the KLA terrorists, several hundred thousand people were displaced and several hundred were killed. Eventually the economy collapsed.
  As is the case with all Islamic jihadists, bullets and bombs manufactured more than they killed. The harder Milosevic went after the KLA the faster their numbers grew – eventually reaching more than 20,000 armed Marxist Muslim militia members.
  NATO, which at Bill Clinton’s urging during the Monica Lewinski affair, entered the conflict on the side of the Muslims, and thus KLA, estimated that during the first sixty days of Operation Allied Force air strikes the number of armed KLA members doubled. The bloodshed that devastated the Balkan nation was provoked by Islam with an assist from an embattled American president.
  For a better, albeit distressing, understanding of the mess in the Balkans and especially Croatia, read the review on the Ustashi. http://www.frie-ytringer.com/2010/07/11/15-ar-siden-den-verste-forbrytelsen-i-europa-etter-2-verdenskrig/comment-page-1/#comment-27229

 • Et regulert marked for narkotika kombinert med harde straffer mot ulovlig salg ville slå bena under de kriminelle fordi inntjeningen deres ville stupe mens kostnaddene ville gå i taket.

  http://www.facebook.com/group.php?gid=137740436246121

 • Når det kommer til New World Order og Illuminati og slikt, må jeg ærlig innrømme at jeg er av de skeptiske – dette selv om jeg ikke er i tvil om at det foregår verdensomspennende politiske spill som ikke er interessert i medias søkelys.
  Hva angår Norges narkotikaproblem, så skal det sies at vi ikke er på verdenstoppen – heldig vis.
  Vi er dog ikke langt etter, noe som ikke er like heldig.
  En sak jeg finner interessant og relevant å tenke på i denne sammenhengen, er legalisering – og da først og fremst Cannabis.
  Til å begynne med vil jeg presisere at jeg ikke har skjulte motiver bak dette innlegget, basert på egne ønsker om å kunne ruse meg i tide og utide, da jeg ikke bruker cannabis – og det primært fordi det er ulovlig og fordi jeg trives godt i nøktern tilstand.
  Jeg vil også bemerke at jeg i alle år, frem til nyere tid, har vært motstander av narkotiske stoffer, også cannabis, helt frem til jeg leste statistikker og vitenskapelige publikasjoner fra anerkjente tidsskrifter som for eksempel The Lancet.

  Cannabis (hasj/marijuana), er et rusmiddel de aller fleste vet om, men også et rusmiddel som har pådratt seg et ufortjent dårlig rykte.
  Per i dag er cannabis det desidert mest utbredte ulovlige rusmiddelet i Norge og verden generelt.
  Bare i Norge har ca. 34 % prøvd cannabis eller bruker det regelmessig. I Oslo alene viser statistikken, som stod i diverse riksmedier for litt siden, 41 %.

  Jeg vil først og fremst presisere at jeg ikke forsøker å bagatellisere cannabis, for det er uten tvil potensial for skader ved bruk av det, men Cannabis har siden 30/40-tallet blitt fremstilt som et sterkt vanedannende stoff, med en rus som garantert medbringer et inferno av bivirkninger som bl.a. hallusinasjoner, voldelighet og ymse psykopatiske tendenser. Ifølge nyere internasjonal forskning er ikke dette tilfellet.
  Det er påvist at man under cannabisrus gjerne føler en mild opprømthet, lykke, glede og/eller trivsel.
  http://www.hnrc.ucsd.edu/publications_pdf/348art2003.pdf
  – En kontrast til den norske flatfylla med slagsmål, sykehusopphold/utgifter og utgifter for lovvesenet som må bruke utallige timer på å hanskes med gemyttene, avhør og rettsaker.

  Når det kommer til eventuelle skadevirkninger/negative rusopplevelser, er det registrert tilfeller hvor brukere har fått angst, panikk eller paranoia-lignende symptomer, som antas å skyldes brukerens humør/sinnsstemning.
  Det påstås også at det kan forårsake schizofreni, men siden forbudet mot cannabis kom i 1965 og til i dag, har det ikke blitt en merkbar økning blandt befolkningen, tross større utbredthet. Studier tyder på at sammenhengen kan være kasual.
  http://www.bmj.com/cgi/content/abstract/325/7374/1199?ijkey=09ff6b6b27917b51773d1a596fca49e5894db92f&keytype2=tf_ipsecsha

  Grunnen til at jeg er positiv til en legalisering er den at statistikken tyder på mindre misbruk av de sterkere narkotiske stoffene som for eksempel heroin, kokain og amfetamin.
  Om man ser til Nederland, kan man i European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addictions (EMCDDA) rapporter at de, sammen med Tyskland, som for øvrig er det landet med nest mest cannabisforbruk, at de ligger nederst på lista over misbruk av tyngre stoffer: ”Tyskland og Nederland ligger nederst på skalaen, med to til tre rusmisbrukere per 1 000” – altså misbrukere av tyngre stoffer.
  Man kan også se at Nederlands prosentandel av misbrukere som søker hjelp har økt: ” Det er identifisert felles trender for antallet nye klienter som søker behandling […]Nederland (fra 14,7 % i 1994 til 23,2 %) – denne statistikken er fra 1999, men lite tyder på at de etter den tid har opplevd en negativ trend.
  http://www.emcdda.europa.eu/publications/monographs/cannabis

  I Portugal har de tatt det hele et par steg lengre.
  I 2006 avkriminaliserte Portugal alle narkotiske stoffer, noe som på fire år har ført til en reduksjon på alle positive punkter:
  ”The Cato paper reports that between 2001 and 2006 in Portugal, rates of lifetime use of any illegal drug among seventh through ninth graders fell from 14.1% to 10.6%; drug use in older teens also declined. Lifetime heroin use among 16-to-18-year-olds fell from 2.5% to 1.8% (although there was a slight increase in marijuana use in that age group). New HIV infections in drug users fell by 17% between 1999 and 2003, and deaths related to heroin and similar drugs were cut by more than half. In addition, the number of people on methadone and buprenorphine treatment for drug addiction rose to 14,877 from 6,040, after decriminalization, and money saved on enforcement allowed for increased funding of drug-free treatment as well.”
  http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1893946,00.html
  – Personlig er jeg noe skeptisk på en full legalisering av ALLE narkotiske stoffer.

  Av andre ringvirkninger som vil følge en legalisering av cannabis, tyder all sunn fornuft og rasjonell tankegang på at det ved legalisering og lovlige utsalgssteder av cannabis vil medbringe en rekke positive konsekvenser.

  Et av de mest velkjente og brukte motargumentene for en legalisering av cannabis er ”hasj fører til heroin”. Denne tesen har blitt tilbakevist gang på gang, men jeg tror den er sann – men kun til en viss grad.
  Det farlige med bruk av cannabis i dag er det faktum at du må kjøpe det ulovlig. Aller mest sannsynlig kjøper du hasj hos en langer, en langer som sitter på relativt store kvantum av andre, sterkere stoffer. Siden avhengighetsfaktoren på cannabis er merkbart lavere enn de sterkere stoffene på det illegale markedet og prisen er lavere, er det selvsagt ikke like lønnsomt for langeren å selge en person litt cannabis en gang i blant, og han vil derfor forsøke å få deg på sterkere stoffer.
  Den varianten av cannabis som selges mest i Norge er Hasj. Hasj er kort forklart knust og komprimert cannabis, som fås kjøpt i form av harde klumper.
  Mange langere og bakmenn har utviklet en ganske utspekulert metode på å få hasjrøykere til å gå over på sterkere (og mer lønnsomme) stoffer ved å pensle hasjen med andre stoffer som heroin og amfetamin, for så å selge det til uvitende hasjkunder. Når de da røyker dette vil de etter hvert bli mer lysten på andre stoffer.

  Ved et kontrollert og lovlig utsalgssted for cannabis vil dette enkelt unngås, og misbruket av sterkere – og farligere – stoffer synke.
  Det faktum at cannabis i dag sitter i samme bås som heroin hjelper heller ikke stort. Selvsagt finnes det de som trekker den slutning at siden det går greit for den personen å ruse seg på cannabis, som er narkotika, så må det vel gå greit å ruse seg på annen narkotika også.
  Med tanke det høye forbruket og derav massive salget av rusmiddelet, vil en legalisering også føre til store økonomiske tap for de organiserte kriminelle nettverkene som i dag hover inn svarte penger på distribusjonen av stoffet.
  Ved å miste så å si hele markedet, vil deres finansielle styrke til å drive annen kriminell aktivitet svekkes, da også smugling av andre stoffer.
  En legalisering av cannabis vil frigjøre store ressurser for politiet, slik at de kan fokusere mer på å stoppe kriminelle ligaer og tunge narkotiske stoffer.

  En parallell som er enkel å trekke i denne sammenhengen er forbudet mot alkohol i USA fra 1920 til 1933, som man i utallige gangsterfilmer kan se at ikke hadde de positive konsekvensene som man først trodde. ”The Prohibition” medførte store kriminelle miljøer som livnærte seg på å smugle alkohol inn i landet for så å selge det. Dette brakte med seg store gjengkriger og dødsstatistikker deretter. Det eneste positive dette genererte var en ny type spillefilmer for Hollywood å produsere.