Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Norge kan bli oversvømt av asylsøkere

garfors3Ønsker Storberget flere asylsøkere? «Det kan man jo tro etter å ha hørt nyhetene onsdag morgen. Og ikke minst diskusjonen på Dagsnytt 18, samme kveld,» skriver vår skribent Amund Garfors.  Den såkalte Dublinavtalen er i ferd med å bli oppløst. Denne avtalen sier at en asylsøker er forpliktet til å søke asyl i det første landet han kommer til. Ankommer han med båt over Middelhavet og havner i Spania, er det der han skal melde seg for politiet og søke asyl. Drar han videre og havner i Norge kan vi avslå søknaden og sende ham tilbake til Spania.  Blir ikke det lenger mulig, kan Norge få et stort problem. Dene problemstillingen kommenteres av Amund Garfors i denne artikkelen:

  En blir bare oppgitt og nokså forferdet av de ”politiske korrekte” sin tankegang. Når en hører Justisminister Knut Storberget og Petter Eide i Norsk Folkehjelp, som nå har kakket seg sammen med de mest naive venstrekreftene – slike som f.eks frøken Grande i Venstre. Ja, da må en nesten bare gi seg over.. . Hovedbudskapet fra disse nokså fjerne og naive er ikke til å tro! For de kjemper om å få Norge ned på samme nivå – som der disse asylsøkerne hører hjemme. De mener også at det er en menneskerett å søke asyl -hvor som helst på det europeiske kontinent.  Men helst burde de komme til Norge, forsto jeg…

Saken er den at en europeisk avtale som har sikret en rekordhøy retur av asylsøkere UT av Norge, den kan nå bryte sammen på grunn av finanskrisen i Europa. Og nå mener Storberget at resultatet av dette kan bli en kraftig økning av asyltilstrømningen til Norge. På nyhetene kunne han fortelle oss at vi kan få en 3-dobbling, ja kanskje en 4-dobbling av asylsøkere til Norge! Og som vil bringe oss i en situasjon som vi ALDRI har vært i nærheten av, som han sa.  Mens vi i første halvår i år sendte ut rekordmange asylsøkere med tvang, så kan dette ta en brå stopp nå, og føre til det motsatte…

For nå frykter Storberget at den såkalte Dublin-avtalen skal bryte sammen, grunnet Hellas sin økonomiske kollaps, og hvor de ikke har mulighet til å behandle asylsøkere.  Dette applauderes selvfølgelig av rabulisten, anarkisten og kommunisten i Norsk Folkehjelp, Petter Eide, som på radio sa at han håpet denne Dublin-avtalen ville klappe sammen, og samtidig henstilte han til Storberget om umiddelbar stopp i utsendelsen av asylsøkere med avslag om opphold i Norge! Hvor frekk kan egentlig denne fyren bli? Denne mannen som arbeider iherdig for å ødelegge vårt fedreland, og som i alle fall ikke hjelper nordmenn, slik en skulle tro denne organisasjonen hans skulle bistå med?

Og nå har altså disse to, Storberget og Eide tatt initiativ til at de nordiske land skal presse EU for å få fortgang i arbeidet for en ny og bedre avtale, som han sa.  Slik at opptil 80.000 asylsøkere kan strømme inn i Norge årlig!!! Storberget som mener at han har altfor lite å gjøre, og glemmer at landet ligger allerede åpen for rov og ran, og at tusenvis av asylsøkere allerede livnærer seg med kriminalitet i Norge, han vil ha fortgang i dette.  For han ser ikke skogen for bare trær!  Nå sier han at vi trenger en større grad av ansvarsfordeling i Europa – for trolig mener han at galskapen ikke er kommet langt nok?  Mens Petter Eide følger opp, og sier at en ny avtale må på plass, for å sikre større likebehandling av asylsøkere som skal inn i Europa! Ja, disse guttene, de jobber virkelig for vår egen undergang . Ingen tvil om det…

Det ser nå ut som  om Norge skal bli et fristed for all verdens ettersøkte. Her kan de komme og leve fredelig, få seg ei god trygd, bolig og mat – alt betalt over nordmenns skatteseddel.   Men det slike som Eide og Storberget ikke forstår, eller vil forstå – det er hva som vil skje den dagen resursene til dette ikke lenger henger med!  Kanskje vil de da falle tilbake til sin gamle levemåte?  I alle fall spiller disse venstrekreftene et høyt spill med landet vårt. Og hva skrev ikke Per Sivle i sitt vakre dikt Svolder:   ”For stødt der Nordmenn lyt vera med, når Noregs merke skal hoggast ned”!

11 comments to Norge kan bli oversvømt av asylsøkere

 • Vidar

  Dublin-avtalen ER i realiteten allerede brutt sammen! For selvsagt har ikke land som Hellas verken raad eller vilje til aa sponse innvandrende UTLENDINGER naar landet har mer enn nok aa slite med for aa sikre EGNE borgere det helt noedvendige! Men hvis en skal utarbeide en «ny» avtale, basert paa realitetene i speswielt sor-Europa, maa en jo forst og fremst revidere SCHENGEN-avtalen! Det maa bli en braaslutt paa at utlendinger, saa snart de bare har kommet seg inn i Europa, kan bevege seg fritt over landegrensene! Europa ER ingen «union», Europa bestaar faktisk fortsatt av SELVSTENDIGE NASJONER! Og selvstendige nasjoner har full rett til selv aa kontrollere og bestemme hvem som skal faa passere inn i landet!
  Norge boer snarest ha en folkeavstemming om vi fortsatt skal ha aapne grenser for alskens «flyktninger» – med og uten id-papirer… Og regjeringa boer umiddelbart – og i forkant av folkeavstgemminga – utarbeide konsekvensanalyser basert paa forskjellige scenarier/antall flyktninger vi skal ta imot.
  Dagens praksis; vidaapne grenser og NULL planlegging, er totalt baade uansvarlig og uakseptabelt!

 • Kalle Fjøslykt

  Det går vel som «kvinnen fra Valdres» spådde på 60-tallet:

  -Folk fra de fattige landene strømmer til Europa.

  -De blir mange, og vi begynner å behandle dem dårlig.

  -Det blir etniske konflikter og etter hvert en kort krig.

  -Mange rike land blir ubeboelige pga forurensning av luft, jord og vann. (Atomkrig?)

  -Vi flykter til fattige land, men blir behandlet svært dårlig der.

 • Gard

  Vel det stemmer jo dette bare se på Oslo idag i motsetning til hvordan det var for 10år siden Karl johan er fylt av prostituerte og nedenfor egertorget vanker det rekker av kriminelle narkomane.
  Jeg tror dette ligger også i vår Schengen avtale vi slipper jo inn all slags pakk fra eu som raner og plyndrer landet vårt fordi vi har lave straffer.

  http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704532204575397543634034112.html?mod=WSJ_hp_us_mostpop_read

  Linken ovenfor viser hvorfor kriminelle , Dop dealere , og hvit vaskere foretrekker euro hovedsaklig.

  • Vidar

   Naa var det vel plenty av baade horer og junkier paa Karl Johan ogsaa for 10 aar siden…? Men antall «illegale utlendinger» har oekt, ikke minst som prostituerte og som dop-selgere!
   Artig dette med Euroen… SELVSASGT er STOOORE sedler populaere blant kriminelle! Og de fortsatt UTROLIG naive, norske politikere prater altsaa om aa droppe den norske 1000-lappen – mens de samtidig snakker om aa aapne for aa bruke EURO som lovlig betalingsmiddel ogsaa i Norge!!!!
   Nei. ENTEN faar vi stupe ut i EU og la oss drukne og oedelegges i ubegrensa «multikulturalisme», ukontrollerbar internasjonal kriminalitet og like ukontrollerbar masse-innvandring, ELLER vi faar prioritere aa ta vare paa VAART land, NORGE, og melde oss UT av Schengen, BRYTE en del internasjonale avtaler og «konvensjoner», innfoere skikkelig grensekontroll – og ihvertfall PROEVE aa beholde Norge norsk!

 • politisk U

  Dessverre Amund vi er oversvømt av såkalte asylsøkere, 99% av de er innvandrere. Dublinavtalen har aldri blitt oppfylt, knapt nok delvis. Dersom avtalen var blitt oppfylt, da ville det ikke være mulig for intrengere fra Afrika og søke asyl i Norge, vi har som kjent ingen direkte flyforbindelse med Afrika. Land som skulle være bundet av Dublinavtalen slipper inntrengerne inn for at de skal søke i asyl i Norge, noe de også i de fleste tilfeller får. De som ikke får innvilget oppholdstillatelse får allivel bli, det er virkeligheten.
  Media (propagandaaperatet) oppslag når noen meget få blir sendt ut for noen dager er rent spill for galleriet.

 • old sailor

  Ja du Politisk U, jeg tror alt bare er et spill fra fra galleriet. Det hele er juks og bedrag, og våre egne såkalte myndigheter står bak dette falskspillet. Hvorfor åpnet de opp for Schengen? Det eneste det har ført til er kaos, kriminalitet og korrupsjon. Jeg tror egentlig de ville ha et kaos innafor europas grenser, slik at de senere kan innføre et diktatur.

  Hvordan kan de ha seg at papirløse mennesker fyller flyplasser og fly, uten å bli avvist? Vi vanlige reisende blir kontrollert på alle mulige måter, og vi kommer ikke engang ombord på et innenlandsfly uten å vise fram vårt pass!
  Derimot kommer asylsøkere uten papirer veltende ut av fly på Gardermoen. Hvem har sluppet dem ombord uten papirer og pass? ER det mulig å få vite hvem som står bak denne innførsel? Hvorfor kommer de ombord uten pass? Eller har de papirene iorden ved ombordstigning, og spisert de opp helle kaser dem i dass på tur mot Norge?
  Hvorfor får ikke flyselskapene klar beskjed om at det er DERES problem dersom de kommer med mennesker uten papirer? Da er jeg 100% sikker på at de hadde fått en fotostatkopimaskin på plass fortere enn svint, og tatt kopi av hvert eneste pass av dem som går ombord.

  Nei, jeg lar meg ikke lenger lure av våre myndigheter. De ønsker nemlig disse asylsøkerne til hele Europa. For en må først lage kaos før man kan innføre diktaturet, og derfor!

  • Vidar

   Det er da ikke SAA lenge siden det het at flyselskapene var ansvarlig for at passasjerene hadde papira i orden, og at de var ansvarlige hvis ssaa IKKE var tilfellet. Naar forsvant den regelen…?
   Og selvsagt har asylsoekerne ID-papirer naar de gaar ombord i et fly i Europa! Derfor er det helt korrekt aa hevde at SAMTLIGE id-loese «asylsoekere» som kommer til Norge med fly, er KRIMINELLE! For det ER kriminelt aa oedelegge id-papirer paa flyet, og det ER kriminelt aa juge for norske myndigheter og hevde at de ikke HAR papirer!
   Dersom regelen om at FLYSELSKAPENE er ansvarlige for retur av id-loese passasjerer, blei gjeninnfoert, ville mye vaere vunnet. Deretter maa selvsagt Norge snarest mulig UT AV SCHENGEN! Og er vi foerst ute av Schengen, er det faktisk Sverige og Finland som faar hovedansvaret for kontrollen langs norske-grensa! Faar satse paa at de ikke bare vil kontrollere INNgaaende trafikk…;-)
   Vi skal fortsatt la folk soeke om asyl i Norge. Vi skal fortsatt respektere «asyl-instituttet». Men det er ikke vaart ansvar aa transportere all verdens asylsoekere fysisk TILL NORGE! Da kunne vi jo likegodt sette opp charter-fly mellom ethvert fattig eller krigsherja land, og Oslo Lufthavn Gardermoen!

 • Kurt Guldvik

  Norge styres i dag av udugelige folk,som bedriver et gedigent landssvik.Hvor lenge skal man la disse ødeleggende individene få herje fritt med sin ondskap mot egen befolkning.Hver uke kommer det et eller annet tøv,som man får nærmest mavesår av.De aller fleste av de etablerte partier bedriver en politikk som er svært skadelig for fremtidens Norge.Flere politikkere har tatt seg friheter som burde få alvorlige konsekvenser for dem,og deres medsvikere.

 • benjamin jensen

  For disse handler det om bygge bro for sine personlige kontakter i utlandet.Gjøre seg populær på destruksjon.Det vil ihvertfall øke populæriteten til Frp og Vidar kleppe,når mann ser hvor det vil bære.Det artige er jo alle de private aktørene som tjener seg rike på asylsøkerne/innvandrerne med en elendig tjeneste.Frp sitt forslag med og ha internatet i utlandet hadde faktisk løst mye.Det kunne også ha blitt brukt som ett organ for og følge bistands penger,med tanke på korrupsjon.Og at det hadde skapt arbeidsplasser til lokalbefolkning som trengs sårt.Men mann velger og gi tjenesten til sleipe nordmenn istedenfor.Vi har rett og slett bare en regjering som tror at ting retter seg hvis vi bare gjør noen feil til.Kompensasjonen til økt kriminalitet vil jo bli noen hundre flere politiskole plasser,men det hjelper jo lite når stasjonene blir nedbemannett og sentraliseringen gir utrykningstid på 1 time i gode tilfeller.Vi har vært veldig flinke til ikke gå i hollandske syken,der lærte vi av andres feil,men her er mann både døv og blind,og vil ikke lære før man er lam.Og foresten så er jeg heller ikke tilhenger av konsulentjenester for og velge konsulentjeneste.

 • XAXAXA

  Yeeeee!!! Da kan norge få seg en «Kosovo» :):):) !!! Glad at jeg stemte AP sist 😛

 • Norge kan bli oversvømt av asylsøkere | Jan Simonsens blogg…

  Here at World Spinner we are debating the same thing……