Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tybring-Gjedde får støttegruppe på Facebook.

Tybring_Gjedde-150x150”Vi som støtter kronikken til Christian Tybring Gjedde” heter en rykende fersk Facebook-gruppe, opprettet for å forsvare Fremskrittspartipolitikeren mot usaklig kritikk etter hans kronikk i aftenposten, der han tar et oppgjør med enkelte sider av ”det flerkulturelle samfunn”.”Dette er ikke en gruppe som er ment for at ekstremister skal få utløp for sine tanker, ei heller ment som et fremmedfientlig fora. Det oppfordres til konstruktiv debatt,” skriver administratoren, som heter Magne Eriksen.

Behovet for gruppen begrunnes slik:

”Det et er litt morsomt å se folk gå bananas fordi noen tør å si fra når de har fått nok. Å si fra er en del av ytringsfriheten. Hvis vi avstår fra frie ytringer, av såkalt respekt for andres politiske og/eller religiøse holdninger, har vi allerede trådt ett skritt tilbake, i forhold til ytringsfriheten.

Det er på høy tid at noen reiser seg opp å sier at nok er nok! Nå får vi bare håpe at Tybring-Gjedde fortsetter å stille spørsmålstegn ved delikate spørsmål på vegne av majoriteten av folket, som andre politikere ikke tør å snakke åpenhjertet om. Til info har han selv sagt at han ikke er i mot innvandring, som godt er, men at den strømmen som vi nå ser er ute av kontroll. Det er derfor trist at så mange tror at Tybring-Gjedde og hans partifeller konsekvent er i mot innvandring. Denne vrangforestillingen skyldes medias negative vinkling på alle saker de tar opp vedrørende utspill fra høyresiden (spesielt Frp) hva angår innvandring- og integrerings politikk.

Det virker også som om kritikerne mener at alle andre har sin fulle rett til å forsvare og kjempe for sitt land, flagg og sine normer og regler, men når vi her i Norge gjør det, så er vi fremmedfientlige, mindrevitende, rasister, intolerante og hovmodig. Forstå det den som kan. »

Her kan du lese kronikken som gruppens medlemmer gir sin tilslutning til.

VG: Sp-topp inn i kronikkdebatten

4 comments to Tybring-Gjedde får støttegruppe på Facebook.

Legg inn en kommentar