Søk

Kategorier

september 2010
M T O T F L S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jøder og kristne bør holde sammen mot islamiseringen

Bjarne_DahlVår skribent Bjarne Dahl, som var aktiv i motstandsarbeidet mot nazistene under krigen, er overrasket over at Det jødiske sentralrådet i Tyskland kritiserer Tysklands fremst antiislamister. ”Jødene om noen folkegruppe skulle velge vår side i denne striden, siden de så klart er blinket ut som slaktoffer i muhammedanernes oppskriftshefte på en ny verdensorden, og allerede er daglig offer for muhammedanernes hat og drapslyst,” mener han, og har skrevet denne kommentaren til den tyske debatten:

”Jeg er en svoren tilhenger av staten Israel, og en stor beundrer av jødefolkets mangslungne historie.

Men enkelte ganger har jeg problemer med å følge deres tankebaner. På bakgrunn av historien er det forståelig at jøder i og utenfor Tyskland er váre for nasjonalistiske ytringer i landet, og har lett for å rope ulv når tyske enkeltmennesker eller grupper ytrer ønsker om etter hvert og i større grad bli herrer i eget hus. Men talsmenn for tyske jøder har tiltatt seg om ikke vetorett over tysk innenrikspolitikk så i alle fall rett til å skrike sine protester, og mane frem fortidens spøkelser i tide og etter manges mening utide. Det vekker blandede følelser blant flertallsbefolkningen.
 
Som nå senest ved utgivelsen av Thilo Sarrazins nye bok om en mulig avskaffelse av tyskernes eldgamle fedreland. Forfatteren, som med sin utdannelse og sin karriere knapt kan avfeies som politisk og samfunnsøkonomisk lettvekter, hevder med tyngde at invasjonen av millioner muhammedanere truer det tyske samfunnet og det øvrige Europa, og at fortsatt innvandring vil bli vår undergang.
 
Saken er dødsens alvorlig, og debatten raser i mediene og ute blant folket. Det forekommer naturlig at jødene om noen folkegruppe skulle velge vår side i denne striden, siden de så klart er blinket ut som slaktoffer i muhammedanernes oppskriftshefte på en ny verdensorden, og allerede er daglig offer for muhammedanernes hat og drapslyst. Allikevel, eller kanskje nettopp derfor, går Det jødiske Sentralrådet i Tyskland ut med kritikk og krav om sanksjoner mot den som vil verge dem og oss mot islam og dens blodtørstige disipler. Er det et forsøk på ”appeasement”, en politikk som heldigvis ikke praktiseres av lederne i jødenes hjemland.
 
Det bringer likevel i erindring jødenes situasjon under okkupasjonen av Spania og Portugal. De hjalp det muslimske herrefolket til å undertvinge befolkningen i hærtatte områder, og opparbeidet et ustyrlig hat ettersom hundreårene gikk. Da inntrengerne tilslutt var blitt nedkjempet, ble jødene rammet av folkets hevn: i tusenvis ble de levende brent, titusener ble drevet i landflyktighet, og århundrer gikk før de ble gitt ny adgang til spansk jord.
 
Jeg har ingen innflytelse på andre lands politikk, og minst av alt på mitt eget lands veivalg, men jeg tror tyske jøder bør innrømme sine tyske landsmenn samme rett til å forsvare sitt land og sitt folk som jødene har til å verge sitt land. Vi er i samme båt, fienden er den samme, og vår skjebne likeså om vi ikke står sammen.”

4 comments to Jøder og kristne bør holde sammen mot islamiseringen

 • Ethr

  Vil ikke kommentere innlegget for det er masse som er ikke sant.Men jeg har mer viktig beskjed synes jeg.

  Vet egentlig ikke hvordan kristne, jøder og vesten generelt vil komme nærmere muslimer med slik hat!
  I vesten hevder folk at de vil «hjelpe/forandre» muslimer.Hvordan kan muslimer forstå dere på denne måten?Om jeg skulle ønske at en person skal forandre seg, hva slags metoder ville jeg brukt?
  Hvis jeg vil at en kristen bli muslim, skal jeg brenne biblen foran han/hun?Skal jeg si at jesus er dust? Vil han/hun høre mer på meg tro?

  Jeg mener istedenfor å brenne koranen,tegne muhammed som gris etc.. å lage filmer som viser hvordan muslimer og kristne/jøder kan leve sammen, forstå hverandre bedre osv..ville hjulpet mye.

  Ingen når noe med trusler,kriger og fornærmelser! Ihvertfall ikke langsiktig.

  Fortsetter vesten på denne måten så vil muslimer bli mer og mer rasende.

  La oss begynne med deg Simonsen. Du henter enhver artikkel om personer som kritiserer islam og legger det ut på nett. Hvis ikke du finner en så lager du en selv!

  Du har laget en artikkel med overskriften»Godt nytt år, Israel». Hvorfor lager ikke du en slik om islam? Hvorfor ikke vise islamisk positiv side.
  Jeg er sikker på om du hadde spurt en her på din blogg hvilke positive sider har islam?Han/hun ville sikkert bare le av spm, fordi folk er ikke vant å høre noe positivt om islam her på bloggen!

 • Kjære Ethr. Dagens verden er dessverre slik at de brutale overgrepene mot menneskerettighetene først og fremst skjer i muslimske land, og ikke i Israel eller kristne land. Dessuten har fundamentalistiske islamister helt andre og langt farligere og voldelige holdninger enn andre innbyggere i vestlige land. Det er her trusselen mot vår sivilisasjoner kommer ifra, og det er derfor radikal islam det er nødvendig for menneskerettighetsforkjempere å advare imot.
  Jeg vet ikke om det finnes positive sider ved islam som kan trekkes frem, men jeg har ingen problemer med å trekke frem positive sider ved den kulturen mange muslimer praktiserer både her i Norge og i deres egne land, og jeg respekterer selvsagt deres rett til å tro på sin religion. Jeg har selv to ganger oppholdt meg i muslimsk område på Vestbredden under ramadan, og har da fulgt fasten for å vise respekt for mine venners kultur, selv om de på ingen måte forlangte eller forventet det av meg.
  Familiesamholdet, respekten for eldre, og evnen og viljen til å ta vare på hverandre i familierelasjoner kan nok vi i Norge lære noe av. Dessuten er jeg glad i andre kulturers ofte spennende mattradisjoner. Mange muslimer jeg kjenner er også åpne og gjestfrie, både muslimer som bor her i landet, og i de palestinske områdene.
  Men det er jo alltid det negative det er grunn til å advare mot. Derfor blir det dominerende i mediene og på denne bloggen.

 • Anonym

  Christians, Jews, Hindus, Buddhists, Athiests and other non-Muslim “Infidels” should really think about joining forces instead of getting on their knees like young girls begging not to be gang raped!

 • Anonym

  “Jews praying at the Western Wall* is sin and filth” The Palestinian(peace partner?)Authority has publicly labeled Jewish worship at the Western Wall* to be “sin and filth” in a television program broadcast in Arabic on Rosh HaShanah, the Jewish New Year. Israel National News The documentary was broadcast in Arabic on Fatah’s PA TV, run by the faction headed by PA Chairman Mahmoud Abbas, and it was translated by the PA media watchdog organization, Palestinian Media Watch . Abbas is participating Wednesday in a third round of direct talks with Israeli Prime Minister Binyamin Netanyahu. The talks are being personally supervised by U.S. Secretary of State Hillary Clinton and U.S. Special Mideast Envoy George Mitchell. The program, which was broadcast after the first round of talks in Washington two weeks ago, showed Jews praying at the Western Wall – Judaism’s holiest site, along with the rest of the Temple Mount area. As the camera panned the scene, the narrator explained, “They [Israelis] know for certain that our [Arab] roots are deeper than their false history. We, from the balcony of our homes, look out over [Islamic] holiness and on sin and filth [the Jews praying at the Western Wall].” Denial of the Jewish history in Jerusalem and the existence of the Holy Temples is a central component in the PA’s political ideology. One of the most important themes in the harangues of Islamic clerics in the PA is the libelous charge that Israel plans to destroy the Al Aqsa mosque, today perched atop the site where the First and Second Jewish Temples once stood. The clerics whip up Muslim worshippers into a frenzy during their Friday sermons, and they in turn direct their murderous rage at Israeli soldiers, policemen and civilians. In June, PA Mufti Sheikh Muhammad Hussein warned that Israel planned to implement “plans for Judaization of the Al-Buraq Wall (Western Wall), aimed at turning it into a center for the Jewish nation.” Hussein made the statement in an interview with the Arabic-language Al-Hayat Al-Jadida daily newspaper, linked to the Fatah-led PA government in Ramallah. *Western Wall (aka The Wailing Wall) is the western wall of an ancient courtyard and for that reason it is also referred to as “The Western Wall.” The Romans destroyed the Jewish Temple in 70 AD after the Jewish people revolted against Roman rule. The wall is the only remaining structure of the ancient Temple of Jerusalem. Inside the courtyard King Solomon’s glorious temple once stood. The temple was destroyed and rebuilt several times until only part of the western wall remained. The wall is just outside of the Temple Mount and is considered to be Judaism’s holiest site.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/139632
  httpv://www.youtube.com/watch?v=eeZwn8QVQEo&feature=player_embedded