Søk

Kategorier

september 2010
M T O T F L S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Minnestund over drapsofrene fra World Trade Center

World_Trade_CenterI morgen kl. 13 arrangerer organisasjonen SIAN (Stopp islamiseringen av Norge) en minnestund over ofrene for terroranslaget mot World Trade Center for 9.år siden, 11.september 2001. Under arrangementet utenfor den amerikanske ambassaden vil det også være taler av lederen for organisasjonen, Arne Tuvmyr, og lederen for den samarbeidende organisasjonen, Stopp islamiseringen av Europa, Anders Gravers. 

Arne Tuvmyr gikk nylig ut og forsvarte den amerikanske pastoren Terry Jones sin rett til å brenne Koranen, samtidig som han gjorde det klart at hans organisasjon ikke har noen planer om å benytte seg av den samme uttrykksformen.  ”Vi mener at å brenne Koranen ikke er veien å gå. Denne boken bør heller flyttes ned i bibliotekenes kjellere på linje med Mein Kampf ettersom Koranen beordrer krig mot alle vantro og massemord på ateister og folk som dyrker flere enn en gud,” sa han til Frie Ytringer for et par dager siden.

På dagen for massedrapene vil også SIANs amerikanske søsterorganisasjon, ”Stopp islamiseringen av Amerika,” arrangere en demonstrasjon ved Ground Zero i New York i protest mot planene om å bygge et islamsk kultursenter med innebygd moske like i nærheten av åstedet for islamistenes terroraksjon. Den nederlandske politikeren og islamkritikeren Geert Wilders vil være blant talerne under dette arrangementet.

Vi minnes ofrene:

httpv://www.youtube.com/watch?v=MVOPQyS5fD0

VG: Stiller ultimatum til New York imam

VG: Koranbåldemonstrant drept

VG: Truer verdensfreden

VG: Brenningen er utsatt

VG: Avlyser Koranbrenning

VG: De forsøker å skape hat

VG: Clinton fordømmer Koranbrenning

42 comments to Minnestund over drapsofrene fra World Trade Center

 • jawa

  kan ikke vi lage en minnestund for de sivile Afghaner og irakere som ble drept?

  og det at koranen sier at vi må drepe vantro er helt feil og misforståt.

  Koranen er en bok som overskrider gruppe mentalitet, og legger vekt på samhold og rettferdighet:

  Si: «O folk av Skriften (jøder og kristne), la oss komme til en felles forståelse mellom oss og mellom dere, at vi ikke tjener bortsett fra Gud, og ikke satt opp noe som helst med ham, og at ingen av oss tar hverandre som beskyttere ved siden av Gud. «Hvis de vender seg bort, så si:» vitner om at vi har levert. » [3:64]

  Og ikke krangle med folk i Skriften unntatt på beste måte, unntatt for de som er ugudelige blant dem, og si: «Vi tror på det som ble åpenbart til oss og i det som var åpenbart for deg, og vår Gud og dine Gud er den samme; til Ham vi sende inn. » [29:46]

  O menneskeheten, vi opprettet dere fra en mannlig og kvinnelig, og vi gjorde dere inn i nasjoner og stammer, at dere kan kjenne hverandre. Sikkert, den mest ærefulle blant dere i Guds øyne er den mest rettferdige. Gud er kunnskapsrik, Expert. [49:13]

  Hensynet til fred, rettferdighet og rettferdighet fremfor alt annet:

  O troende! Utmerker deg fast for rettferdighet, som vitner for skyld av Gud, selv (hvis dette kan gå) mot dere selv, eller foreldrene dine, eller dine pårørende … [4:135]

  … Hjelpe hverandre i rettferdighet og fromhet, men ikke hjelper hverandre i synd og ugudelighet …. [05:02]

  O troende! Utmerker deg fast for Gud, som vitner av hensyn til rettferdighet, og la ikke fiendskap av et folk få deg til å snu vekk fra rettferdighet. Gjøre rettferdighet, for det er beslektet med fromhet … [05:08]

  Hvis de kommer over forgjeves snakke, se bort fra de det og si: «For oss er våre handlinger, og for deg er dine handlinger. Fred være med dere. Vi søker ikke de uvitende.» [28:55]

  Gud forby deg ikke fra dem som ikke har kjempet dere på grunn av systemet, heller ikke drev du ut av deres hjem, at vi er vennlige og likt med dem. For Gud elsker rettferdige. [60:8]

  Og hvis de søker fred, så må du også søker det, og sette din lit til Gud. Han er den som hører, de kunnskapsrike. [8:61]

  Ikke lik er det gode og det dårlige svaret. Du skal ty til den som er bedre. Derfor, den som pleide å være din fiende kan bli din beste venn. [41:34]

  Til disse Vi gir dobbelt så mye belønning for at de har vært pasient. Og de mot onde med det gode, og fra våre bestemmelser til dem, gir de. [28:54]

  Til hver er en retning som han vil ta, så du skal rase mot gode gjerninger. Uansett hvor du måtte være, vil Gud gi deg alle sammen. Gud er i stand til alt. [2:148]

  Ta til pardoning, og bestille med det er godt, og la bare de uvitende seg. [7:199]

  Koranen sier, på ingen usikre vilkår, at det er ingen tvang i religionen:

  La det ikke være noen tvang i religionen: Truth skiller seg ut fra klare Feil: Den som avviser det onde og tror på Gud har grepet det mest sikker hånd-hold, som aldri bryter. Og Gud er hørsel, vite. [2:256]

  Og er det noen av dem som tror på det, og noen av dem tror ikke på det. Din Herre er bedre kjent med overtredere.
  Og hvis de nekte deg, så si: «Jeg har mine gjerninger, og du har dine handlinger. Du er uskyldige fra det jeg gjør, og jeg er uskyldig fra hva du gjør. »
  [10:40-41]

  Dette er en påminnelse, så la den som ønsker ta en bane til sin Herre. [73:19]

  Toleranse og respekt for andre trosretninger:

  De som tror, og de som er jødisk, og Sabiens, og nasareerne*; hver den som av dem tror på Gud og den ytterste dag og gjør gode gjerninger, så vil de ikke har noe å frykte vil heller ikke bearbeidet sorgen. [5:69 ]
  * Vanligvis oversatt som «kristne», men mer sannsynlig refererer til tilhengerne av Jesus fra Nasaret, dermed nasareerne.

  • Ethr

   @anynom(copy,paste guy)
   «Mohammed had to find more selling points besides virgins, young boys and plenty of water»

   Muhammed selger jomfruer? små gutter? Mye vann, hvor på ørkenen?

   Og en ting til vi muslimer tror mest på koran, så hadithene til bukhari så muslim hvis de ikke er imot det som står i koranen.
   Så når du henter fra tabari, og andre, sier jeg bare beklager…
   Denne gangen har du hentet fra koranen,
   MEN..

   Du nevner ikke hvorfor kom de versene?Hva var grunnen? Muslimer og spes. i arabia pleide å bli angrepet spes. av jøder pluss de vantro i områdene rundt medina.

   @ alle dere som siterer fra koranen!
   Dere må ikke bare sitere men også gi grunnen til de versene.

   • Anonym

    Based on the evidence as it is presented in the five earliest Islamic sources, one has to be ignorant of the facts, irrational, or immoral to be a Muslim! These conditions have led to your errant, ignorant, irrational, and immoral opinion regarding Islamic terrorism. Deluded by a deceitful, foolish, and demonic religion, you have become like Islam.
    The Koran says hundreds of times that Muslims are to follow Allah’s and His Messenger’s orders, and to follow Muhammad’s example. And Muhammad was a sexual pervert, a pedophile, a rapist, a polygamist, and an adulterer engaged in incest. He was a ruthless thug, an assassin, a mass murderer, slave trader, thief, con man, warmonger, and terrorist. He was the criminal. He was the aggressor. He was rotten to the core. If the Qur’an is the word of Allah, then the only place to find Muhammad’s orders is in the Hadith. Further, the only place Muhammad’s example is presented is in the Hadith. So, without the Hadith, the Koran’s repeated instructions are impossible to follow, making either the Koran ridiculous or the Hadith required. The Quran is senseless without the Hadith. It is a jumbled, out of order, and out of context rant. It’s a poor job of plagiarizing and little more.

 • jawa

  Misforståelse: Må være «muslim», eller du vil gå til helvete

  Bakgrunn: Enkelte mener at en person må være en muslim å gå inn paradis / himmelen, og hvis ikke, vil de gå til helvete når de dør.

  Koranen sier gjentatte ganger kriteriene for å lykkes som monoteisme, anerkjennelse av ansvarlighet og å være rettferdige:

  Sikkert de som tror, og de som er jøder, og nasareerne*, og Sabians, som tror på Gud og det siste dagen og gjør godt, skal de ha sin lønn fra deres Herre, og det er ingen frykt over dem, eller skal de sørger. [2:62]

  De som tror, og de som er jødisk, og Sabiens, og nasareerne*; hver den som av dem tror på Gud og den ytterste dag og gjør gode gjerninger, så vil de ikke har noe å frykte vil heller ikke bearbeidet sorgen. [5:69 ]
  * Vanligvis oversatt som «kristne», men mer sannsynlig refererer til tilhengerne av Jesus fra Nasaret, dermed nasareerne.

  Koranen sier også at det er noen av «folk av boken» (dvs. tilhengere av tidligere avsløringer) som er rettferdige og vil bli belønnet:

  Og hvis tilhengerne av boken hadde trodd og bevoktet (mot det onde) Vi vil absolutt ha dekket sine synder og Vi ville sikkert ha gjort dem inn hagene til lykke.
  Og hvis de hadde observert den taurat* og injeel* og det som ble åpenbart for dem fra deres Herre, ville de ha hatt lykke ovenfra og under dem, det er en fest av dem holder til moderat kurs, og (som for ) de fleste av dem, det onde er det som de gjør.
  [5:65-66]
  * Vanligvis oversatt som Toraen og Evangeliene hhv.

  De er ikke alle like, for tilhengerne av boken er det en oppreist part, de resitere Guds kommunikasjon i natt og de tilber (Ham).
  De tror på Gud og den siste dagen, og de formaner oss hva som er rett og forbyr det galt og de streve med hverandre i gode gjerninger. Dette er av de rettferdige.
  Og det gode de gjør, skal de ikke bli nektet det, og Gud vet de som er forethoughtful.
  [3:113-115]

 • jawa

  Misforståelse: Islam og Koranen fremmer kampene, krig og terrorisme

  Noen tror at islam, muslimer og Koranen fremme kampene, drap, krig og terrorisme, særlig på grunn av ulik tro, eller for å etablere muslimsk styre.

  Ideen om kampene personer bare på grunn av forskjell i tro finnes ikke i Koranen. Faktisk, advarer det om å anklage andre mennesker for å bli misforstått for å søke verdslige gevinster:

  O du som tror, hvis du går ut i Guds sak, skal du undersøke nøye. Og ikke si til dem som hilser dere med fred: «Du er ikke en troende!» Du søker forfengelighet denne verden, men med Gud er mange rikdom. Det er hvordan du var før, men Gud favoriserte deg, så undersøke nøye. Gud er ekspert over hva du gjør. » [4:94]

  O du som anerkjenner, la ikke et folk latterliggjøre andre mennesker, for de kan være bedre enn dem. Heller ikke skal noen kvinner latterliggjøre andre kvinner, for de kan være bedre enn dem. Du skal ikke spotte hverandre, eller ringe hverandre navn. Evil er virkelig den hjemfall til ondskap etter å oppnå anerkjennelse. Alle som ikke omvender seg, da er dette den overtredere. [49:11]

  Koranen sier klart og tydelig bekjempe dem som kjemper deg, ikke ikke-stridende eller sivile:

  Kamp i årsaken til Guds dem som kjemper dere, men ikke overskride grenser, for Gud elsker ikke aggressive. [2:190]

  Allah forbyr ikke, med hensyn til dem som slåss du ikke for (din) Tro heller ikke kjøre deg ut av deres hjem, fra håndtering vennlig og rettferdig med dem: for Allah elsker de som bare. [60:8]

  O troende! Utmerker seg fast for Gud, som vitner av hensyn til rettferdighet, og la ikke hatet mot et folk få deg til å snu vekk fra rettferdighet. Gjøre rettferdighet, for det er beslektet med fromhet … [05:08]

  Alle eksempler på kamper i Koranen er knyttet til selv-forsvar for seg selv eller i forsvar av andre som er klart undertrykte, som aldri blir aggressive, for eksempel

  Med unntak for de som kommer et folk mellom som du har en pakt, eller om de kommer til deg med en motvilje mot i brystet å kjempe deg eller å kjempe mot sine egne folk. Hadde Gud villet Han ville ha gitt dem styrke og de ville ha kjempet deg. Men hvis de trekke seg tilbake fra deg, og ikke kjempe deg, og de tilbyr deg fred, da Gud ikke gjør for deg en vei mot dem. [4:90]

  Og hvorfor skulle du ikke kjempe i årsaken til Gud og de svake og undertrykte blant menn, kvinner og barn som sier, «Vår Herre redde oss fra denne byen som folk er undertrykkerne. Og gi oss fra Deg, en beskytter. Og gi oss fra Deg, en hjelper » [4:75]

  Gjengjelde med ekvivalens:

  Og hvis du tar din tur, så gjengjelde med liknende som det som du var rammet, men hvis du er tålmodig, vil det sikkert være best for de som er tålmodig. [16:126]

  Hellighet i livet:

  På grunn av dette gjorde vi forskrive til Israels barn at den som dreper en sjel, med mindre det være for drap eller for korrupsjon i landet, er det som om han drepte alle mennesker, og den som holder den i live, er det som om han holdt i live alle mennesker, og sikkert Våre sendebud kom til dem med klare argumenter … [05:32]

  Hvis vi tar det over verset hensyn med Koranen er veldig sterk fordømmelse av undertrykkelse nedenfor, er det sikkert en gripende melding å reflektere over:

  … Undertrykkelse er verre enn mord … [2:191, 2:217]

  Selv under åpen krig, er troende beordret til å være barmhjertig og tilby beskyttelse på forespørsel:

  Og hvis noen fra polyteister søker din beskyttelse, så du kan beskytte ham slik at han kan høre ordet om Gud, deretter levere ham til hans sikkerhet / trygghet. Dette er fordi de er et folk som ikke vet. [09:06]

  Vekt på optisk for tilgivelse, fred og det som er godt / rettferdig:

  Men hvis fienden skråning mot fred, så du også skråning mot fred, og tillit til Allah, for han er en som hører og kjenner (alle ting). [8:61]

  Og de som, når brutto urettferdighet befalls dem, søker de rettferdighet. Det vederlag for en forbrytelse skal være dens ekvivalens, men den som tilgir og gjør rett, så hans belønning er på Gud. Han liker ikke den wrongdoers. Og for alle som krever handling etter å ha blitt gjort urett mot, er de ikke begår noen feil. Feilen er over dem som undertrykker folket, og de aggress i landet uten grunn. For disse vil være en smertefull hevn. Og for den som er tålmodig og tilgir, så det er en indikasjon på styrke. [42:39-43]

  Gud guider med den (Koranen) den som følger hans aksept, til veier til fred, og han bringer dem ut av mørket og inn i lyset av hans permisjon, og han leder dem til en Straight Path. [05:16]

  Den sanne tjenere beneficent er de som vandrer på jorden ydmykt, og når den uvitende de løse dem, sier de, «fred!» [25:63]

  Ikke lik er de gode og de dårlige respons. Du skal ty til den som er bedre. Derfor, den som pleide å være din fiende kan bli din beste venn. [41:34]

  Til disse Vi gir dobbelt så mye belønning for at de har vært pasient. Og de mot onde med det gode, og fra våre bestemmelser til dem, gir de. [28:54]

  Til hver er en retning som han vil ta, så du skal rase mot gode gjerninger. Uansett hvor du måtte være, vil Gud gi deg alle sammen. Gud er i stand til alt. [2:148]

  O du som tror, hvis du går ut i Guds sak, skal du undersøke nøye. Og ikke si til dem som hilser dere med fred: «Du er ikke en troende!» Du søker forfengelighet denne verden, men med Gud er mange rikdom. Det er hvordan du var før, men Gud favoriserte deg, så undersøke nøye. Gud er ekspert over hva du gjør. [4:94]

  • Anonym

   FROM THE KORAN ITSELF…»HEIL HITLER» Now Upgraded to «ALLAH AKBAR?» You may already know about this one: O ye who believe! Take not the Jews and the Christians for friends. [al-Ma’idah 5:51.11]
   But did you know that there are 123 verses in the Quran concerning fighting and killing for the cause of Allah? Here are but a few passages:
   -Muslims are encouraged to be wholly occupied (Sura 2:273) with fighting for Allah’s cause.
   – Allah will give «a far richer recompense to those who fight for him» (Sura 4:96).
   – Regarding infidels (unbelievers), they are the Muslim’s «inveterate enemies» (Sura 4:101). Muslims are to «arrest them, besiege them and lie in ambush everywhere» (Sura 9:5) for them. They are to «seize them and put them to death wherever you find them, kill them wherever you find them, seek out the enemies of Islam relentlessly» (Sura 4:90). «Fight them until Islam reigns supreme» (Sura 2:193). «Cut off their heads, and cut off the tips of their fingers» (Sura 8:12).
   – If a Muslim does not go to war, Allah will kill him (Sura 9:39). He is to be told, «the heat of war is fierce, but more fierce is the heat of Hell-fire» (Sura 9:81).
   – A Muslim must «fight for the cause of Allah with the devotion due to him» (Sura 22:78)
   – Muslims must make war on the infidels (unbelievers) who live around them (Sura 9:123).
   – Muslims are to be «ruthless to unbelievers» (Sura 48:29).
   – A Muslim should «enjoy the good things» he has gained by fighting (Sura 8:69).
   – A Muslim can kill any person he wishes if it be a «just cause» (Sura 6:152).
   – Allah loves those who «fight for his cause» (Sura 61:3).
   Anyone who fights against Allah or renounces Islam in favor of another religion shall be «put to death or crucified or have their hands and feet cut off alternative sides» (Sura 5:34).
   – Whoever changes his Islamic religion, kill him. Sahih Al-Bukhari (9:57)
   – Slay the idolaters wherever you find them, and take them captives and besiege them and lie in wait for them in every ambush. (Koran 9:5)
   – Take him and fetter him and expose him to hell fire. (Koran 69:30-37)
   – I will instill terror into the hearts of the unbelievers, Smite ye above their necks and smite all their finger tips of them. (Koran 8:12)
   – They should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides. (Koran 5:33)
   – Know that paradise is under the shades of swords. Sahih al-Bukhari Vol 4 p55
   And Speaking of Paradise… «There will be «gushing fountains» and everyone «shall recline on jeweled couches face to face, and there shall wait on them immortal youths with bowls and ewers and a cup of purest wine.» Suras (or chapters) 55 and 56 of the Quran. «Therein are bashful virgins whom neither man nor jinnee will have touched before … virgins as fair as corals and rubies,» sura 55. A few lines later, you might remind them of «virgins chaste and fair … they shall recline on green cushions and fine carpets.» «The smallest reward for the people of Paradise is an abode where there are 80,000 servants and 72 wives, over which stands a dome decorated with pearls, aquamarine, and ruby, as wide as the distance from Al-Jabiyyah [a Damascus suburb] to Sana’a.'» It will be the day, God willing, you spend with the women of paradise…Know that the gardens of paradise are waiting for you in all their beauty, and the women of paradise are waiting, calling out, «Come hither, friend of God.»

   • Anonym

    What makes a young Muslim man (or woman) strap a high explosive vest on his chest and blow himself to smithereens? Is it the so-called Israeli «occupation?» Is it his frustration? Is it the $25,000 the family receives for Jews successfully murdered? Or is it the Qu’ran [Koran] … the holy book of Islam! Years ago, the Prophet Mohammed cleverly devised a devilish scheme to bribe Arabs into committing hideous crimes by promising them materialistic things which they couldn’t obtain in the harsh desert. This Paradise contained six important items: beautiful virgins, young boys, water, wine, fruits and wealth.
    1. VIRGINS (HOURIS)
    Mohammed knew that sex would sell very well among the group of his lecherous followers who were motivated to fight battles by the promise of sex slaves and booty. Once the followers got to heaven, they could pleasure themselves with endless sexual encounters with ‘Houris’ (beautiful young virgins)… 72 virgins girls and 28 young pre-pubescent boys. Mohammed goes one step further and expands the promise of virgins to include a free sex market where there is no limit of the number of sexual partners. Women and young boys are on display as if in a fruit market where you can choose the desired ripeness. Allah is indeed merciful!
    Relevant verses from the Koran and quotes from the Hadiths:
    Koran 78:31
    As for the righteous, they shall surely triumph. Theirs shall be gardens and
    vineyards, and high-bosomed virgins for companions: a truly overflowing
    cup.
    Koran 37:40-48
    …They will sit with bashful, dark-eyed virgins, as chaste as the sheltered
    eggs of ostriches.
    Koran 44:51-55
    …Yes and We shall wed them to dark-eyed houris. (beautiful virgins)
    Koran 52:17-20
    …They shall recline on couches ranged in rows. To dark-eyed houris
    (virgins) we shall wed them…
    Koran 55:56-57
    In them will be bashful virgins neither man nor Jinn will have touched
    before. Then which of the favors of your Lord will you deny ?»
    Koran 55:57-58
    Virgins as fair as corals and rubies. Then which of the favors of your Lord
    will you deny ?»
    Koran 56:7-40
    …We created the houris (the beautiful women) and made them virgins, loving
    companions for those on the right hand.. »
    Koran 55:70-77
    «In each there shall be virgins chaste and fair… Dark eyed virgins
    sheltered in their tents whom neither man nor Jin will have touched before..

    • Anonym

     2. YOUNG BOYS
     Homosexuality was and is widely practiced in Islamic countries. To please
     the homosexuals among his followers he promised them pre-pubescent boys in
     Paradise.
     Below are relevant verses from the Koran and quotes from the Hadiths:
     Koran 52:24
     Round about them will serve, to them, boys (handsome) as pearls
     well-guarded.
     Koran 56:17
     Round about them will serve boys of perpetual freshness.
     Note: Famous poets in Arabia glorified homosexuality. Below is the poem, «Perfumed Garden» by Abu Nuwas:
     O the joy of sodomy!So now be sodomites, you Arabs. Turn not away from it–therein is wondrous pleasure.
     Take some coy lad with kiss-curls twisting on his temple and ride as he stands like some gazelle standing to her mate. A lad whom all can see girt with sword and belt not like your whore who has to go veiled. Make for smooth-faced boys and do your very best to mount them, for women are the mounts of the devils
     Koran 52.24
     And there shall wait on them [the Muslim men] young boys of their own, as fair as virgin pearls.»
     Koran 76.19
     They shall be attended by boys graced with eternal youth, who will seem like scattered pearls to the beholders.»

     • Anonym

      3. WATER
      One of the major problems in the desert of Arabia was shortage of pure water. Mohammed knew very well that to the Arabians, fresh water was an item of luxury. So promising them abundant pure water, river, fountains and springs in paradise would definitely lure them to murder, loot and plunder people of other religions in this life.
      Relevant verses from the Koran:
      Koran 13:35
      This is the paradise which the righteous have been promised: it is watered
      by running streams..
      Koran 3:198
      As for those that fear their Lord, theirs shall be gardens watered by
      running streams in which they will abide for ever, and a goodly welcome from
      God…
      Koran 3:136
      …These shall be rewarded with forgiveness from their Lord and with gardens
      watered by running streams, where they shall dwell forever. Blessed is the
      reward of those who do good works..
      Koran 15:45
      The righteous (will be) amid gardens and fountains (of clear flowing water)
      Koran 22:23
      As for those who have faith and who do good work, God will admit them to
      gardens watered by running streams..
      Koran 47:15
      Here is a Parable Of the Garden which the righteous are promised: In it
      are rivers of water incorruptible;
      Koran 55:50-51
      In them each will be two springs flowing free; Then which of the favors of
      your Lord will you deny ?
      Koran 55:66-67
      In them will be Two Springs pouring forth water in continuous abundance: Then
      which of the favours of your Lord will you deny ?
      Koran 44:51-55
      As for the righteous, they shall be lodged in peace together amidst gardens
      and fountains…
      Koran 56:7-40
      …They shall recline on couches raised on high in the shade of thornless
      Lote trees and talhs; amidst gushing water…

      • Anonym

       4.WINE
       Mohammed had to find more selling points besides virgins, young boys and plenty of water. What good would be of Paradise without rivers of wine for his followers? Wine was an extremely precious commodity in the dry deserts of Arabia where it was rare to find vineyards. Mohammed had a problem here- he had to include wine in his ‘Paradise-Package’ but how could he include it in the list when Allah had declared intoxicants as sinful. The only way to do this was to somehow claim that the wine in the promised Paradise was not intoxicating and therefore not sinful. Relevant verses from the Koran:
       Koran 47:15
       Here is a Parable of the Garden which the righteous are promised. In it
       are…rivers of wine…
       Koran 37:40-48
       But the true servants of God shall be well provided for,…they shall be
       served with goblet filled at a gushing fountain, white and delicious to
       those who drink it. It will neither dull their senses nor befuddle them.
       Koran 56:7-40
       They shall recline on jeweled couches face to face, and there shalt wait on
       them immortal youths with bowls and ewers and a cup of purest wine:
       Koran 83:23-26
       The righteous will surely dwell in bliss. Reclining upon soft couches they
       will gaze around them: and in their faces you shall mark the glow of joy.
       They shall be given a pure wine to drink, securely sealed, whose very dregs
       are musk…
       5. FRUITS
       So far Mohammed has presented a very appetizing picture of Paradise, but
       then it struck him that sex is no fun on an empty stomach. Besides that one
       needs lots of nutrition in order to have the energy to perform with so many
       Houris and young boys. The prophet was an expert on this subject having
       honoured every one of his numerous wives and mistresses with a nightly
       visitation on one single night. Besides the only fruits he had ever gotten
       to taste in this life was some dates and dry pomegranates. So heaven had to
       be furbished with an inexhaustible supply of every variety of fruits.
       Relevant verses from the Koran:
       Koran 13:35
       This is the paradise which the righteous have been promised.. eternal are
       its fruits, and eternal are its shades..
       Koran 37:40-48
       But the true servants of God shall be well provided for, feasting on fruit
       and honored in the gardens of delight…
       Koran 43:68-73
       …Such will be the garden of which ye are made heirs for your deeds. Ye
       shall have therein abundance of fruit, from which ye shall have
       satisfaction.
       Koran 47:15
       Here is a Parable Of the Garden which the righteous are promised: …In it
       are rivers of milk of which the taste never changes; rivers of wine, a joy
       to those who drink; And rivers of honey pure and clear. In it there are for
       them all kinds of fruits; And grace from their Lord..
       Koran 55:52-53
       In them there will be fruits of every kind, two and two. Then which of the
       favors of your Lord will you deny ?
       Koran 55:54-55
       …The fruit of the gardens will be near and easy to reach. Then which of
       the favors of your Lord will you deny ?
       Koran 55:68-69
       In them will be Fruits, And dates and pomegranates: Then which of the
       favors of your Lord will you deny ?
       Koran 44:51-55
       …Secure against all ills, they shall call for every kind of fruit..
       Koran 56:7-40
       They shall recline on jeweled couches face to face, and there shalt wait on
       them immortal youths with …fruits of their own choices and flesh of fowls
       that they relish..
       Koran 76:13-21
       …Reclining there upon soft couches, they shall feel neither the scorching
       heat nor the biting cold. Trees will spread their shade around them, and
       fruits will hang in clusters over them…

       • Anonym

        6. WEALTH
        Mohammed wanted to ensure that his followers would not be obsessed with
        ‘worldly things’ in this life. So he made sure that they have plenty of
        worldly things to pursue in heaven. The relevant verses from the Koran:
        Koran 22:23
        As for those who have faith and who do good work, God will admit them to
        gardens watered by running streams. They shall be decked with pearls and
        bracelets of gold, and arrayed in garments of silk.
        Koran 43:68-73
        Enter ye the Garden, Ye and your wives, in beauty and rejoicing. To them
        will be passed round, dishes and goblets of gold: there will be there all
        that soul could desire, all that the eyes could delight in: and ye shall
        abide there in..
        Koran 55:70-77
        ..They shall recline on green cushions and fine carpets. Then which of the
        favors of your Lord will you deny ?
        Koran 44:51-55
        As for the righteous, they shall be lodged in peace together amidst gardens
        and fountains, arrayed in rich silks and fine brocade…
        Koran 55:54-55
        They will recline on carpets, whose inner linings will be of rich brocade…
        Koran 56:7-40
        They shall recline on jeweled couches..
        Koran 76:13-21
        ..They shall be arrayed in garments of fine green silk and rich brocade, and
        adorned with bracelets of silver..
        Mohammed’s promise of an Islamic Paradise that glittered with the fulfillment of all sorts of worldly desires was nothing but a sinister ploy to recruit those who had no hope or expectation of ever getting these things in their «real» lives. Knowing that they are assured of such a Paradise simply because they follow Islam, Muslims can go around committing plunder, rape, looting, murder and, yes, even blowing themselves up! It is the picture of this «Paradise» that has motivated Muslims over the centuries to cut down people of other religions, to desecrate their places of worship and mistreat them in the name of Allah. Is this a «Religion of Peace» or is it «Madness!»

        • jawa

         kan jeg få kilden du henter disse informasjon fra?

         før du leser noe så bør du kjekke hvem som står bak den.

         • Anonym

          Can you read? *FROM THE KORAN ITSELF* (the «Bible» of Islam) was inspired by Mohammed. No one knows his last name because Mohammed could neither READ nor WRITE. But one thing is for certain. Whoever wrote this SICK collection of madness must have had his brain baking far too long in the hot desert sun of Arabia! The name «Mohammed means «Highly Praised» (or was he «Highly Crazed»).

          • jawa

           SVARE til at hvorfor Profet Muhammad (fvh) var analfabet finner du i BIBELEN OG GAMLE TESTAMENTET.

           PROPHET MUHAMMAD (pbuh) IN THE BIBLE

           Prophet Muhammad (pbuh) in the Old Testament:

           The Qur’an mentions in Surah Al-Araf chapter 7 verse 157:

           «Those who follow the Messenger, the unlettered Prophet, whom they find mentioned in their own (scriptures) in the law and the Gospel».

           1. MUHAMMAD (PBUH) PROPHESISED IN THE BOOK OF DEUTERONOMY:

           Almighty God speaks to Moses in Book of Deuteronomy chapter 18 verse 18:

           «I will raise them up a Prophet from among their brethren, like unto thee, and I will put my words in his mouth; and he shall speak unto them all that I shall command him.»

           The Christians say that this prophecy refers to Jesus (pbuh) because Jesus (pbuh) was like Moses (pbuh). Moses (pbuh) was a Jew, as well as Jesus (pbuh) was a Jew. Moses (pbuh) was a Prophet and Jesus (pbuh) was also a Prophet.

           If these two are the only criteria for this prophecy to be fulfilled, then all the Prophets of the Bible who came after
           Moses (pbuh) such as Solomon, Isaiah, Ezekiel, Daniel, Hosea, Joel, Malachi, John the Baptist, etc. (pbut) will
           fulfill this prophecy since all were Jews as well as prophets.

           However, it is Prophet Muhammad (pbuh) who is like Moses (pbuh):

           i) Both had a father and a mother, while Jesus (pbuh) was born miraculously without any male intervention.

           [Mathew 1:18 and Luke 1:35 and also Al-Qur’an 3:42-47]

           ii) Both were married and had children. Jesus (pbuh) according to the Bible did not marry nor had children.

           iii) Both died natural deaths. Jesus (pbuh) has been raised up alive. (4:157-158)

           Muhammad (pbuh) is from among the brethren of Moses (pbuh). Arabs are brethren of Jews. Abraham (pbuh) had two sons: Ishmail and Isaac (pbut). The Arabs are the descendants of Ishmail (pbuh) and the Jews are the descendants of Isaac (pbuh).

           Words in the mouth:

           Prophet Muhammad (pbuh) was unlettered and whatever revelations he received from Almighty God he repeated them verbatim.

           «I will raise them up a Prophet from among their brethren, like unto thee, and will put my words in his mouth; and he shall speak unto them all that I shall command him.»

           [Deuteronomy 18:18]

           iv) Both besides being Prophets were also kings i.e. they could inflict capital punishment. Jesus (pbuh) said, «My kingdom is not of this world.» (John 18:36).

           v) Both were accepted as Prophets by their people in their lifetime but Jesus (pbuh) was rejected by his
           people. John chapter 1 verse 11 states, «He came unto his own, but his own received him not.»

           iv) Both brought new laws and new regulations for their people. Jesus (pbuh) according to the Bible did not bring any new laws. (Mathew 5:17-18).

           2. It is Mentioned in the book of Deuteronomy chapter 18:19

           «And it shall come to pass, that whosoever will not harken unto my words which he shall speak in my name, I will require it of him.»

           3. Muhammad (pbuh) is prophesised in the book of Isaiah:

           It is mentioned in the book of Isaiah chapter 29 verse 12:

           «And the book is delivered to him that is not learned, saying, Read this, I pray thee: and he saith, I am not learned.»

           When Archangel Gabrail commanded Muhammad (pbuh) by saying Iqra – «Read», he replied, «I am not learned».

           4. prophet Muhammad (pbuh) mentioned by name in the old testament:

           Prophet Muhammad (pbuh) is mentioned by name in the Song of Solomon chapter 5 verse 16:

           «Hikko Mamittakim we kullo Muhammadim Zehdoodeh wa Zehraee Bayna Jerusalem.»

           «His mouth is most sweet: yea, he is altogether lovely. This is my beloved, and this is my friend, O daughters
           of Jerusalem.»

           In the Hebrew language im is added for respect. Similarely im is added after the name of Prophet Muhammad
           (pbuh) to make it Muhammadim. In English translation they have even translated the name of Prophet Muhammad (pbuh) as «altogether lovely», but in the Old Testament in Hebrew, the name of Prophet Muhammad (pbuh) is yet present.

           Prophet Muhammad (pbuh) in the New Testament:

           Al-Qur’an Chapter 61 Verse 6:

           «And remember, Jesus, the son of Mary, said, ‘O Children of Israel! I am the messenger of Allah (sent) to you, confirming the Law (which came) before me and giving glad tidings of a messenger to come after me, whose name shall be Ahmed.’ But when he came to them with clear signs, they said, ‘This is evident sorcery!’ »

           All the prophecies mentioned in the Old Testament regarding Muhammad (pbuh) besides applying to the Jews also hold good for the Christians.

           1. John chapter 14 verse 16:
           «And I will pray the Father, and he shall give you another Comforter, that he may abide with you forever.»

           2. Gospel of John chapter 15 verse 26:

           «But when the Comforter is come, whom I will send unto you from the Father, even the Spirit of truth, which
           proceedeth from the Father, he shall testify of me.»

           3. Gospel of John chapter 16 verse 7:

           «Nevertheless I tell you the truth; it is expedient for you that I go away: for if I go not away, the Comforter will not
           come unto you; but if I depart, I will send him unto you».

           «Ahmed» or «Muhammad» meaning «the one who praises» or «the praised one» is almost the translation of the
           Greek word Periclytos. In the Gospel of John 14:16, 15:26, and 16:7. The word ‘Comforter’ is used in the English translation for the Greek word Paracletos which means advocate or a kind friend rather than a comforter.
           Paracletos is the warped reading for Periclytos. Jesus (pbuh) actually prophesised Ahmed by name. Even the
           Greek word Paraclete refers to the Prophet (pbuh) who is a mercy for all creatures.

           Some Christians say that the Comforter mentioned in these prophecies refers to the Holy Sprit. They fail to realise
           that the prophecy clearly says that only if Jesus (pbuh) departs will the Comforter come. The Bible states that the
           Holy Spirit was already present on earth before and during the time of Jesus (pbuh), in the womb of Elizabeth, and again when Jesus (pbuh) was being baptised, etc. Hence this prophecy refers to none other than Prophet
           Muhammad (pbuh).

           4. Gospel of John chapter 16 verse 12-14:

           «I have yet many things to say unto you, but ye cannot bear them now. Howbeit when he, the Spirit of truth is
           come, he will guide you unto all truth: for he shall not speak of himself; but whatsoever he shall hear, that shall he speak: and he will shew you things to come. He shall glorify me».

           The Sprit of Truth, spoken about in this prophecy referes to none other than Prophet Muhammad (pbuh)

           NOTE: All quotations of the Bible are taken from the King James Version.

        • Anonym

         @jawa 11. september 2010 03:14
         The name «Muhammad» does not appear anywhere in the Bible! The following passages are among those used by Islam in an attempt to prove that Muhammad was prophesied in the Bible: (Qur’an 7:157) «She had heard about this from her brother Waraqa bin Nawfal, who was a [Hanif turned] Christian and had studied the scriptures; he had discovered that a prophet from the descendants of Ishmael was to be sent to this people; this had been one of the purposes of his study.» (Tabari VI:6) Speaking of the Jews, «It is He [Allah] Who has sent among the unlettered inhabitants of Mecca a Messenger from among themselves, to rehearse and recite to them His Signs, to sanctify them, and to instruct them in Scripture and Wisdom, although they had been, before, in manifest error.» (Qur’an 62:2) Again, speaking of the children of Israel, «After the siege exhausted and terrorized them, the Jews felt certain that the Apostle would not leave them until he had exterminated them. So they decided to talk to Ka’b Asad. He said, ‘People of the Jews, you see what has befallen you. I shall propose three alternatives. Take whichever one you please.’ He said, ‘Swear allegiance to this man and accept him; for, by Allah, it has become clear to you that he is a prophet sent from Allah. It is he that you used to find mentioned in your scripture book. Then you will be secure in your lives, your property, your children, and your wives.'» (Ishaq:461) And finally, «Those who follow the Messenger (Muhammad), the Prophet who can neither read nor write whom they find written in the Torah (Deuteronomy 18:15) and the Gospel (John 14:16); he commands them to Islam.»

         Muhammad saw himself as the Messiah, God’s final messenger. However, all of Yahweh’s prophets were Jewish; none were Arab. Secondly, the New Testament is clear: there would be no great prophet after Christ. And third, an exposition of the original Hebrew and Greek texts of Deuteronomy 18:15 and John 14:16 clearly shows that both of these passages refers the Jewish Messiah, Yahshua. Only by a complete disregard of the principles of Biblical exegesis and interpretation, could these passages be strangled enough to speak of Allah, Islam and an Arab prophet named Muhammad.

         • Anonym

          When a Muslim tries to defend Islam by quoting an isolated passage from the Bible, they demonstrate their inability to think clearly. How can the Bible be inspired, and thus worthy of quoting, and be in conflict with the Qur’an on most every page? When you come to grips with the only rational answer to that question, you will be free.

          Once you come to grips with the bigger picture, and are willing to deal with the impossibility of Islam, I’d be pleased to discuss the nature of the prophetic verses in Genesis. They are indeed revealing.

   • Anonym

    gi meg skilden din

    la meg se hvor du henter den fra og hvem som er bak denne siden du har hentet informasjon fra.

    jeg vil så gjerne vite det

    • Anonym

     Tabari ble oversatt av 4 muslimer og 35 ikke-muslimer

     blant de som oversatt Tababri bøkene var jøder og kristene. gå og se hvem som har oversatt disse bøken

     • Anonym

      As for Tabari, the Tarikh, or History of Tabari comes in 32 volumes. I used 1, 2, 6, 7, 8, and 9. They were translated and published by SUNY.

   • jawa

    kan jeg vite hvor du henter den fra? kilde??

  • Anonym

   It’s laughable that this joker use Qur’an 5.32 to make false allegations. Read Qur’an 5.33. It is the most violent and repulsive verse ever uttered by any religion. And 5.32 was plagiarized from the Talmud, so Allah doesn’t even get credit for it. http://en.wikipedia.org/wiki/Talmud
   Qur’an 5:33 «The punishment for those who wage war against Allah and His Messenger and strive after corruption, making mischief in the land [those who refuse to surrender to Islam] is murder, execution, crucifixion, the cutting off of hands and feet on opposite sides, or they should be imprisoned. That is their degradation and disgrace in this world. And a great torment of an awful doom awaits them in the hereafter.»
   What this idiot doesn’t want us to know is that the peaceful verses in the Qur’an, which are few and far between, were all contradicted and then abrogated by Qur’an 2:106. Therefore, none of what he is saying has any standing in Islam. And he knows it.
   Qur’an 2:106 «When we cancel a Verse or throw it into oblivion, We replace it with a better one.» [Or:] «Whatever Revelation We abrogate or cause to be forgotten, We substitute something better.»

 • jawa

  Misforståelse: I Islam homofile skal drepes

  Bakgrunn: Enkelte tror at i islam homofile (homofile og lesbiske) må drepes eller Koranen fastsetter straff for å være homofil.

  Kristne og jøder vet hvem profetn ‘Lot’ var. de tror at han hadde seksuell forhold med sine døtre men vi Muslimer tror at Profeten Lots FOLK var dårlige folk. det var hans folk som var homoseksuell. Profet Lot var en ærlig og gudfryktig mann. Koranen snakker om profeten Lots folk.

  Praktiseringen av homoseksualitet av profeten Lots folket er omtalt i følgende vers i Koranen 7:80-84 [, 11:77-81, 26:165-169, 27:54-55, 29:28-29]. I 11:77-81 vers og 29:29 det er gjort klart at med offentlig praktisering av homofili, de også engasjert i aggressive taktikk / forbrytelser og hadde en korrumperende natur / innflytelse på samfunnet deres, og Lots folk led straff fra Gud på grunn av dette.
  I Koranen ekteskap er bare mulig mellom mannlige og kvinnelige, og alle kjønn eller uanstendige handlinger ut med ekteskap av alle som blir ansett som straffbare forhold og hvis påvist i et samfunn styrt av Koranen lover, straffen kan en bli administrert av et slikt samfunn [4 :15-16]. Det er ingen dødsstraff. Det er viktig å merke Koranen ikke stiller krav om ikke noe straff for bare det å være homofil.

 • Christen Krogvig

  @ Jawa. Det er viktig at våre styrker i Afganistan gjør det de kan for å unngå at sivile drepes. Dessverre gjemmer Taliban seg blant sivile. Dette gjør at de sivile tapene blir større enn de ellers ville vært.

  Når det gjelder Koranen er det slik at boken har gode og dårlige vers. Når det gjelder de bra skriftstedene tenker jeg for eksempel på stedene som påbyr at man skal gi rett mål og vekt. Ettersom for eksempel Krekar følger Koranen, ville jeg ikke vært redd for å handle bruktbil av ham.

  Men det er også en del dårlige vers. Mark Gabriel, en professor fra al Azhar som ble kristen, hevder for eksempel at vers 8.40 er det avsluttende verset om jihad. Der pålegges dere å drepe ateister slik som meg. Hva tror du jeg mener om et slik skriftsted? Bør jeg få lov til kritisere det?

  • Anonym

   du har din rett til å si din mening på en god måte som akkurat nå. jeg respekterer din mening, men for å forstå Islam må vi ikke se på muslimer. vi må lese historien og lese koranen og hadith.

   koranen har ingen dårlig sider. det er kun bra sider som finnes.

   når det gjeler mark gabriel kan jeg gi deg mange tusen kristne, atheister, jøder og hinduer som et eksempel som har konvertet til Islam.

   hvis det hadde vært mange andre Islamske forskere som hevdet slik, da hadde jeg ingen tvil om det han sier. det er bare han som sier det slik, grunnen til det er at han ville søke asyl der.

   • Anonym

    Having studied Islam’s earliest and most important books—the Qur’an, Sira, Ta’rikh, and Hadith—I didn’t find a “Prophet of Mercy.” I found a sexual pervert, a pedophile, a rapist, a polygamist, and an adulterer engaged in incest. He was a ruthless thug, an assassin, a mass murderer, slave trader, thief, con man, warmonger, and terrorist. He was the criminal. He was the aggressor. He was rotten to the core. So you either think these perverse behaviors are “merciful” or you are manufacturing your own prophet.

    • jawa

     siden du er ekspert i Islam har jeg en rekke spørsmål til deg:

     – hvis du har lest tarikh så fortell meg hva ble kalt syria, libanon og iraq?
     – hva var navnet til byen ‘Medina’?
     – hvem var ‘ansar’ og hvem var ‘muhajerin’?

     – hvis du har lest koranen så fortell meg hva heter den første kapitlet i koranen og hva den handler om?

     og fortell meg hva sier koranen om Jesus og Maria.

     • Anonym

      The 2nd surah, the Qur’an’s longest, should really be the first surah, because the 1st is «The Prologue,» a sixty-word invocation. Its speaker isn’t Allah so it could not have been revealed by god as is alledged. The 1st surah, therefore, doesn’t belong in the Qur’an. That would make the 2nd surah, which was the ninetieth received, the first revelation from Allah in Medina ( Yathrib), and thus during the Islamic Era. It is called «The Cow» in reference to the golden calf sungod idol cast by the faithless Israelites during their Exodus nearly 2,000 years before Islam was invented. Muslim scholars acknowledge that the surah was handed down in pieces over the course of a decade.
      The Ansar were the first Muslim converts in Yathrib, today’s Medina. These Ansar, or «Helpers,» were second-class citizens in the seventh century Muslim community, because Muhammad’s clan was from Mecca. The Ansar, however, are the sole reason Islam exists today. The religion which had failed in Mecca was reborn in Medina because the Ansar «pledged to wage war against all mankind» on behalf of Muhammad. The Ansar were terrorists, following Muhammad on 75 terrorist raids during the first ten years of the Islamic Era. By using this term, the Islamic terrorists who murdered one hundred Jews in Argentina confessed that they knew their Hadith and that they were following Muhammad’s example.
      If ‘muhajerin’ = Muhajirun (The Emigrants) are the early, initial terrorists who followed Muhammad on his Hijra (withdrawal from Mecca to Medina) Bukhari:V4B52N287 «The Emigrants and the Ansar said, ‘We are those who have given a pledge of allegiance to Muhammad that we will carry on Jihad as long as we live.'» The Emigrants were preferred over the Ansar. Having been Muslims longer, they were better terrorists. Qur’an 59:8 «The spoils are for the Emigrants who were expelled from their homes and from their belongings while seeking the bounty of Allah, and aiding His Messenger: such are the sincere ones. They are loyal.» Mercenaries are motivated by money. When it comes to killers, you get what you pay for. Whether in business or piracy, war or terror the principle holds true today. In this light, suicide bombings are not sacrifices, simply selfish acts. The bomber is expecting dual rewards: his family will be enriched monetarily and he will be given a lifetime pass into Allah’s brothel. The first Muslim militants didn’t rob Jews and Arabs for Islam; they did it for the money. When you come to understand the nature of the relationship between warlord and mercenary, all of Islam becomes clear. Muhammad was ensnared by the monster he had created. He lured disgruntled and covetous thugs into his lair by promising booty. Terror became a job – one that required ever more revenue. Mercenaries sell their souls for money. It’s as simple as that. The most loyal killers are the highest paid and the most corrupt. But when revenues run dry, as they did when the militants missed the merchants at Badr and were forced to fight the warlord became desperate. A poor tyrant is a dead one. So the Jews were robbed in lieu of the caravan. And the most loyal mercenaries received the lion’s share. Hitler played the same game, as do all dictators. The only difference is that with early Islam, the justification was attributed to God. And that is what makes Islam more lethal than any other doctrine.
      What do you want to know about Mary?
      That according to Allah, Imran was Mary’s father, and that’s a problem. The Bible says Mary’s father was Heli in Luke 3:24. Imran isn’t a Hebrew name, but Amram is. Numbers 26:59 identifies him as the father of Moses, Aaron, and Miriam. This misunderstanding may be why Allah, in Qur’an 19:28, calls Mary «Miriam, the sister of Aaron.» As such she would have been over 1,200 years old when Christ was born. And while that’s bad, the verse begins with «remember,» yet there was no prior «Imran» revelation. Qur’an 3.35 «Remember, when the wife of Imran prayed: ‘Lord, I offer what I carry in my womb in dedication to Your service, accept it, for You are the Hearer, the Knower.’ And when she had given birth, she said: ‘O my Lord I have delivered but a girl, a female child.’ [Remember: girls are worthless in Islam apart from luring boys to their doom.] But Allah knew better what she had delivered: ‘The male is not like the female, and I have named her Mariam (Mary).'»
      What do you want to know about Yahshua? (Jesus)
      The Qur’an has a lot to say about Isa, «Jesus.» It calls him the Messiah, says he was virgin born, says that Allah gave him the Gospel and that he was a Muslim messenger. Most everything that the Qur’an says about Isa/Jesus, Christians, and the Bible, is fictitious!
      So i pose this question to YOU: if Qur’an 5:69 is testimony to Islamic tolerance, why does Qur’an 98:1 contradict it? Further, if Allah was Yahweh, why isn’t there an order for fighting in his cause, for paying the zakat tax, for observing holy months, for performing devotional obligations, for Ramadhan fasting, or for participating in the hajj pilgrimage in the Ten Commandments? And while we are on the subject of Exodus 20, most everything Muhammad did violated Yahweh’s commands. How could that be if the Qur’an confirmed the Torah? How can Judeo-Christianity be a false religion if Allah revealed it and then confirmed it?

  • Anonym

   Våre styrker burde vært i Norge, og forsvart landet vårt mot de fremmedes invasjon. Våre militære skulle ha forsvart alle de uskyldige norske jenter og gutter mot alle de voldtekter, ran og drap vi kunne vært foruten.
   Våre styrker skulle vært satt til å forsvare vårt folk, ikke til å spisse til konflikter mellom jøder og muslimer i midt-østen.

 • ToreE

  Misforstå?? det står i denne boka deres og dere ettefølger det. De som ikke gjør det
  er bare dårlige muslimer. Ingen troende muslim kan vri seg unna fakta. Et lite utvalg under som har kostet millioner av mennesker livet. Jeg tror vi står foran en større konfrontasjon med ISLAM. Egentlig har vi vel alltid gjort det. Helt siden landeveisrøveren holdt til på jorda.

  Quran 9.29 «Fight those who believe not in Allah nor the Last Day … »

  Qur’an (9:73) – «O Prophet! strive hard against the unbelievers and the hypocrites and be unyielding to them; and their abode is hell, and evil is the destination.»

  Qur’an (3:151) – «Soon shall We cast terror into the hearts of the Unbelievers, for that they joined companions with Allah, for which He had sent no authority».

  Qur’an (8:12) – «I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them»

  Qur’an (47:4) – «So when you meet in battle those who disbelieve, then smite the necks until when you have overcome them, then make (them) prisoners,»

  Qur’an (61:4) – «Surely Allah loves those who fight in His way»

  Denne fra Hadith gjør at det er særdelses vanskelig å forlate ISLAM, men jeg tror det blir flere og flere som ønsker nettop det.
  «Whoever changes his religion, kill him.»
  [Bukhari, Hakim, Ibn Abi Shaybah, Tabarani]

  • Anonym

   alt du henter er OUT OF CONTEXT. gi meg kilden din?

   tusenvis av mennesker fra ulike verdens deler reiser daglig til maroko, egypt, dubai, algeria og mange andre muslimske land uten å bli drept eller blir kalt vantro.

 • Det finnes ikke et eneste stabilt og velfunksjonerende muslimsk land i verden. Likevel hevder muslimer at deres tro er overlegen alle andres tro, og at alt vil bli bra bare alle blir som dem.

  Høres misstenkelig ut som kommunistpropagandaen i gamledager.

 • Sigurd

  ToreE,
  Helt riktig, alle «vennlige» koranvers har blitt erstattet med voldelige og uforsonlig vers. Og koranen sier jo at hvis to vers taler mot hverandre, så er det det verset som kom til koranen sist som gjelder.

  Muslimer kan ikke engang være våre venner:
  Koran 5:51

  { يَـٰأَيُّهَا ٱلَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ ٱلْيَهُودَ وَٱلنَّصَارَىٰ أَوْلِيَآءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَآءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُمْ مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ ٱللَّهَ لاَ يَهْدِي ٱلْقَوْمَ ٱلظَّالِمِينَ }

  (O ye who believe!) in Muhammad and the Qur’an. (Take not the Jews and Christians for friends) seeking their assistance and help. (They are friends one to another) He says: some are followers of the religion of others in secret and in the open, just as they are friends of each other. (He among you) O group of believers (who taketh them for friends) seeking their assistance and help (is (one) of them) in alliance and is not included in Allah’s protection and safety. (Lo! Allah guideth not) to His religion and proof (wrong-doing folk) the Jews and Christians.

  Alt dette liksomvennlige islamsnakket er foreldet og løgn!

 • Undres over hvilke reaksjoner vi ville sett fra primitive muslimer dersom Grateful Dead hadde gitt ut albumet «Blues for Allah» idag isteden for i 1975?

  http://991.com/newGallery/Grateful-Dead-Blues-For-Allah–252737.jpg

 • NORSKE RÅTNE poteter

  jawa. det hjelper lite hva du skriver,disse mennskene er hjernevasket av media. til deg som det ikke finnes en eneste velstående muslimsk land .tydlig hvor opplyst
  du er,du er en dum sau. står i koranen om dere vantro,dere vil prøve ødlegge islam, men vi er krigere og vil beseire….

  • Ugle Sett

   Poteten driver for tiden med pottetrening, lærer seg norske skjellsord og oppfører seg som en den han er, en bortskjemt bleieunge i trassalderen vant til å få alt han peker på og få igjennom viljen sin.
   Voksne folk må ta affære før det er for sent.

 • Dere trenger ikke hjelp for å ødelegge for den politiske, fascistiske retningen islam – det klarer dere utmerket godt selv.
  Forøvrig er det latterlig at dere nordmenn poteter (og bruker det som et slags skjellsord):

  Av retter som hovedsaklig består av potet har pakistan/india følgende å velge mellom:
  Aachar Aloo
  Aaloor Dam
  Aloo Anardana Chaat
  Aloo Bhaja
  Aloo Bonda
  Aloo Capsicum
  Aloo Chaat
  Aloo Chaat Dilli Style
  Aloo Chana Chat
  Aloo Gobi Masala
  Aloo Gosht
  Aloo Kachori
  Aloo Keema
  Aloo Ki Puri
  Aloo Ki Sabzi
  Aloo Ki Tikki
  Aloo Methi
  Aloo Mewawale
  Aloo Mutter
  Aloo Pakora
  Aloo Paneer Pops
  Aloo Paratha
  Aloo Phulgobi Dalna
  Aloo Poha
  Aloo Posto
  Aloo Potol
  Aloo Raita
  Aloo Tikki Burger
  Aloo Took
  Aloo Tuk
  Alu Kabli
  Alu Methi Palak
  Alu Raitha

  I tillegg kommer alle rettene hvor potet ikek er hovedingrediensen. Et lite søk på potato recipes på en pakistansk oppskriftsside gir 480 treff:
  http://www.khanapakana.com/recipesearch.aspx?s=potato

  Hvor mange potetvarianter har nordmenn mon tro?
  Kokt potet
  Stekt potet
  Potetmos
  Potetsalat
  French fries
  Ovnsgratinert potet.
  Det er de eneste jeg kommer på i farta.
  I helgens utgave av a-magasinet stod det at man her i Norge ikke har forsket nok på poteten til å kunne uttale seg for sikkert om den.
  Central Potato Research Intitute ligger i India.
  http://cpri.ernet.in/
  Kanskje vi kan forhøre oss om de vet mer? De har jo tross alt et eget institutt for potetforskning…

  Og dere kaller oss poteter?!?

 • «latterlig at dere kaller nordmenn poteter (og bruker det som et slags skjellsord)» – skulle det stå…

 • Anonym

  9/11 “I can barely breathe. I can’t see. I’m not ready to die. Please hurry, I have young kids.”
  Kevin Cosgrove’s last call to 911 from the 105th floor of the South Tower.
  httpv://www.youtube.com/watch?v=vfZvIMuBoxc&feature=player_embedded

 • I’m writing to make you be aware of what a really good encounter my cousin’s child enjoyed reading your web site.
  She even learned a wide variety of pieces, which include what
  it is like to have an incredible teaching spirit to
  get certain people with no trouble know certain tricky subject areas.

  You really surpassed her desires. Thank you for delivering those precious, dependable, informative and in addition
  unique guidance on this topic to Ethel.