Søk

Kategorier

september 2010
M T O T F L S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Innvandrerungdom angrep Sverigedemokratene med steiner og flasker

SverigedemokratenePøbelen fikk herje fritt i Sverige helt frem til valgdagen. Fredag ble det kastet steiner og flasker mot Sverigedemokratenes valgmedarbeidere i Malmø. I Falkøping fikk andrekandidaten på partiets kommunestyreliste nylig rasert to privatbiler. Det er åpenbart slik enkelte elementer på venstresiden driver valgkamp i Sverige.

Det var fredag at Sverigedemokratenes valgbil rullet inn på torget i bydelen Lindeborg i Malmø. I praksis var det en husvogn dekorert med partiets valgmotiv. På plassen delte Sverigdemokratenes valgmedarbeidere ut materiell til forbipasserende. Etter ca. 40 minutter samlede det seg en mindre gruppe med innvandrerungdommer på plassen og etter ytterligere ti minutter hadde gjengen vokst betraktelig, skriver Sverigedemokratene på en av partiets hjemmesider.

Stemningen begynte å bli hatefull og valgarbeiderne fryktet vold. De gjorde seg klar til å forlate plassen, da gjengen begynte å kaste glassflasker og store steiner mot husvognen og Sverigedemokratenes valgmedarbeidere. Heldigvis ble ingen skadet av steinene.

httpv://www.youtube.com/watch?v=he6eQYGx4GM

Og partiets hjemmeside ble hacket:

httpv://www.youtube.com/watch?v=e6IO5k639UQ

VG: Valglokalene åpnet i Sverige

4 comments to Innvandrerungdom angrep Sverigedemokratene med steiner og flasker

 • Nå er det vel meningen at vi skal forstå at ungdommen var provosert, og at det egentlig var SD sin egen feil at dette skjedde.

  For er det ikke slik i den venstreorienterte tåkeheimen at all vold har en årsak utenfor gjerningsmennenes kontroll. At det egentlig er gjerningsmennene som er ofrene. At de ikke kunne styre seg, for de ble jo så provoserte?

 • Rockman

  Dette viser igjen bare hvor lite intelligente mange personer på venstresiden er. Loosers, kaller jeg slike individer. Jeg er f.eks. uenig i mye av det partiet Rødt står for, men jeg har jo ikke en gang i tankene mine å volde dem noen skade av den grunn…. Nei, dette må myndighetene slå hardt ned på, skal man bevare ytringsfriheten. Man må da få lov til å ytre det man mener i et fritt land. Han sier jo ikke at han ønsker å utrydde innvandrerne, men å ta et oppgjør med politikken som har gått galt av sted.

  Mvh. Rockman

 • Espen Franck-Nielsen

  Det kan hende jeg tar feil, men alle disse hendelsene vil føre til at partiet får økt sympati i det svenske folket, og at partiet vil få en del stemmer som de ellers ikke ville fått, og at flere velger å melde seg inn eller støtte partiet økonomisk. I så fall vil alle disse angrepene virke mot sin hensikt.

  Disse angrepene er et alvorlig demokratisk problem for Sverige. Sverigedemokraterna har like mye rett til å ha valgmøter, stands, tilgang til debatter osv som andre partier som stiller til valg. Medlemmer i Sverigedemokraterna har like mye rett til å si hva de mener som medlemmer av Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet eller andre partier.

 • Roger K

  Problemet er det at når Sveriges statsminister sier at «om man har en slik parti-tilhörighet, så får man regne med sånne episoder» Indirekte legitimerer denne «statsmann» volden mot uliktenkende.