Søk

Kategorier

september 2010
M T O T F L S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Storbritannias svar på mulla Krekar

anjem_choudaryMulla Krekar møtte tirsdag til rettslig avhør med PST for å forklare seg om drapstrusler rettet mot Høyre-leder Erna Solberg, skriver VG. Storbritannias svar på mulla Krekar, imamen Anjem Choundary, er ikke fornøyd med noen forsiktige drapstrusler mot en politiker. Han mener at alle vantro er skyldige i ikke å tro på Gud, og følgelig må de drepes. Derfor forsvarer han terrorangrepet mot undergrunnen i London.

Anjem Choundary får vår egen mulla Krekar til å blekne i sammenlikning. Han mener at kvinner som er utro må steines til døde, er tilhenger av dødsstraff for å konvertere fra islam til andre religioner, mener at Paven må henrettes og vil gjøre Buckingham Palace om til en moske.

Se her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=maHSOB2RFm4&feature=player_embedded#!

httpv://www.youtube.com/watch?v=5rPbIGwcnn8&feature=player_embedded

2 comments to Storbritannias svar på mulla Krekar

 • Anonym

  I’m not so sure if he gets Mullah Krekar to fade … But he is a «good» Muslim, according to the Koran.
  Ansar al-Islam is a fundamentalist Islamic organization headquartered in the Kurdish area of northern Iraq. The Helpers or Supporters of Submission was founded in December 2001 from the merger of Jund al-Islam (Soldiers of Islam) and an unnamed group of jihadists led by Mullah Krekar – an Islamic cleric. Jund al-Islam was itself a conglomerate, formed from smaller groups that had broken off from the Islamic Movement of Kurdistan in the mid-nineties. It had close ties to the Tawhid Islamic Front as opposed to the more recent Tawhid and Jihad in present day Iraq.
  Ansar al-Islam’s founding philosophy called for the establishment of an Islamic theocracy under Sharia, or strict Islamic law, in the Kurdish areas of northern Iraq. Its fundamental religious position and purpose put Submission’s Helpers in direct conflict with Kurdish secular and democratic parties, such as the Patriotic Union of Kurdistan (PUK). America used 25 million dollars worth of cruise missiles to attack Ansar al-Islam’s mountainous sanctuary in Kurdistan/Iraq prior to the initial invasion of Iraq in March 2003. As a result, many of Submission’s Supporters moved south where they have grown much larger and stronger, bolstered as they are by the United States occupation of Iraq and it providing them with a target-rich environment. Crusaders in the land of Islam have spurred a massive infusion of new members, most of whom are foreign jihadists. The group now promotes the establishment of an Islamic state in all of Iraq. To achieve that goal, Ansar al-Islam is focused on killing American troops as well as Muslims who support the Infidels. In a minor setback, the group’s leader, Mullah Krekar who enjoyed diplomatic immunity in Norway, was finally arrested in January 2004.
  Translated Meaning:
  Supporters, Friends, Companions of Submission
  Aliases:
  Jund al-Islam,Islamic Movement in Kurdistan
  Leaders:
  Abu Abdallah al-Shafi’i, Mullah Krekar
  Base of Operation:
  Northern Iraq, Iran

 • […] frem at en av de tiltalte hadde hatt flere hemmelige møter med den kjente muslimske fanatikeren, Anjam Choudary, og at gruppen hadde forbindelser med den ekstremistiske organisasjonen Al-Muhajiroun, som er […]