Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hizb ut-Tahrir om hvordan muslimene bør opptre i vesten

Hitb_ut_TahirDen islamske bevegelsen Hizb ut-Tahrir inviterer til konferanse i København og har utarbeidet en introduksjonsvideo til konferansen. Der forteller en dansk muslimsk leder om hvordan muslimene i Europa kan arbeide for å bli respektert og få økt innflytelse. Ved å integrere seg bedre og akseptere de vestlige demokratiidealene?  Nei. Tvert imot. De muslimske kvinnene i våre land får blant annet vite at de må være rollemodeller, gjennom å bekjempe de vestlige idealene. De advares mot å la seg forføre ”av frihet og likeverd”.

Her kan du se hvordan den muslimske lederen vurderer situasjonen for muslimene i Europa, og hvordan han mener de bør opptre for å påvirke vårt samfunn – i deres retning:

httpv://www.youtube.com/watch?v=EgbzhRoVW0k&feature=player_embedded

Her intervjues bevegelsens danske leder om konferansen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=9UUYVJUHxe0&feature=player_embedded

5 comments to Hizb ut-Tahrir om hvordan muslimene bør opptre i vesten

 • Jan, tror at humanist gode følelser , respekt for menneskets natur, søken på rettferdighet, søken på lykke, søken på frihet og respekt for menneskerettighetene er universelle verdier som hele menneskeheten ønsker seg. Det finnes mange nasjoner som intenst kjemper mot disse verdiene ved å offentliggjøre et system av motsatte verdier

  Ps: Ikke glemme å støtte det Kabylske folket!
  Snakk om deres kamp mot arabisk muslimsk kolonialisme. http://kabylia.wordpress.com/

 • Det er noe feil i kommentar felten

 • Espen Franck-Nielsen

  Vi i vår del av verden skulle vært mye tøffere. Allerede da de første muslimene kom hit til vår del av verden, skulle vi gjort en ting helt klart fra første stund: Det er dere som av egen fri vilje har valgt å bosette dere i vår del av verden, og da må dere regne med at vi har andre lover, andre regler og en annen kultur enn de landene som dere kom fra. Dere må følge de lover og regler som vi har her, og dere må respektere vår kultur. Dere får flere rettigheter og større frihet enn dere hadde i deres hjemland. At det f.eks. er ting man kan gjøre i Pakistan som man ikke kan gjøre i Norge, må dere regne med. Men det er også ting man kan gjøre i Norge som man ikke kan gjøre i Pakistan.

 • Anonym

  While I still see Muslims as having souls worth saving, their behavior is indeed subhuman. Until we come to understand the DEMONIC dogma that corrupts them, and then repudiate it, peaceful Muslims, Christians, and Jews will continue to die at their hands. Islam is the most vile, intolerant, sadistic, destructive, and violent fraud ever perpetrated on human kind. It turns many into monsters. Islam must be exterminated or it will exterminate freedom, choice, truth, prosperity, liberty, life, and salvation.

 • volvos60

  Espen Franck-Nielsen@. Å være etterpåklok er en fin vitenskap.