Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tyskerne mener muslimsk innvandring er en belastning

muslimer5Et flertall av tyskerne mener at muslimske innvandrere er en belastning for Tyskland, skriver den tyske avisen Welt. Avisen viser til en representativ meningsmåling foretatt av Allensbach-Instituttet som viser at 55 prosent av de spurte svarer positivt på spørsmålet om denne innvandrergruppen sosialt og finansielt koster vesentlig mer enn det de ervervsmessig bidrar med. Bare en femtedel av de spurte mener at balansen faller ut positivt for de muslimske innvandrerne.

Den skeptiske holdningen til muslimske innvandrere er størst i det tidligere Øst Tyskland, der 74 prosent er negative, mot 50 prosent i det tidligere Vest Tyskland. Ifølge den samme undersøkelsen mener mer enn en tredjedel av befolkningen at Tyskland på grunn av innvandringen ”på naturlig vis blir gjennomsnittlig dummere.”

De muslimske innvandrerne er gjennomsnittlig dårligere utdannet og får flere barn enn andre tyskere, mener mange tyskere. I Øst Tyskland er det flere som mener at innvandrerne drar ned gjennomsnittsintelligensen i landet, enn de som mener at ”fordummelsesteorien” ikke holder, skriver den tyske avisen.

Den tidligere direktøren i Bundesbank Thilo Sarazzin, som nylig utga en sterk innvandringskritisk bok, får medhold i sine synspunkter fra 60 prosent av tyskerne, mens kun 13 prosent er helt uenig med ham.

httpv://www.youtube.com/watch?v=N7XQMQKNHRU

VG: Krigen har nettopp begynt

16 comments to Tyskerne mener muslimsk innvandring er en belastning

 • Jan Arild

  Det er vel flere asylsøkere/flyktninger enn innvandrere blandt muslimer vel?
  Innvandrere er stort sett utdannet og kommer av egen evne, gjerne pga en jobb. Mens mange av de krimminelle kommer fra Europa og er ikke muslimer.
  Jeg bare lurer på en ting; har du publisert en artikkel som sier noe positivt om muslimer noen gang?
  Du dømmer mange muslimer pga noen få idioter som også flertallet av muslimer liker like lite som deg.
  Tyskland er jo ikke helt ukjent med slike tanker fra før heller. Alltid andre som har skylda hvis ting ikke er helt perfekt.

  • th

   Til Jan Arild.
   Når du hentyder til kriminelle som kommer fra Europa regner jeg med at du mener de som kommer til landet med en hensikt, det og begå en kriminell handling. Disse drar gjerne fort tilbake igjen (turister), desuten tror jeg nok tyskland mener asylsøkere og ikke arbeidsinvandrere

   Morsomt at du nevner at alltid andre som har skylda, for er det noe muslimer er flinke til er det og gi andre skylda.

   Du sier også at muslimene liker disse like dårlig som oss, men er en forsvinnende lite deltakelse av muslimer for og vise at de er imot deres handlinger, og motsatt hvis en handling har «krenket» dem, da er ikke bare ut fåtall ute og lager bråk, da er 90 % ute og nesten forlanger at vi skal inskrenke ytringsfrithen vår.

  • Jeg dømmer ikke på noen måte alle muslimer på bakgrunn av hva et mindretall gjør. I denne artikkelen refererer jeg hva tyskerne mener i en meningsmåling. Det står ingenting her om hva jeg mener selv. Mye av min politiske agenda med denne bloggen er å advare mot radikal islam. Derfor står det mye negativt om muslimer her. Det som er positivt er det jo ikke nødvendig å advare imot? Personlig kjenner jeg selvsagt mange muslimer som er positive, samfunnsbyggende, venlige og gode mennesker, som eksempelvis tar bedre vare på sine eldre enn det mange etniske nordmenn gjør. Men det er normalen, og ikke noe å skrive om i en blogg som advarer mot trusselen mot våre vestlige verdier fra radikal islam.

 • amlj

  Europa begynner sakte men sikkert og våkne opp.

 • tor

  Er krigføringen usa nato ,som har skapt alt terrorisme i verden. bare se hva norge drive3r med i afg, klart det vil skape problemer i norge. vi fornærmer islam daglig,vår media hjernevasker oss. skriver piss om muslimer daglig, det er vesten som er roten til alt terror.

 • lol stakkars

  Det å sette alle muslimer under ett tre holder ikke, det er som om hele verden skulle snudd seg mot oss i Norge fordi noen idioter klarte å drepe beskyttende dyr i Canada eller hvor nå enn det var, bare mitt eksempel som er en realitet. Hadde du likt det? Eller når norske soldater dreper folk fordi de ser litt for mye på action filmer, ikke nok med det men at de har motet til å si at det er bedre enn sex? Herregud, nå får du jammen meg skjerpe deg.

  Også må du skjønne at fattige medier som VG liker og overdrive sakene sånn at det svir, og ikke er realistisk engang, å nei men da kommer propaganda folk som deg og kommenterer bullshittet sitt, beklagentligvis. Du må skjønne, medier oppskryter alt.

  PS: Var tyskland det beste du kom på? De som drepte flere milioner mennesker for ikke så lenge siden, og nesten tok over Norge, guda meg du som har postet denne artikkelen må starte å tenke litt før du poster. Blir nesten flau på dine vegne. Propagandamennske altså.

 • muslim

  går begge veier,muslimene ser på vesten som en trussel i muslimske land. ja media hjernevasker folk. fordømmer terrorisme og okkupasjon av muslimske land. som da fører til okkupasjon av euoropa. ingen er bedre..

  • Oslo

   @muslim

   Det høres ut som det hadde vært bedre for begge parter om vi bodde adskilt.
   Hvis muslimer ser på vesten som en trussel, og vesten ser på muslimer som en trussel, så bør man kanskje ta konsekvensen av det og slutte å prøve å leve sammen? Jorda er da stor nok til at man kan bo hver for seg.

 • kp

  Det er så synd at vi mennesker alltid skal krige. Er det ikke noe problem, så er det faen meg noen som skal lage et.. Det jeg ikke skjønner, er at man skulle trodd at jo eldre mann blir desto klokere blir mann. Dette er feil!!! vi er like barnslige som hvi var i første klass((Nei lærer det var han som starta, det var han ditten og datten))ikke noe er annerledes nå .vi er bare mer avanserte og bruker utspekulerte måter for og fremme hvor sak. Jeg personig mener at det er de radikale menneskene fra alle sider som drar oss alle ned i dritten med seg. Vi må høre og lese om alle deres meninger og høre dritt praten fly vegge mellom fra alle kanter. faen ta dere alle som gjør verden til et råttent sted. Med deres skitende og uvirkelige meninger. kan ikke alle dere som har så jævla stort behov får og mene og fortelle alle om deres meninger dra til mars eller månen får og sprenge værandre og tegne Mohamed griser og krige om ytrings frihet og en islamsk verden og all den driten der…Drittttt lei

 • Anonym

  Muslimene kommer til Norge og Europa for å ødelegge ytringsfriheten !

 • Jone

  Så lenge det står i koranen at det ikke vil være fred før alle andre religioner er utryddet. Så ser jeg en spade for en spade. Når alt kommer til alt, drit i hvem som gjorde hva når osv. Fundamentet til Islam er bygget på hat.

  Dere kan godt si Vesten er bygget på ignoranse. Det er ikke så langt fra korrekt. Men hat. Nei.

 • Det nye Norge

  Norges folk har valgt å ha et multikulturelt samfund, med religionsfrihet. Og det skal ikke noen få skarve trangsynte rasister greie å stoppe. Islam er stor og rettferdig og en styrke for landet. Mange har prøvd å skade Islam, men ingen har klart det, den er en av verdens største religion og den som øker mest i hele verden.

 • Anonym

  til Det nye Norge
  De fleste nordmenn har vært naive og godtroende i forhold til våre styrende politikere.
  Hvem kunne tro at de ville gjøre oss til minoritet i eget land?
  Norge er nordmennenes land!
  Det er ikke en menneskerett, å bosette seg i Norge!
  Hadde våre politikere vært ærlige, og fortalt sannheten om innvandringsplanene, så hadde nok nordmennene satt foten ned.
  Saken er at vi har blitt rundlurt, både av omfanget i innvandringen og det at myndighetene toner ned våre kultur,
  verdier og kristendommen.
  De samme politikerne som rundlurte oss, presser på oss og våre barn til å være prøvekaniner i det nye Norge, mens de selv sitter avvisende i sine hvite bydeler.
  Så, nei nordmenn ar aldri sagt ja til dette, de har blitt lurt.
  Hva innbiller disse multikulturistene seg, at vi lar oss lure for alltid?

 • Jone

  @Det nye Norge

  Den religionen som øker mest ikke fordi den er bra. Men fordi Muslimer i stor grad formerer seg som kaniner. Og Land med muslimsk styre krever ekstra avgifter og undertrykkelse av mennesker med andre religioner. Det letteste er da, bare å bli muslim og bli kvitt undertrykkelsene og avgiftene/skattene.

  Jeg kan med ro i sjelen si:

  «Muslimer er stort sett flotte mennesker som har havnet i et fascistisk styresett som krysser landegrenser kalt Islam. På samme måte tyskere og andre ble fanget i Nazismens styresett for over 60 år siden. Kritikk, desertering, brudd på reglene blir hardt slått ned på i begge leirene. Og ender ofte med døden til følge.

  Det er ingen vei ut for dem som skjønner at dem har blitt hjernevasket og inndoktrinert. Desertører fra Islam skal straffes med døden. Det vil si. Islam KAN derfor ikke uten videre synke i størrelse.»

  Rasisme stemplet vil jeg ha meg frabedt. Sos rasisme har Nazist konneksjoner, Kommunist konneksjoner, revolusjonære gærninger. At disse i det hele tatt har et fnugg av respekt begriper jeg ikke.