Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

”Hitler var sterk. Palestinere vær sterke”

abbasSønnen til en av mine mange palestinske venner har jeg kjent nesten siden han ble født. Nå er han tenåring og har fått egen Facebook-side. Da jeg var i Israel sist viste han meg siden sin, med stor stolthet. Han hadde lagt inn en kampsang fra den palestinske hæren, og oversatt teksten for meg. Den begynte slik: ”Hitler var sterk. Palestinere vær sterke”. Nå viser det seg at dette ikke var den eneste kampsangen til de palestinske myndighetene.

Siden den dukket opp i juni har den offisielle palestinske TV-stasjonen PA TV sendt en kampsang i reprise hele seks ganger. Sangen glorifiserer vold og død, og fremføres sammen med en dans, skriver organisasjonen Bridges For Peace på sin hjemmeside. Dansen ble første gang fremført under den palestinske kulturfestivalen i Ramallah i juni. Den inkluderer dansere som holder rifler i været, mens de synger: ”Mine våpen har dukket opp. Det er ingen kraft i verden som kan fjerne våpen fra hånden min,» og, «Den som gir sitt blod bryr seg ikke om hans blod flyter på bakken.»

VG: Abbas truer med å trekke seg

15 comments to ”Hitler var sterk. Palestinere vær sterke”

 • Jone

  Ikke noe nyhet dette da. Men akkorat den teksten med Hitler var sterk, palestinere vær sterke er skummel.

 • Eva

  Det er ironisk at de venstreekstreme går løs på folk uten noen makt som dyrker Hitler i Norge. Når myndighetene i andre land gjør det, løfter de ikke et øyebryn.

 • Ethr

  Sett på maken til en verden hvor ditt svake landet blir okkupert,brødrene dine enten i fengsler eller drept, og når du synger for å prøve å få det ut, blir du kalt for voldelig!!

  Hva med de mange tusen ulovlige organisert bosettlere som går løs på sivile palestinere? Skulle ønske de bare sang også, itillegg går de å dreper sivile, brenner mosker,ødelegger palesineres trær etc..! Og hva gjør israeliske hæren? Jo, de forsvarer dem om noen palestinere prøver å stoppe dem!
  På det tidspuktet jeg skriver dette her, vises det et barn som var 9 år da krigen mot Gaza i 2008. Han forteller at han ble brukt som «human shield»
  Men heldigvis varer ikke faenskap for alltid.

  @Jan simonsen
  PS!Det vil komme en dag hvor de svake(palesinere) får tilbake deres rettigheter og lever fredelig som alle andre.Ville Iisrael det eller ej!

  • Jeg er helt enig med deg i at sangene som oppfordrer til vold ikke er det alvorligste. Det alvorligste er at de faktisk følges opp med drap på sivile israelere. På den andre siden har det knapt skjedd at en israeler har tatt livet av sivile palestinere med viten og vilje, og de få eksemplene som finner har resultert i straffeforfølgninger.

 • Ethr

  Her er et bevis på at israeliske soldater dreper og ingen kan/tør nekte dem eller stiller deres ledere for retten!
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10025233

  Forresten i følge øynevitner er det to sivile som ble drept og ikke bare en som vg hevder.

  Når vil amerikanere bytte ut deres «jødiske kongress» og heller sette folk som vil virkelig ha fred i verden!

  • Dette er jo ikke noe bevis på at soldatene drepte en sivil palestiner med viten og vilje. Det står ingenting i denne artikkelen om bakgrunnen for at mannen ble drept. Det kan ha vært et uhell. Det er mulig at han skjøt mot soldatene. Det kan være at han var en palestinsk terrorist. Det vet vi jo ikke. Annerledes er det med den palestinske terroren. Det er bare en drøy måned siden 4 sivile israelere ble skutt og drept av palestinske terrorister utenfor Hebron. Deretter sa Hamas offentlig at organisasjonen var ansvarlig for drapene, og at de ville forsøke å drepe flere.

 • Geir

  De venstreekstreme hater først og fremst kapitalismen. I den kampen er de villig til om så å alliere seg med gamleerik.
  Hitler uttalte at han ikke bare skulle bekjempe den verdensomspennende jødiske kapitalen,men alle kapitalister.
  Det er ikke så vanskelig å skjønne hvorfor de hater Israel.
  At de er villige til å kaste all rettferdighetssans og anstendighet på båten, forteller mye om sosialistene som mennesker.
  De mest ekstreme kommunistene innrømmer sågar at de håper Iran utsletter Israel.
  At sosialistene og islamofacistene vil prøve seg på Israel en siste gang er dessverre uungåelig. Da skal de knuses en gang for alle.

 • Geir

  Sosialister er motstander av Israel på ideologisk grunnlag.
  Islamister er motstandere på religiøst og politisk grunnlag.

  Det er en slik alliert berme israel må stå opp mot hver dag.
  Alle anstendige mennesker burde se dette og støtte Israel 100 prosent mot disse udyrene.

  Bermens fremste våpen er løgn og bakvaskelse, noe som kommer serdeles godt frem her hjemme. Løgn og halvsannheter i statskanalene ( siste URIX). Alle med hjerne ser dog igjennom dette og skaffer seg fakta gjennom andre kilder.

 • Geir

  Hitler var sterk ja, men han og hans tilhengere ble knust.
  Ønsker Palestina araberne den samme skjebnen? Det kan se slik ut.

 • Anonym

  I agree 100 % with Geir. They simply don’t realize they’re contributing!

 • AMD

  VG journalistene eller journalisten må snart slutte å være så jævlig pro-palestina og heller gjøre jobben sin og se hva som skjer på begge sider. PRØV EN DAG Å SKRIVE OM ALT DET POSITIVE ISRAEL GJØR. Eller er det for vanskelig??

 • Eivind

  AMD:
  I et venstrevridd vestlig samfunn, som vårt eget Norge er, kommer sosialistene aldri til å kalle én eneste ting positivt som Israel gjør eller skaper.
  De bare slenger ut sin hemningsløse antisemittisme uten å tenke på at mye av teknologien, som sørger for at de faktisk kan spre sin antisemittisme på nettet og på mobiltelefon o.l., kommer fra nettopp Israel.

 • TSO

  Mye bra som skrives her. Bare synd at 90% av Norges befolkning er noen naive sosialistiske nepeskaller. Mye grunnet media. NRK og avisene er meget venstrevidde. Media skal være nøytral, det burde være en selvfølge. Fox News burde vært i Norge, men myndighetene har sørget for å gjøre det svært vanskelig å få tilgang til denne kanalen. Nylig oppdaget denne bloggen. Bra at noen tør skrive om virkeligheten slik den er! Takk Jan S! Håper flere får øynene opp snart. Heldigvis har vi land som USA og Israel, de eneste landene som fortsatt har guts, og som trosser de politisk korrekte politikerne i vest-europa. Frihet kommer ikke gratis!

 • Jone

  USA har desverre fått sin politiske korrekte Obama nå. nesten skumlere enn Bush ser det ut til.