Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kristne drepes i Pakistan

kristneMistenkte islamistiske militante skjøt og drepte en kristen advokat, hans kone og deres fem barn i nordvestlige Pakistan, bare dager etter at en pastor nesten døde i et annet angrep knyttet til muslimsk ekstremisme, forteller lokale kristne og menneskerettighetsaktivister, skriver den ungarske nettavisen BosNewsLife. Ugjerningen skal ha funnet sted forrige fredag.

Politiet fant likene av advokat og evangelist Edwin Paul og hans familie i deres hjem i Haripur, en liten by i det nordvestre Pakistan. Offeret og hans kone Ruby Paul, sammen med deres fem barn i alderen 6 til 17, var blitt skutt til døde, uttalte en politioffiser.

Paulus ‘muslimsk nabo, Mushtaq Khan, fortalte reportere at en gruppe bevæpnede menn hadde truet advokaten dagen før. «På mandag kom en gruppe væpnede menn. De stanset Paulus, tok ham i kraven og sa,» Forlat byen innen 24 timer. Vi vet hvordan vi skal kaste ut kristne. Vi vil ikke tillate en eneste kristen å bo her. Vi skal henge dem alle i gatene, slik at ingen kristen noensinne ville våge å komme hit. »

Lokale kristne sa at muslimske militante drepte Paulus fordi han forsvarte en kristen drosjesjåfør i Haripur som hadde fått et lån på 150.000 rupees (US $ 1725) til å kjøpe en taxi fra en innflytelsesrik muslim. Drosjesjåføren, Noor Khan, ble enig om å betale tilbake 224 000 rupees (US $ 2580) etter ett år, men den muslimske forretningsmannen økte renten til 500 prosent fordi han var kristen, og krevde tilbake 1.12 million rupees [US $ 12 893].

Nyheten om angrepet kom kort tid etter at tre muslimer angivelig slo en prest og forlot ham for å dø i den pakistanske landsbyen Sanda Chistana.

Den Washington-baserte kristne menneskerettighetsgruppen International Christian Concern (ICC) sa at Patras Sani, pastor i Guds Kirke, ble angrepet 21. september mens han kjørte en motorsykkel. Muslimene slo ham med en trepinne i ansiktet. Etter å ha blitt kastet av motorsykkelen sin, fortsatte de å angripe ham. Presten skal ha mistet bevisstheten, og de forlot ham for å dø. Forbipasserende fant Sani og tok ham til et sykehus. Heldigvis overlevde han.

7 comments to Kristne drepes i Pakistan

 • Jone

  Di kristne må bare lære å innpasse seg lovene i muslimske land!

  *hahaha*

 • ToreE

  Det som provoserer mest er at disse myrderiene foregår uten at noen bryr seg. Når leste du
  sist om drepte kristne i muslimske land? Det skjer stor sett over alt der det bor kristne.
  Her forventes det at vi som har satt oss litt inn i tingene skal tolerere Islam etc etc…
  Er det noe rart at vi har fått nok? Simonsen skrev et sted på denne bloggen at her
  er fokuset satt på radikal Islam slik at det blir mye negativt. Tja, man kan vel se det slik,
  men sannheten er at det neimen ikke finnes noe positivt med denne såkalte religionen. Ingenting.
  Den er en konstant trusel over alt. Over hele verden. Radikal Islam.. hva er det? I følge muslimen Wafa Sultan
  eksisterer ikke radikal Islam og er bare et yttrykk som PK eliten har laget og hun har rett.
  For å forstå det trengs det bare sundt bondevett som snart hele den vestlige verden ser ut til å mangle.
  Islams frammarsj gjennom århundrene har kostet millioner av kristne livet. Nei, vi er ikke mye kristne lenger
  og kanskje grunnen til unnfallenheten ligger her.
  Islam er en totalitær og menneskefiendtlig ideologi som nå må bekjempes med alle midler.

 • Shakir

  Nå snakker jeg til både blogg eier og de to uvitne måkene som skriver her! Pakistanske muslimer og kristne blir drept av indiske hinduer i India!! Hvorfor i helvete ikke nevne et ord om dette?? Sorry glemte at bloggen var en svertekampanje mot islam som automatisk fører til sympati med Israel mot palestinke muslimer! Det er jo muslimer som dreper ikkesant??
  Disse to linkene nedenfor viser hinduer som dreper kristne.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZdpZUqrWguc

 • Ugle Sett

  ,,måke fortell hva du ser,,….
  Hinduisme lokalt problem, islam en global trussel.

 • Shakir

  Uglemøkk@ Du må lære deg å forholde deg til hva artikkelen går ut på! Du snakker som en globalist. Men saken her er at Jan påstår at det kun er muslimer som dreper kristne. Han nevner ikke noe annet f.eks kristne som blir forfulgt av sionister og kastet ut fra sine hjem. Eller kristne og muslimer som blir skutt ned av jødiske bosettere som har lov til å bære åssen våpen dem vil mens de andre ikke har lov til å eie våpen. Da blir de kalt terrorist! Velkommen til midtøstens mest demokratiske land! Alle har stemmerett men det eneste mann kan stemme på er sionizt nazi partier! Da er det like greit å ikek stemme! Sleipe som ål disse sionistene! I knesset så ble den kvinnelige arabiske politikerenen truet og forlangt kastet ut av ekstremist sionister i knesset. De gikk mot henne og skulle til å slå hvis ikke vaktene hadde gått i mellom! Dette bekrefter at selv i knesset så har ikke en arabisk kvinnelig politiker lik rettigheter som sionistene!! Jan glemmer gang på gang at slike ting kan forekommer blandt alle folkeslag og land!!

 • Ugle Sett

  Huff og huff..
  Opphengt i den såkalte zionismen…
  Hva som eventuelt skjer i Knesset også av lokal karakter i likhet med det som skjer i India.
  Men islam er som alle vet et fenomem lik nazismen og kommunismen som truet og hvor islam en plage for alle oss andre på den kloden.
  Er det så vanskelig å fatte eller vil simplethen Shakir ikke forstå dette bedrøvelige faktum?

 • volvos60

  Se dette inerjuvet fra iransk tv om Taliban og Al-QAEDA.