Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

En ide til en norsk partileder?

Hitb_ut_TahirTidligere denne måneden arrangerte den ekstreme muslimske bevegelsen Hizb ut-Tahir en konferanse i Danmark. Etter konferansen produserte et dansk politisk parti en reklamevideo der flere partifeller stod frem og tok skarpt avstand fra islamistene angrep på ytringsfrihet og undertrykkelsen av kvinner. Dansk Folkeparti? Ikke denne gangen. Partiet har et norsk søsterparti, og det er grunn til å spørre seg om dette partiet vil gjøre noe liknende.

 Se hvilket parti her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=nL2cMrZkbEw

3 comments to En ide til en norsk partileder?

 • Jone

  Den politiske korrekthet har tydeligvis blitt beseiret i Danmark. Sverige står som neste. Norge fremdeles i en boble innelukket i det vi kaller politisk korrekthet.

  Politisk korrekthet er en sykdom som går direkte ut over sunn fornufts handlekraft. Arbeiderpartiet har Politisk korrekthet tett til sitt bryst, og bruker dette aktivt for å kneble meningsmotstandere.

  Arbeiderpartiet har nå sveket landet i over 80 år. På tide å se seg tilbake, og få tilbake litt sunn fornuft blandt våre politikere. Og det gjelder hele det politiske spekter.

 • rune

  tilogmed venstre bermen ser hvilken vei dette bærer og kaster seg på bølgen i et desperat forsøk på å ikke bli erklært for landsvikere den dagen islam er borte fra europa og landsviker oppgjørene kan begynne.
  vi kommer aldri til å glemme deres forræderi og dere SKAL stå til ansvar.
  veggen på akershus festning til de som blir funnet skyldige i landsforræderi.

 • Jone

  Nei jeg tror dette er for å trekke tilbake velgere på vippen. Et skudd i mørket på samme måte som FRP sitt EU Tja.

  Kanskje ikke angela merkel, men disse danske sosialistene vil gjøre det samme som norske sosialister. Og si at di vil beholde norske verdier og blablabla.. Men i enden er det alltid Carl Marx som synger høyest.