Søk

Kategorier

november 2010
M T O T F L S
« okt   des »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

De roper på boikott, men vet de hva de gjør?

Norske ungdommer roper på boikott av Israel. Vet de egentlig hva de roper på, villedet som de er av en ensidig norsk presse gjennom mange tiår”, spør lederen for Norsk Israelsk Handelskammer, Dag Abrahamsen, etter oppstyret i Oslo fredag kveld, da ungdommer fra politiske ungdomsorganisasjoner og Redd Barnas ungdomsorganisasjon trengte seg inn i Oslo City for å protestere mot salg av varer fra Israel. ”Mange palestinere arbeider i dag i israelske bedrifter, en boikott gjør dermed forholdene ennå verre for palestinerne,” påpeker Abrahamsen.

Han lurer på hvorfor vi ikke hører denne typen rop og demonstrasjoner for å boikotte varer fra land som virkelig bryter menneskerettighetene. ”Det vi også ser er at denne typen utspill får raskt sentral plassering i mediene, mens de som har et mer nyansert syn på saken nesten aldri blir hørt i norske medier,” tilføyer han.

Les mer om Norsk Israel Handelskammer på www.nihk.org

3 comments to De roper på boikott, men vet de hva de gjør?

 • nord

  Ikke minst så har Israel og PA en di facato pengeunion. En svekkelse av NIS svekker også økonomien iPA.

 • Kjell Ove Kleivenes

  Leste nettopp at representanter fra PA og Jordan har deltatt på et seminar om avsalting og gjenbruk av vann. Seminaret ble holdt av et israelsk firma som er internasjonalt anerkjent for sin sofistikerte vannteknologi. Israel er verdensledende på området. Målet for disse boikottende venstreaktivistene er tydelig ikke å støtte palestinerne.

 • Anonym

  ‘BUYCOTT’ ISRAEL! American pro-Israel activists are planning a massive national “Buy Israel Goods” campaign next Tuesday, Nov. 30th, and hope it will continue every day.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/140809

  http://www.buyisraelgoods.org/